Ringette Tikkakoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkakoski ja lajina on ringette. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: ringette, jalkapallo, joukkuevoimistelu, jääkiekko, harrastekiekko, sähly, urheilu, pyöräily ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan ringettejoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Tikka Naiset Nimenhuuto.com

Nelli kirjoitti: Pääsen jos saan kyydin (27 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Ringette
Tikkakoski
Naiset
29

Tikka F-ringette Nimenhuuto.com

Joukkueessa pelaavat 2011 syntyneet ja nuoremmat tytöt Joukkueissa jatkuu luistelun, mailankäytön ja renkaanhallinnan harjoittelu. Harjoituksissa pelataan, kisaillaan ja leikitään paljon. Ota kypärä ja luistimet mukaan ja tule rohkeasti kokeilemaan! Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla. Kotisivut: http://www.tikkakoskentikka.fi/ringette/f-joukkue-2018-2019/

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueessa pelaavat 2007 syntyneet ja nuoremmat tytöt Joukkueessa jatkuu lui...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hallille klo 10.00. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Tikkakoski
Tytöt
20

Tikka Ladyt Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Lisää pelureita mahtuu mukaan! Erityistarve maalivahdille... :)

Anneli kirjoitti: Hei kaikki, Kesä lähestyy tämän erikoisen kevään jälkeen. Olemme Aijan kanssa kovasti odottaneet viimeisiä jäämaksulaskuja, että saamme kauden päätökseen. Viime viikolla saimme lopputietoja ja torstaina saimme viestiä, että toimintakertomus olisi palautettava asp. Alkuperäinen ajatuksemme oli se,... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Ringette
Tikkakoski
Naiset
32

Tikka C ringette Nimenhuuto.com

Sini kirjoitti: Heii! Saisinko tulla käymään 9.8 teidän jää harkoissa, saisin testattua onko luistimet terässä. T: Sini (13 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Ringette
Tikkakoski
Tytöt
28

Tikkakosken Tikka EF Nimenhuuto.com

Arttu kirjoitti: Tervetuloa pelaamaan Pieksämäelle lauantaina 8.2.2020! Jäävuoro on varattu klo 12-14. Klo 11.00 paikalle. Omilla kyydeillä. Ensimmäinen ottelu alkaa 12.10. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Ringette
Tikkakoski
Tytöt
30

Tikka E-Ringette Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: 25.11 pelireissu. Lähdetään jäähallilta klo 7.00. Peli Luvialla 12.00 ja Raumalla 14.15. Pelien väli on matkan takia lehes mahdoton tehtävä ajallisesti, mutta Lukko odottaa jos hiukan myöhästytään. Tämän jälkeen syömään ja kotiin noin klo 22. olin pelotellut myöhäsemmästä ajasta:) laskeskelin uud... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Ringette
Tikkakoski
Tytöt
16

Tikka Aikuisringette Nimenhuuto.com

Riina kirjoitti: Hei kaikille entisen aikuisringeten naisille! Harmi että meidän joukkueen toiminta loppui. Jos ringettekuume kuitenkin vaivaa edelleen, ilmoittelen, että maanantaisin on Vaajakosken tekojäällä ringettevuoro klo. 18.45-19.45. Koska kyseessä on ulkojää, maksut eivät nouse niin korkeiksi kuin Tikkak... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Ringette
Tikkakoski
Naiset
28