Vapaaehtoistyö Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on vapaaehtoistyö. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, kaukalopallo, pesäpallo, koripallo, jääpallo, sähly, lentopallo ja juoksu.

Katso lista koko maan vapaaehtoistyöjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SPR Riksakuskit Nimenhuuto.com

Viime vuonna 2019 SPR:n Lappeenrannan osaston piristäjäpalvelu sai käyttöönsä kaksi riksapyörää. Toisen lahjoitti Lappeenrannan kaupunki ja toisen Lappeenrannan Energia ja Lappeenrannan asuntopalvelut. Vapaaehtoiset riksakuskimme ajeluttavat ikäihmisiä ja erityisryhmien ihmisiä kaupungille nauttimaan maisemista ja kulttuurista. Kyydit ovat ilmaisia. Ajoimme riksoilla 25.6 -17.10.2019 välisenä aikana 30 min kyytejä yhteensä 352 kpl ja kyyditettyjä oli 496. Nimenhuuto.com:ssa voivat koulutetut piristäjäriksakuskimme ilmoittautua vapaina oleviin riksa-ajoihin.

Henrik kirjoitti: Riksapyörä nro 1 vinkuu ihan mahdottomasti ( jarrut) . Pitää koko ajan jarruttaa että ei vinkuisi. Vaikuttaisi siltä että tyhjällä kuormalla parempi , mutta mitä painavampi kyytiläinen , sitä pahempi ongelma. Vaatisi pikaista huoltoa. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Vapaaehtoistyö
Lappeenranta
Sekajoukkue
30

Hope ry Lappeenranta Nimenhuuto.com

Hope Lappeenrannan vapaaehtoiset

Leena kirjoitti: Ehdin vähän viiden jälkeen.... (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Vapaaehtoistyö
Lappeenranta
Ei asetettu
45