Friidrott Esbo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Esbo ja lajina on friidrott. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on segling. Muita suosittuja lajeja ovat: friidrott, fudis, säbä, hoki, sähly, jalkapallo, handboll, käsipallo ja partio.

Katso lista koko maan friidrottjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - friidrott - Esbo

Friidrott - Esbo

Esbo IF 0708 Nimenhuuto.com

Juuli kirjoitti: Hei vielä! SUL:n viestintävastaava Tapio Nevalainen haluaa tehdä Spurtti-lehteen jutun Esbo IF:n urheilukoulusta ja junnuvalmennuksesta. Maanantain harjoituksiin on tulossa valokuvaaja ja hän haluaisi kuvata urheilukouluryhmien lisäksi myös 0708 ryhmää. Pyydämme teitä ilmoittamaan tähän alle tai ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Friidrott
Esbo
Sekajoukkue
22

Esbo IF 07-08 YU-koulu Nimenhuuto.com

Sophia kirjoitti: Hej, Innesäsongen är på slutrakan och det är bara en träning kvar inne ( måndagen 10.4) och det är även vår sista träning som tränare för 0708 gruppen. Vi vill tacka för oss och ge stafettpinnen vidare till nya tränarna. Det har både varit lärorikt och roligt att se hur barnen utvecklats! Samt hu... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Friidrott
Esbo
Sekajoukkue
38

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Friidrottjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on friidrott on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.