Salibandy Grankulla

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Grankulla ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on handboll käsipallo. Muita suosittuja lajeja ovat: handboll, käsipallo, alppihiihto, salibandy, redskapsgymnastik, fotboll, handboll-käsipallo, käsipalloa ja handball.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Grankulla

Salibandy - Grankulla

Tantsähly Nimenhuuto.com

Lahja kirjoitti: Hej tanter! Valitettavasti nyt on niin tiivis ohjelma, etten ennätä illalla Momsiin. :( Kiitos teille kaikille peliseurasta! Niillekin tiedoksi, jotka eivät olleet paikalla vikalla kerralla: muutamme Japaniin ja sen vuoksi en pääse keväällä pelaamaan. Ehkä vielä tulevaisuudessa pääsen pelaamaan k... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Salibandy
Grankulla
Naiset
22

mandagsexemplaren Nimenhuuto.com

Pamela kirjoitti: Hej! Jag slutar 15.45 på måndagar den här perioden och kommer inte att hinna till Grankulla i tid, tyvärr. Meddelar igen när nästa period börjar om jag kan vara med! Spela flitigt! (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Salibandy
Grankulla
Naiset
17

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.