Kaukalopallo Mäntsälä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Mäntsälä ja lajina on kaukalopallo. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, futsal, koripallo, hiihto, kaukalopallo, suunnistus, harrastekiekko ja jalkapallotuomarointi.

Katso lista koko maan kaukalopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kaukalopallo - Mäntsälä

Kaukalopallo - Mäntsälä

Verso Nimenhuuto.com

Vellu kirjoitti: Tervehdys, Huomiona ellen muista heittää juttua tulevana su. Noita pelipalloja tuntuu hukkuvan tasaseen tahtiin kuten nytkin eilisiltana. Hinta pyörii siinä 5-6€ kipale joten hyvä olis varmaankin katella minne niitä pomppii pelin tiimellyksessä niin voisi käydä poimimassa talteen treenin jälkeen.... (14 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Kaukalopallo
Mäntsälä
Ei asetettu
32

RC Kaukisklubi Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Vellu ja Haarman Ante tulee tänään jäille myös. (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kaukalopallo
Mäntsälä
Miehet
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Kaukalopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kaukalopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.