Fotboll Helsingfors

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsingfors ja lajina on fotboll. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on handboll. Muita suosittuja lajeja ovat: fotboll, jalkapallo, käsipallo, purjehdus, segling, fotboll jalkapallo, handboll käsipallo, fotboll i stadin jalkapalloa stadissa ja avomeripurjehdus.

Katso lista koko maan fotbolljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HIFK-06 Nimenhuuto.com

HIFK 06 - Stadens stolthet Vi tar gärna emot nya spelare Vi är ett lag på ca 20 spelare och spelar både på utmaningsnivå (haaste, nivå3). Träningar har vi tre gånger i veckan . Träningarna är tvåspråkiga - kom med och pröva om HIFK är något för dig? HIFK 06 - Stadens stolthet Haemme uusia pelaajia! Olemme noin 20 pelaajan joukkue ja pelaamme haastetasolla (tas0 3). Harjoittelemme kolmesti viikossa . Harjoitukset ovat kaksikieliset. Tule kokeilemaan jos HIFK on juuri sinulle sopiva joukkue?

Joukkue etsii pelaajia: HIFK 06 - Stadens stolthet Vi söker nya spelare, som redan har tidigare fotbo...

Hugo kirjoitti: Moi; nyt Nimenhuudon kansiossa 'kuvat ja materiaalit' myös vinkkejä omatoimiseen fysiikkaharjoitteluun. Ei kun tekemään! Hugo ja Oscar ovat olleet tällä viikolla pelailemassa kolme kertaa ja viime viikolla juoksulenkillä. Hugo on rannevammansa aikana tehnyt viikoittain omia fysiikkatreenejä. Tänä... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Fotboll jalkapallo
Helsingfors Helsinki
Pojat
23

HIFK05 Nimenhuuto.com

HIFK0405 består av 2004 och 2005 födda spelare. Vi tar gärna emot nya spelare. HIFK0405-joukkueessa pelaa 2004 ja 2005 syntyneitä pelaajia. Uudet pelaajat ovat tervetulleita joukkueeseen. Kontaktpersoner/Yhteyshenkilöt: Lagledare/Joukkueenjohtajat: Kimmo Forss, kimmo.forss@hifkfotboll.fi

Joukkue etsii pelaajia: HIFK0405 består av 2004 och 2005 födda spelare. Vi tar gärna emot nya spelare...

Kimmo kirjoitti: Eerikkilä Hej, Vi kommer att flytta Eerikkilä lägerresan till hösten, förhoppningsvis har läget normaliserats till dess. Hei, Siirrämme Eerikkilä leiriretken syksyyn, toivottavasti tilanne on palautunut normaaliksi siihen mennessä. Kimmo, Johan & Calle (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Helsingfors / Helsinki
Pojat
22

HIFK02 Nimenhuuto.com

HIFK Soccers juniorlag i åldersklassen 2002 födda HIFK Soccer:in juniorijoukkue ikäluokassa 2002 syntyneet

Joukkue etsii pelaajia: Välkommen med att spela fotboll på svenska och finska i ett hurtigt lag obero...

Anders kirjoitti: Kom ihåg VIT skjorta på söndag! Hemmalaget har röd. VI har INGA reservskjortor! (28 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Helsingfors / Helsinki
Pojat
21

IFK FOTBOLL 2008 Nimenhuuto.com

Axel kirjoitti: Hei, Axelille nousi kuume ja joutuu ikävä kyllä jäämään tänään pois matsista. t. Tom (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Fotboll i stadin jalkapalloa stadissa
Helsingfors – Helsinki
Ei asetettu
41