Epilä Pispalan valtatie 126-128, 33270 Tampere

Me pelaamme täällä:

Rastivarsat Nimenhuuto.com

Rastivarsat (www.rastivarsat.fi) on suunnistuksen erikoisseura. Toimimme Orimattilassa ja Lahden alueella näkyvästi järjestämällä ympäri vuoden harjoituksia ja vuosittain kilpailuja. Kuntosuunnistustoimintaa pyöritämme Orimattilan Iltarastien nimellä (www.orimattilaniltarastit.fi). Rastivarsat kehittää pitkäjänteisesti nuoriso-, kilpailu- ja harrastesuunnistusta.Tavoitteena on eritasoisten liikkujien fyysisen kunnon ja psyykkisen hyvinvoinnin parantaminen sekä myönteisten liikuntakokemusten tarjoaminen. Rastivarsat on valmistanut ja täydentänyt suunnistuskarttoja harrastajien tarpeisiin koko historiansa ajan. Rastivarsat valittiin vuoden suunnistusseuraksi Suomessa vuonna 2008.

Joukkue etsii pelaajia

Arttu kirjoitti: Hannu Hä tulee myös (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Suunnistus
Orimattila
Ei asetettu
79

PKK Nimenhuuto.com

Pyöräilyseura Kaupin Kanuunoiden toiminnan päätavoite on aktivoida ympärivuotista pyöräilyä, lisätä pyöräilijöiden positiivista näkyvyyttä liikenteessä sekä järjestää yhteisiä ajotilaisuuksia maastoon ja maan- ja sorateille.

Timo kirjoitti: Suunnilleen tämmöinen reitti: https://www.strava.com/routes/3237495454186287582. Mustanvuoren ristillä "TM" noin klo 8.25, Sarpatin shikaanissa "TM" n klo 8.27. Kahvittelut Kiskokabinetissa. (5 päivää sitten)

Päivitetty noin 14 tuntia sitten

Pyöräily
Tampere
Ei asetettu
575

ocpuisto Nimenhuuto.com

OC Puisto on suunnistuksen ja muun sportin edistäjä sekä digitaalisen jälkipelin kehittäjä. Metsä häviää aina! https://www.ocpuisto.net/ry/

Joukkue etsii pelaajia: https://www.ocpuisto.net/ry/

Anton kirjoitti: Tänään siis kokoontuminen Siikajärvellä, täällä: https://maps.app.goo.gl/VXnX193zopR5Rjyh6?g_st=ic (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Suunnistus
Interweb
Ei asetettu
37

TaPS Junnut Nimenhuuto.com

Tampereen Pursiseuran junioritoiminnassa keskitytään yleisten veneilytaitojen lisäksi alusta lähtien myös kilpapurjehduksen saloihin. Seura tarjoaa mahdollisuuksia niin leikkimieliseen kisailuun kaveriporukassa kuin kotimaisten ja ulkomaisten arvokisojen palkintopalleille tähyävään valmennukseenkin. Seurojen urheilijanuorukaiset ovatkin niittäneet mainetta mm. Optimisti- Zoom8-Finn-jolla, E-jolla, Laser Radial, Laser Standard, Laser 4.7 -, 505 -, 2.4mr-, Hai – ja H-vene luokissa. Saavutusten joukkoon mahtuu sekä ranking-sarjojen voittoja että arvokisamitalejakin. Lisätietoja seuran ja sen toiminnasta nettisivuilla: - www.taps.fi

Leo kirjoitti: Vielä viikkoharkat jatkuu? Olisko tänään hyvät tuulet? (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Purjehdus, Kilpapurjehdus ja Jollapurjehdus
Tampere
Sekajoukkue
74

TRGMTRE2022 Nimenhuuto.com

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Ei asetettu
Sekajoukkue
30

Treenaatko sinäkin täällä? Perusta joukkueellesi ilmaiset sivut Nimenhuutoon.

Näitä lajeja treenaamme normaalisti:
Cycling
Orienteering
Sailing