Tanssi Ulvila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ulvila ja lajina on tanssi. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, pesäpall, joukkuevoimistelu ja tanssi.

Katso lista koko maan tanssijoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Rudanco Nimenhuuto.com

Lämpimästi Tervetuloa Rudancon Esittävän taiteen studion tanssitunneille! Täällä voit kätevästi yhdellä klikkauksella ilmoittautua haluamallesi tanssitunnille (Caritan kertamaksulliset tunnit ja Russellin tunnit). Huomaathan, että ilmoittautuminen on sitova, koska paikkoja on rajoitetusti. Carita Koivula-Pukkilan tunnit toteutuvat mikäli ilmoittautuneita on vähintään neljä. Sairaustapauksessa osallistumismaksua ei peritä. Tulethan tunneille täysin terveenä. Koronaohjeet löytyvät liitteenä. Russell Adamsonin tunnit toteutuvat, mikäli ilmoittautuneita on vähintään kahdeksan. Mikäli tunnilla on vähemmän kuin kahdeksan henkilöä peritään ilmoittautumisajan jälkeen tehdystä peruutuksesta osallistumismaksu. Let´s get together, We have the Passion, Thats when you become a dancer!

Joukkue etsii pelaajia: Tule tanssimaan innostuneessa ryhmässä. Tunteja kaikentasoisille tanssijoille...

Carita kirjoitti: Muistutus! Tänään ei pidetä aikuisten balettituntia. Korvaava tunti järjestettiin viime viikolla ja tietysti normaali hyvitysoikeus, mikäli ei päässyt mukaan viime viikolla. 🤗🤗🤗 (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Tanssi
Friitalatalo Ulvila
Sekajoukkue
408