Suunnistus­joukkueita

Suunnistus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on suunnistus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne suunnistus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan suunnistus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin suunnistusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 65 ja niissä on yhteensä yli 1300 pelaajaa.

Jo 65 suunnistusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

EsAk Sportti Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen SPORTTI-ryhmä on ympärivuotisesti harjoitteleva noin 11-20-vuotiaiden suunnistusryhmä, jossa on mukana sekä harraste- että kilpatason urheilijoita. Ohjattuja harjoituksia on 1-3 kertaa viikossa eteläisessä Espoossa, joiden lisäksi treenaamme seuran yhteisissä harjoituksissa, leireillä, kuntorasteilla sekä osallistumme kilpailuihin. Osallistumme myös aktiivisesti viestikilpailuihin (mm. Finnspring, AOV, Nuorten Jukola, Nuorisoviesti). Ryhmään otetaan mukaan läpi vuoden uusia suunnistuksen perusteet (esim. koulupohjalta) tuntevia, säännöllisestä harjoittelusta kiinnostuneita, ikäryhmään kuuluvia tyttöjä ja poikia. Ryhmässä on mukana eri ikäisiä jo pitkään harrastaneita konkareita sekä vasta aloittaneita, joten harjoituksia eriytetään aina kunkin taitotasoa vastaavaksi.

Joukkue etsii pelaajia: Suunnistus sopii erinomaisesti ns. kakkoslajiksi, koska harrastuskulut ovat t...

Oliver kirjoitti: Espoon Tuplasprintti ja Rogain 5.-6.9.2020 lähestyy nyt koko ajan varmemmin. Tarvitsemme kilpailutalkoisiin vielä lisää väkeä. Erityisesti tulospalvelu, kahvio ja rastien valvonta kaipaavat väkeä. Ilmoittauduthan nyt heti alla olevasta linkistä kisatalkoisiin. Kilpailun tuotolla ylläpidämme Akill... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Suunnistus
Espoo
Ei asetettu
50

Sportti Red Nimenhuuto.com

SPORTTI RED on 14-20-vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu matalan kynnyksen sprinttisuunnistukseen erikoistunut harrastusryhmä. Treenit tapahtuvat urbaanissa kaupunkiympäristössä, eikä eksymisen vaaraa ole. Kokoontumispaikat vaihtelevat, treenejä pääsääntöisesti maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19:30.

Joukkue etsii pelaajia: Hei 14-20-vuotias nuori! Kaipaatko vaihtelua harrastukseesi? Kesälaji hakuses...

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Sprintti ja Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
3

rastivarsat Nimenhuuto.com

Rastivarsat (www.rastivarsat.fi) on suunnistuksen erikoisseura. Toimimme Orimattilassa ja Lahden alueella näkyvästi järjestämällä ympäri vuoden harjoituksia ja vuosittain kilpailuja. Kuntosuunnistustoimintaa pyöritämme Orimattilan Iltarastien nimellä (www.orimattilaniltarastit.fi). Rastivarsat kehittää pitkäjänteisesti nuoriso-, kilpailu- ja harrastesuunnistusta.Tavoitteena on eritasoisten liikkujien fyysisen kunnon ja psyykkisen hyvinvoinnin parantaminen sekä myönteisten liikuntakokemusten tarjoaminen. Rastivarsat on valmistanut ja täydentänyt suunnistuskarttoja harrastajien tarpeisiin koko historiansa ajan. Rastivarsat valittiin vuoden suunnistusseuraksi Suomessa vuonna 2008.

Joukkue etsii pelaajia

Sonja kirjoitti: Toivomme lainaemittejä, kiitos! Terv, Molkkarit (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Suunnistus
Orimattila
Ei asetettu
115

HY suunnistus Nimenhuuto.com

http://helsinginsuunnistajat.fi/firmaliiga/ HY suunnistaa 2020 kolmessa lohkossa joista kahta seuraavaa hallinnoidaan täällä: C/D-lohkossa HY 2 ja E-lohkossa HY 3 Joukkueisiin kisaamaan pääsee aina 4 henkilöä, joista kolme parasta lasketaan pisteisiin. Joukkueissa voi olla eri henkilöt eri kerroilla. Jos tulossa yli neljä / lohko, pääsevät loput aina kuntosuunnistamaan haluamallaan radalla. Emitin saa tarvittaessa lainaksi. Ilmoittautumisen DL kisaa edeltävä perjantai klo 12. Lopullinen lohkojako varmistetaan maanantaina. Lisää emit-numerosi pelaajanumeroksi Yammer-ryhmä keskustelulle: https://www.yammer.com/helsinki.fi/#/threads/inGroup?type=in_group&feedId=15007487

Antero kirjoitti: Avasin ilmoittautumisen elokuun kisoihin. Osallistumme kahdella joukkueella, HY 2 kisaa joko C tai D-lohkossa (selvinnee myöhemmin) ja HY 3 E-lohkossa. Lisäksi on mahdollisuus kiertää kuntopuolella mikä tahansa rata. Tiedot ovat vielä alustavia ja tarkentuvat myöhemmin, mutta kannattaa käydä jo i... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Suunnistus
Helsinki
Sekajoukkue
31

EsAk Tsemppi ja Spurtti Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen TSEMPPI- ja SPURTTI -ryhmät ovat ympärivuotisesti harjoittelevia noin 7 - 12 -vuotiaiden suunnistusryhmiä. Ohjattuja harjoituksia on noin kerran viikossa torstaisin ja lisäksi ryhmäläiset voivat osallistua koko seuran järjestämiin tapahtumiin ja harjoituksiin. Osallistumme yhdessä myös kansallisiin kilpailuihin ja leireihin sekä järjestämme omia leirejä pari kertaa vuodessa. Tavoitteena on tarjota lapsille urheilijanpolku, jossa toimintaan tuleva suunnistajan alku voi luontevasti edetä iän ja taidon karttuessa ryhmästä toiseen, tarvittaessa aina lajin huipulle saakka. Ryhmiin otetaan läpi vuoden uusia lapsia eikä aiempaa suunnistuskokemusta tarvitse olla. Keväisin järjestämme yleensä lisäksi erillisen muutaman kerran alkeiskurssin.

Ohjus kirjoitti: Siis Sanna C ilmoittautui tässä :) (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
44

Taitorastit Nimenhuuto.com

Hämeenlinnan ympäristössä seurojen yhteiset viikoittaiset taitoharjoitukset. Viikoittain järjestettävät teemoitetut harjoitukset on suunnattu kaikille alueen aktiiveille (suunnistustaidosta riippuen, arviolta alkaen n.13-v vanhemmille). Harjoituksessa noin 5km ja 3,5km radat, joista lyhyemmässä on mukana myös helpompia elementtejä. Ennakkoilmoittautumiset käyttäen nimenhuutoa harjoitusta edeltävän viikon sunnuntaina klo. 24 mennessä. Ilmoittaudu sille radalle, jonka haluat harjoituksessa suunnistaa. Ilmoittautumalla varmistat kartan itsellesi! Maksut: Järjestävien seurojen jäsenet ilmaiseksi, muut 2€ karttamaksu. Lisätietoja: http://hsrastit.info/taito2019/

Antti kirjoitti: Hls lyhyelle ilmoittautunut 9 (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Suunnistus
Hämeenlinna
Sekajoukkue
32

Oulun juniorisuunnistus Nimenhuuto.com

Nimenhuudossa voit ilmoittautua suunnistustapahtumiin, pyytää kyytiä ja nähdä ketkä kaikki ovat tulossa harjoituksiin. Kaikki harjoitukset ovat avoimia alueen nuorille, mutta harjoituksiin osallistuaksesi tarvitset jäsenkortin jonka saat seurastasi. Hipoille eli alle 13-sarjalaisille ja NuJuille eli 13-sarjalaisille ja sitä vanhemmille on omat ryhmät.

Ville kirjoitti: Tänään Jäälin Laivakankaalla vauhdikkaassa ja polkurikkaassa maastossa reitinvalintatreeni klo 18. Kokoontuminen samassa paikassa kuin 11.9 oulurastilinkissä. Jäälin grillin luota kuusamontieltä oikealle ja Laivakankaantietä koulun ohi, opastus sieltä linjoille. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Suunnistus
Oulu
Sekajoukkue
35

RasTiimi Nimenhuuto.com

Rastiimin suunnistajien ja huoltajien tiedotus ja ilmoittautumiskanava. Yhteystiedot yhdessä paikassa. Täällä voi hoitaa vaikka iltarasteihiin kyytien kyselyt, ja treenistiedostojen kuten harkkaohjeiden jakelun. Alkukesän 2016 suunniteltuja päätapahtumia kevätleiri ja Jukola. Virallinen tiedottaminen seuran kotisivuilla www.rastiimi.fi. Lisäksi epävirallisempaa uutisointia seuran FB ryhmässä.

Jukka kirjoitti: TERVEHDYS! Laitan tulemaan vuoden 2018 jäsenmaksut sähköpostilla niille, joiden sp osoite minulla on. Jäsenmaksu 20 ja perhemaksu 50. Muista laittaa viitenumero. Olisi mukava saada kaikkien sp osoitteet joilla semmoinen on, joka helpottuisi esim. jäsenmaksujen jne lähettely. Kertokaapa kavereille... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Suunnistus
Haapajärvi
Sekajoukkue
20

OK77 Nimenhuuto.com

Klubbmedlemmar Seuran jäsenet

Joukkue etsii pelaajia: Välkommen till nimenhuuto! Kom ihåg att anmäla dig till evenemangen! Tervetul...

Amund kirjoitti: Blir litt langt å sykle - har någon en ledig plats i bil (Alberga eller JS)? (3 päivää sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Orientering ja Suunnistus
Grankulla/Kauniainen
Ei asetettu
183

Trian Nimenhuuto.com

OK Trian - Yhteiset harjoitukset ja leirit ym.

Joukkue etsii pelaajia: OK Trian on vuonna 2014 perustettu Itäuusmaalainen suunnistuksen erikoisseura...

Aapo kirjoitti: Oma majoitus (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Suunnistus
Itä Uusimaa
Sekajoukkue
529

ocpuisto Nimenhuuto.com

OC Puisto on voittoatavoitteleva puistosuunnistajien yhteenliittymä, joka vilisee keski-ikäistyvässä metsässä, juhlii Jukolassa ja nautiskelee Tunturisuunnistuksessa. Tervetuloa joukkoon!

Joukkue etsii pelaajia: OC Puisto on voittoatavoitteleva puistosuunnistajien yhteenliittymä, joka vil...

Riku kirjoitti: Pieni bileriski edellisen illan osalta. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 29 päivää sitten

Suunnistus
Interweb
Ei asetettu
21

Sipoo Nimenhuuto.com

OK Trian - Sipoo/Sibbo - SV

(poistettu pelaaja) kirjoitti: + Aapo (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 5 vuotta sitten

Suunnistus
Sipoo
Sekajoukkue
146

Porvoo Nimenhuuto.com

OK Trian - Porvoo/Borgå - Orient

Pasi kirjoitti: HARJOITUSVAATTEITA ILMAISEKSI! OK Orientin vaatevarasto tyhjennetään ja vaatteet annetaan ilmaiseksi pois. Eilisen rättisulkeisen tuloksena jaettavana on: - teknisiä T-paitoja - lyhythihaisia suunnistuspaitoja - pitkähihaisia suunnistuspaitoja - pitkälahkeisia suunnistushousuja - juoksuliivejä - ... (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Suunnistus
Porvoo
Sekajoukkue
168

Borgå Nimenhuuto.com

OK Trian - Porvoo/Borgå - AOK

Emil kirjoitti: Är själv i Lappland o skidar så hinner inte hit med.. (Yli 5 vuotta sitten)

Päivitetty yli 5 vuotta sitten

Suunnistus
Porvoo
Sekajoukkue
78

Rasti 88 Nimenhuuto.com

Suunnistusseura Auranmaalta

Pauliina kirjoitti: oma rata, jotain 4,5 km (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Suunnistus
Pöytyä
Sekajoukkue
75

Lynx Nimenhuuto.com

Lisätietoja seuran järjestämistä harjoituksista ja näiden käytännöistä löytyy täältä: https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vSxz0TkS88Z2oPxOio-sbr3UmBLsbYjc9GYWMzaNwwDQJUzHCiGO3mtSG2TOVZuNUsQSnVnx0HHYvh7/pub

Nelli kirjoitti: Toivottavasti polvet ovat jo tuolloin juoksukunnossa (26 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Suunnistus
Kirkkonummi
Sekajoukkue
287

esak Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen suunnistajien tapahtuma- ja harjoituskalenteri sekä harjoituksiin ilmoittautumispaikka.

Jori kirjoitti: Kai meitä tiimissä enemmän oli kuin 2? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
234

RaLusuunnistus Nimenhuuto.com

Rasti-Lukon suunnistajien ilmoittautumisfoorumi

Janne kirjoitti: Pitkä (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Suunnistus
Rauma
Sekajoukkue
160

SK Uusi Nimenhuuto.com

www.skuusi.sporttisaitti.com

Kari kirjoitti: Laivapaikat varattu kahta joukkuetta varten, joten ilmoitelkaahan osallistumisenne hyvissä ajaoin! (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Suunnistus
Uusimaa
Ei asetettu
248

Anttolan Urheilijat Nimenhuuto.com

AnttU - Savolaisen suunnistuksen koulu ja koti

Henna kirjoitti: Plantaarifaskiitti tilanne huomioiden. Päätös 1.8 mennessä (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Suunnistus
Mikkeli
Ei asetettu
78