Suunnistus Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on suunnistus. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, joukkuevoimistelu, futsal, sähly, sulkapallo ja tennis.

Katso lista koko maan suunnistusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

EsAk Sportti Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen SPORTTI-ryhmä on ympärivuotisesti harjoitteleva noin 11-20-vuotiaiden suunnistusryhmä, jossa on mukana sekä harraste- että kilpatason urheilijoita. Ohjattuja harjoituksia on 1-3 kertaa viikossa eteläisessä Espoossa, joiden lisäksi treenaamme seuran yhteisissä harjoituksissa, leireillä, kuntorasteilla sekä osallistumme kilpailuihin. Osallistumme myös aktiivisesti viestikilpailuihin (mm. Finnspring, AOV, Nuorten Jukola, Nuorisoviesti). Ryhmään otetaan mukaan läpi vuoden uusia suunnistuksen perusteet (esim. koulupohjalta) tuntevia, säännöllisestä harjoittelusta kiinnostuneita, ikäryhmään kuuluvia tyttöjä ja poikia. Ryhmässä on mukana eri ikäisiä jo pitkään harrastaneita konkareita sekä vasta aloittaneita, joten harjoituksia eriytetään aina kunkin taitotasoa vastaavaksi.

Joukkue etsii pelaajia: Koronaturvallinen suunnistus sopii erinomaisesti ns. kakkoslajiksi, koska har...

Sanna kirjoitti: Hei Sportit, Tämä on viimeinen viesti täältä Nimenhuudon kautta. Toivottavasti kaikilla alkaa pikkuhiljaa olemaan Suomisport hallussa. Jatkossa harjoituksiin ilmoittaudutaan ja viestit tulevat sitä kautta. Suomisport-sovellus kannattaa itse kunkin ladata heti, jos sitä ei ole vielä tehnyt. Sovell... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Suunnistus
Espoo
Ei asetettu
39

EsAk Tsemppi ja Spurtti Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen TSEMPPI- ja SPURTTI -ryhmät ovat ympärivuotisesti harjoittelevia noin 7 - 12 -vuotiaiden suunnistusryhmiä. Ohjattuja harjoituksia on noin kerran viikossa torstaisin ja lisäksi ryhmäläiset voivat osallistua koko seuran järjestämiin tapahtumiin ja harjoituksiin. Osallistumme yhdessä myös kansallisiin kilpailuihin ja leireihin sekä järjestämme omia leirejä pari kertaa vuodessa. Tavoitteena on tarjota lapsille urheilijanpolku, jossa toimintaan tuleva suunnistajan alku voi luontevasti edetä iän ja taidon karttuessa ryhmästä toiseen, tarvittaessa aina lajin huipulle saakka. Ryhmiin otetaan läpi vuoden uusia lapsia eikä aiempaa suunnistuskokemusta tarvitse olla. Keväisin järjestämme yleensä lisäksi erillisen muutaman kerran alkeiskurssin.

Teija kirjoitti: Hei kaikki! Vuoden 2021 seuran jäsenmaksuohje tuli sähköposteihin Netan laittamana. Tässä vielä linkin takaa tietoa https://docs.google.com/document/d/1yc4qzF89X6fPL4gX9ZzoyrkHFeCntDb27EZz3dtCY2s/edit?usp=sharing Toimintamaksusta tulee erikseen viestiä. Terveisin Teija (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
36

esak Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen suunnistajien tapahtuma- ja harjoituskalenteri sekä harjoituksiin ilmoittautumispaikka.

Markus kirjoitti: Toivoisin paikaksi Otaniemen kentän Matinkylän sijaan. (5 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
250

Teeksu Nimenhuuto.com

Caj kirjoitti: Gluteeniton (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
133

VTT suunnistus Nimenhuuto.com

Osallistumme Firmaliigaan, Jukolan viestiin, TEA- ja MIKE-suunnistuksiin ja satunnaisesti muihin tapahtumiin. Omat mestaruuskilpailut pidetään kuntorastien yhteydessä.

Pasi kirjoitti: B (or A) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Suunnistus
Espoo, Jyväskylä, Oulu, Tampere
Sekajoukkue
30