Suunnistus­joukkueita

Suunnistus on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on suunnistus. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne suunnistus­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan suunnistus­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin suunnistusjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 65 ja niissä on yhteensä yli 1300 pelaajaa.

Suunnistus: joukkueet kartalla
Kartta - suunnistus

Jo 65 suunnistusjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

EsAk Sportti Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen SPORTTI-ryhmä on ympärivuotisesti harjoitteleva noin 11-20-vuotiaiden suunnistusryhmä, jossa on mukana sekä harraste- että kilpatason urheilijoita. Ohjattuja harjoituksia on 1-3 kertaa viikossa eteläisessä Espoossa, joiden lisäksi treenaamme seuran yhteisissä harjoituksissa, leireillä, kuntorasteilla sekä osallistumme kilpailuihin. Osallistumme myös aktiivisesti viestikilpailuihin (mm. Finnspring, AOV, Nuorten Jukola, Nuorisoviesti). Ryhmään otetaan mukaan läpi vuoden uusia suunnistuksen perusteet (esim. koulupohjalta) tuntevia, säännöllisestä harjoittelusta kiinnostuneita, ikäryhmään kuuluvia tyttöjä ja poikia. Ryhmässä on mukana eri ikäisiä jo pitkään harrastaneita konkareita sekä vasta aloittaneita, joten harjoituksia eriytetään aina kunkin taitotasoa vastaavaksi.

Joukkue etsii pelaajia: Suunnistus sopii erinomaisesti ns. kakkoslajiksi, koska harrastuskulut ovat t...

Lauri kirjoitti: Hei Soprtit, Espoon Akilleksen suunnistajien Kevätleiri järjestetään tänä vuonna 3.-5.5.2019 Kangasalan Pikonlinnassa, Kuntoutumiskeskus Apilan ympäristössä http://www.kuntoutumiskeskusapila.fi/ Ilmoittauduthan leirille pe 19.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta: https://docs.google.com/forms/d/... (20 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Suunnistus
Espoo
Ei asetettu
55

Sportti Red Nimenhuuto.com

SPORTTI RED on 14-20-vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu matalan kynnyksen sprinttisuunnistukseen erikoistunut harrastusryhmä. Treenit tapahtuvat urbaanissa kaupunkiympäristössä, eikä eksymisen vaaraa ole. Kokoontumispaikat vaihtelevat, treenejä pääsääntöisesti maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19:30.

Joukkue etsii pelaajia: Hei 14-20-vuotias nuori! Kaipaatko vaihtelua harrastukseesi? Kesälaji hakuses...

Päivitetty vuosi sitten

Sprintti ja Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
3

rastivarsat Nimenhuuto.com

Rastivarsat (www.rastivarsat.fi) on suunnistuksen erikoisseura. Toimimme Orimattilassa ja Lahden alueella näkyvästi järjestämällä ympäri vuoden harjoituksia ja vuosittain kilpailuja. Kuntosuunnistustoimintaa pyöritämme Orimattilan Iltarastien nimellä (www.orimattilaniltarastit.fi). Rastivarsat kehittää pitkäjänteisesti nuoriso-, kilpailu- ja harrastesuunnistusta.Tavoitteena on eritasoisten liikkujien fyysisen kunnon ja psyykkisen hyvinvoinnin parantaminen sekä myönteisten liikuntakokemusten tarjoaminen. Rastivarsat on valmistanut ja täydentänyt suunnistuskarttoja harrastajien tarpeisiin koko historiansa ajan. Rastivarsat valittiin vuoden suunnistusseuraksi Suomessa vuonna 2008.

Joukkue etsii pelaajia

Markku kirjoitti: Aikaa ottamassa (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Suunnistus
Orimattila
Ei asetettu
113

EsAk Tsemppi ja Spurtti Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen TSEMPPI- ja SPURTTI -ryhmät ovat ympärivuotisesti harjoittelevia noin 7 - 12 -vuotiaiden suunnistusryhmiä. Ohjattuja harjoituksia on noin kerran viikossa torstaisin ja lisäksi ryhmäläiset voivat osallistua koko seuran järjestämiin tapahtumiin ja harjoituksiin. Osallistumme yhdessä myös kansallisiin kilpailuihin ja leireihin sekä järjestämme omia leirejä pari kertaa vuodessa. Tavoitteena on tarjota lapsille urheilijanpolku, jossa toimintaan tuleva suunnistajan alku voi luontevasti edetä iän ja taidon karttuessa ryhmästä toiseen, tarvittaessa aina lajin huipulle saakka. Ryhmiin otetaan läpi vuoden uusia lapsia eikä aiempaa suunnistuskokemusta tarvitse olla. Keväisin järjestämme yleensä lisäksi erillisen muutaman kerran alkeiskurssin.

Eelis kirjoitti: Eelikselle kaveri mukana, voivat käyttää samaa kartaa (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
46

HY suunnistus Nimenhuuto.com

http://helsinginsuunnistajat.fi/firmaliiga/ HY:llä 2019 kolme joukkuetta: C-lohkossa C1, E-lohkossa E2 (muutos) ja F-lohkossa F3. Joukkueissa 4 henkilöä, joista kolme parasta lasketaan pisteisiin. Joukkueissa voi olla eri henkilöt eri kerroilla. Jos tulossa yli neljä / joukkue, loput pääsevät aina kuntosuunnistamaan haluamallaan radalla. Emitin saa tarvittaessa lainaksi. Ilmoittautumisen DL kisaa edeltävä perjantai klo 12. Ilmoittaudu omaan joukkueeseen vaikka tulossa olisi jo neljä. Joukkueenjohtajat voivat siirtää suunnistajia joukkueesta toiseen tarpeen mukaan. Lisää emit-numerosi pelaajanumeroksi Yammer-ryhmä keskustelulle: https://www.yammer.com/helsinki.fi/#/threads/inGroup?type=in_group&feedId=15007487 Perustietoa suunnistuksesta: https://www.suunnistus.fi/

Antero kirjoitti: Pyrin järjestämään paikalle muutamia lainakompasseja joten lisää kommentti tähän alle jos tarvitset kompassia lainaksi. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Suunnistus
Helsinki
Sekajoukkue
26

Oulun juniorisuunnistus Nimenhuuto.com

Nimenhuudossa voit ilmoittautua suunnistustapahtumiin, pyytää kyytiä ja nähdä ketkä kaikki ovat tulossa harjoituksiin. Kaikki harjoitukset ovat avoimia alueen nuorille, mutta harjoituksiin osallistuaksesi tarvitset jäsenkortin jonka saat seurastasi. Hipoille eli alle 13-sarjalaisille ja NuJuille eli 13-sarjalaisille ja sitä vanhemmille on omat ryhmät.

Ville kirjoitti: Tänään Jäälin Laivakankaalla vauhdikkaassa ja polkurikkaassa maastossa reitinvalintatreeni klo 18. Kokoontuminen samassa paikassa kuin 11.9 oulurastilinkissä. Jäälin grillin luota kuusamontieltä oikealle ja Laivakankaantietä koulun ohi, opastus sieltä linjoille. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Suunnistus
Oulu
Sekajoukkue
35

RasTiimi Nimenhuuto.com

Rastiimin suunnistajien ja huoltajien tiedotus ja ilmoittautumiskanava. Yhteystiedot yhdessä paikassa. Täällä voi hoitaa vaikka iltarasteihiin kyytien kyselyt, ja treenistiedostojen kuten harkkaohjeiden jakelun. Alkukesän 2016 suunniteltuja päätapahtumia kevätleiri ja Jukola. Virallinen tiedottaminen seuran kotisivuilla www.rastiimi.fi. Lisäksi epävirallisempaa uutisointia seuran FB ryhmässä.

Jukka kirjoitti: TERVEHDYS! Laitan tulemaan vuoden 2018 jäsenmaksut sähköpostilla niille, joiden sp osoite minulla on. Jäsenmaksu 20 ja perhemaksu 50. Muista laittaa viitenumero. Olisi mukava saada kaikkien sp osoitteet joilla semmoinen on, joka helpottuisi esim. jäsenmaksujen jne lähettely. Kertokaapa kavereille... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Suunnistus
Haapajärvi
Sekajoukkue
20

Hämeenlinnan Suunnistajat Nimenhuuto.com

Hämeenlinnan Suunnistajat tarjoaa monipuolista ja laadukasta suunnistustoimintaa lapsille, nuorille ja aikuisille, niin kilpaurheilijoille, harrastesuunnistajille kuin muillekin lajin parissa toimiville. Hämeenlinnan Suunnistajat on seura, johon on mukavaa liittyä. Nykyiset ja uudet jäsenet viihtyvät seuran eri toiminnoissa.

Jenni kirjoitti: Päivä (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Suunnistus
Hämeenlinna
Sekajoukkue
73

Trian Nimenhuuto.com

OK Trian - Yhteiset harjoitukset ja leirit ym.

Joukkue etsii pelaajia: OK Trian on vuonna 2014 perustettu Itäuusmaalainen suunnistuksen erikoisseura...

Kristiina kirjoitti: kaupunkisotaa! (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Suunnistus
Itä Uusimaa
Sekajoukkue
476

ocpuisto Nimenhuuto.com

OC Puisto on voittoatavoitteleva puistosuunnistajien yhteenliittymä, joka vilisee keski-ikäistyvässä metsässä, juhlii Jukolassa ja nautiskelee Tunturisuunnistuksessa. Tervetuloa joukkoon!

Joukkue etsii pelaajia: OC Puisto on voittoatavoitteleva puistosuunnistajien yhteenliittymä, joka vil...

Riku kirjoitti: Juha, mikä matka sulla on mielessä? (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Suunnistus
Interweb
Ei asetettu
20

Sipoo Nimenhuuto.com

OK Trian - Sipoo/Sibbo - SV

(poistettu pelaaja) kirjoitti: + Aapo (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Suunnistus
Sipoo
Sekajoukkue
147

Porvoo Nimenhuuto.com

OK Trian - Porvoo/Borgå - Orient

Pasi kirjoitti: HARJOITUSVAATTEITA ILMAISEKSI! OK Orientin vaatevarasto tyhjennetään ja vaatteet annetaan ilmaiseksi pois. Eilisen rättisulkeisen tuloksena jaettavana on: - teknisiä T-paitoja - lyhythihaisia suunnistuspaitoja - pitkähihaisia suunnistuspaitoja - pitkälahkeisia suunnistushousuja - juoksuliivejä - ... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Suunnistus
Porvoo
Sekajoukkue
168

Borgå Nimenhuuto.com

OK Trian - Porvoo/Borgå - AOK

Emil kirjoitti: Är själv i Lappland o skidar så hinner inte hit med.. (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Suunnistus
Porvoo
Sekajoukkue
79

PR Power Nimenhuuto.com

Paimion Rastin juniorit 14-18 v.

Vilma kirjoitti: juoksen kotoa suoraan saliin (20 päivää sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Suunnistus
Paimio
Sekajoukkue
21

Lynx Nimenhuuto.com

Lisätietoja seuran järjestämistä harjoituksista ja näiden käytännöistä löytyy täältä: https://docs.google.com/document/d/e/2PACX-1vSxz0TkS88Z2oPxOio-sbr3UmBLsbYjc9GYWMzaNwwDQJUzHCiGO3mtSG2TOVZuNUsQSnVnx0HHYvh7/pub

Kirsi kirjoitti: Parkkiohjaajana mukana. (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Suunnistus
Kirkkonummi
Sekajoukkue
293

SK Uusi Nimenhuuto.com

www.skuusi.sporttisaitti.com

Teemu kirjoitti: Majoitus Yyteri Campingin mökeissä, otetaan lähtijämäärän mukaan sopiva yhdistelmä 4 ja 6 hengen mökkejä (majoituksen hinnaksi tulee n. 20-25 eur/henkilö). Varustetaso: "Minikeittiö, ruokapöytä, jääkaappi, keittolevyt, mikro, leivänpaahdin ja kahvinkeitin sekä astiasto." Aikataulu alustava, mutta... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Suunnistus
Uusimaa
Ei asetettu
211

Paimion Rasti 11-14 v Nimenhuuto.com

Paimion Rastin juniorit 11-14 v.

Fanny kirjoitti: Fanny on ollut viikonlopun flunssassa, tulee suoraan Solinaan. (13 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Suunnistus
Paimio
Sekajoukkue
30

Paimion Rasti 7-10 v Nimenhuuto.com

Paimion Rastin juniorit 7-9 v.

Niila kirjoitti: Myös Fansku tulossa 10-13 vuotiaisiin. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Suunnistus
Paimio
Sekajoukkue
27

Riento valmennus Nimenhuuto.com

Lappeen Riennon suunnistusvalmennuksen sivut.

Visa kirjoitti: En ole vielä varma mutta ehkä (7 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Suunnistus
Lappeenranta
Sekajoukkue
42

KoS-treeni-ilmoittautumiset Nimenhuuto.com

KoS:n järjestämiin treenien ilmoittautuminen

Piia kirjoitti: A (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Suunnistus
Kokkola
Sekajoukkue
53