Suunnistus Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on suunnistus. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, joukkuevoimistelu, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan suunnistusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - suunnistus - Espoo

Suunnistus - Espoo

EsAk Sportti Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen SPORTTI-ryhmä on ympärivuotisesti harjoitteleva noin 11-20-vuotiaiden suunnistusryhmä, jossa on mukana sekä harraste- että kilpatason urheilijoita. Ohjattuja harjoituksia on 1-3 kertaa viikossa eteläisessä Espoossa, joiden lisäksi treenaamme seuran yhteisissä harjoituksissa, leireillä, kuntorasteilla sekä osallistumme kilpailuihin. Osallistumme myös aktiivisesti viestikilpailuihin (mm. Finnspring, AOV, Nuorten Jukola, Nuorisoviesti). Ryhmään otetaan mukaan läpi vuoden uusia suunnistuksen perusteet (esim. koulupohjalta) tuntevia, säännöllisestä harjoittelusta kiinnostuneita, ikäryhmään kuuluvia tyttöjä ja poikia. Ryhmässä on mukana eri ikäisiä jo pitkään harrastaneita konkareita sekä vasta aloittaneita, joten harjoituksia eriytetään aina kunkin taitotasoa vastaavaksi.

Joukkue etsii pelaajia: Suunnistus sopii erinomaisesti ns. kakkoslajiksi, koska harrastuskulut ovat t...

Lauri kirjoitti: Hei Soprtit, Espoon Akilleksen suunnistajien Kevätleiri järjestetään tänä vuonna 3.-5.5.2019 Kangasalan Pikonlinnassa, Kuntoutumiskeskus Apilan ympäristössä http://www.kuntoutumiskeskusapila.fi/ Ilmoittauduthan leirille pe 19.4.2019 mennessä oheisen linkin kautta: https://docs.google.com/forms/d/... (20 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Suunnistus
Espoo
Ei asetettu
55

Sportti Red Nimenhuuto.com

SPORTTI RED on 14-20-vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu matalan kynnyksen sprinttisuunnistukseen erikoistunut harrastusryhmä. Treenit tapahtuvat urbaanissa kaupunkiympäristössä, eikä eksymisen vaaraa ole. Kokoontumispaikat vaihtelevat, treenejä pääsääntöisesti maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19:30.

Joukkue etsii pelaajia: Hei 14-20-vuotias nuori! Kaipaatko vaihtelua harrastukseesi? Kesälaji hakuses...

Päivitetty vuosi sitten

Sprintti ja Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
3

EsAk Tsemppi ja Spurtti Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen TSEMPPI- ja SPURTTI -ryhmät ovat ympärivuotisesti harjoittelevia noin 7 - 12 -vuotiaiden suunnistusryhmiä. Ohjattuja harjoituksia on noin kerran viikossa torstaisin ja lisäksi ryhmäläiset voivat osallistua koko seuran järjestämiin tapahtumiin ja harjoituksiin. Osallistumme yhdessä myös kansallisiin kilpailuihin ja leireihin sekä järjestämme omia leirejä pari kertaa vuodessa. Tavoitteena on tarjota lapsille urheilijanpolku, jossa toimintaan tuleva suunnistajan alku voi luontevasti edetä iän ja taidon karttuessa ryhmästä toiseen, tarvittaessa aina lajin huipulle saakka. Ryhmiin otetaan läpi vuoden uusia lapsia eikä aiempaa suunnistuskokemusta tarvitse olla. Keväisin järjestämme yleensä lisäksi erillisen muutaman kerran alkeiskurssin.

Eelis kirjoitti: Eelikselle kaveri mukana, voivat käyttää samaa kartaa (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
46

esak Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen suunnistajien tapahtuma- ja harjoituskalenteri sekä harjoituksiin ilmoittautumispaikka.

Anna kirjoitti: En ole varma, pääsenkö paikalle. (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
208

EsAk Tsemppi Nimenhuuto.com

Suunnistusta aloittelevien lasten ryhmä, jonka toiminnassa tärkeintä on ilo ja innostus, perusliikuntataitojen opettelu ja suunnistuksen alkeet. Tervetuloa mukaan! Lisätietoja: https://www.espoonakilles.fi/nuorisotoiminta

Janna kirjoitti: Hei kaikki Tsempit! Syyskauden torstaitreenit alkavat samaan aikaan koulujen kanssa eli ensi viikon torstaina 9.8. klo 18.00 Ensimmäinen kerta on perinteisesti Akilleksen majalla Puolarmaarissa. Näillä näkymin myös seuraava torstai 16.8. on majalta ja harjoituksena on osallistuminen Espoo Trail R... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
18

Teeksu Nimenhuuto.com

Caj kirjoitti: Gluteeniton (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
106

VTT suunnistus Nimenhuuto.com

Osallistumme Firmaliigaan, Jukolan viestiin, TEA- ja MIKE-suunnistuksiin ja satunnaisesti muihin tapahtumiin. Omat mestaruuskilpailut pidetään kuntorastien yhteydessä.

Guillaume kirjoitti: E-rata (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Suunnistus
Espoo, Jyväskylä, Oulu, Tampere
Sekajoukkue
24