Innebandy Pargas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pargas ja lajina on innebandy. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on fotboll. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, rinkbandy, innebandy, käsipallo, handboll, footboll jalkapallo, fotboll jalkapallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan innebandyjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - innebandy - Pargas

Innebandy - Pargas

FC Bluff Nimenhuuto.com

FC Bluff spelar innebandy, fotboll och rinkbandy. Föreningen är i Pargas.

Tony kirjoitti: IN tai OUT kiitos.... Otteluohjelma löytyy kansiosta (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Fotboll, Innebandy ja Rinkbandy
Pargas
Ei asetettu
32

PIF Motion damer Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi kaikki PIF Motion damer porukassa, kuten jo tiedättekin niin tästä porukasta on osa jäänyt pois monesta eri syystä, ja uusi porukka on muotoutunut tämän tilalle. Uusi porukka on sekajoukkue, ja varsin mukava sellainen. On taso sitten mikä tahansa niin kaikki saa pelata ja kaikille syötetään j... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Innebandy
Pargas
Ei asetettu
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Innebandyjoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on innebandy on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.