Ringette Lahti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lahti ja lajina on ringette. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, pesäpallo, kaukalopallo, sulkapallo, ringette, tennis ja sähly.

Katso lista koko maan ringettejoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Lahti Ringette B 18-19 Nimenhuuto.com

Pelaamme Ringetessä B-nuorten SM- sarjaa jossa on 14 joukkuetta. Joukkueessamme on 14 kenttäpelaajaa ja 2 maalivahtia. Yksinkertaisen alkusarjan jälkeen seitsämän parasta joukkuetta jatkaa SM- sarjaa ja loput seitsämän pelaa ykkössarjaa. Tavoitteemme on olla alkusarjassa seitsämän joukossa.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei kaikki! Latasin pelin Lahti-Hyvinkää You Tubeen piilotetuksi eli voitte katsoa sen tämän linkin kautta https://www.youtube.com/watch?v=rkqIXELm0F0 Terveisin, Nina Kosonen-Hulkko (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Ringette
Lahti
Naiset
20

Lahti Ringette B Nimenhuuto.com

Lahti Ringeten B-nuoret

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Lahti
Tytöt
19

Lahti Ringette C 2019-2020 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Ringette
Lahti
Tytöt
21

Lahti Ringette SM Nimenhuuto.com

Nea kirjoitti: Suoraan jäälle (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Ringette
Lahti
Naiset
18

Lahti Ringette C Nimenhuuto.com

Kati kirjoitti: Sunnuntain 4.10. kotipeli alkaa klo 15.30, ei klo 15.00, kuten tulospalvelussa on. Kati (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Ringette
Lahti
Tytöt
13

Lahti Ringette Naiset Nimenhuuto.com

Tiina kirjoitti: minä +Piirosen Niina (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ringette
Lahti
Naiset
20