Voimistelu Vihti

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vihti ja lajina on voimistelu. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on lentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: pesäpallo, salibandy, jalkapallo, jääkiekko, sähly, joukkuevoimistelu, kaukalopallo, beach volley ja futsal.

Katso lista koko maan voimistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Biancat Nimenhuuto.com

Biancat on syksyllä 2013 perustettu vuonna 2007 - 2008 syntyneiden tyttöjen joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun valmennusryhmä. Ryhmä harjoittelee kolme kertaa viikossa Nummelan seudulla. Harjoitukset koostuvat leikinomaisesti toteutetuista venyttely-, voima-, nopeus- ja ketteryysharjoitteista. Samalla tutustutaan voimistelun perusliikkeisiin (tasapainot, hypyt, vartalo- ja akrobatialiikkeet), sekä voimisteluvälineisiin (naru, pallo, vanne, keilat, nauha). Biancat esiintyvät kausittain voimistelun Stara -tapahtumissa, sekä aloittelevat kilpauraansa joukkuevoimistelussa ja rytmisessä voimistelussa. Lisätietoa joukkueesta nettisivuiltamme: http://www.vihti-gym.fi/valmennusryhmat/joukkuevoimistelu/biancat-2007-2008/

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Onko vielä mitään hajua ensi kevään kisa/leiri yms. päivämääristä? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Joukkuevoimistelu ja Rytminen voimistelu
Vihti
Tytöt
12

Aimen Vikeltäjät Nimenhuuto.com

Seela kirjoitti: Seela voisi tulla jos nää on sellaiset missä voi katsoa küria pukilla? (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Voimistelu
Vihti
Sekajoukkue
37

Säteet Nimenhuuto.com

Säteet on 2007-2009 syntyneiden tyttöjen voimistelujoukkue Vihti-Gymistä.

Lilja kirjoitti: Lilja tuo nyyttäreihin sourcream and onion makuisia sipsejä. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Joukkuevoimistelu
Vihti
Tytöt
21