Golf­joukkueita

Golf on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on golf. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne golf­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan golf­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin golfjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 86 ja niissä on yhteensä yli 1700 pelaajaa.

Jo 86 golfjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

LG junioriharjoitukset Nimenhuuto.com

Tämä ryhmä on tarkoitettu kaikille Lahden Golfin harraste- ja peliryhmän jäsenille. Tällä sivulla tullaan julkaisemaan tietoa harjoituksista ja tapahtumista. Ilmoittautukaa näillä sivuilla oman ryhmänne harjoituksiin. Kesän alustavat harjoitusajat on lisätty kalenteriin, pyrimme vahvistamaan alkamispäivämäärän huhtikuun puolenvälin tienoilla. Harrasteryhmän kesäharjoitukset maanantaisin Takkulassa klo 16:30-17:45 (9v ja nuoremmat) ja 18:00-19:14 (10v ja vanhemmat) Kokoontumien klubin lipputankojen edessä. Peliryhmän kesäharjoitukset keskiviikkoisin ja perjantaisin klo 16:30 alkaen. Kokoontuminen Kisälli-kentän ykköstiillä jos ei toisin ole mainittu.

Joukkue etsii pelaajia: Lahden Golfin junioriharjoitukset starttaavat taas toukokuussa! Olemalla jouk...

Ville kirjoitti: Kiitos kaikille talvikaudesta! Hienoa että oli tuonkin verran säännöllisiä treenaajia ja seuraavaksi aloitetaankin sitten jo ulkokautta :) Kesän harjoitukset alkavat viikolla 19 seuraavanlaisesti; Tiistaisin: klo 16:30-17:45 alle 10v harraste klo 18:00-19:15 yli 10v ja peliryhmä Torstaisin klo 16... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Golf
Lahti
Sekajoukkue
54

Mäntsälän Frisbeegolf Nimenhuuto.com

Mäntsälän Frisbeegolf ry ylläpitää Mäntsälän frisbeegolfpuistoa ja järjestää toimintaa radalla. Hanki seurajäsenyys näin: Mene osoitteeseen www.suomisport.fi ja kirjaudu sisään ohjeiden mukaan tai rekisteröidy palveluun, jos olet uusi käyttäjä. Valitse yläreunan valikosta ”Liity jäseneksi seuraan”. Seuraa palvelun ohjeita. www.mantsalanfg.com

Joukkue etsii pelaajia: Mäntsälän Frisbeegolfilla oli vuonna 2018 noin 40 jäsentä. Mukaan mahtuu sekä...

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Frisbeegolf
Mäntsälä
Ei asetettu
16

Nappo-Golf Nimenhuuto.com

Varsinaisen-Suomen golfkenttien kuuluisin kaveriporukka 😉

Markus kirjoitti: Lippu (16 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Golf
Suomi
Miehet
25

Vaasan Golf Juniorit Nimenhuuto.com

Golfkoulu on kaikille 7-15-vuotiaille avoin matalan kynnyksen golfin alkeisryhmä. Lisätiedot Vaasan Golfin nettisivuilta https://vaasangolf.fi/fi/toiminta/toimikunnat/junioritoimikunta/golfkoulu/ .

Jani-Marku kirjoitti: Moikka kaikille ja oikein mukavaa kevättä! :) Olemme suunnitelleet aloittavamme tämän vuoden golfkoulukautta toukokuussa ja alustava aloituspäivämäärä on 20.5. Palaan lisätietojen kanssa golfkoulusta asiaan viimeistään ensi viikolla. Tällä viikolla järjestämme kuitenkin infotilaisuuden lasten ja ... (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Golf
Vaasa
Sekajoukkue
55

IMATRAN GOLF JUNIORIT Nimenhuuto.com

Ilmoittautuminen golfsimulaattori, Ukonniemi-areena ja liikuntasalitreeneihin.

Katja kirjoitti: Siiri tulee loppuajaksi. Ilona paikalla alusta asti (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Golf
Imatra
Sekajoukkue
45

Hifk golfjuniorit Nimenhuuto.com

Mahtava golfporukka, jossa kasvaa tulevaisuuden pelaajia.

Päivitetty 12 päivää sitten

Golf
Helsinki, Paloheinä
Sekajoukkue
166

ArGC JUNIORIT Nimenhuuto.com

ArGC Junioreiden sivut tiedottavat omille junioreilleen tulevista tapahtumista, kilpailuista ja muista ajankohtaisista tapahtumisista kauden aikana.

Lauri kirjoitti: Moi, kaikille seuran junioreille avoin simulaattorikisa Vol2 tulevana sunnuntaina 10.3, kello 17.00-20.00 hallilla, simulaattori 2. HCP-lyöntipeli ja 18 reikää pelattavana. Ilmoittautuminen Laurille WA / txt viestillä, nimenhuutoon la 9.3 mennessä, 050-3083630. Kisoja tarkoitus pitää kevättalvell... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Golf
Parainen
Ei asetettu
27

RT Golf Nimenhuuto.com

RT-kiekon golfjaosto, avoin RT-Kiekon nykyisille ja entisille aktiiveille

Päivitetty 26 päivää sitten

Golf
Helsinki
Miehet
28

TaRGS Nimenhuuto.com

Erittäin kovan vaatimustason omaava ratagolffin huippuseura, jonka ainoana tavoitteena on tinkimättömän harjoittelun ja ylivoimaisen kilpailumenestyksen avulla saavuttaa lajin suvereeni ykkösasema!

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kolopallo, Ratagolf ja Minigolf
Taivallahden Minigolf, Hesa
Sekajoukkue
15

MTG seniorit Nimenhuuto.com

MTG senioreiden sivut, jonka kautta voidaan hoitaa tiedottamista tapahtumista ja ilmoittautumisia niihin. Tämän on tarkoitus helpottaa yhteydenpitoa senioreiden kesken, ei vaadi FaceBook tai WA -tunnuksia, joita kaikilla ei välttämättä ole.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Golf
Teijo
Sekajoukkue
59

vainpaari Nimenhuuto.com

Useimmiten leppoisa suomalaisten "snowbird" golfyhteisö El Toyo'ssa. Jäsenistöön voi ilmoittautua niin mailojen ulkoiluttaja kuin viimeisen päälle golffari ja kaikki siltä väliltä.

Jouko kirjoitti: Torstaina 22.helmikuuta pelataan Texas Scramble 4 hengen joukkueilla. Tasoituksellinen pistebogey. Joukkueen kilpailu slope tulee kilpailun järjestäjältä kun ryhmät on arvottu. Slope on 10 % pelaajien slope summasta pyöristettynä lähimpään kokonaislukuun. Miehet pelaava sinisiltä ja naiset punais... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Golf
Almerian El Toyo
Sekajoukkue
93

jamkingolf Nimenhuuto.com

JAMKin golffaava henkilökunta. Pyytäkääpä rohkeasti pelikaveri toisesta yksiköstä - verkostoituminen on kivaa golfkentällä :).

Tuija kirjoitti: Hei Jamkin golfarit, Olemme varanneet Jamkin väelle mahdollisuuden golfin harjoitteluun ja pelailuun Golf Studiolla Kirissä 6.3.2024 klo 15-17 (os. Kirrinpolku 2). Katso Jamkin henkilöstön uutiset 12.2. ja ilmoittaudu mukaan. terveisin Tuija (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Golf
Ei asetettu
Ei asetettu
64

Deep In The Forest ry Nimenhuuto.com

Kuopion ensimmäinen vuonna 2013 perustettu frisbeegolfseura. Seura on tarkoitettu kaikille frisbeegolfista kiinnostuneille. Seuran jäsenenä saat jäsenetuja paikallisiin liikkeisiin ja frisbeegolfkauppoihin, peliseuraa ja vain jäsenille tarkoitettuja tapahtumia. Tervetuloa!

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Frisbeegolf
Kuopio
Sekajoukkue
205

HGK - Sekaryhmä 1 Nimenhuuto.com

sekaryhmä 1 (7-12 -vuotiaat) kesä 2023.

Ari kirjoitti: Hei, ilmoittautuminen talvitreeneihin on nyt auki. Linkin kautta pääset kotisivuille mistä löytyy ilmoittaumislinkit talven ryhmiin. https://helsingingolfklubi.fi/juniorit/ Minulle voi laittaa myös sähköpostia mikäli tulee kysyttävää junnut@helsingingolfklubi.fi Ari (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Golf
Ei asetettu
Sekajoukkue
5

HGK - Sekaryhmä 2 Nimenhuuto.com

Sekaryhmä 2 (13-16 -vuotiaat) kesä 2023

Ari kirjoitti: Hei, ilmoittautuminen talvitreeneihin on nyt auki. Linkin kautta pääset kotisivuille mistä löytyy ilmoittaumislinkit talven ryhmiin. https://helsingingolfklubi.fi/juniorit/ Minulle voi laittaa myös sähköpostia mikäli tulee kysyttävää junnut@helsingingolfklubi.fi Ari (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Golf
Ei asetettu
Sekajoukkue
4

DiscGolfVikings- treenit Nimenhuuto.com

Disc Golf Vikings ry:n kaikille jäsenille avoimet treenit. Treeneihin ilmoittaudutaan täällä. Varmista, että harkkoihin ei ole henkilömäärää, joka mahdollisesti vaaditaan harkkojen toteutumiseksi.

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Disc golf
Helsinki
Sekajoukkue
128

Tronsdagsgolf Nimenhuuto.com

Golf för ett trevligt gäng, för såväl gammal som ung.

Mikael kirjoitti: Önskar en sen start, möte till 1530... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Golf
Ekenäs
Miehet
29

Sarfvikladies Nimenhuuto.com

Sarfvikin naisten treeniryhmät

Mallu kirjoitti: Ilmeisesti huomenna keskiviikkona ei ole treenejä, koska vain kaksi osallistujaa vai mitä? (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Golf
Kirkkonummi
Naiset
88

MIGGolf Nimenhuuto.com

https://migsalibandy.wordpress.com/

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Golf
Tampere
Sekajoukkue
8

RRR Sports Nimenhuuto.com

Hei, olen Eelis Reijonen ja haluan sinut meidän tiimiin Tervetuloa

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo, Frisbeegolf ja Säbä
Naantali
Miehet
9

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Golfjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on golf on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.