Salibandy Ulvila

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ulvila ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on pesäpallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, harrastekiekko, pes, pesäpall ja ratsastus.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Ulvila

Salibandy - Ulvila

FT Ulvila Nimenhuuto.com

harjoitukset: Ulvilan Yhteiskoulu Kaarinantie 4, 28400 Ulvila Reenijoukkueet arvotaan pari kertaa vuodessa. "Täytemiehet" ottaa mustan SEKÄ valkoisen paidan mukaan. Reeneihin max 2+16 osallistujaa, ilmottautumisjärjestyksessä!

Pekka kirjoitti: Ekassa in (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Ulvila
Miehet
28

Fillaripaja Nimenhuuto.com

Friitalan Fillaripajan perustama joukkue joka pelaa kaudella 2017-2018 Satakuntaliigan 2.divaria

Sami kirjoitti: Laitoin huhtikuun 16 ja 23 lauantai päiville ehdotukset saunaillasta pistäkää ilmoitukset molempiin pääsettekö vai ette niin katotaan kumpaan pääsee enemmän porukkaa. Paikka olisi Klubi Lautturi Ulvilassa. Paikasta löytyy kuvia netistä. Yritän järjestää peliä ennen saunaa Sport centerille vuorot ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Ulvila
Ei asetettu
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.