Voimistelu­joukkueita

Voimistelu on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on voimistelu. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne voimistelu­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan voimistelu­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin voimistelujoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 165 ja niissä on yhteensä yli 3300 pelaajaa.

Jo 165 voimistelujoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

FNV Arielle Nimenhuuto.com

Arielle- joukkue on perustettu syksyllä 2019. Joukkue harjoittelee kolmesti viikossa 1,5-2h kerrallaan. Ariellessa harjoitellaan lajitaidon alkeita, nopeutta, voimaa ja liikkuvuutta. Harjoituksissa opetellaan mm. kuperkeikkoja, kärrynpyöriä ja muita akrobatialiikkeitä. Tutustumme myös erilaisiin voimisteluvälineisiin, kuten naruun, palloon ja vanteeseen. Harjoittelemme monipuolisesti kokeilemalla välillä myös muita urheilulajeja, leikkiä unohtamatta. Jokaisen harjoituksen tavoitteena on iloinen mieli ja punaiset posket.

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Forssa
Tytöt
18

Team Hohde Nimenhuuto.com

Team Hohde -joukkueessa voimistelee yksitoista taitavaa ja innokasta tyttöä. Joukkue harjoittelee tavoitteellisesti joukkuevoimistelun SM-sarjassa 5 kertaa viikossa noin 3 tuntia kerrallaan. Harjoituksiin sisältyy myös baletti. Syyskaudella 2020 joukkue kilpailee viimeistä kertaa 12-14vuotiaiden sarjassa.

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
14

Elise Niiskut Oranssit Nimenhuuto.com

Niiskut ryhmien vastuuvalmentajana toimin minä Katja Tikhomirova (puhelin 0451255441), sähköposti katja.tikhomirova@elise.fi). Lisäksi viikottaisessa toiminnassa mukana on muita Elisen valmentajia. Niiskut harjoittelevat syksyllä tavoitteellisesti 3-4 kertaa viikossa 2012-2010 vuonna syntyneet tytöt. Kauden aikana osallistumme useamman kerran leireille/tehopäiviin, kilpailuihin sekä esityksiin.

Päivitetty yli vuosi sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
13

Akro HämVs Nimenhuuto.com

Akrobatiavoimistelussa huikeat tasapaino- ja kehonhallinnantaidot yhdistyvät erilaisiin voimistelijoiden yhteistyössä suorittamiin asentoihin, nostoihin ja heittoihin. Kilpailuohjelma suoritetaan pareittain tai ryhmässä. Voimistelijoista nostaja ja heittäjä on niin kutsuttu base, joka kannattelee usein itseään pienempikokoista voimistelijaa, josta käytetään nimitystä top.

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Voimistelu
Hämeenlinna
Tytöt
47

HCWrotary Nimenhuuto.com

Helsinki City West Rotary Club

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan Helsinki City West Rotary Clubiin Tervetuloa myös vieraaksi. Visi...

Liisa kirjoitti: Hei! Risto otti minuun yhteyttä ja kertoi, että kokouksessa oli keskusteltu Lauttasaaren rantojen siivoustalkoista. Mehän mietimme asiaa jo aikaisemmin, mutta se jäi (koronan takia?). Olin yhteydessä Lauttasaari-Seuraan asian tiimoilta. Siellä rantojen siivous-/roskatalkoot oli ollut esillä viime... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Helsinki
Sekajoukkue
25

Team Tapiola Gloria old Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijoiden 12-14v SM-sarjan edustusjoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Haluatko joukkuevoimistella suomen huipulla? Olemme Tapiolan Voimistelijoiden...

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
18

Celina 11 Nimenhuuto.com

Täällä Celina K:n ja X:n harjoitukset, tapahtumat ja tiedotteet. Merkatkaa tapahtumiin IN jos osallistutaan ja OUT jos on pois. OUT lisätietoihin miksi pois "esim sairas, loma tms". Lähtökohtaisesti kaikkeen osallistutaan.

Viveca kirjoitti: Lisätreenejä kesällä 22.6-13.7. Maanantaisin treenisalilla klo 17.15-19.00 joukkuevoimistelun perustreeni Niina Karjalaisen vetämänä. Suunnattu 8-10 ja 10-12v sarjoissa kilpaileville. Maksu 10€ /krt, laskutetaan jälkikäteen toteutuneista kerroista. Sitova ilmoittautuminen myclubissa jokaiselle ke... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Kirkkonummi
Tytöt
10

Elise Juksut Nimenhuuto.com

Juksut-ryhmässä harjoittelevat keväällä 20120 tavoitteellisesti 3-4 kertaa viikossa 2013-2014 vuonna syntyneet tytöt. Kauden aikana osallistumme leirille/tehopäiviin, kilpailuihin sekä esityksiin.

Päivitetty 4 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki, Kampin Liikuntakeskus
Tytöt
13

Elise Hosulit Nimenhuuto.com

Hosulit-ryhmässä harjoittelevat keväällä 2020 tavoitteellisesti 2-3 kertaa viikossa 2013-2015 vuonna syntyneet tytöt. Kauden aikana osallistumme leirille/tehopäiviin ja esityksiin.

Katja kirjoitti: Hei kaikki voimistelijat ja vanhemmat, HARJOITUKSET TAMMIKUUSSA Koronarajoitusten edelleen jatkuessa pidämme harjoitukset toistaiseksi ulkona ja zoomissa. Harjoittelu siirtyy saleihin heti kun koronarajoitukset sen sallivat. Teemme parhaamme ylläpitääksemme harjoitusmotivaatiota ja innostusta uud... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Rytminen voimistelu
Kampin Liikuntakeskus
Tytöt
12

Valio+pikkuvalio Nimenhuuto.com

Hangon telinevoimistelijat, kilparyhmä. Jäsenmaksu kevät 25€ ja syksy 25€ Tilino: FI8340558420004714 Kevään -20 viite: 2037

Milana kirjoitti: Tänään ma 5.4. EI TREENEJÄ, torstaina 8.4. ON TREENIT KLO 16-19, su 11.4. EI TREENEJÄ. (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Telinevoimistelu
Hanko
Tytöt
9

Haukiputaan Heitto Kristallit Nimenhuuto.com

Haukiputaan viilein voistelu joukkua. Treenamme ...

Päivitetty 13 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Haukipudas
Tytöt
19

Celina KH Nimenhuuto.com

Celina K ryhmässä olevien nimenhuuto

Vera kirjoitti: Hei, Poikkeusajan treeniajat ovat Keskiviikko klo 17.10-18.15 Sunnuntai klo 17.30-18.30 Nähdään sunnuntaina salilla! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Kirkkonummi
Tytöt
16

Kauhajoen Liikuntaseura Nimenhuuto.com

Ryhmäliikuntaa rennolla otteella

hilkka kirjoitti: hyvä kokeilu (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Voimistelu, Ryhmäliikunta ja Lentopallo
Kauhajoki
Sekajoukkue
86

Odessa Raju Nimenhuuto.com

Joukkuevoimistelua Raisiossa

Päivitetty noin kuukausi sitten

Joukkuevoimistelu
Raisio
Tytöt
12

Möröt Nimenhuuto.com

Möröt - ryhmässä harjoittelevat kevällä 2021 tavoitteellisesti 3-4 kertaa viikossa 2014-2011 vuonna syntyneet tytöt. Kauden aikana osallistumme leirille/tehopäiviin, kilpailuihin sekä esityksiin.

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
11

Fascia Nimenhuuto.com

FasciaMethod sopii sekä naisille että miehille ja liikkeet ovat suhteellisen helppoja. Tunti koostuu liikkuvuusharjoittelusta, dynaamisista täsmävenytyksistä kireille lihaksille, liikehallintaharjoittelusta sekä turvallisesta fasciakäsittelystä pallolla.

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Voimistelu
Kuopio
Sekajoukkue
23

Aidian Vapa Nimenhuuto.com

Mukaan ovat tervetulleita kaikki aidiaanit, jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan työhyvinvointia ylläpitävään vapaa-ajan toimintaan.

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Sekajoukkue
108

Elise Pikkumyyt Nimenhuuto.com

Pikkumyyt- ryhmässä harjoittelevat syksyllä 2020 2 kertaa viikossa 2015-2016 vuonna syntyneet tytöt. Kauden aikana osallistumme leirille/tehopäiviin, esityksiin sekä joulunäytöksiin.

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Rytminen voimistelu
Helsinki
Tytöt
12

Spjutsundin urheilukalastajat Nimenhuuto.com

Vuodesta 1996 lähtien olemme kalastaneet vuosittain hampaat irvessä kaikilla välineillä kaikista lätäköistä. Saalistakin on saatu, etupäässä on ollut hauskaa.

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu, Pilkkiminen ja Kirkkovenesoutu
Vantaa
Miehet
17

Kaste Nimenhuuto.com

Tapiolan Voimistelijat ry:n 14-16 vuotiaiden joukkuevoimistelun kilpa- ja harrastesarjan joukkue. Harjoitukset 3 x viikossa.

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Espoo
Tytöt
13