Salibandy Esbo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Esbo ja lajina on salibandy, sähly, säbä ja floorball. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on segling. Muita suosittuja lajeja ovat: friidrott, fudis, säbä, hoki, sähly, jalkapallo, handboll, käsipallo ja yleisurheilu.

Katso lista koko maan salibandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - salibandy - Esbo

Salibandy - Esbo

Totosähly Nimenhuuto.com

Jani kirjoitti: serkku tulee kundikaverinsa kanssa try outille. Ottakaa tumma & vaalea paita messiin siltä varalta ettei oo liivejä. Fannylla taitaa olla joku heppa, joten niiltä osin ainakin sopii jengiin :D (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Sähly ja Jalkapallo
Esbo
Ei asetettu
26

Esport Oilers 10-Hurricanes Nimenhuuto.com

Pasi kirjoitti: Hyvää vihdoinkin alkanutta kesää kaikille. Ohessa kesän muistilista: 1) Pelaajanumerot. Nyt on varattuna seuraavat numerot: Etunimi Pelaajanumero Eeli 17 Milo 2 Eero 16 Hugo 7 Noa 6 Jasper 20 Mikael 10 Niklas 88 Rami 61 Benjamin 11 Kasper 5 Sisu 8 Miko 29 Rasmus 33 Timi Oskar Tuomas Toivo Onni 12... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Salibandy
Espoo, Esbo
Pojat
21

Böljärs Bollklubb Nimenhuuto.com

Pär kirjoitti: Huvudvärk och lite ur gängorna. :( (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Fudis ja Säbä
Esbo
Miehet
41

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Salibandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on salibandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.