Hiihto Perniö

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Perniö ja lajina on hiihto. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: hiihto, maastohiihto, lentopallo ja koripallo.

Katso lista koko maan hiihtojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Peu hiihtokoulu 2020 Nimenhuuto.com

Hiihtokoulu syksyn aikana 7-12 vuotiaille ja talvella 5 -12 vuotiaille. Vakio-harjoituspäivä on tiistai. Talvikaudella harjoitukset pääosin Perniössä Melassuon kuntoradalla, jossa varmistetaan kauden harjoitukset Peun hiihtojaoston omalla lumitykillä tehdyllä lumella.

Janne kirjoitti: Päättäjäiset alkavat Peu:n majalla. 22.4.2016 klo 15:00 alkaen. 15:30 siirrymme sisätiloihin. Vietetään alussa aikaa ulkona liikkuen, joten säänmukainen ulkoiluvarustus päälle. Tarjoilujen vuoksi pyydämme ennakkoilmoittautumisia torstai 19.4. iltaan mennessä. Tässä linkki ilmoittautumislomakkeell... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Hiihto
Perniö
Sekajoukkue
25

PeU hiihtojaosto Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: Outi olisi järjestämässä tekniikkakurssia ohjaajille ja apuohjaajille tammikuussa. Ensin perinteinen ja myöhemmin vapaa. Kutsu lähetetään kaikille syksyn toiminnassa mukana olevien vanhemmille ja muille ketkä ovat lupautuneet ohjaajiksi. Koulutus olisi ilmainen niille jotka ovat ilmoittautuneet t... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Hiihto
Perniö
Ei asetettu
8

Kilparyhmä hiihto Peu Nimenhuuto.com

Janne kirjoitti: OP:n rahoittamat yhdistysten kesäduunit 15-17 vuotiaille ovat haussa vielä huomiseen (25.3) saakka. https://uusi.op.fi/web/op-lounaismaa/-/kesaduuni-opn-piikkin-haku. Ohjeet hakuun ja hakulomake löytyy sivustolta. Peu hiihdolla aikaisempien vuosien malliin tarjolla kesäohjaajan työ. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Maastohiihto
Perniö
Ei asetettu
26