Jalkapallo Helsingfors

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsingfors ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on handboll. Muita suosittuja lajeja ovat: fotboll, jalkapallo, käsipallo, purjehdus, segling, fotboll jalkapallo, handboll käsipallo, fotboll i stadin jalkapalloa stadissa ja avomeripurjehdus.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Helsingfors

Jalkapallo - Helsingfors

HIFK-06 Nimenhuuto.com

HIFK 06 - Stadens stolthet Vi är ett lag på ca 30 spelare och spelar både på hobby och utmaningsnivå. Träningar har vi tre gånger i veckan (Väiski och Bollis). Träningarna är tvåspråkiga - kom med och pröva om HIFK är något för dig? HIFK 06 - Stadens stolthet Olemme noin 30 pelaajan joukkue ja pelaamme haaste ja harrastetasolla. Harjoittelemme kolmesti viikossa (Väiski, Bollis). Harjoitukset ovat kaksikieliset. Tule kokeilemaan jos HIFK on juuri sinulle sopiva joukkue?

Joukkue etsii pelaajia: HIFK 06 - Stadens stolthet Vi är ett lag på ca 20 spelare och spelar både på ...

Hugo kirjoitti: HIFK/red pelaa keväällä Ykkösen karsinnassa. Ensimmäinen ottelu 6.4 ja viimeinen 15.6, ottelupäivä perjantai. Pyydämme huomioimaan pelipäivän mahdollisuuksien mukaan. Pelit ovat kovempia kuin viime syksynä, joten haluamme aina jalkeille parhaan mahdollisen joukkueen. Karsinnan parhaat jatkavat sy... (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Fotboll jalkapallo
Helsingfors Helsinki
Pojat
34

HIFK05 Nimenhuuto.com

HIFK05 tar gärna emot nya spelare. HIFK05-joukkueeseen mahtuu lisää pelaajia. Kontaktpersoner/Yhteyshenkilöt: Lagledare/Joukkueenjohtaja: Wilhelm Wolff, wilhelm.wolff@hifkfotboll.fi

Joukkue etsii pelaajia: Vi på HIFK05 tar gärna med nya spelaren! Vi tränar på Väinämöinen plan i Tölö...

Melvin kirjoitti: Melvin blir lite försenad pga skolan. (13 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Helsingfors / Helsinki
Pojat
25

HIFK02 Nimenhuuto.com

HIFK Soccers juniorlag i åldersklassen 2002 födda HIFK Soccer:in juniorijoukkue ikäluokassa 2002 syntyneet

Joukkue etsii pelaajia: Välkommen med att spela fotboll på svenska och finska i ett hurtigt lag obero...

Andreas kirjoitti: Hej, trots att P17/1 har träningsmatch den 28.1 kan alla delta i futsalmatcherna! Vi möter serieledaren och vill ställa upp med vårt absolut bästa möjliga lag. Anmäl er! Calle tar ut laget. Hei, vaikka P17/1:llä on harjoitusottelu 28.1. voivat kaikki osallistua futsalmatseihin! Kohtaamme sarjaa j... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Helsingfors / Helsinki
Pojat
31

IFK FOTBOLL 2008 Nimenhuuto.com

Jonna kirjoitti: Moi, Olisiko meillä vapaaehtoisia vanhempia jotka voisivat ryhtyä HIFK P08 huoltajiksi? Olisi hyvä jos saisimme vähintään yhden huoltajan per joukkue (red ja white), tehtävää voi tottakai myös jakaa useamman vanhemman kesken. Tärkeätä olisi että meillä ainakin peleissä olisi yksi huoltaja paikall... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Fotboll i stadin jalkapalloa stadissa
Helsingfors – Helsinki
Ei asetettu
40

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.