Ringette Tikkakoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkakoski ja lajina on ringette. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: ringette, jääkiekko, jalkapallo, joukkuevoimistelu, harrastekiekko, sähly, urheilu ja pyöräily.

Katso lista koko maan ringettejoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - ringette - Tikkakoski

Ringette - Tikkakoski

Tikka F-ringette Nimenhuuto.com

Joukkueessa pelaavat 2007 syntyneet ja nuoremmat tytöt Joukkueissa jatkuu luistelun, mailankäytön ja renkaanhallinnan harjoittelu. Harjoituksissa pelataan, kisaillaan ja leikitään paljon. Ota kypärä ja luistimet mukaan ja tule rohkeasti kokeilemaan! Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Kotisivut: http://www.tikkakoskentikka.fi/ringette/f-joukkue-2016-2017/

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueessa pelaavat 2007 syntyneet ja nuoremmat tytöt Joukkueessa jatkuu lui...

Martta kirjoitti: Terttu myös tulossa. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Ringette
Tikkakoski
Tytöt
18

Tikka Ladyt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Lisää pelureita mahtuu mukaan! Erityistarve maalivahdille... :)

Anneli kirjoitti: Hei kaikki, Pitkä, kuuma kesä jatkuu, mutta harkkakausi lähestyy. Kiva taas päästä jäälle. Siellä ei ainakaan ole KUUMA! Otan ensiaskeleita tässä joukkueenjohtajan hommassa. Onneksi minulla on tukena ainakin Anette ja Sivi sekä myös rahuri Aija. Sain Emmiltä tänään briifausta tähän hommaan. Ensim... (23 päivää sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Ringette
Tikkakoski
Naiset
22

Tikka E-Ringette Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Valitettavasti ei päästä paikalle työesteiden vuoksi, mutta olisi kiva jos vanhempain illasta tulisi muistio luettavaksi. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Ringette
Tikkakoski
Tytöt
21

Tikka Aikuisringette Nimenhuuto.com

Riina kirjoitti: Hei kaikille entisen aikuisringeten naisille! Harmi että meidän joukkueen toiminta loppui. Jos ringettekuume kuitenkin vaivaa edelleen, ilmoittelen, että maanantaisin on Vaajakosken tekojäällä ringettevuoro klo. 18.45-19.45. Koska kyseessä on ulkojää, maksut eivät nouse niin korkeiksi kuin Tikkak... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Ringette
Tikkakoski
Naiset
28