Vapaaehtoistyö Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on vapaaehtoistyö. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, pesäpallo, kaukalopallo, koripallo, sähly, jääpallo, juoksu ja pyöräily.

Katso lista koko maan vapaaehtoistyöjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SPR Riksakuskit Nimenhuuto.com

Viime vuonna 2019 SPR:n Lappeenrannan osaston piristäjäpalvelu sai käyttöönsä kaksi riksapyörää. Toisen lahjoitti Lappeenrannan kaupunki ja toisen Lappeenrannan Energia ja Lappeenrannan asuntopalvelut. Vapaaehtoiset riksakuskimme ajeluttavat ikäihmisiä ja erityisryhmien ihmisiä kaupungille nauttimaan maisemista ja kulttuurista. Kyydit ovat ilmaisia. Ajoimme riksoilla 25.6 -17.10.2019 välisenä aikana 30 min kyytejä yhteensä 352 kpl ja kyyditettyjä oli 496. Nimenhuuto.com:ssa voivat koulutetut piristäjäriksakuskimme ilmoittautua vapaina oleviin riksa-ajoihin.

Matti kirjoitti: Treenit 22.11 oli miun näppäily, virhe tuli vahingossa tänne . Piti mennä eri paikkaan. pahoitteluni Matti (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Vapaaehtoistyö
Lappeenranta
Sekajoukkue
28

Hope ry Lappeenranta Nimenhuuto.com

Hope Lappeenrannan vapaaehtoiset

Riitta kirjoitti: Tuleeko tänään iltavuoroon ketään? (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Vapaaehtoistyö
Lappeenranta
Ei asetettu
31