Alppihiihto Grankulla

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Grankulla ja lajina on alppihiihto. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on handboll käsipallo. Muita suosittuja lajeja ovat: handboll, alppihiihto, käsipallo, redskapsgymnastik, salibandy, handboll-käsipallo, käsipalloa, handball ja körsång.

Katso lista koko maan alppihiihtojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

GrIFK Alpine Omega Nimenhuuto.com

Robin kirjoitti: Moi U16 ryhmälle viikko 18 on lepoviikko treeneistä. Ensi viikolla tulee muutama check-lista täytettäväksi kuivatreeneihin liittyen. T. Mikko & Robin (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Alppihiihto
Grankulla
Sekajoukkue
54

GrIFK alpine JC ryhmät Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: hei, saatteko poistettua meidät jakelusta kaikilta JC-listoilta. Akilles ei enää mukana tässä toiminnassa . (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Alppihiihto
Grankulla
Ei asetettu
42

SigmaSport 2019 Nimenhuuto.com

Katarina kirjoitti: Moikka! Ensi kauden ryhmät ja ilmoittautumislinkki on lähtenyt sähköpostitse kaikille! (23 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Alppihiihto
Grankulla
Sekajoukkue
28

ES Race 1 Nimenhuuto.com

Urho kirjoitti: Hei ! Vinha Rechardt kiittää tähänastisesta seuran touhuilusta ja suuntaa energiansa täst'edes muuhun liikuntatoimintaan. Hyvää kesää ja alkavaa syksyä kaikille ! (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Alppihiihto
Grankulla
Ei asetettu
33