Yleisurheilu Mäntsälä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Mäntsälä ja lajina on yleisurheilu. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, futsal, yleisurheilu, hiihto, kaukalopallo, harrastekiekko, jalkapallokoulu ja hakuryhmä.

Katso lista koko maan yleisurheilujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

MU Yleisurheilu Nimenhuuto.com

MU Yleisurheilu on Mäntsälän Urheilijoiden yleisurheilujaoston yhteinen Nimenhuuto

Olli kirjoitti: Hei! Ensi viikolla vietetään valtakunnallista yleisurheiluviikkoa. Ma 20.5. on harraste- ja kilparyhmäläisille ylimääräiset korkeustreenit Timo Jorosen johdolla. Ke 22.5. järjestämme kaikille avoimet Silja-seurakisat jossa sarjoja on 5-15 vuotiaille. Ohjelmassa on pikajuoksu ja pituushyppy, hiema... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Yleisurheilu
Mäntsälä
Sekajoukkue
44

MU YleisurheiluTalkoot Nimenhuuto.com

MU Yleisurheilun toimintaan liittyvien talkoiden järjestäminen ja talkooväen kutsuminen koolle hoidetaan tämän Nimenhuutoryhmän kautta.

Meri kirjoitti: Tervetuloa Katuviestiin! Klo 17 paikalle Ilmottautuminen ja Liivien jako: Helena Jaana Elina Meri Radan rakennus: Olli Jarkko Teppo Jani Yhteinen alkuverkka: Radan läpikäynti joukkueiden kanssa: Olli Vaihtopaikkahenkilövastaava: Meri Kuuluttaja Arto Kuvaaja: Helena Lähdön vastaava Jani Ajanotto: ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Yleisurheilu
Mäntsälä
Sekajoukkue
33