Voimistelu Tikkakoski

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Tikkakoski ja lajina on voimistelu. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: ringette, jalkapallo, joukkuevoimistelu, jääkiekko, harrastekiekko, sähly, urheilu, pyöräily ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan voimistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Seiren Brilliant Nimenhuuto.com

Joukkuevoimistelujoukkue, joka esiintyy starassa, sekä aloittaa pian myös kisaamisen 8-10 vuotiaiden kilpasarjassa.

Nea kirjoitti: Tänne olisi kahviosta jääneitä herkkuja tarjolla: limsaa, pillimehuja, lakuja, s (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Joukkuevoimistelu
Jyväskylä, Tikkakoski
Tytöt
16

Muruset Nimenhuuto.com

AGG 12-14 H/K

Anniina kirjoitti: Heippa erityisesti vanhemmat! Palaveerattii tyttöjen kanssa tänään tulevasta ja laitan siitä vähän myöhemmin sit lisää. Todettiin, et olisi kuitenkin järkevä kysyä teiltä, että millainen ohjelma tytöillä on kesäkuussa? Pystytäänkö pitämään muutamia alkukesätreenejä? Pohdittiin myös, että SUP-laut... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Joukkuevoimistelu
Tikkakoski
Tytöt
14

Seiren Sinderella Nimenhuuto.com

Vilma kirjoitti: Illusionin stara 23.11 Paikalle klo. 14.00 hiukset valmiiksi laitettuna ja treenivaatteet päällä (musta toppi, kanta-aukolliset leggingsit ja seiren-takki) Mukaan puku, pallo, tossut, juomapullo, pehmusteet ja hiustarvikkeet. Tyttöjen harkka on n. klo 15.14. Suoritus blokissa 3 n. klo 16.02 Harjo... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Tikkakoski
Tytöt
12

Unique Nimenhuuto.com

Anniina kirjoitti: Moikka! Olemme valkkujen kanssa viimeinkin saaneet muodostettua ehdotelmamme kevään joukkueista. Ehdotuksemme sisältää kaksi kisajoukkuetta ja yhden stara-joukkueen. Kiitos teille kaikille myös palautteestanne. Aiomme todella ottaa huomionne mukaan toimintaan! Tässä muutamia yleisiä asioita, jotk... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Joukkuevoimistelu
Tikkakoski
Tytöt
20