Golf­joukkueita

Golf on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on golf. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne golf­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan golf­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin golfjoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 95 ja niissä on yhteensä yli 1900 pelaajaa.

Jo 95 golfjoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Sarfvik Golf Skinit Nimenhuuto.com

26.5.2015 alkaen pelaamme skinejä TIISTAISIN, klo 16:45 alkaen. Kaikki pelaavat samalta tiiltä. Pelaamme välillä osan reijistä naisten tiiltä. Maksimi pelitasoitus on 15 (mukana voi olla esim. 18 hcp pelaaja, mutta saa pelitasoituksen maksimissaan 15 hcp. Kilpailu sisältää seuraavat pelimuodot: A. 3 kpl 6 reijän sprinttejä - Pistebogeyna slope tasoituksin, sprintin korkein pistemäärä voittaa, jos menee tasan niin tasatulos jakaa potin. Panos 3 Euroa per sprint (6 reikää) = 9 Euroa B. 18 reikää skinejä ilman tasoituksia, reijän arvo 0,50 Euro C. Kilpailut pelataan vuorojärjestyksessä VK ja UK keltaiselta tiiltä. Et voi valita joko A tai B peliä, kaikki pelaavat kummatkin pelimuodot. Panos 18 euroa yhteensä.

Joukkue etsii pelaajia: Sarfvikilaiset, tervetuloa pelaamaan maanantai skinejä. Ilmoittaudu j-p.heino...

Janne kirjoitti: Vähäisen ilmojen takia tiiataan Leon kanssa vanhalle 1630 - tervetuloa messiin (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Golf
Kirkkonummi
Ei asetettu
64

LG harrasteryhmä Nimenhuuto.com

Tämä ryhmä on tarkoitettu kaikille Lahden Golfin harrastejunioreille. Tällä sivulla tullaan julkaisemaan tietoa harjoituksista ja tapahtumista. Ilmoittautukaa näillä sivuilla oman ryhmänne harjoituksiin. Harjoitukset toukokuussa (7.5 alkaen): - Ma klo 16:30 – 17:45 Harjoitukset kesäkuusta eteenpäin: - Ma klo 16:30 - 17:45 (tytöt ja pojat 5-8v.) - Ma klo 18:00-19:15 (tytöt ja pojat 9-15v.)

Toni kirjoitti: Terve, Kiitokset kaikille kuluneesta kaudesta! Harjoitukset jatkuvat seuraavaksi talviharjoitteluhallissa. Talviharjoituksista infoan tänne myöhemmin, kun hallin aukioloajat selviävät. Ystävällisin terveisin, Toni Hovinen (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Golf
Lahti
Sekajoukkue
34

RAINBOW GOLF Nimenhuuto.com

Rainbow Golf on tarkoitettu vain heteromiehille. Rainbow Golf on omalle kaveriporukalle tarkoitetut golftapahtumat. Päätapahtuma on kerran vuodessa pelattava Rainbow Golfkisa Harjattulassa. Ryhmä kokoontuu muutaman kerran vuodessa golfin merkeissä ja ehkä siinä sivussa jotain muutakin tapahtuu... Rainbow Golf nimi tulee kisamuodosta, jossa peliä pelataan lyöntipelikilpailuna ja jokainen lyöntipaikka vaihtuu väreittäin (punainen-sininen-keltainen-valkoinen jne.) Ensimmäinen kisa järjestettiin 2005 ja joka vuosi osallistujamäärä on kasvanut 12 hengestä 36:een.

Jani kirjoitti: Lauantai 1.9. aikataulua vielä; klo 12:00 lähtö Aurakatu 1 klo 13:30 Harajttulassa lipunnosto, alkumalja ja säännöt klo 14:00 1. starttaavat klo 20:30 lähtö bussilla Harjattulasta Famneniin --> ruokailu ja PALKINTOJEN JAKO VAPAA OHJELMAA PS. peruutuksia taas tullut viimeisinä päivinä, ilmoita pik... (Vuosi sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Golf
Turku
Miehet
89

Mäntsälän Frisbeegolf Nimenhuuto.com

Mäntsälän Frisbeegolfilla oli vuonna 2018 noin 40 jäsentä. Mukaan mahtuu sekä vasta-alkajia että kokeneempia pelaajia. Seurasta löytyy aktiivisia amatöörikisojen kiertäjiä, sillä tällä hetkellä SFL:n kilpailulisenssi on lähes puolella jäsenistä.

Joukkue etsii pelaajia: Mäntsälän Frisbeegolfilla oli vuonna 2018 noin 40 jäsentä. Mukaan mahtuu sekä...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Suuret kiitokset järjestäjille! Jäävät yleensä huomiotta. Ison duunin tekevät! Eivät ne portti mandot ja ob rajat itsestään sinne ilmesty.. :) Ja onnittelut vielä, Master of the Mäntsälä = Elias (Melkein 5 vuotta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Frisbeegolf
Mäntsälä
Ei asetettu
47

vainpaari Nimenhuuto.com

Useimmiten leppoisa suomalaisten "snowbird" golfyhteisö El Toyo'ssa. Jäsenistöön voi ilmoittautua niin mailojen ulkoiluttaja kuin viimeisen päälle golffari ja kaikki siltä väliltä.

Jorma kirjoitti: Nylundien asunto on nyt jörjestynyt. Kiitoksia kaikille aktiivisesta auttamisesta. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Golf
Almerian El Toyo
Sekajoukkue
55

JymyGolf Nimenhuuto.com

Tarkoitus yhdistää Orimattilan golfarit. 1. Harjoittelemalla yhdessä Kehräämöllä. 2. Yhdistää porukka pelireissulle jollekin ympäristön golfkentistä. 3. Järjestää golfhenkistä toimintaa, kuten Orimattilan mestaruuskilpailut

Tuula kirjoitti: Jäi toi puh.nro pois eli 0449739766 (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Golf
Orimattila
Sekajoukkue
49

DiscGolfVikings- treenit Nimenhuuto.com

Disc Golf Vikings ry:n kaikille avoimet treenit. Treeneihin ilmoittaudutaan täältä. Varmista, että harkkoihin ei ole hlömäärää, joka vaaditaan harkkojen pitämiseksi ja tämä määrä myös on tulossa.

Vesa kirjoitti: Tuun taas 19:00 avaamaan👍 (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Disc golf
Helsinki
Sekajoukkue
68

EIF Discgolf Nimenhuuto.com

EIF Discgolfs egna nimenhuuto profil. Här kan medlemmar anmäla sig till rankingar, tävlingar, träningar och evenemang som sektionen ordnar.

Patrik kirjoitti: Om man orkar upp😎 (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Frisbeegolf ja Disc golf
Ekenäs
Ei asetettu
48

JLK Nimenhuuto.com

Ultimate Joensuussa

Taneli kirjoitti: Joudun lähtemään viimeistään klo 18 (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Ultimate ja Frisbeegolf
Joensuu
Ei asetettu
63

ArGC JUNIORIT Nimenhuuto.com

ArGC Junioreiden sivut tiedottavat omille junioreilleen tulevista tapahtumista, kilpailuista ja muista ajankohtaisista tapahtumisista kauden aikana.

Sasu kirjoitti: Hei, junnukauden päätösmateriaali lisätty : https://argcjuniorit.nimenhuuto.com/team_files/folder_show?id=&name=Kausi%202018-19%20P%C3%A4%C3%A4t%C3%B6s&upload_finished=true (11 päivää sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Golf
Parainen
Ei asetettu
51

TaRGS Nimenhuuto.com

Erittäin kovan vaatimustason omaava ratagolffin huippuseura, jonka ainoana tavoitteena on tinkimättömän harjoittelun ja ylivoimaisen kilpailumenestyksen avulla saavuttaa lajin suvereeni ykkösasema!

Kalle kirjoitti: Moi. Saiko kukaan kuitin taivallahden eterniittikilpailusta? Maksoimme omista rahoista osallistumismaksut. :) (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 päivää sitten

Kolopallo, Ratagolf ja Minigolf
Taivallahden Minigolf, Hesa
Sekajoukkue
13

Sarfvikladies Nimenhuuto.com

Sarfvikin naisten treeniryhmät

Jouni kirjoitti: Hei! Lisäsin juuri syksyn hallitreenit nimenhuutoon. Aamutreenit normaalisti Ke klo 10:00. Yhden treenin joudun siirtämään Tiistaille ulkomaan matkan vuoksi. Iltatreenit ovat nyt Ma klo 1730 mutta jos se on huono päivä niin iltatreenin voi vielä siirtää Tiistaille samaan aikaan eli 1730. Laittaka... (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Golf
Kirkkonummi
Naiset
83

Nuaksen Voima Nimenhuuto.com

Nuaksesta voimaa. Kajaanilaista seuratoimintaa urheilun parissa, reilulla tiimihengellä ja periksiantamattomalla asenteella.

Teemu kirjoitti: Pienellä varauksella (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jalkapallo, Pesäpallo, Yleisurheilu, Salibandy, Futsal, Golf ja Beachvolley
Kajaani
Miehet
108

Tronsdagsgolf Nimenhuuto.com

Golf för ett trevligt gäng, för såväl gammal som ung.

Niclas kirjoitti: Tänkt alla spela guld (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Golf
Ekenäs
Miehet
30

KGM valmennusryhmä Nimenhuuto.com

Kankaisten Golfin valmennusryhmän ilmoittautumiskanava harjoituksiin. Harjoitukset maanantaisin klo 19.00-20.30 Kankaisten Golfissa.

Lauri kirjoitti: Tänään klo 18.30 sgl lähipelitesti, käytetään pitcheihin, bunkkerilyöntiin ja lobbiin Kankas 9 griiniä. (27 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Golf
Masku
Sekajoukkue
23

jamkingolf Nimenhuuto.com

JAMKin golffaava henkilökunta. Pyytäkääpä rohkeasti pelikaveri toisesta yksiköstä - verkostoituminen on kivaa golfkentällä :).

Petteri kirjoitti: Petteri Ruuska 18r tai 9r, LPG 3157, hcp 14.6 (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Golf
Ei asetettu
Ei asetettu
56

jorkit Nimenhuuto.com

5/5

Joukkue etsii pelaajia

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Golf
Pierulahti
Ei asetettu
6

RT Golf Nimenhuuto.com

RT-kiekon golfjaosto, avoin RT-Kiekon nykyisille ja entisille aktiiveille

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Missä? (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Golf
Helsinki
Miehet
21

Nappo-Golf Nimenhuuto.com

Varsinaisen-Suomen golfkenttien kuuluisin kaveriporukka 😉

Timo kirjoitti: Kauden 2019 Nappo-asut tilattavissa linkin takaa. https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdn6d4qxf3Fv1Mu6uZX5s97tf0C1e3uWQBYItsZ4vuFj9vtmQ/viewform (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Golf
Suomi
Miehet
28

PerHe Jr Nimenhuuto.com

Hervannan kiekkovuoro aamuvirkuille lauantai aamuna. Varamiehet voivat laittaa itsensä sisään vuoroa edeltävänä perjantaina klo 15:30 alkaen.

Joukkue etsii pelaajia

Eevert kirjoitti: Aleksi V kentälle (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääkiekko, Jääpallo, Miekkailu, Golf ja Kuvioluistelu
Hervanta
Miehet
56