Golf Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on golf. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, koripallo, joukkuevoimistelu, pesäpallo, kaukalopallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan golfjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

SmurreTour Nimenhuuto.com

Matti kirjoitti: Joukkuekisaan en pääse. Työmatka (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Golf
Oulu
Miehet
31

Oulun Frisbeeseura Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: NHL-tason lätkää tänään tiedossa kun luottopakki A Malo astuu kehiin. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Frisbeegolf
Oulu
Sekajoukkue
64

HCDG Nimenhuuto.com

Hallivuorot seuran jäsenille. Välillä vuoroilla mahdollisesti jotain pienimuotoista kisailua.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Frisbeegolf
Oulu
Sekajoukkue
1

Kiekkoturistit Nimenhuuto.com

Merkkaa itsesi mukaan niihin perjantai-matseihin, jolloin sinulla on mahdollista ehkä päästä kiekkoilemaan pitkäksi viikonlopuksi eteläiseen Suomeen. Lisää perjantai-matsi jos haluat ehdottaa jotain muuta viikonloppua.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Frisbeegolf
Oulu
Sekajoukkue
8