Jalkapallo Sipoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sipoo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 10 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, ringette, lentopallo, amerikkalainen jalkapallo, kaverikoiravierailut, jäätyminen, harrastajaorkesteri ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Sipoo

Jalkapallo - Sipoo

Bulldogs U15-joukkue Nimenhuuto.com

Sipoon Bulldogsin alle 15-vuotiaiden joukkue tähtää kaudella 2015-2016 u15 -sarjaan, joka pelataan 9 vs 9 -järjestelmällä. Bulldogs pelaa yhteisjoukkueena Porvoon Butchersin kanssa. Joukkueeseen ovat tervetulleita eritasoisilla urheilullisilla taustoilla varustetut 13-14 vuotiaat pojat ja tytöt. Olennaista on halu kehittyä maailman hienoimman lajin parissa erinomaisessa seurassa. Treenaamme talvikaudella kerran viikossa lajitreenejä ja kaksi kertaa viikossa oheistreenejä Tuusulassa ja Järvenpäässä. Kausi alkaa keväällä ja ja vielä ehdit varmistaa pelipaikkasi joukkueessa. Treeni on monipuolista ja treenaamme lajitaitojen lisäksi mm. koordinaatiota, lihasvoimaa ja nopeutta. Aloittaminen on helppoa, lainaamme alussa varusteet.. Joukkueen valmentajana toimii Jussi Ala-Tuuhonen.

Jaakko kirjoitti: Tämän päivän juoksusuoratreeni peruttu. Seuraavan kerran hikoillaan 27.3. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Sipoo
Pojat
14

Bollborg Nimenhuuto.com

Bollborg on Jokipuistoseuran palloilukerho, ja toiminta on tarkoitettu Jokipuistoseuran jäsenille. Joukkueemme on sekajoukkue, eli avoinna niin miehille kuin naisille, nuorista aikuisiin. Pelejä muokataan aina osallistujamäärän mukaan, esim. kentän kokoa ja kokoonpanoja muutellen. Aina pelaillaan niin, että jokaisella on kivaa! Kesällä pelaamme jalkapalloa alueen nurmikentällä ja talvella sählyä läheisellä koululla. Sählyä pelailemmme koulun salissa pääsääntöisesti aina maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 20:00 - 21:30. HUOM:Pelit eivät toteudu, jos osallistujia on tulossa vähemmän kuin 6, joten ilmoitathan paikallaolosi (IN/OUT) tapahtumakalenteriimme etukäteen. Otathan mukaasi aina tumman pelipaidan, vaaleat peliliivit löytyvät paikanpäältä; näin saamme joukkueet jaettua helpommin.

Sami kirjoitti: Ehdin ehka vasta puoli ysiksi, joten toivottavasti tulee lisää nimiä listaan. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo, Sähly, Pipolätkä, Futsal ja Lihashuolto
Sipoo
Sekajoukkue
59

SV P01 Nimenhuuto.com

IF Sibbo Vargarna Pojat 01 jalkapallo Harjoituksia, pelejä, turnauksia 2001 jalkapallopojille

Joukkue etsii pelaajia: Maalivahti tai maalivahtina pelaamisesta kiinnostunut. Tule mukaan Sipoossa k...

Tapio kirjoitti: Päivä vaihtui. Uusi risteilypäivä on 2.12. Vaihtakaa perjantaihin mennessä itsenne OUT, jos päivä ei sovi. Varaan sen jälkeen liput kaikille IN oleville. (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Jalkapallo
Sipoo
Ei asetettu
19

Bulldogs - Edustus Nimenhuuto.com

Bulldogs on perinteikäs amerikkalaisen jalkapallon seura Keski-Uudeltamaalta. Bulldogsin edustusjoukkue pelaa kaudella 2019 Suomen amerikkalaisen jalkapallon III-divisioonassa. http://www.bulldogs.fi/ https://www.facebook.com/BulldogsSipoo edustus@bulldogs.fi

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen etsitään uusia pelaajia, tervetuloa kokeilemaan jenkkifutista! L...

Tomi kirjoitti: Ehdin vasta n.klo:18.00 mennessä treeneihin! (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Sipoo
Miehet
49

Bulldogs-U17 Nimenhuuto.com

Sipoon Bulldogsin alle 17-vuotiaiden joukkue. Bulldogs on amerikkailaisen jalkapallon erikoisseura, joka toimii koko Keski-Uusimaan alueella.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jenkkifutista hyvässä porukassa! Taktiikkaa, vauhtia, voimaa, ...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Vuosi sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jenkkifutis ja Amerikkalainen jalkapallo
Sipoo
Pojat
16

FC SaPa Nimenhuuto.com

You'll never lose alone.

Jammu kirjoitti: Kausimaksu 40€ FI45 4055 0012 1655 81 Maksunsaaja: Antti Karhunen, maksun tietoihin "oma nimi, FC Sapa 2018 jäsenmaksu" Maksulla saa tänä vuonna: Viikottainen nurmikenttävuoro saikussa. Puulaakisarja 10 peliä. Sipoo cup alkulohkoon jääminen. Apropos lingua cup puolivälierätappio vietnamilaisille.... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jalkapallo
Sipoo
Miehet
35

SV Oldtimers Nimenhuuto.com

Jan kirjoitti: Tulen mukaan alusta, mutta höntsääminen vielä epävarmaa takareiden takia (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jalkapallo
Sipoo
Miehet
40

SV jalkapallojaosto Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Moi kaikille. Piiri asetti viestintäpalaverin 18.8. Iltaan. Olemme Aavo, Antti ja minä osallistujina tässä tapahtumassa. Siksi siirrämme kokousta viikkoa aikaisemmaksi 11.8.2016. Pyydän ilmoittautumaan nimenhuudon kautta, Kiitos Asialista tulee elokuun alussa. Mukavaa kesää kaikille. Tmake (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Sipoo
Ei asetettu
25

SV Koips T0203 Nimenhuuto.com

KoiPS T0203 Jaguaarit on yhdistänyt voimansa kaudella 2015 Sibbo Vargarnan T0203 joukkueen kanssa. Tämä yhdistelmäjoukkue on ikäluokkajoukkue, jossa kaikki viihtyvät jalkapallon parissa. Toiminnan tavoitteena on tarjota pelaajille mahdollisimman hyvät olosuhteet harjoitella ja pelata sekä kehittyä yksilönä kunkin omien tavoitteiden mukaan. Suunnitelmissa on pelata kahta eri tason sarjaa, käydä turnauksissa, leireilllä sekä tehdä pelimatka ulkomaille.

Marko kirjoitti: Moi Tiedoksi kaikille, että poistan kaikki (paitsi itseni) tästä ryhmästä viikonlopun aikana. Jos on jotain kuvia/tiedostoja mitä haluatte itsellenne, niin käykää kopsaamassa. Jätän itseni vielä tänne noiden tiedostojen vuoksi, joten niitä saa kyllä minulta jälkeenpäinkin. Jos kysymyksiä/ajatuksi... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Sipoo/Vantaa
Tytöt
1

SV P02 Nimenhuuto.com

IF Sibbo-Vargarnan P-02 joukkue on perustettu vuonna 2007. Innokkaita pelaajia on mukana n. 30. Olemme kaksikielinen joukkue, joten meidän pelaajat harjoittelevat suomen- ja ruotsinkielen kielikylvyssä. Ryhmämme keskittyy jalkapalloinnon ja ryhmätoiminnan kasvattamiseen leikin avulla. Tavoitteemme on, että jokainen pelaaja perheineen nauttii jalkapallon harrastamisesta. Pelaamme iloista ja vauhdikasta jalkapalloa kavereiden kanssa. Tietysti haluamme voittaa pelejä, mutta tärkeintä meille on, että meillä on kivaa yhdessä ja kehitymme harjoittelemalla.

Joukkue etsii pelaajia

Magnus kirjoitti: Huom. Taas olis matsi Sunnuntaina!!! (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jalkapallo
Sipoo
Pojat
26