Golf Espoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Espoo ja lajina on golf. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, koripallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, sähly, joukkuevoimistelu, sulkapallo ja pesäpallo.

Katso lista koko maan golfjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - golf - Espoo

Golf - Espoo

GumboleLadys Nimenhuuto.com

Merja kirjoitti: voi olla GG kokous samaan aikaan (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Golf
Espoo
Naiset
10

MGC Nimenhuuto.com

Julia kirjoitti: Hei hyvät vanhemmat ja juniorit! Vaikka aurinkoisia golfpäiviä on vielä jäljellä, on aika ilmottautua ensi kauden talviharjoituksiin. Tutustuthan huolellisesti ryhmäkuvauksiin, sekä valmennusehtoihin. Ilmoittautumiset oheisen lomakkeen kautta 2.10 mennessä! Päivitety ryhmäkuvaukset; http://master... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Golf
Espoo
Ei asetettu
35

mgc-haastajat Nimenhuuto.com

Lassi kirjoitti: Moi, Lassi olisi mielellään tulossa kauden päättäjäisiin Super Parkiin, mutta meillä on valitettavasti sellainen tilanne, ettemme pääse kuskaamaan. Olisikohan joku muu Kauniaisten seudulta menossa ja voisi kyyditä Lassiakin? t. Saila (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Golf
Espoo
Ei asetettu
53

Mens golf Nimenhuuto.com

Miesten golffia vakio aikaan ja periaatteessa vakiopaikassa (Pickala), mutta aina uusilla kokoonpanoilla ja kisoilla.

Jari kirjoitti: Moi. Kävin Golfmessuilla viikonloppuna ja tietysti iski matka/golfkuume. Minulla on vielä muutamia päiviä vanhoja lomia jäljellä ja ajattelin, että Vappuviikolla voisi käydä jossain Euroopassa 4-5 päivän golfmatkalla. Pari hyvää tarjousta löysin. Esim: Prahan lähellä Golf&Spa resort Konopiste. (w... (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Golf
Espoo
Ei asetettu
28

MGC Kilparyhmät Nimenhuuto.com

Mastergolfin kilpailevien junioriryhmien Nimenhuuto. Harjoitusryhmien Tour- ja Academy playersin ryhmien junioreille.

Julia kirjoitti: Moikka! Ja vielä toimivia linkki kokotaulukkoon. Linkki; http://catmandoo.fi/koko-opas/ Julia (23 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Golf
Espoo
Sekajoukkue
17

MGC Harrasteryhmät Nimenhuuto.com

Mastergolfin harrasteryhmien Nimenhuuto. Club, Rookies ja Pikku-Tikrut ryhmien junioreille.

Julia kirjoitti: Moikka! Espoon Golfseurassa järjestetään 27.7.2018 juniorikilpailut, ohessa kilpailukutsu. Linkki; https://egs.nexgolf.fi/egs/CompetitionAttachment?id=389 Lisäksi Rookies-ryhmäläisten loppukesän pienryhmätreenit ovat lisätty nyt Nimenhuutoon, voit ilmoittautua nihin suoraan Nimenhuudon kautta. Te... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Golf
Espoo
Sekajoukkue
65

Fisu Nimenhuuto.com

Kesä(futis)poppoo 2012-

Jarmo kirjoitti: Sade näyttää ennusteen mukaan loppuvan Talissa klo 15 paikkeilla ja kirkastuvan illaksi. Mulla on kuitenkin fifty-sixty-tilanne osallistumisen kanssa, koska en tullut fillarilla töihin. Jos mua ei näy ykköstiillä klo 16:30, niin älkää jääkö odottelemaan. (Yritän ilmoittaa varmemman tilanteen ilta... (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Futis, Ultimate, Sähly ja Frisbeegolf
Espoo
Ei asetettu
10

puskisjunnut Nimenhuuto.com

Paavo kirjoitti: Huomenna treenataan rollereita. Eli rystyrolleria varten kannattaa ottaa kunnolla alivakaita kiekkoja. Kämmeneen kannattaa kokeilla myös vakaampia. Tässä pari hyvää videota: https://www.youtube.com/watch?v=vcnomioTwnI https://www.youtube.com/watch?v=PGCxGtMWSsA (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Frisbeegolf
Espoo
Sekajoukkue
18