Amerikkalainen jalkapallo Sipoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sipoo ja lajina on amerikkalainen jalkapallo. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, ringette, lentopallo, amerikkalainen jalkapallo, kaverikoiravierailut, jäätyminen, harrastajaorkesteri ja pesäpallo.

Katso lista koko maan amerikkalainen jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - amerikkalainen jalkapallo - Sipoo

Amerikkalainen jalkapallo - Sipoo

Bulldogs U15-joukkue Nimenhuuto.com

Sipoon Bulldogsin alle 15-vuotiaiden joukkue tähtää kaudella 2015-2016 u15 -sarjaan, joka pelataan 9 vs 9 -järjestelmällä. Bulldogs pelaa yhteisjoukkueena Porvoon Butchersin kanssa. Joukkueeseen ovat tervetulleita eritasoisilla urheilullisilla taustoilla varustetut 13-14 vuotiaat pojat ja tytöt. Olennaista on halu kehittyä maailman hienoimman lajin parissa erinomaisessa seurassa. Treenaamme talvikaudella kerran viikossa lajitreenejä ja kaksi kertaa viikossa oheistreenejä Tuusulassa ja Järvenpäässä. Kausi alkaa keväällä ja ja vielä ehdit varmistaa pelipaikkasi joukkueessa. Treeni on monipuolista ja treenaamme lajitaitojen lisäksi mm. koordinaatiota, lihasvoimaa ja nopeutta. Aloittaminen on helppoa, lainaamme alussa varusteet.. Joukkueen valmentajana toimii Jussi Ala-Tuuhonen.

Jaakko kirjoitti: Tämän päivän juoksusuoratreeni peruttu. Seuraavan kerran hikoillaan 27.3. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Sipoo
Pojat
14

Bulldogs - Edustus Nimenhuuto.com

Bulldogs on perinteikäs amerikkalaisen jalkapallon seura Keski-Uudeltamaalta. Bulldogsin edustusjoukkue pelaa kaudella 2019 Suomen amerikkalaisen jalkapallon III-divisioonassa. http://www.bulldogs.fi/ https://www.facebook.com/BulldogsSipoo edustus@bulldogs.fi

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen etsitään uusia pelaajia, tervetuloa kokeilemaan jenkkifutista! L...

Tomi kirjoitti: Ehdin vasta n.klo:18.00 mennessä treeneihin! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Sipoo
Miehet
41

Bulldogs-U17 Nimenhuuto.com

Sipoon Bulldogsin alle 17-vuotiaiden joukkue. Bulldogs on amerikkailaisen jalkapallon erikoisseura, joka toimii koko Keski-Uusimaan alueella.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jenkkifutista hyvässä porukassa! Taktiikkaa, vauhtia, voimaa, ...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jenkkifutis ja Amerikkalainen jalkapallo
Sipoo
Pojat
16