Jalkapallo Sipoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sipoo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 11 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, ringette, suunnistus, lentopallo, amerikkalainen jalkapallo, kaverikoiravierailut, jäätyminen ja harrastajaorkesteri.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Sipoo

Jalkapallo - Sipoo

Tigers U13 -joukkue Nimenhuuto.com

Tigers on Sipoon Bulldogsin ja Hyvinkään Falconsin yhteisjoukkue, joka pelaa kaudella 2017 9vs9 SM-sarjassa. Joukkueeseen ovat tervetulleita eritasoisilla urheilullisilla taustoilla varustetut 8-13 vuotiaat pojat ja tytöt. Jos haluat kokeilemaan maailman hienointa joukkuelajia, joka yhdistää taktisuutta ja fyysisyyttä, ota yhteyttä puheenjohtaja@bulldogs.fi. Laji opettaa harrastajalleen mm. kurinalaisuutta, sitkeyttä ja joukkuepeliä. Treeni on monipuolista ja treenaamme lajitaitojen lisäksi mm. koordinaatiota, lihasvoimaa ja nopeutta. Aloitamme opettamisen perusasioista. Aloittaminen on helppoa, lainaamme varusteet ensimmäisen kuukauden ajaksi. Joukkueen valmentajana toimii Jaakko Latva-Pukkila (puheenjohtaja(at)bulldogs.fi, 040-735 3983).

Joukkue etsii pelaajia: (Päivitetty 24.4.2017) Tule pelaamaan vauhdikasta ja monipuolista kontaktilaj...

Jaakko kirjoitti: Tämän päivän juoksusuoratreeni peruttu. Seuraavan kerran hikoillaan 27.3. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Amerikkalainen jalkapallo ja Jenkkifutis
Sipoo
Sekajoukkue
40

Bulldogs U15-joukkue Nimenhuuto.com

Sipoon Bulldogsin alle 15-vuotiaiden joukkue tähtää kaudella 2015-2016 u15 -sarjaan, joka pelataan 9 vs 9 -järjestelmällä. Bulldogs pelaa yhteisjoukkueena Porvoon Butchersin kanssa. Joukkueeseen ovat tervetulleita eritasoisilla urheilullisilla taustoilla varustetut 13-14 vuotiaat pojat ja tytöt. Olennaista on halu kehittyä maailman hienoimman lajin parissa erinomaisessa seurassa. Treenaamme talvikaudella kerran viikossa lajitreenejä ja kaksi kertaa viikossa oheistreenejä Tuusulassa ja Järvenpäässä. Kausi alkaa keväällä ja ja vielä ehdit varmistaa pelipaikkasi joukkueessa. Treeni on monipuolista ja treenaamme lajitaitojen lisäksi mm. koordinaatiota, lihasvoimaa ja nopeutta. Aloittaminen on helppoa, lainaamme alussa varusteet.. Joukkueen valmentajana toimii Jussi Ala-Tuuhonen.

Jaakko kirjoitti: Tämän päivän juoksusuoratreeni peruttu. Seuraavan kerran hikoillaan 27.3. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Sipoo
Pojat
22

Bollborg Nimenhuuto.com

Bollborg on Jokipuistoseuran palloilukerho, ja toiminta on tarkoitettu Jokipuistoseuran jäsenille. Joukkueemme on sekajoukkue, eli avoinna niin miehille kuin naisille, nuorista aikuisiin. Pelejä muokataan aina osallistujamäärän mukaan, esim. kentän kokoa ja kokoonpanoja muutellen. Aina pelaillaan niin, että jokaisella on kivaa! Kesällä pelaamme jalkapalloa alueen nurmikentällä ja talvella sählyä läheisellä koululla. Sählyä pelailemmme koulun salissa pääsääntöisesti aina maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 20:00 - 21:30. HUOM:Pelit eivät toteudu, jos osallistujia on tulossa vähemmän kuin 6, joten ilmoitathan paikallaolosi (IN/OUT) tapahtumakalenteriimme etukäteen. Otathan mukaasi aina tumman pelipaidan, vaaleat peliliivit löytyvät paikanpäältä; näin saamme joukkueet jaettua helpommin.

Karri kirjoitti: Onko kenelläkään kiinnostusta tänään pelaamaan klo 21-22? Paikka monitoimihalli. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo, Sähly, Pipolätkä, Futsal ja Lihashuolto
Sipoo
Sekajoukkue
59

Bulldogs - Edustus Nimenhuuto.com

Bulldogs on perinteikäs amerikkalaisen jalkapallon seura Keski-Uudeltamaalta. Bulldogsin edustusjoukkue pelaa kaudella 2015 Suomen amerikkalaisen jalkapallon III-divisioonassa. http://www.bulldogs.fi/ https://www.facebook.com/BulldogsSipoo

Joukkue etsii pelaajia: Joukkueeseen etsitään uusia pelaajia, tervetuloa kokeilemaan jenkkifutista! L...

Miikka kirjoitti: Tänään jää väliin. On sen verran paikat vielä romuna ja sen verran pitkä treenimatka etten oikeen pääse paikalle vaan katsojaksi. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Amerikkalainen jalkapallo
Sipoo
Miehet
67

SV P01 Nimenhuuto.com

IF Sibbo Vargarna Pojat 01 jalkapallo Harjoituksia, pelejä, turnauksia 2001 jalkapallopojille

Tapio kirjoitti: Sarjapelit alkavat. Kaksi asiaa siihen liittyen: 1. Ilmoittautukaa ajoissa 48 h ennen (helpottaa huomattavasti valmentajien päänsärkyä) 2. Kertokaa ajoissa jos tarvitsette kyytiä (ei ole syy jäädä pois, kyyti järjestyy aina) Tsemppiä peleihin! JoJo-T (12 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Sipoo
Ei asetettu
43

FC SaPa Nimenhuuto.com

You'll never lose alone.

Jan kirjoitti: reissussa (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo
Sipoo
Miehet
32

SV Oldtimers Nimenhuuto.com

Peter kirjoitti: Tulen suoraan (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jalkapallo
Sipoo
Miehet
44

SV jalkapallojaosto Nimenhuuto.com

Markku kirjoitti: Moi kaikille. Piiri asetti viestintäpalaverin 18.8. Iltaan. Olemme Aavo, Antti ja minä osallistujina tässä tapahtumassa. Siksi siirrämme kokousta viikkoa aikaisemmaksi 11.8.2016. Pyydän ilmoittautumaan nimenhuudon kautta, Kiitos Asialista tulee elokuun alussa. Mukavaa kesää kaikille. Tmake (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Sipoo
Ei asetettu
26

Sibbo Vargarna P05 Nimenhuuto.com

Jaana kirjoitti: Onko siis huomenna taitokisatreenit Hyrylässä? Onko muita menossa ? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jalkapallo
Sipoo
Ei asetettu
24

SV Koips T0203 Nimenhuuto.com

KoiPS T0203 Jaguaarit on yhdistänyt voimansa kaudella 2015 Sibbo Vargarnan T0203 joukkueen kanssa. Tämä yhdistelmäjoukkue on ikäluokkajoukkue, jossa kaikki viihtyvät jalkapallon parissa. Toiminnan tavoitteena on tarjota pelaajille mahdollisimman hyvät olosuhteet harjoitella ja pelata sekä kehittyä yksilönä kunkin omien tavoitteiden mukaan. Suunnitelmissa on pelata kahta eri tason sarjaa, käydä turnauksissa, leireilllä sekä tehdä pelimatka ulkomaille.

Marko kirjoitti: Moi Tiedoksi kaikille, että poistan kaikki (paitsi itseni) tästä ryhmästä viikonlopun aikana. Jos on jotain kuvia/tiedostoja mitä haluatte itsellenne, niin käykää kopsaamassa. Jätän itseni vielä tänne noiden tiedostojen vuoksi, joten niitä saa kyllä minulta jälkeenpäinkin. Jos kysymyksiä/ajatuksi... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jalkapallo
Sipoo/Vantaa
Tytöt
1

SV P02 Nimenhuuto.com

IF Sibbo-Vargarnan P-02 joukkue on perustettu vuonna 2007. Innokkaita pelaajia on mukana n. 30. Olemme kaksikielinen joukkue, joten meidän pelaajat harjoittelevat suomen- ja ruotsinkielen kielikylvyssä. Ryhmämme keskittyy jalkapalloinnon ja ryhmätoiminnan kasvattamiseen leikin avulla. Tavoitteemme on, että jokainen pelaaja perheineen nauttii jalkapallon harrastamisesta. Pelaamme iloista ja vauhdikasta jalkapalloa kavereiden kanssa. Tietysti haluamme voittaa pelejä, mutta tärkeintä meille on, että meillä on kivaa yhdessä ja kehitymme harjoittelemalla.

Joukkue etsii pelaajia

Magnus kirjoitti: Huom. Taas olis matsi Sunnuntaina!!! (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jalkapallo
Sipoo
Pojat
26

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.