Alppihiihto Grankulla

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Grankulla ja lajina on alppihiihto. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on handboll käsipallo. Muita suosittuja lajeja ovat: handboll, alppihiihto, käsipallo, redskapsgymnastik, salibandy, handboll-käsipallo, käsipalloa, handball ja jalkapallofotboll.

Katso lista koko maan alppihiihtojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - alppihiihto - Grankulla

Alppihiihto - Grankulla

GrIFK Alpine Omega Nimenhuuto.com

Aaro kirjoitti: Tässä linkki varustelistaan, jonne olisi tarkoitus kerätä kaikilta laskijoilta tiedot eri setupeista. Täyttäkää tiedot niille tarkoitetuille soluille ja kysykää, mikäli herää kysymyksiä! https://grifkalpine-my.sharepoint.com/:x:/g/personal/mikko_h_grifkalpine_fi/EceYpijDvj9PpZ85cokYJJ8B1SvF3ASSHi... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Alppihiihto
Grankulla
Sekajoukkue
52

GrIFK alpine JC ryhmät Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: hei, saatteko poistettua meidät jakelusta kaikilta JC-listoilta. Akilles ei enää mukana tässä toiminnassa . (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Alppihiihto
Grankulla
Ei asetettu
42

SigmaSport 2018 Nimenhuuto.com

Elias kirjoitti: myös veli Joonas (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Alppihiihto
Grankulla
Sekajoukkue
28

ES Race 1 Nimenhuuto.com

Urho kirjoitti: Hei ! Vinha Rechardt kiittää tähänastisesta seuran touhuilusta ja suuntaa energiansa täst'edes muuhun liikuntatoimintaan. Hyvää kesää ja alkavaa syksyä kaikille ! (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Alppihiihto
Grankulla
Ei asetettu
33