Kör Pargas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pargas ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on fotboll. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, rinkbandy, käsipallo, handboll, salibandy, footboll jalkapallo, fotboll jalkapallo, innebandy ja suunnistus.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - kör - Pargas

Kör - Pargas

Pargas Damkör Nimenhuuto.com

Pargas Damkör, en aktiv och duktig damkör där sångarna är i sina bästa år. Kamratskap, kunnande, kvalitet och kurage är vårt motto. Vi sjunger bra och med glädje och är inte rädda för lite utmaningar heller.

Maj kirjoitti: Hej .Ikväll fortsättning på budgetmöte och det vet man aldrig hur långt det blir. Kommer om det alls finns möjlighet till åtminstone glögg och samvaro med er (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Kör
Pargas
Naiset
35

Korgboll Pargas Nimenhuuto.com

Vi är ett korgbollslag för tjejer och killar i åldern 9-13 år. Vi vill lära ut grunderna, låta alla spela och viktigast är kärleken till sporten och sammanhållningen. Vi övar måndagar 17-18 i Sarlinska skolans gymnastiksal. Molemmilla kielillä.

Janna kirjoitti: Det är kul att du vill spela korgboll och lära dig grunderna i denna sport. Vårt mål är att alla skall få spela och ha roligt. Vi fokuserar på laganda, att alla ska trivas och att man behandlar alla väl. Eftersom verksamheten är ny så saknar vi skild försäkring. Därför är det på din familjs ansva... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Koripallo
Pargas
Sekajoukkue
13