Salibandy Sipoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sipoo ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, jalkapallo, ringette, suunnistus, lentopallo, amerikkalainen jalkapallo, kaverikoiravierailut, jäätyminen ja harrastajaorkesteri.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Sipoo

Salibandy - Sipoo

Bollborg Nimenhuuto.com

Bollborg on Jokipuistoseuran palloilukerho, ja toiminta on tarkoitettu Jokipuistoseuran jäsenille. Joukkueemme on sekajoukkue, eli avoinna niin miehille kuin naisille, nuorista aikuisiin. Pelejä muokataan aina osallistujamäärän mukaan, esim. kentän kokoa ja kokoonpanoja muutellen. Aina pelaillaan niin, että jokaisella on kivaa! Kesällä pelaamme jalkapalloa alueen nurmikentällä ja talvella sählyä läheisellä koululla. Sählyä pelailemmme koulun salissa pääsääntöisesti aina maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 20:00 - 21:30. HUOM:Pelit eivät toteudu, jos osallistujia on tulossa vähemmän kuin 6, joten ilmoitathan paikallaolosi (IN/OUT) tapahtumakalenteriimme etukäteen. Otathan mukaasi aina tumman pelipaidan, vaaleat peliliivit löytyvät paikanpäältä; näin saamme joukkueet jaettua helpommin.

Sami kirjoitti: Ehdin ehka vasta puoli ysiksi, joten toivottavasti tulee lisää nimiä listaan. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jalkapallo, Sähly, Pipolätkä, Futsal ja Lihashuolto
Sipoo
Sekajoukkue
59

Rabbit FC Nimenhuuto.com

Rabbit FC... since 1996. Rabbit FC on salibandyjoukkue, jonka suurimpina tavoitteina on urheilullinen hauskanpito ajatuksella: "Voitto tulee hymyillen" ja tarjota keski-ikäistyville miehille pakopaikka arjen askareista. Kaudella 2016-17 Rabbit FC pelaa urheilullisesti syistä V-divisioonassa.

Kimmo kirjoitti: Kevään maksu on 160 euroa playereiltä ja 100 euroa treenareilta. Eräpäivä on 23.1. ja tili: FI4753580620210218 (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Salibandy
Sipoo
Miehet
27

sipoonopet Nimenhuuto.com

Salibandyä Sipoossa jo vuodesta 2001.

Jarkko kirjoitti: Tuusulan turnauksen ohjelma ensi lauantaina 6.5, Tuusulan salibandyhalli: klo 10.00 Sipoo-Pornainen - Mikkolan koulu klo 11.30 Sipoo-Pornainen - Nurmijärvi klo 12.00 Sipoo-Pornainen - Mäntsälä Jatkopelit alkavat klo 13.30 alkaen. Alkulohkosta kaksi parasta mitalipeleihin, pudonneille yksi sijoitu... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Sipoo
Sekajoukkue
49

SiMy-79 Nimenhuuto.com

Sipoolainen SiMy-79 ry on urheilu-/kyläseura, joka jo useamman vuoden on järjestänyt koko perheelle mahdollisuutta pelata sählyä yhdessä. Tämän kautta tavoitetaan innokkaat pelaajat.

Kimmo kirjoitti: Onko pelaamaan tulijoita? Minullakin olisi muuta menoa, mutta perun jos saadaan pelit aikaiseksi. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Sipoo
Sekajoukkue
12

ÅIF OHO-tytöt Nimenhuuto.com

Treenit kaikille säbästä kiinnostuneille 15-100-vuotiaille tytöille! :)

Petra kirjoitti: Parantelen vielä takareittä. Tänään aika Söder Fysioon :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Sipoo
Naiset
18

A-Akatemia ÅIF Nimenhuuto.com

Harri kirjoitti: Käykääpä klikkaamassa itsenne IN tai OUT ÅIF 2:sen nimenhuutoon. 19:00 paikalle 19:30 alkaen kaukalo (yhteiset Edarin kanssa). Koutseilla ei hajuakaan paljon jengiä tulossa! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Salibandy
Sipoo
Pojat
21

Åif ikämiehet Nimenhuuto.com

Jouni kirjoitti: Moro Iku! Vähäisen suosion vuoksi pe 12.5. päättäjäiset on peruttu! 26.5. ei myöskään ainakaan nopeasti kerännyt riittävästi suosiota, joten voinemme alkaa pikkuhiljaa nauttimaan pitkästä kesätauosta ja palata kenties aiheeseen vaikka Kickoffin muodossa ensi kauden alussa. Bra semester! T. #12 (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Salibandy
Sipoo
Miehet
40

ÅIF 02 pojat Nimenhuuto.com

Daniel kirjoitti: Moi, Nimenhuudossa pelien osalta lukee vielä se että pyydetään paikalle tuntia ennen. Villen kanssa jutellessani olen kuitenkin ymmärtänyt että toivomus olisi että pojat olisivat paikalla 1,5 tuntia ennen pelin alkua. Pitäisikö päivittää Nimenhuutoon ? (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Salibandy
Sipoo
Pojat
22

ÅIF Naiset Nimenhuuto.com

Marko kirjoitti: Moi moi, tämä on testi (ei enää käytössä) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Sipoo
Naiset
68

sallyä Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Salibandy
Sipoo
Naiset
4

ÅIF E06-07 tytöt Nimenhuuto.com

Heli kirjoitti: PELAAMME SIIS SARJAA KAHTENA JOUKKUEENA, KATSO KUMPAAN JOUKKUEESEEN KUULUT. Koska tyttöjä on juuri sopiva määrä kahteen joukkueeseen, niin toivottavasti kaikki ovat aina paikalla peleissä, jollei ole todellista estettä. Kimppakyytejä järjestyy kyllä. Tänään saan vihdoin pelien aikataulut ja laita... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Salibandy
Sipoo
Tytöt
27

ÅIF02-pojat Hunters Nimenhuuto.com

Aleksi kirjoitti: Aleksin musta Exel-maila jäi koululle lauantain treeneissä, olisiko joku ottanut talteen? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy
Sipoo
Pojat
25

ÅIF Miehet 2 Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: NIKO HOITAA SIVUT (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Salibandy
Sipoo
Miehet
23

ÅIF 98-99 pojat Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: ÅIF B-pojat hakee alkavalle kaudelle 2014-15 lisää pelaajia pääasiassa 97-98 ...

Tomi kirjoitti: Ei harjoituksia tänään maanantaina (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Salibandy
Sipoo
Pojat
24

ÅIF naiset-X Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Moi Ladyt. Käykäähän kirjautumassa kotisivuilta Jopoxiin. Siirretään ilmoittautumiset sinne. Jos ette tiedä tai hiffaa miten se hoituu, niin selvitellään yhdessä. T. Jamo (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Sipoo
Ei asetettu
25

Kova kondis Nimenhuuto.com

Henkka kirjoitti: En ehdi tänään pelaa. Mulla on avaimet, tosin ovet ovat auki edellisen ryhmän jäljiltä. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Salibandy
Sipoo Södis
Miehet
14

ÅIF Naiset XS Nimenhuuto.com

Nadine kirjoitti: Tulossaa, ainaki lenkki suju iha ok, katon sit mite se laji puoli menee /: (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Salibandy
Sipoo
Ei asetettu
19

ÅIF tytöt 06 Nimenhuuto.com

Karoliina kirjoitti: Heippa, meidän kyytiin sunnuntain turnaukseen mahtuu kolme jos tarvetta. T. Tarja ja Karkki (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Salibandy
Sipoo
Tytöt
14

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.