Aerobic Hollola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hollola ja lajina on aerobic. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on lentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: kaukalopallo, salibandy, jääkiekko, jalkapallo, sulkapallo, aerobic, ryhmäliikunta ja pilates.

Katso lista koko maan aerobicjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Aerodiggarit Nimenhuuto.com

Aerodiggarit / Kuntokeskus Loisto Oy HOLLOLAN ( Keskuskatu 4) RYHMÄLIIKUNTA-KALENTERI UUSI AIKATAULU / VIIKKO-OHJELMA! Tervetuloa treenaamaan - ryhmäliikuntaa jokaiseen makuun - monipuolista ryhmäliikuntaa ja myös eri kunto/tehokkuusvaihtoehdot! __________________________________________ !HUOM! ILMOITTAUDU tunneille viimeistään edellisenä päivänä klo 20 mennessä. Myös PERUMISET pitää tapahtua klo 20 mennessä edellisenä päivänä jollet pääse tulemaan. MUUTOIN VELOITETAAN KERTAMAKSU, 10€.

Jari kirjoitti: HUOM! TÄRKEÄÄ! TIISTAIN JA TORSTAIN -JUMPPAAJAT! SARI HÄTÖSEN JUMPPILLA ASIAKKAAT LAITTAVAT NIMET & PUH.NROT PAPERILISTAAN, JOTTA TIEDÄN KETÄ ON OLLUT JUMPISSA - jumppakortit PITÄÄ VETÄÄ LUKIJASSA ennen jokaista tuntia. Myös tiistaisin ennen molempia tunteja. Ja nimi listalle, niin tiedän ketkä k... (Noin 23 tuntia sitten)

Päivitetty noin 23 tuntia sitten

Aerobic ja Ryhmäliikunta
Hollola
Sekajoukkue
195