Jalkapallo Sipoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sipoo ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, jäätyminen, harrastajaorkesteri, kaukalopallo, lentopallo, suunnistus, jumppa ja ringette.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Sipoo United Nimenhuuto.com

Sipoo United Toiminta-ajatus ja tarkoitus: ”Yhdistyksemme tarkoituksena on tarjota Sipoolaisille liikunnallista harrastustoimintaa, jossa pääpaino on kokonaisvaltaisessa liikunnassa ja jalkapallollisissa lajitaidoissa. Toiminnan perusta on yksilöllisyys, tasavertaisuus ja oikeudenmukaisuus, läpinäkyvyys, kunnioitus ja kehitysmyönteisyys, turvallisessa ympäristössä”.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo
Sipoo
Sekajoukkue
17

FC SaPa Nimenhuuto.com

You'll never lose alone.

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jalkapallo
Sipoo
Miehet
10

SV Oldtimers Nimenhuuto.com

Chris kirjoitti: Sorry I missed training for most of the last year. I hope to be in attendance much more when you restart after the break. Have a great sauna night everyone! (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jalkapallo
Sipoo
Miehet
27