Suunnistus Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on suunnistus. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, joukkuevoimistelu, futsal, sähly, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan suunnistusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

EsAk Sportti Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen SPORTTI-ryhmä on ympärivuotisesti harjoitteleva noin 11-20-vuotiaiden suunnistusryhmä, jossa on mukana sekä harraste- että kilpatason urheilijoita. Ohjattuja harjoituksia on 1-3 kertaa viikossa eteläisessä Espoossa, joiden lisäksi treenaamme seuran yhteisissä harjoituksissa, leireillä, kuntorasteilla sekä osallistumme kilpailuihin. Osallistumme myös aktiivisesti viestikilpailuihin (mm. Finnspring, AOV, Nuorten Jukola, Nuorisoviesti). Ryhmään otetaan mukaan läpi vuoden uusia suunnistuksen perusteet (esim. koulupohjalta) tuntevia, säännöllisestä harjoittelusta kiinnostuneita, ikäryhmään kuuluvia tyttöjä ja poikia. Ryhmässä on mukana eri ikäisiä jo pitkään harrastaneita konkareita sekä vasta aloittaneita, joten harjoituksia eriytetään aina kunkin taitotasoa vastaavaksi.

Joukkue etsii pelaajia: Suunnistus sopii erinomaisesti ns. kakkoslajiksi, koska harrastuskulut ovat t...

Teija kirjoitti: Hei kaikki ! Akilleksen nuorisotoiminnan ulkokausi alkaa huhtikuun alussa omatoimisten treenien parissa koronavirustilanteen takia, jonka vuoksi ohjattuja treenejä ei pidetä 30.4 asti. Toivottavasti toukokuun alussa pääsemme jo porukalla treenaamaan. Teemme kaikille ryhmille omatoimiset harjoitus... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Suunnistus
Espoo
Ei asetettu
48

Sportti Red Nimenhuuto.com

SPORTTI RED on 14-20-vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu matalan kynnyksen sprinttisuunnistukseen erikoistunut harrastusryhmä. Treenit tapahtuvat urbaanissa kaupunkiympäristössä, eikä eksymisen vaaraa ole. Kokoontumispaikat vaihtelevat, treenejä pääsääntöisesti maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19:30.

Joukkue etsii pelaajia: Hei 14-20-vuotias nuori! Kaipaatko vaihtelua harrastukseesi? Kesälaji hakuses...

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Sprintti ja Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
3

EsAk Tsemppi ja Spurtti Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen TSEMPPI- ja SPURTTI -ryhmät ovat ympärivuotisesti harjoittelevia noin 7 - 12 -vuotiaiden suunnistusryhmiä. Ohjattuja harjoituksia on noin kerran viikossa torstaisin ja lisäksi ryhmäläiset voivat osallistua koko seuran järjestämiin tapahtumiin ja harjoituksiin. Osallistumme yhdessä myös kansallisiin kilpailuihin ja leireihin sekä järjestämme omia leirejä pari kertaa vuodessa. Tavoitteena on tarjota lapsille urheilijanpolku, jossa toimintaan tuleva suunnistajan alku voi luontevasti edetä iän ja taidon karttuessa ryhmästä toiseen, tarvittaessa aina lajin huipulle saakka. Ryhmiin otetaan läpi vuoden uusia lapsia eikä aiempaa suunnistuskokemusta tarvitse olla. Keväisin järjestämme yleensä lisäksi erillisen muutaman kerran alkeiskurssin.

Sanna kirjoitti: Leimausleirille ollaan järjestämässä kolmipäiväinen korvike yhdessä Lynxin kanssa. Koska aikataulu on kiireinen, haluamme ei-sitovat ilmoittautumiset jo viimeistään huomenna. Leirikustannuksia tulee ainoastaan ruokailuista. Leiri pidettäisiin ti-ti kesäkuun ensimmäiselle viikolla päiväleirinä läh... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
42

esak Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen suunnistajien tapahtuma- ja harjoituskalenteri sekä harjoituksiin ilmoittautumispaikka.

Jori kirjoitti: Kai meitä tiimissä enemmän oli kuin 2? (Noin 21 tuntia sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
233

Teeksu Nimenhuuto.com

Koppis kirjoitti: jos maisemissa (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
123

VTT suunnistus Nimenhuuto.com

Osallistumme Firmaliigaan, Jukolan viestiin, TEA- ja MIKE-suunnistuksiin ja satunnaisesti muihin tapahtumiin. Omat mestaruuskilpailut pidetään kuntorastien yhteydessä.

Markus kirjoitti: IMPORTANT ABOUT REGISTRATION! Read the instructions (http://helsinginsuunnistajat.fi/firmaliiga/) and decide if you want to compete (means commitment to running all three courses) or exercise (then you can give some maps to others). Register here by Monday 20.4., after which we will confirm our p... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Suunnistus
Espoo, Jyväskylä, Oulu, Tampere
Sekajoukkue
29