Ringette Tikkakoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkakoski ja lajina on ringette. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: ringette, jääkiekko, jalkapallo, joukkuevoimistelu, harrastekiekko, sähly, urheilu, lentopallo ja pyöräily.

Katso lista koko maan ringettejoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - ringette - Tikkakoski

Ringette - Tikkakoski

Tikka F-ringette Nimenhuuto.com

Joukkueessa pelaavat 2007 syntyneet ja nuoremmat tytöt Joukkueissa jatkuu luistelun, mailankäytön ja renkaanhallinnan harjoittelu. Harjoituksissa pelataan, kisaillaan ja leikitään paljon. Ota kypärä ja luistimet mukaan ja tule rohkeasti kokeilemaan! Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Kotisivut: http://www.tikkakoskentikka.fi/ringette/f-joukkue-2016-2017/

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueessa pelaavat 2007 syntyneet ja nuoremmat tytöt Joukkueessa jatkuu lui...

Piia kirjoitti: Kesätreenit vihdoin aloitellaan. Treenipäivä tiistaisin juhannukseen asti. Harjoitukset pidetään, kun ilmoittautuneita tyttöjä on vähintään 5. Vanhemmat voivat ilmoittautua, jos olette halukkaita vetämään jonkun harjoituksen. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Ringette
Tikkakoski
Tytöt
18

Tikka Ladyt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Lisää pelureita mahtuu mukaan! Erityistarve maalivahdille... :)

Emmi kirjoitti: Hei, nyt pääsee myymään ja päivittämään mainostauluja Tikkakosken jäähallin seinälle! Rahat menevät jaostolle, mutta tätä kautta saadaan vähän budjettivajetta nostamaan kertaheitolla ja vakaampi pohja toiminnalle. Pitäkää tämä siis aktiivisesti mielessä, jos tapaatte potenttiaalisia yrityksiä. Po... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Ringette
Tikkakoski
Naiset
21

Tikka E-Ringette Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Luna kirjoitti: Valitettavasti ei päästä paikalle työesteiden vuoksi, mutta olisi kiva jos vanhempain illasta tulisi muistio luettavaksi. (26 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Ringette
Tikkakoski
Tytöt
21

Tikka Aikuisringette Nimenhuuto.com

Riina kirjoitti: Hei kaikille entisen aikuisringeten naisille! Harmi että meidän joukkueen toiminta loppui. Jos ringettekuume kuitenkin vaivaa edelleen, ilmoittelen, että maanantaisin on Vaajakosken tekojäällä ringettevuoro klo. 18.45-19.45. Koska kyseessä on ulkojää, maksut eivät nouse niin korkeiksi kuin Tikkak... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Ringette
Tikkakoski
Naiset
28