Tanssi Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on tanssi. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, koripallo, lentopallo, kaukalopallo, sähly, sulkapallo ja purjehdus.

Katso lista koko maan tanssijoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Tanssivintti Nimenhuuto.com

Edistyneen tason avoimia tanssitunteja sekä syventäviä työpajoja tanssin harrastajille ja ammattilaisille. Tunteja kuutena päivänä viikossa Aleksanterin teatterilla ja Kaapelitehtaalla. Koulumme opettajat ovat tanssin alalla aktiivisesti toimivia ja pedagogisesti sekä taiteellisesti kokeneita taiteilijoita.

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Tanssi ja Jooga
Helsinki
Sekajoukkue
172

Stella Polaris Nimenhuuto.com

Niina kirjoitti: Kyllä esitys kannattaa mieluummin ottaa ennen illallista, kuin toisena päivänä ennen kotimatkaa (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kansantanssi
Helsinki
Sekajoukkue
35

Zaray Dancers Nimenhuuto.com

GOOGLE DRIVE https://drive.google.com/drive/folders/10x40rjYIYU7bDFkXjtG1u6KSFKoiXUIP YOUTUBE https://youtube.com/playlist?list=PLAf0LZQM1x-NNrmltga_SpV9rgnD9wjNv&si=LZvTkJ9JLvq9PLdf

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Itämainen tanssi
Helsinki
Naiset
16

Lieke Nimenhuuto.com

Kansantanssia Liekkeenkylästä!

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Kansantanssi ja Tanssi
Helsinki
Sekajoukkue
9

Seurasaaren kansantanssijat Nimenhuuto.com

Vauhdikasta ja iloista tanssia Helsingissä!

Maaria kirjoitti: Nimiäänestys! Nyt olisi aika äänestää keskiviikkoryhmälle nimeä annettujen vaihtoehtojen joukosta. Äänestysaikaa on 7.10. saakka. Eniten ääniä saanut nimi voittaa. Useampaa nimeä voi äänestää, mutta äänestyskertoja on ainoastaan yksi. Ihan kaikkia ehdotuksia en ottanut listalle, koska osalla oli ... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Tanssi
Helsinki
Ei asetettu
17

HoT Club Nimenhuuto.com

Hot Club on suunnattu mm. Tiikereiden henkisen hyvinvoinnin kehittämiseen ja joukkuehengen tukemiseen keinoja kaihtamatta.

Päivitetty yli 8 vuotta sitten

Jääkiekko ja Tanssi
Helsinki
Ei asetettu
20

Oonaktrainingteam Nimenhuuto.com

Riina kirjoitti: Korvaan 20.4. tunnin (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Tankotanssi
Helsinki
Sekajoukkue
131

Young at Heart 2024 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei, Facebookin ryhmässä jo ilmoittelin tästä, mutta varmuuden vuoksi nyt sama viesti tännekin, niin että minut voi poistaa täältä nimenhuudosta: Ilmoitan että en valitettavasti voi sittenkään olla mukana YAHissa tällä kaudella. Marcon kanssa olen jo alustavasti puhunutkin asiasta. Olen vuosien t... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Tanssi
Helsinki
Ei asetettu
43

Laajasalon Zumba Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Tanssi
Helsinki
Naiset
7

Comeback Nimenhuuto.com

Päivitetty yli 8 vuotta sitten

Muodostelmatanssi
Helsinki
Ei asetettu
24