Hiihto Rovaniemi

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Rovaniemi ja lajina on hiihto. Niitä löytyy yhteensä 4 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, lentopallo, kuorolaulu, salibandy, alppihiihto, harrastekiekko, sähly, amerikkalainen jalkapallo ja koripallo.

Katso lista koko maan hiihtojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

OH hiihto Nimenhuuto.com

Ounasvaaran hiihtoseuran hiihtojaoston harjoitus-, kilpailu- ja talkookalenteri.

Ilkka kirjoitti: Huomenna lauantaina 28.11 klo 11-14 hiihtostadionilla Lasten Lumipäivät! Tilaisuus on tarkoitettu kaikenkokoisille lapsille ja heidän perheilleen. Makkara ja mehu kaikille lapsille! Lisäksi samaan aikaan myös aikuisille tarjolla: Seura-asujen sovitus ja tilaus, kamapörssi ja Salomon RC 10 karvapo... (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Hiihto
Rovaniemi
Ei asetettu
184

ALPPI MASTERIT Nimenhuuto.com

"Omaksi iloksi & muiden huviksi.."

Aarno kirjoitti: Viime kauden päättäjäiset ja samalla juuri startanneen kauden avajaiset järjestetään 13.9.2020 Ounaspaviljongilla klo.13.00 alkaen. Luvassa on seuramme urheilijoiden palkitsemisia, kakkukahvi tarjoilu sekä kamapörssi. Tuo siis mukanasi ylimääräiset alppikamat. Olette jokainen lämpimästi tervetull... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Alppihiihto
Rovaniemi
Ei asetettu
35

SCST PSCUP 2 Nimenhuuto.com

Konsta kirjoitti: Huomioikaa että To 6.6 on powercup alkanut ja tämä aiheuttaa muutoksia santasportin liikennejärjestelyihin. Oisko helpointa treenata esim Sanulla? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Alppihiihto
Rovaniemi
Sekajoukkue
27

TAK VALMENNUS Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 vuotta sitten)

Alppihiihto
Rovaniemi
Sekajoukkue
12