Suunnistus Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on suunnistus. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, joukkuevoimistelu, sähly, futsal, sulkapallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan suunnistusjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

EsAk Sportti Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen SPORTTI-ryhmä on ympärivuotisesti harjoitteleva noin 11-20-vuotiaiden suunnistusryhmä, jossa on mukana sekä harraste- että kilpatason urheilijoita. Ohjattuja harjoituksia on 1-3 kertaa viikossa eteläisessä Espoossa, joiden lisäksi treenaamme seuran yhteisissä harjoituksissa, leireillä, kuntorasteilla sekä osallistumme kilpailuihin. Osallistumme myös aktiivisesti viestikilpailuihin (mm. Finnspring, AOV, Nuorten Jukola, Nuorisoviesti). Ryhmään otetaan mukaan läpi vuoden uusia suunnistuksen perusteet (esim. koulupohjalta) tuntevia, säännöllisestä harjoittelusta kiinnostuneita, ikäryhmään kuuluvia tyttöjä ja poikia. Ryhmässä on mukana eri ikäisiä jo pitkään harrastaneita konkareita sekä vasta aloittaneita, joten harjoituksia eriytetään aina kunkin taitotasoa vastaavaksi.

Joukkue etsii pelaajia: Suunnistus sopii erinomaisesti ns. kakkoslajiksi, koska harrastuskulut ovat t...

Teija kirjoitti: Hei Sportit! Muistathan ilmoittautua huomiseen tiistaihin 20.08.2019 klo 22 mennessä! Tule paikalle jo klo 17, sillä toivoimme paikalla mahdollisimman paljon seuralaisia, koska meistä tehdään juttua seuran yhteisöllisyydestä juuri silloin! Torstain harjoituksena on Espoo Trail Run ETR polkujuoksu... (29 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Suunnistus
Espoo
Ei asetettu
60

Sportti Red Nimenhuuto.com

SPORTTI RED on 14-20-vuotiaille tytöille ja pojille suunnattu matalan kynnyksen sprinttisuunnistukseen erikoistunut harrastusryhmä. Treenit tapahtuvat urbaanissa kaupunkiympäristössä, eikä eksymisen vaaraa ole. Kokoontumispaikat vaihtelevat, treenejä pääsääntöisesti maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 18-19:30.

Joukkue etsii pelaajia: Hei 14-20-vuotias nuori! Kaipaatko vaihtelua harrastukseesi? Kesälaji hakuses...

Päivitetty yli vuosi sitten

Sprintti ja Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
3

EsAk Tsemppi ja Spurtti Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen TSEMPPI- ja SPURTTI -ryhmät ovat ympärivuotisesti harjoittelevia noin 7 - 12 -vuotiaiden suunnistusryhmiä. Ohjattuja harjoituksia on noin kerran viikossa torstaisin ja lisäksi ryhmäläiset voivat osallistua koko seuran järjestämiin tapahtumiin ja harjoituksiin. Osallistumme yhdessä myös kansallisiin kilpailuihin ja leireihin sekä järjestämme omia leirejä pari kertaa vuodessa. Tavoitteena on tarjota lapsille urheilijanpolku, jossa toimintaan tuleva suunnistajan alku voi luontevasti edetä iän ja taidon karttuessa ryhmästä toiseen, tarvittaessa aina lajin huipulle saakka. Ryhmiin otetaan läpi vuoden uusia lapsia eikä aiempaa suunnistuskokemusta tarvitse olla. Keväisin järjestämme yleensä lisäksi erillisen muutaman kerran alkeiskurssin.

Sanna kirjoitti: Hei Tsempi ja Spurtit, Nuorten kauden on perinteisesti päättänyt seurasta riippumatta Turussa järjestettävä Nuorisoviesti- ja Oravatonni -viikonloppu. Viestissä kilpasarjoja on RR-sarjasta 16-vuotiaille sekä lisäksi on kuntosarja, johon on vapaa osallistumisoikeus. Oravatonnissa kilpasarjoja löyt... (12 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
46

esak Nimenhuuto.com

Espoon Akilleksen suunnistajien tapahtuma- ja harjoituskalenteri sekä harjoituksiin ilmoittautumispaikka.

Teija kirjoitti: Hei kaikki Akilleslaiset! Muistathan ilmoittautuaEspoo Trail Run polkujuoksuun huomiseen tiistaihin 20.08.2019 klo 22 mennessä! Tule paikalle jo klo 17, sillä toivoimme paikalla mahdollisimman paljon seuralaisia, koska meistä tehdään juttua seuran yhteisöllisyydestä juuri silloin! Polkujuoksussa ... (29 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
220

Teeksu Nimenhuuto.com

Caj kirjoitti: Gluteeniton (11 päivää sitten)

Päivitetty noin 4 tuntia sitten

Suunnistus
Espoo
Sekajoukkue
113

VTT suunnistus Nimenhuuto.com

Osallistumme Firmaliigaan, Jukolan viestiin, TEA- ja MIKE-suunnistuksiin ja satunnaisesti muihin tapahtumiin. Omat mestaruuskilpailut pidetään kuntorastien yhteydessä.

Markus kirjoitti: A-rata (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Suunnistus
Espoo, Jyväskylä, Oulu, Tampere
Sekajoukkue
27