Vapaaehtoistyö­joukkueita

Vapaaehtoistyö on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on vapaaehtoistyö. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne vapaaehtoistyö­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan vapaaehtoistyö­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin vapaaehtoistyöjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 33 ja niissä on yhteensä yli 660 pelaajaa.

Jo 33 vapaaehtoistyöjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Lions Club Espoo Pohjoinen Nimenhuuto.com

Vuonna 1964 perustettu klubimme on Espoon toiseksi vanhin Lions-klubi. Klubin jäsenmäärä on 29 (2024). Jäseninämme on sekä miehiä että naisia. Toiminta-alueemme on Pohjois-Espoo ja tarkemmin sanottuna Vanhalta Turuntieltä pohjoiseen. Kaikki keräämämme varat menevät Lions-toiminnan kautta lyhentämättömänä hyväntekeväisyyteen. Tuemme monin tavoin nuoria, veteraaneja, ja muita apua tarvitsevia paikallisyhteisömme jäseniä. Teemme myös ruokakeräys yhteistyötä pohjois-espoon K-kauppiaiden ja Diakonia yhdistyksen kanssa, joka vastaa ruuan jakelusta.

Päivitetty 1 päivä sitten

Vapaaehtoistyö
Pohjois Espoo
Sekajoukkue
26

Oulu-Raatti Nimenhuuto.com

Lions Club Oulu / Raatti perustettiin reilut 57 vuotta sitten, 24.3.1965. Tänä päivänä toimimme aktiivisena yhtenäisklubina, jossa jäseninä on mies- ja naisjäseniä eripuolilta Oulun talousaluetta. Palvelutoiminta alueemme ihmisten hyväksi jatkuu voimakkaana ja tämä palvelu on tarkoitettu parantamaan klubin sisäistä tiedonkulkua tapahtumiin ja aktiviteetteihin liittyen. TERVETULOA MUKAAN SoME-palveluiden käyttäjäksi ! (JI)

Veijo kirjoitti: Hei, kävisittekö ilmoittamassa Nimenhuudossa KYLLÄ TAI EI keskiviikon keilaukseen ja klubikokoukseen. Pitää ilmoittaa vahvuus tarjoiluja varten. Voi lisätä myös kommentin aikooko keilata. 5 rataa/20 henkilöä on varattu nyt ja 19 on ilmoittautunut. Kiitos! Terveisin Veijo (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Vapaaehtoistyö
Oulu
Sekajoukkue
26

SPR Riksakuskit Nimenhuuto.com

Viime vuonna 2019 SPR:n Lappeenrannan osaston piristäjäpalvelu sai käyttöönsä kaksi riksapyörää. Toisen lahjoitti Lappeenrannan kaupunki ja toisen Lappeenrannan Energia ja Lappeenrannan asuntopalvelut. Vapaaehtoiset riksakuskimme ajeluttavat ikäihmisiä ja erityisryhmien ihmisiä kaupungille nauttimaan maisemista ja kulttuurista. Kyydit ovat ilmaisia. Ajoimme riksoilla 25.6 -17.10.2019 välisenä aikana 30 min kyytejä yhteensä 352 kpl ja kyyditettyjä oli 496. Nimenhuuto.com:ssa voivat koulutetut piristäjäriksakuskimme ilmoittautua vapaina oleviin riksa-ajoihin.

Päivitetty 12 päivää sitten

Vapaaehtoistyö
Lappeenranta
Sekajoukkue
27

Stadin Saapas Nimenhuuto.com

Stadin Saapas vauhdissa! Palveluoperaatio Saapas vastaa nuorten välittömään sosiaaliseen, psyykkiseen tai fyysiseen avun tarpeeseen. Saappaan täysi-ikäiset, koulutetut vapaaehtoiset kohtaavat nuoria heidän ehdoillaan siellä missä he ovat. Saappaan vapaaehtoiset päivystäjät kulkevat nuorten rinnalla kaduilla kuunnellen, auttaen ja opastaen. Saapaslaisilla on aikaa kaduilla, festareilla ja netissä juuri niille nuorille, jotka tarvitsevat huolenpitoa, apua tai juttukaveria.

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Vapaaehtoistyö
Helsinki
Sekajoukkue
50

Arksa-tiimi Nimenhuuto.com

Turun museokeskuksen / Varsinais-Suomen alueellisen vastuumuseon arkeologisten kokoelmien parissa toimivat vaapaaehtoiset

Joukkue etsii pelaajia: Hei, tule mukaan vapaaehtoistoimintaan arkeologisten kokoelmien parissa.

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Vapaaehtoistyö
Turku
Sekajoukkue
23

Hope ry Lappeenranta Nimenhuuto.com

Hope Lappeenrannan vapaaehtoiset

Anni kirjoitti: Joudun lähtemään 17.45 (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Vapaaehtoistyö
Lappeenranta
Ei asetettu
30

Keravan Waparit Nimenhuuto.com

Keravan parhaimmat ja turvallisimmat aikuiset vapaaehtoiset. Kaduilla jokaista nuorta varten edistämässä turvallisuutta, ennaltaehkäisyä ja verkostoyhteistyötä. Toiminnan ytimenä on nuorten kohtaaminen arvostavasti ja hyvällä hengellä.

Teemu kirjoitti: Moikka! Nyt on nimenhuutoon lisätty kesäkuun, heinäkuun ja osittain myös elokuun Wauto-illat. Myös koulujen päättäjäisviikonloppu on lisätty sekä elokuun koulujen aloitusviikonloppu. Tervetuloa mukaan! (20 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Vapaaehtoistyö
Kerava
Sekajoukkue
16

Halton Marine Nimenhuuto.com

Metallia kovempi kaukalopallo Oy

Juha kirjoitti: Voin mennä tänään maaliin... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kaukalopallo, Vapaaehtoistyö ja Kuorolaulu
Lahti
Miehet
46

Kattila Nimenhuuto.com

Kissakoti Kattila on Hämeenlinnan Kissojen Ystävät ry:n ylläpitämä kissakoti, jossa annetaan koti kaikille kissoille. Kattila toimii vapaaehtoisvoimin ja yksityishenkilöiden lahjoituksien turvin

Sirpa kirjoitti: Roudaus. 1XVALK.PÖYTÄ / 3xmusta pöytä / PIKKUMUSTAT / 3xrekki / 10XMETALLIHÄKKYRÄ / 5xpöytäliina. (Kaikki olohuoneen pöydät tarvitaan) (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Vapaaehtoistyö
Hämeenlinna
Ei asetettu
74

Tukitalon vapaaehtoiset Nimenhuuto.com

Tukitalon vapaaehtoisten ja työntekijöiden kalenteri ja kuulumistenvaihto sivusto. Täällä voit tehdä varaukset omaan päivystysvuoroosi ja nähdä kalenterista kaikki tapahtumat ja koulutukset, sekä liittyä linkin kautta etänä tapahtuviin koulutuksiin.

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Vapaaehtoistyö
Sastamala, Huittinen, Nokia
Sekajoukkue
9

Walk in terapia Hämeenlinna Nimenhuuto.com

Hämeenlinnan Walk in terapian vapaaehtoiset

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Vapaaehtoistyö
Hämeenlinna
Sekajoukkue
38

Hope Seinäjoki Nimenhuuto.com

Vapaaehtoistyötä, että vähävaraisilla lapsiperheillä olisi hieman helpompi arki. Tätä työtä tehdään sydämellä.

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Vapaaehtoistyö
Seinäjoki
Sekajoukkue
43

Etappi Nimenhuuto.com

Kriisikeskus Etapin vapaaehtoistoiminnan tapahtumakalenteri ja ilmoittautumisjärjestelmä.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Vapaaehtoistyö
Salo
Sekajoukkue
30

Mikkelin kriisikeskus Nimenhuuto.com

Mikkelin kriisikeskuksen vapaaehtoisten ja työntekijöiden porukka

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Vapaaehtoistyö
Mikkeli
Sekajoukkue
33

Walkers Lahti Nimenhuuto.com

Walkers vapaaehtoistyötä Lahden keskustassa 13-17 -vuotiaiden nuorten kanssa. Turvallisten aikuisten ja nuorten, kohtaamista, läsnäoloa, kuuntelua. Arkista yhdessäoloa. Kohtaamispaikkatoimintaa osoitteessa Vesijärvenkatu 20 ja katutoimintaa.

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Vapaaehtoistyö
Lahti
Sekajoukkue
32

KUMS Tukikoirakot Nimenhuuto.com

Keski-Uudenmaan Mielenterveysseuran Tukikoiratoiminta https://m.facebook.com/KUMSry Tukikoiriamme voi kutsua rapsuteltavaksi erilaisiin tapahtumiin tai vierailulle hoivakoteihin, kuntoutuslaitoksiin, vanhainkoteihin jne. Yhteydenotot: tukikoirakot@gmail.com

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Vapaaehtoistyö ja Tukikoiratoiminta
Järvenpää
Ei asetettu
43

Jyväskylän NettiSaapas Nimenhuuto.com

Jyväskylän NettiSaappas päivystyksiin ilmoittautuminen. Lähimmäisen rakkaudesta ulkopuolisuuden ehkäisyä.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Vapaaehtoistyö
Jyväskylä
Sekajoukkue
8

Walkers Siuntio Nimenhuuto.com

Siuntion nuorisotila Walkers on avoinna ti-to klo 15-21 ja pe 18-22. MiniWalkers pe 14-17:00

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Vapaaehtoistyö
Siuntio
Sekajoukkue
26

LC Nurmijärvi Kanerva Nimenhuuto.com

LC Nurmijärvi Kanerva on Nurmijärveläinen naisten klubi. Olemme toimineet jo vuodesta 1994 lähtien ja tavoitteemme on auttaa monipuolisesti alueemme apua tarvitsevia.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Vapaaehtoistyö ja Hyväntekeväisyys
Nurmijärvi
Naiset
32

kuusamonvpk Nimenhuuto.com

Kuusamon VPK:n keskustan ja Rukan sammutusosastojen treeneihin ilmoittautumiset.

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Palokunta, Vpk ja Vapaaehtoistyö
Kuusamo
Sekajoukkue
15

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Vapaaehtoistyöjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on vapaaehtoistyö on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.