Suunnistus Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on suunnistus. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, joukkuevoimistelu, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan suunnistusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

EsAk Sportti Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen SPORTTI-ryhmä on ympärivuotisesti harjoitteleva noin 11-20-vuotiaiden suunnistusryhmä, jossa on mukana sekä harraste- että kilpatason urheilijoita. Ohjattuja harjoituksia on 1-3 kertaa viikossa eteläisessä Espoossa, joiden lisäksi treenaamme seuran yhteisissä harjoituksissa, leireillä, kuntorasteilla sekä osallistumme kilpailuihin. Osallistumme myös aktiivisesti viestikilpailuihin (mm. Finnspring, AOV, Nuorten Jukola, Nuorisoviesti). Ryhmään otetaan mukaan läpi vuoden uusia suunnistuksen perusteet (esim. koulupohjalta) tuntevia, säännöllisestä harjoittelusta kiinnostuneita, ikäryhmään kuuluvia tyttöjä ja poikia. Ryhmässä on mukana eri ikäisiä jo pitkään harrastaneita konkareita sekä vasta aloittaneita, joten harjoituksia eriytetään aina kunkin taitotasoa vastaavaksi.

Joukkue etsii pelaajia: Suunnistus sopii erinomaisesti ns. kakkoslajiksi, koska harrastuskulut ovat t...

Teija kirjoitti: HEI JUNNUJEN VANHEMMAT! Tiistain AOK kisaan tarvittaisiin vielä muutama apukäsi. Lähtöön tarvitaan kaksi vanhempaa sekä Sunan koululle wc-tilojen valvontaan ( ettei liikuta nastareilla eikä tiloihin tule mellastamaan ulkopuolisia) yksi tai useampi ( silloin voisi jaksottaa ettei tarvitse yksin ol... (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty 40 minuuttia sitten

Suunnistus
Espoo
Ei asetettu
60

Sportti Red Nimenhuuto.com

SPORTTI RED on 14-20-vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu matalan kynnyksen sprinttisuunnistukseen erikoistunut harrastusryhmä. Treenit tapahtuvat urbaanissa kaupunkiympäristössä, eikä eksymisen vaaraa ole. Kokoontumispaikat vaihtelevat, treenejä pääsääntöisesti maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19:30.

Joukkue etsii pelaajia: Hei 14-20-vuotias nuori! Kaipaatko vaihtelua harrastukseesi? Kesälaji hakuses...

Päivitetty vuosi sitten

Sprintti ja Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
3

EsAk Tsemppi ja Spurtti Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen TSEMPPI- ja SPURTTI -ryhmät ovat ympärivuotisesti harjoittelevia noin 7 - 12 -vuotiaiden suunnistusryhmiä. Ohjattuja harjoituksia on noin kerran viikossa torstaisin ja lisäksi ryhmäläiset voivat osallistua koko seuran järjestämiin tapahtumiin ja harjoituksiin. Osallistumme yhdessä myös kansallisiin kilpailuihin ja leireihin sekä järjestämme omia leirejä pari kertaa vuodessa. Tavoitteena on tarjota lapsille urheilijanpolku, jossa toimintaan tuleva suunnistajan alku voi luontevasti edetä iän ja taidon karttuessa ryhmästä toiseen, tarvittaessa aina lajin huipulle saakka. Ryhmiin otetaan läpi vuoden uusia lapsia eikä aiempaa suunnistuskokemusta tarvitse olla. Keväisin järjestämme yleensä lisäksi erillisen muutaman kerran alkeiskurssin.

Sanna kirjoitti: Hei Tsempit ja Spurtit, Ensi tiistaina on oman seuramme järjestämä nuorten alueoravapolkukilpailu ihan lähellä Sunassa. Suosittelen kaikille osallistumista. Paineita ei ole ja suunnistuskilpailut ovat mukavaa yhdessäoloa ja kannustusta. Rinta rinnan ei tarvitse kisaamaan lähteä, koska jokaiselle ... (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
45

esak Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen suunnistajien tapahtuma- ja harjoituskalenteri sekä harjoituksiin ilmoittautumispaikka.

Osku kirjoitti: Paljonko juostaan metsässä huomenna vai onko enempi kävelyä? Lähinnä mietin paljonko nilkkoja teippailen. (22 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
215

Teeksu Nimenhuuto.com

Caj kirjoitti: järjestämässä (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
107

VTT suunnistus Nimenhuuto.com

Osallistumme Firmaliigaan, Jukolan viestiin, TEA- ja MIKE-suunnistuksiin ja satunnaisesti muihin tapahtumiin. Omat mestaruuskilpailut pidetään kuntorastien yhteydessä.

Jussi kirjoitti: E mieluusti (24 päivää sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Suunnistus
Espoo, Jyväskylä, Oulu, Tampere
Sekajoukkue
25