Fotboll Helsingfors

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsingfors ja lajina on fotboll. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on handboll. Muita suosittuja lajeja ovat: fotboll, jalkapallo, käsipallo, purjehdus, segling, fotboll jalkapallo, handboll käsipallo, fotboll i stadin jalkapalloa stadissa ja avomeripurjehdus.

Katso lista koko maan fotbolljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HIFK05 Nimenhuuto.com

HIFK0405 består av 2004 och 2005 födda spelare. Vi tar gärna emot nya spelare. HIFK0405-joukkueessa pelaa 2004 ja 2005 syntyneitä pelaajia. Uudet pelaajat ovat tervetulleita joukkueeseen. Kontaktpersoner/Yhteyshenkilöt: Lagledare/Joukkueenjohtajat: Kimmo Forss, kimmo.forss@hifkfotboll.fi Marcus Stenstrad, marcus.stenstrand@hifkfotboll.fi

Joukkue etsii pelaajia: HIFK0405 består av 2004 och 2005 födda spelare. Vi tar gärna emot nya spelare...

Kimmo kirjoitti: Hej, Som Wille skrev så tar jag fr.o.m. idag över rollen som lagledare för HIFK 04/05. Jag ser fram emot detta, vi har en bra grupp och fina killar. Träningstiderna fr.o.m. december är ännu inte fastslagna, vi uppdaterar Nimenhuuto så fort vi vet. För mig är det viktigt att alla trivs i laget och... (11 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Helsingfors / Helsinki
Pojat
22

HIFK-06 Nimenhuuto.com

HIFK 06 - Stadens stolthet Vi är ett lag på ca 30 spelare och spelar både på hobby och utmaningsnivå. Träningar har vi tre gånger i veckan (Väiski och Fabriksplan). Träningarna är tvåspråkiga - kom med och pröva om HIFK är något för dig? HIFK 06 - Stadens stolthet Olemme noin 30 pelaajan joukkue ja pelaamme haaste ja harrastetasolla. Harjoittelemme kolmesti viikossa (Väiski, Tehtaankenttä). Harjoitukset ovat kaksikieliset. Tule kokeilemaan jos HIFK on juuri sinulle sopiva joukkue?

Joukkue etsii pelaajia: HIFK 06 - Stadens stolthet Öppna träningar i november-december 2018 Kontakt k...

Benjamin kirjoitti: Pelaajat ja vanhemmat: Useimmilla pelaajilla on mustat takit ja housut kun tulee treeneihin: Läksy on että pelaajat pitää käyttää hanskoja plus pipo jatkossa kun treenataan ulkona + Heijastin olisi myös todella hyvä juttu hankkia. (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Fotboll jalkapallo
Helsingfors Helsinki
Pojat
26

HIFK02 Nimenhuuto.com

HIFK Soccers juniorlag i åldersklassen 2002 födda HIFK Soccer:in juniorijoukkue ikäluokassa 2002 syntyneet

Joukkue etsii pelaajia: Välkommen med att spela fotboll på svenska och finska i ett hurtigt lag obero...

Zacharias kirjoitti: Legnderna återförenas! (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Helsingfors / Helsinki
Pojat
21

IFK FOTBOLL 2008 Nimenhuuto.com

Axel kirjoitti: Hei, Axelille nousi kuume ja joutuu ikävä kyllä jäämään tänään pois matsista. t. Tom (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Fotboll i stadin jalkapalloa stadissa
Helsingfors – Helsinki
Ei asetettu
36