Golf Vantaa

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Vantaa ja lajina on golf. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, koripallo, lentopallo, futsal, sähly, sulkapallo, pesäpallo ja keilailu.

Katso lista koko maan golfjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - golf - Vantaa

Golf - Vantaa

Raisu Lumous Disc Golf Nimenhuuto.com

Holarin metsästäjät liikenteessä.

Ville kirjoitti: Pelattiin Raisun viikkokisat Sibbessä. Raakatulokset: 1. Sepi -1 2. Mira +3 2. Markus +3 4. Ville +4 5. Sami +11 6. Ritva +16 Tasoitetun pelin tulokset: 1. Markus -11 2. Sami -9 3. Mira -7 3. Sepi -7 5. Ritva -1 6. Ville 0 Tasoitukset seuraavaa peliä varten: Sepi (-4) Ville (-4) Sakke (-12) Jari ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Frisbeegolf
Vantaa
Sekajoukkue
31

KGV Poikien junnuryhmä Nimenhuuto.com

Virpi kirjoitti: Hei, sääntöilta on peruttu kun osallistuijia on niin vähän. Yritetään uudelleen harkkatauon jälkeen. Ilmoitan uuden ajankohdan myöhemmin. Terveisin Virpi (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Golf
Vantaa
Pojat
35

VEG Nimenhuuto.com

VEG Vantaan Energian Golf Harrastekerho jossa pelataan hymyillen lyöden pientä valkoista palloa...

Aaro kirjoitti: Hei Markku. Vieläkö mahtuu pelimatkalle mukaa vai menikö lentokone jo....kyselee matti myöhäinen Aaro (28 päivää sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Golf
Vantaa
Ei asetettu
47

ComaGolf Vantaa Nimenhuuto.com

Golf sisäharjoitukset tiistaisin Malmin GreenGolfissa (Talttatie 2 Helsinki) klo 18:00-19:00 (range). Lyöntiharjoittelun lisäksi lähtipelialueet (chippi ja putti) ovat käytettävissä vapaasti ennen klo 18 ja klo 19 jälkeen.

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Golf sisätreenit
Vantaa
Sekajoukkue
3