Kör Pargas

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Pargas ja lajina on kör. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: fotboll, rinkbandy, käsipallo, handboll, salibandy, footboll jalkapallo, fotboll jalkapallo, innebandy ja suunnistus.

Katso lista koko maan körjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Pargas Damkör Nimenhuuto.com

Pargas Damkör, en aktiv och duktig damkör där sångarna är i sina bästa år. Kamratskap, kunnande, kvalitet och kurage är vårt motto. Vi sjunger bra och med glädje och är inte rädda för lite utmaningar heller.

Andrea kirjoitti: I am later because I have to put the children in bed first (10 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Kör
Pargas
Naiset
31

Korgboll Pargas Nimenhuuto.com

Vi är ett korgbollslag för tjejer och killar i åldern 9-13 år. Vi vill lära ut grunderna, låta alla spela och viktigast är kärleken till sporten och sammanhållningen. Vi övar måndagar 17-18 i Sarlinska skolans gymnastiksal. Molemmilla kielillä.

Janna kirjoitti: Det är kul att du vill spela korgboll och lära dig grunderna i denna sport. Vårt mål är att alla skall få spela och ha roligt. Vi fokuserar på laganda, att alla ska trivas och att man behandlar alla väl. Eftersom verksamheten är ny så saknar vi skild försäkring. Därför är det på din familjs ansva... (12 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Koripallo
Pargas
Sekajoukkue
12