Jalkapallo Pargas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pargas ja lajina on jalkapallo, futis, potkupallo, jalkkis, football ja jalis. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on fotboll. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, rinkbandy, innebandy, käsipallo, handboll, footboll jalkapallo, fotboll jalkapallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan jalkapallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jalkapallo - Pargas

Jalkapallo - Pargas

PIF P03 Nimenhuuto.com

PIF P03/P02/ C juniorer

Petra kirjoitti: Olisiko joku joka on peliohjaajakurssin käynyt halukas tuomaroida P06 peliä huomenna Aktialla kl 19. Oscar ei pääse polvivamman takia. Nopeat yhteydenotot Veera Kraapalle 0504861915 tai Petran kautta (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Fotboll jalkapallo
Pargas
Pojat
24

Piffen fotis F-06 Nimenhuuto.com

Elsa kirjoitti: Hei. Elsan tuulitakki jäi tänään harkkoihin. Onko joku vahingossa ottanut (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jalkapallo
Pargas
Tytöt
20

PIF futis P05 Nimenhuuto.com

Vincent kirjoitti: Vincent stötte nacken på träningen igår och fick nackstöd idag så han deltar ej i träningarna resten av veckan. H. Patrik (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Fotboll
Pargas / Parainen
Pojat
31

PIF P02 Nimenhuuto.com

Oscar kirjoitti: Hej Vi kommer att sammanslå P03/P02 till en gemensam nimenhuuto, då vi tränar alla C juniorer tillsammans. Den som har meddelat intresse att fortsätta kommer att få en länk till P03s nimenhuuto som vi använder i fortsättningen.Om någon inte fått länken och vill vara med även i fortsättningen tag ... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jalkapallo
Pargas
Pojat
22

PIF P-07 Nimenhuuto.com

Lillemor kirjoitti: Hej! Nu då utesäsongen inleds kommer vi att ha träningar enligt följande: - Må. kl. 18.30-19.45 på Yrkkis - On. kl. 17.15-18.30 på Aktia Hei! Nyt kun ulkokausi on alkanut, meillä on harjoitusvuorot seuraavasti: - Ma. klo. 18.30-19.45 Yrkkis-kentällä - Ke. klo. 17.15-18.30 på Aktialla Mvh./T. Conny (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jalkapallo
Pargas
Pojat
36

Pargas IF P99 Nimenhuuto.com

Johan kirjoitti: Moi, vielä yksi muutos PIF - TAPA 25.9 Sunnuntai, peli pelataan PAJBACKAN kentällä, ottelu alkaa 13:30, paikalla viimeistään 12:30 Hej ännu en ändring till PIF - TaPa 25.9, matchen spelas på PAJBACKA, den börjar klo 13:30, på plats senast 12:30 (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Footboll jalkapallo
Pargas / Parainen
Miehet
26

PIF futis P-10 Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 päivää sitten)

Jalkapallo
Parainen Pargas
Pojat
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jalkapallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jalkapallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.