Suunnistus Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on suunnistus ja orienteering. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, koripallo, lentopallo, kaukalopallo, sähly, purjehdus ja sulkapallo.

Katso lista koko maan suunnistusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HY suunnistus Nimenhuuto.com

http://firmaliiga.fi Täällä hallinnoidaan kahta seuraavaa Hy:n joukkuetta: B-lohkossa HY 2 ja E-lohkossa HY 3 Joukkueisiin kisaamaan pääsee aina 4 henkilöä, joista kolme parasta lasketaan pisteisiin. Joukkueissa voi olla eri henkilöt eri kerroilla. Jos tulossa yli neljä / lohko, pääsevät loput aina kuntosuunnistamaan haluamallaan radalla. Emitin saa tarvittaessa lainaksi. Ilmoittautumisen DL kisaa edeltävä perjantai klo 12. Lopullinen lohkojako varmistetaan maanantaina. Lisää emit-numerosi pelaajanumeroksi

Antero kirjoitti: Lisäsin nyt tänne Nimenhuutoon elokuun kisatapahtumat, käykää lisäämässä ilmoittautumistietoja IN/OUT heti kun ehditte, ja muistakaa sitten myös päivittää jos tulee muutoksia. Olen itse lomalla heinä-elokuun vaihteessa joten käyn varmaan vasta joskus 5.8. alkavalla viikolla katsomassa tarkemman t... (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Suunnistus
Helsinki
Sekajoukkue
20

Rastihaukat Nimenhuuto.com

Rastihaukat - Suunnista iloisessa seurassa!

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Suunnistus
Helsinki
Sekajoukkue
39

Rastihaukat - Nuoriso Nimenhuuto.com

Rastihaukkojen lasten ja nuorten toiminta. https://www.rastihaukat.fi/

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Suunnistus
Helsinki
Sekajoukkue
67

KKV Nimenhuuto.com

Karin kirjoitti: Tänään MIKE fudis Brakulla, minkä väriset paidat teillä on? Onko kenelläkään lainata paitaa vai otanko vain oman suunnilleen saman värisen? :) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy, Jalkapallo ja Suunnistus
Helsinki
Sekajoukkue
103