Kaukalopallo Hollola

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hollola ja lajina on kaukalopallo. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: kaukalopallo, salibandy, lentopallo, vpk, uinti, juoksu, pyöräily, bmx racing ja nettilehti.

Katso lista koko maan kaukalopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kaukalopallo - Hollola

Kaukalopallo - Hollola

Los Ilonas RC Nimenhuuto.com

Los Ilonas RC on kaukalopalloa ja muuta liikuntaa harrastava kaveriporukka. Harjoitusten ja pelien pääasiallinen tarkoitus on, niiden jälkeen tapahtuva virkistävä juomahetki paikallisessa ravitsemusliikkeessä.

Jarmo kirjoitti: Rauhallista ja Maukasta Joulua kaikille Los Ilonas pelaajille. Ja samalla loistavaa vuotta 2017. Hienosti menneen syksyn jälkeen jatkamme kautta su 8.1.2017 klo 18.30, kaikki mukaan silloin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Kaukalopallo
Hollola
Miehet
19

Flexolahti Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Jasi kirjoitti: Kovasti miehet ja pojat onnea ! Aijon seurata fanipaita päällä reaaliaikaisesti edesottamuksianne. Tässä vaiheessa jännittää 1) meneekö kylmiksellä hermot jo ensimmäisessä ottelussa? 2) tippuuko Hewin hanskat 3) ehkäiseekö elmon verryttelyt nivusten ongelmat 4) vaihtaako lälly kenttiä heti 5) mit... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kaukalopallo ja Jääkiekko
Hollola
Miehet
19

Sepack-kaukalopallo Nimenhuuto.com

Komeita maaleja ja upeita torjuntoja. Hikistä mutta huumorilla höystettyä kaukkisiloittelua sunnuntaisin Hollolan jäähallissa klo 20.30 alkaen!

Joukkue etsii pelaajia: Jos kiinnostusta niin saa tulla kokeilemaan. Ikä tai taidot eivät ole esteenä...

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kaukalopallo
Hollola
Ei asetettu
9

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Kaukalopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kaukalopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.