Suunnistus­joukkueita

Suunnistus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on suunnistus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne suunnistus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan suunnistus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin suunnistusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 67 ja niissä on yhteensä yli 1300 pelaajaa.

Jo 67 suunnistusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

EsAk Sportti Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen SPORTTI-ryhmä on ympärivuotisesti harjoitteleva noin 11-20-vuotiaiden suunnistusryhmä, jossa on mukana sekä harraste- että kilpatason urheilijoita. Ohjattuja harjoituksia on 1-3 kertaa viikossa eteläisessä Espoossa, joiden lisäksi treenaamme seuran yhteisissä harjoituksissa, leireillä, kuntorasteilla sekä osallistumme kilpailuihin. Osallistumme myös aktiivisesti viestikilpailuihin (mm. Finnspring, AOV, Nuorten Jukola, Nuorisoviesti). Ryhmään otetaan mukaan läpi vuoden uusia suunnistuksen perusteet (esim. koulupohjalta) tuntevia, säännöllisestä harjoittelusta kiinnostuneita, ikäryhmään kuuluvia tyttöjä ja poikia. Ryhmässä on mukana eri ikäisiä jo pitkään harrastaneita konkareita sekä vasta aloittaneita, joten harjoituksia eriytetään aina kunkin taitotasoa vastaavaksi.

Joukkue etsii pelaajia: Koronaturvallinen suunnistus sopii erinomaisesti ns. kakkoslajiksi, koska har...

Sanna kirjoitti: Hei Sportit, Tämä on viimeinen viesti täältä Nimenhuudon kautta. Toivottavasti kaikilla alkaa pikkuhiljaa olemaan Suomisport hallussa. Jatkossa harjoituksiin ilmoittaudutaan ja viestit tulevat sitä kautta. Suomisport-sovellus kannattaa itse kunkin ladata heti, jos sitä ei ole vielä tehnyt. Sovell... (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Suunnistus
Espoo
Ei asetettu
39

rastivarsat Nimenhuuto.com

Rastivarsat (www.rastivarsat.fi) on suunnistuksen erikoisseura. Toimimme Orimattilassa ja Lahden alueella näkyvästi järjestämällä ympäri vuoden harjoituksia ja vuosittain kilpailuja. Kuntosuunnistustoimintaa pyöritämme Orimattilan Iltarastien nimellä (www.orimattilaniltarastit.fi). Rastivarsat kehittää pitkäjänteisesti nuoriso-, kilpailu- ja harrastesuunnistusta.Tavoitteena on eritasoisten liikkujien fyysisen kunnon ja psyykkisen hyvinvoinnin parantaminen sekä myönteisten liikuntakokemusten tarjoaminen. Rastivarsat on valmistanut ja täydentänyt suunnistuskarttoja harrastajien tarpeisiin koko historiansa ajan. Rastivarsat valittiin vuoden suunnistusseuraksi Suomessa vuonna 2008.

Joukkue etsii pelaajia

Hanna kirjoitti: Varalla (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Suunnistus
Orimattila
Ei asetettu
119

HY suunnistus Nimenhuuto.com

http://helsinginsuunnistajat.fi/firmaliiga/ HY suunnistaa 2020 kolmessa lohkossa joista kahta seuraavaa hallinnoidaan täällä: D-lohkossa HY 2 ja E-lohkossa HY 3 Joukkueisiin kisaamaan pääsee aina 4 henkilöä, joista kolme parasta lasketaan pisteisiin. Joukkueissa voi olla eri henkilöt eri kerroilla. Jos tulossa yli neljä / lohko, pääsevät loput aina kuntosuunnistamaan haluamallaan radalla. Emitin saa tarvittaessa lainaksi. Ilmoittautumisen DL kisaa edeltävä perjantai klo 12. Lopullinen lohkojako varmistetaan maanantaina. Lisää emit-numerosi pelaajanumeroksi Yammer-ryhmä keskustelulle: https://www.yammer.com/helsinki.fi/#/threads/inGroup?type=in_group&feedId=15007487

Janna kirjoitti: Voin olla varahenkilönä, jos muuten joukkue ei tule täyteen. (14 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Suunnistus
Helsinki
Sekajoukkue
30

EsAk Tsemppi ja Spurtti Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen TSEMPPI- ja SPURTTI -ryhmät ovat ympärivuotisesti harjoittelevia noin 7 - 12 -vuotiaiden suunnistusryhmiä. Ohjattuja harjoituksia on noin kerran viikossa torstaisin ja lisäksi ryhmäläiset voivat osallistua koko seuran järjestämiin tapahtumiin ja harjoituksiin. Osallistumme yhdessä myös kansallisiin kilpailuihin ja leireihin sekä järjestämme omia leirejä pari kertaa vuodessa. Tavoitteena on tarjota lapsille urheilijanpolku, jossa toimintaan tuleva suunnistajan alku voi luontevasti edetä iän ja taidon karttuessa ryhmästä toiseen, tarvittaessa aina lajin huipulle saakka. Ryhmiin otetaan läpi vuoden uusia lapsia eikä aiempaa suunnistuskokemusta tarvitse olla. Keväisin järjestämme yleensä lisäksi erillisen muutaman kerran alkeiskurssin.

Teija kirjoitti: Hei kaikki! Vuoden 2021 seuran jäsenmaksuohje tuli sähköposteihin Netan laittamana. Tässä vielä linkin takaa tietoa https://docs.google.com/document/d/1yc4qzF89X6fPL4gX9ZzoyrkHFeCntDb27EZz3dtCY2s/edit?usp=sharing Toimintamaksusta tulee erikseen viestiä. Terveisin Teija (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
36

Taitorastit Nimenhuuto.com

Hämeenlinnan ympäristössä seurojen yhteiset viikoittaiset taitoharjoitukset. Viikoittain järjestettävät teemoitetut harjoitukset on suunnattu kaikille alueen aktiiveille (suunnistustaidosta riippuen, arviolta alkaen n.13-v vanhemmille). Harjoituksessa noin 5km ja 3,5km radat, joista lyhyemmässä on mukana myös helpompia elementtejä. Ennakkoilmoittautumiset käyttäen nimenhuutoa harjoitusta edeltävän viikon sunnuntaina klo. 24 mennessä. Ilmoittaudu sille radalle, jonka haluat harjoituksessa suunnistaa. Ilmoittautumalla varmistat kartan itsellesi! Maksut: Järjestävien seurojen jäsenet ilmaiseksi, muut 2€ karttamaksu. Lisätietoja: http://hsrastit.info/taito-2020/

Mika kirjoitti: Ilmoittautuminen päättynyt... Muutamia karttoja tulostettu varalle. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Suunnistus
Hämeenlinna
Sekajoukkue
35

Oulun juniorisuunnistus Nimenhuuto.com

Nimenhuudossa voit ilmoittautua suunnistustapahtumiin, pyytää kyytiä ja nähdä ketkä kaikki ovat tulossa harjoituksiin. Kaikki harjoitukset ovat avoimia alueen nuorille, mutta harjoituksiin osallistuaksesi tarvitset jäsenkortin jonka saat seurastasi. Hipoille eli alle 13-sarjalaisille ja NuJuille eli 13-sarjalaisille ja sitä vanhemmille on omat ryhmät.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Suunnistus
Oulu
Sekajoukkue
35

RasTiimi Nimenhuuto.com

Rastiimin suunnistajien ja huoltajien tiedotus ja ilmoittautumiskanava. Yhteystiedot yhdessä paikassa. Täällä voi hoitaa vaikka iltarasteihiin kyytien kyselyt, ja treenistiedostojen kuten harkkaohjeiden jakelun. Alkukesän 2016 suunniteltuja päätapahtumia kevätleiri ja Jukola. Virallinen tiedottaminen seuran kotisivuilla www.rastiimi.fi. Lisäksi epävirallisempaa uutisointia seuran FB ryhmässä.

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Suunnistus
Haapajärvi
Sekajoukkue
20

Trian Nimenhuuto.com

OK Trian - Yhteiset harjoitukset ja leirit ym.

Joukkue etsii pelaajia: OK Trian on vuonna 2014 perustettu Itäuusmaalainen suunnistuksen erikoisseura...

Stefan kirjoitti: Morgan (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Suunnistus
Itä Uusimaa
Sekajoukkue
551

OK77 Nimenhuuto.com

Klubbmedlemmar Seuran jäsenet

Joukkue etsii pelaajia: Välkommen till nimenhuuto! Kom ihåg att anmäla dig till evenemangen! Tervetul...

Sofia kirjoitti: 2 kartor till loftet, tack. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Orientering ja Suunnistus
Grankulla/Kauniainen
Ei asetettu
193

ocpuisto Nimenhuuto.com

OC Puisto on voittoatavoitteleva puistosuunnistajien yhteenliittymä, joka vilisee keski-ikäistyvässä metsässä, juhlii Jukolassa ja nautiskelee Tunturisuunnistuksessa. Tervetuloa joukkoon!

Joukkue etsii pelaajia: OC Puisto on voittoatavoitteleva puistosuunnistajien yhteenliittymä, joka vil...

Mika kirjoitti: Koko perhe mukana eli yhteensä 5 henkilöä (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Suunnistus
Interweb
Ei asetettu
22

Sipoo Nimenhuuto.com

OK Trian - Sipoo/Sibbo - SV

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Suunnistus
Sipoo
Sekajoukkue
146

Porvoo Nimenhuuto.com

OK Trian - Porvoo/Borgå - Orient

Päivitetty melkein 6 vuotta sitten

Suunnistus
Porvoo
Sekajoukkue
168

Borgå Nimenhuuto.com

OK Trian - Porvoo/Borgå - AOK

Päivitetty noin 6 vuotta sitten

Suunnistus
Porvoo
Sekajoukkue
78

Paimion Rasti 11-14 v Nimenhuuto.com

Paimion Rastin juniorit 11-14 v.

Saana kirjoitti: 2,1 (3 minuuttia sitten)

Päivitetty 3 minuuttia sitten

Suunnistus
Paimio
Sekajoukkue
23

SK Uusi Nimenhuuto.com

www.skuusi.sporttisaitti.com

Topias kirjoitti: Vielä ehtii ilmoittautua. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina (15.11.). Samalla voi ilmoittaa alustavat joukkuekokoonpanot. Kilpailun tarkka aikataulu on vielä auki, mutta voi olla, että ei kestä ihan klo 18 saakka. Kokoontuminen Keravan uimahallilla klo 9.30 Auton voi jättää uimahallin parkkiin... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Suunnistus
Uusimaa
Ei asetettu
277

Kymin Suunnistajat Nimenhuuto.com

Kotka-Pyhtää alueen suurin ja kaunein suunnistusseura.

Anni kirjoitti: Postilaatikko, josta kartat noudettavissa: https://drive.google.com/file/d/13H7lc_o93GlRoi-mDJ4p5_PVWB7xLq08/view?usp=sharing (8 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Suunnistus
Kotka
Sekajoukkue
105

Lynx Nimenhuuto.com

Lisätietoja seuran järjestämistä harjoituksista ja näiden käytännöistä löytyy täältä: https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vSxz0TkS88Z2oPxOio-sbr3UmBLsbYjc9GYWMzaNwwDQJUzHCiGO3mtSG2TOVZuNUsQSnVnx0HHYvh7/pub

Anna kirjoitti: Autossa oli akku tyhjä, nyt matkalla, mutta vähän myöhässä! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Suunnistus
Kirkkonummi
Sekajoukkue
262

Riento valmennus Nimenhuuto.com

Lappeen Riennon suunnistusvalmennuksen sivut

Emma kirjoitti: Keski (9 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Suunnistus
Lappeenranta
Sekajoukkue
70

Rasti 88 Nimenhuuto.com

Suunnistusseura Auranmaalta

Kaarina kirjoitti: Rata 1 kierretty, mäkivetoa testattu. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Suunnistus
Pöytyä
Sekajoukkue
76

raju Nimenhuuto.com

RaJun valmennusryhmän nimenhuuto . Tällä sivulla ilmoittaudutaan valmennusryhmän harjoituksiin

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Suunnistus
Seinäjoki
Sekajoukkue
2