Ryhmäliikunta Hollola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hollola ja lajina on ryhmäliikunta. Niitä löytyy yhteensä 1 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on lentopallo. Muita suosittuja lajeja ovat: kaukalopallo, salibandy, jääkiekko, jalkapallo, sulkapallo, aerobic, ryhmäliikunta ja pilates.

Katso lista koko maan ryhmäliikuntajoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Aerodiggarit Nimenhuuto.com

Aerodiggarit / Kuntokeskus Loisto Oy HOLLOLAN ( Keskuskatu 4) RYHMÄLIIKUNTA-KALENTERI UUSI AIKATAULU / VIIKKO-OHJELMA! Tervetuloa treenaamaan - ryhmäliikuntaa jokaiseen makuun - monipuolista ryhmäliikuntaa ja myös eri kunto/tehokkuusvaihtoehdot! __________________________________________ !HUOM! ILMOITTAUDU tunneille viimeistään edellisenä päivänä klo 20 mennessä. Myös PERUMISET pitää tapahtua klo 20 mennessä edellisenä päivänä jollet pääse tulemaan. MUUTOIN VELOITETAAN KERTAMAKSU, 10€.

Jari kirjoitti: HUOM! TÄRKEÄÄ! TIISTAIN JA TORSTAIN -JUMPPAAJAT! SARI HÄTÖSEN JUMPPILLA ASIAKKAAT LAITTAVAT NIMET & PUH.NROT PAPERILISTAAN, JOTTA TIEDÄN KETÄ ON OLLUT JUMPISSA - jumppakortit PITÄÄ VETÄÄ LUKIJASSA ennen jokaista tuntia. Myös tiistaisin ennen molempia tunteja. Ja nimi listalle, niin tiedän ketkä k... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Aerobic ja Ryhmäliikunta
Hollola
Sekajoukkue
195