Kaukalopallo Mäntsälä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Mäntsälä ja lajina on kaukalopallo. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, koripallo, hiihto, kaukalopallo, suunnistus, harrastekiekko ja jalkapallotuomarointi.

Katso lista koko maan kaukalopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kaukalopallo - Mäntsälä

Kaukalopallo - Mäntsälä

Verso Nimenhuuto.com

Vellu kirjoitti: Halukkuutta toukokuun kevätjäille joten nämä vuorot varattu - kustingit sovitaan kunhan osallistujamäärä tarkentuu su14.5. klo19:30-21:00 su21.5. klo16:30-18:00 su28.5. klo19:30-21:00 pe2.6. klo18-19 (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kaukalopallo
Mäntsälä
Ei asetettu
32

RC Kaukisklubi Nimenhuuto.com

Tero kirjoitti: Kokoonpanot 28.4: K: Heke, AriK-Jape-Vellu, Jone-Jorkka-Heka-Mika-PeteP M: Mikael, AriM-KimmoL-Perttu, Esa-JanneK-Nikke-Pasi-Tero Täyttöprosentti 74,8% (+0,4) ja erotus viimekauteen +3 suorituskertaa. Mikaelilla 100% edustus (32/32), Jonella 31/32, Jorkka ja Mika 29/32, Jukkis 28/32 ja Jape, Nikk... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kaukalopallo
Mäntsälä
Miehet
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Kaukalopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kaukalopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.