Jalkapallo Helsingfors

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsingfors ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on handboll. Muita suosittuja lajeja ovat: fotboll, jalkapallo, käsipallo, purjehdus, segling, fotboll jalkapallo, handboll käsipallo, fotboll i stadin jalkapalloa stadissa ja avomeripurjehdus.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Helsingfors

Jalkapallo - Helsingfors

HIFK-06 Nimenhuuto.com

HIFK 06 - Stadens stolthet Vi är ett lag på ca 30 spelare och spelar både på hobby och utmaningsnivå. Träningar har vi tre gånger i veckan (Väiski och Bollis). Träningarna är tvåspråkiga - kom med och pröva om HIFK är något för dig? HIFK 06 - Stadens stolthet Olemme noin 30 pelaajan joukkue ja pelaamme haaste ja harrastetasolla. Harjoittelemme kolmesti viikossa (Väiski, Bollis). Harjoitukset ovat kaksikieliset. Tule kokeilemaan jos HIFK on juuri sinulle sopiva joukkue?

Joukkue etsii pelaajia: HIFK 06 - Stadens stolthet Vi är ett lag på ca 20 spelare och spelar både på ...

Hugo kirjoitti: Kiinnostaako red-pelaajia Orsasportin potkutekniikkaleiri Eerikkilässä 12-14.10.2018 (tai muita kunnianhimoisia)? Aika monella on ongelmia juuri vedon ja kunnon osuman saamisen kanssa. Olisi just piirisarjan pelien jälkeen, vika matsi 11.10 (tällä tietoa, tosin yksi otteluhan siirtyy, mutta ei vi... (10 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Fotboll jalkapallo
Helsingfors Helsinki
Pojat
35

HIFK05 Nimenhuuto.com

HIFK0405 består av 2004 och 2005 födda spelare. Vi tar gärna emot nya spelare. HIFK0405-joukkueessa pelaa 2004 ja 2005 syntyneitä pelaajia. Uudet pelaajat ovat tervetulleita joukkueeseen. Kontaktpersoner/Yhteyshenkilöt: Lagledare/Joukkueenjohtajat: Wilhelm Wolff, wilhelm.wolff@hifkfotboll.fi Marcus Stenstrad, marcus.stenstrand@hifkfotboll.fi

Joukkue etsii pelaajia: HIFK0405 består av 2004 och 2005 födda spelare. Vi tar gärna emot nya spelare...

Henrik kirjoitti: Henrik out, Liisa in (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Helsingfors / Helsinki
Pojat
30

HIFK02 Nimenhuuto.com

HIFK Soccers juniorlag i åldersklassen 2002 födda HIFK Soccer:in juniorijoukkue ikäluokassa 2002 syntyneet

Joukkue etsii pelaajia: Välkommen med att spela fotboll på svenska och finska i ett hurtigt lag obero...

Tage kirjoitti: Om någon har våra reservspelskjortor nr 41 o 42 så ta med till onsdagens match!! (Noin 19 tuntia sitten)

Päivitetty noin 19 tuntia sitten

Fotboll ja Jalkapallo
Helsingfors / Helsinki
Pojat
34

IFK FOTBOLL 2008 Nimenhuuto.com

Emil kirjoitti: Hei, Emil ei ollut eilen matseissa mutta tänään ollaan tulossa.Keneltä meidän kannattaisi pyytää ranneke tänään, koska emme olleet eilen paikalla rannekkeiden jakotilausuudessa ? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Fotboll i stadin jalkapalloa stadissa
Helsingfors – Helsinki
Ei asetettu
45