Fotboll Pargas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pargas ja lajina on fotboll. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on fotboll. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, rinkbandy, innebandy, käsipallo, handboll, footboll jalkapallo, fotboll jalkapallo ja suunnistus.

Katso lista koko maan fotbolljoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - fotboll - Pargas

Fotboll - Pargas

Team-82 Oldboys Nimenhuuto.com

2016: Uteträning / Ulkoharkat (Aktia Arena - Tisdagar / Tiistaisin 20.00-21.30) Björkhagen - Torsdagar / Torstaisin 20.30-22.00 Välkommen med / Tervetuloa mukaan!!

Joukkue etsii pelaajia: Team-82 Oldboys är öppet för nya spelare i Pargas. Vi har träning en gång i v...

Robin kirjoitti: Första matchen 11.4 för M35!!! Kom ihåg och skaffa "pelipassi" i tid!! Nedan link till instruktioner http://news.palloliitto.fi/t/t-C36DD471C899A580 H:Robin (Noin 2 tuntia sitten)

Päivitetty noin 2 tuntia sitten

Fotboll
Pargas
Miehet
65

PIF P03 Nimenhuuto.com

PIF P03/P02/ C juniorer

Petra kirjoitti: Jalkapallo tuomarin Peruskurssi Paraisilla: Teoriaosuus ke 22.3 klo 18 - 22 PIF Centerin kokoushuoneessa, os. Teollisuuskatu 11 ja kenttäkoulutus la 25.3 klo 16- 18 Aktia Arena, Pajbackavägen 3. Kurssimaksu 25€ sisältäen jalkapallosääntökirjan. Kouluttajina Sami Lamppu ja Antti Kinnunen. Kurssi o... (11 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Fotboll jalkapallo
Pargas
Pojat
28

FC Bluff Nimenhuuto.com

FC Bluff spelar innebandy, fotboll och rinkbandy. Föreningen är i Pargas.

Rasse kirjoitti: Jag komer int i kväll -rasse- (26 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Fotboll, Innebandy ja Rinkbandy
Pargas
Ei asetettu
30

PIFP01 Nimenhuuto.com

PIF P-01 Information om träningar, matcher, turneringar, kioskturer och annat som hör juniorfotboll till.

Michael kirjoitti: Hej / Hei, Här hittar ni resultaten från kartingkörningen: Täältä löytyy tulokset karting ajoista: http://pifp01.nimenhuuto.com/team_files/file_show?as=Turku_Karting_results.pdf&id=634536 Hälsningar / Terveisin, Micke (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Fotboll
Pargas
Pojat
37

PIF-FT03-05 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Micke kirjoitti: Beachfutisturnaus 22.7. peruttu liian pienen joukkuemäärän takia. Turneringen 22.7. ordnas ej pga för lite anmälda lag. /Micke (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Fotboll
Pargas
Tytöt
28

PIF futis P05 Nimenhuuto.com

Vincent kirjoitti: Vincent stötte nacken på träningen igår och fick nackstöd idag så han deltar ej i träningarna resten av veckan. H. Patrik (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jalkapallo ja Fotboll
Pargas / Parainen
Pojat
31

PIF P-04 Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Muistakaa ilmoittautua Kemiiön turnaukseen nimenhuudossa. Muutama on vielä ilmoittautumatta. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Fotboll
Pargas
Pojat
20

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Fotbolljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on fotboll on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.