Jääpallo­joukkueita

Jääpallo on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on jääpallo. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne jääpallo­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan jääpallo­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin jääpallojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 70 ja niissä on yhteensä yli 1400 pelaajaa.

Jo 70 jääpallojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

OLS Jääpallo P11 Nimenhuuto.com

OLS:n P9 ja P11 on Pohjois-Suomen johtava jääpallon junnuporukka. Joukkue on avoin kaikille eli mukaan saa tulla kaikki 2008-2012 syntyneet lapset. OLS:n pelaajat ovat mukana pitkässä suomalaisessa ja oululaisessa urheilu- ja liikuntajatkumossa. Joukkueen tavoitteena on luoda innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota lapselle mukava ja viihdyttävä harratus, johon sekä lapsen että vanhempien on kiva tulla mukaan. Jääpallo on älykkäiden urheilijoiden taktinen ulkopeli, joka kehittää lapsen ja nuoren liikunnallisuutta monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia: OLS P11:n tavoitteena on luoda innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota laps...

Martti kirjoitti: Teevehdys kaikille, maaliskuun kuukausimaksu 40 EUR on tämän kauden viimeinen maksu. On kuitenkin tärkeää, että se maksetaan ajallaan eli mielellään maaliskuun puoleen väliin mennessä, jotta saadaan hyödynnettyä tulot kauden aikana. Tilinumero FI23 5741 3620 5035 39. Kiitos! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulu
Sekajoukkue
45

JPS P9-P10 Nimenhuuto.com

Toiminta ja harjoittelu kaudella 2019-20 Harjoittelun ja pelaajakehityksen tavoitteet: - harjoitellaan jääpallon perustaitoja, painopiste luistelutekniikassa - ryhmässä toimimisen taidoilla on keskeinen rooli toiminnassa - pelaajan ymmärrys joukkuepelistä lisääntyy - kauden aikana muotoutuu yhtenäinen, innostunut joukkue - kaikki jatkavat jääpalloa myös seuraavalla kaudella - kannustetaan monipuoliseen liikuntaan

Kimmo kirjoitti: Harkkahallille jäi kaksi mailaa. Toinen maila oli sininen Kosa jonka sai jääpallokoulussa ja toinen maila on Kosa 4 turkoosilla erkalla. Otan mailat mukaan seuraaviin harkkoihin. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
28

OLS Jääpallo P17 Nimenhuuto.com

OLS:n P17 on Pohjois-Suomen johtava jääpallon junnuporukka. OLS:n pelaajat ovat mukana pitkässä suomalaisessa ja oululaisessa urheilu- ja liikuntajatkumossa. Joukkueen tavoitteena on pitää yllä innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota pojille jämäkän rentoa talvista sporttia. Jääpallosta ei vauhtia ja taitoa puutu! Jääpallo on älykkäiden urheilijoiden taktinen peli, joka kehittää pelaajien ja nuoren liikunnallisuutta monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia

Henri kirjoitti: Myöhästyy vähän (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulu
Pojat
23

JPS kamapörssi Nimenhuuto.com

Täällä voit ilmoittaa kaikille tähän ryhmään liittyneille JPS Juniorit ry:n pelaajille, jos sinulla on myytävänä tai halu ostaa jääpallo- tai jalkapallovarusteita. Kirjoita täällä uusi viesti (Viestit - Kirjoita uusi), jossa kerrot perustiedot varusteista, joita olet myymässä / ostamassa. Muistathan laittaa viestiisi yhteystiedot (puh.nro ja/tai sähköpostiosoite), josta sinua voi tavoitella myynnin/oston merkeissä.

Päivitetty 12 kuukautta sitten

Jääpallo ja Jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
118

Botnia naiset Nimenhuuto.com

Botnia Bandyn naisten jääpallojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa kokeilemaan naisten harrastejääpalloa Oulunkylän tekojääradalle ke...

Lina kirjoitti: Otan mukaan jääpallojuniorin tai kaksi jos se on ok. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Naiset
41

PaSa Bandy P13 Nimenhuuto.com

Tule mukaan iloiseen ja mukavaan jääpalloperheeseen.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan reippaaseen jääpalloporukkaan! Ilmoittaudu : loikkanenk@gmail.com...

Kari kirjoitti: PERUTTU!! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääpallo
Imatra
Sekajoukkue
30

VestaP15 ja P13 Nimenhuuto.com

STADIN ILOISIN JENGI!

Joukkue etsii pelaajia: Reipasta ulkoilmapeliä. Koe hieno tunne, kun jää kiiltää kuin peili ja teet s...

Tapio kirjoitti: Moikka! Huomenna sitten lähdetään Lappeenrantaan P 13 Sm-lopputurnaukseen. Nyt pelataan mitaleista, joten sanon jo tässä vaiheessa, että kaikki pelaavat turnauksessa, mutta kaikki eivät välttämättä saa yhtä paljon peliaikaa. Kyse on kuitenkin kilpaurheilusta ja sen mukaan peluutan. Varmasti kaikk... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääpallo
Helsinki
Ei asetettu
39

HIFK3 ja HIFK4 ja HIFKPumppu Nimenhuuto.com

Stadilaista bandya pilkkeellä!

Joukkue etsii pelaajia: Hei, Talveksi tekemistä, eli HIFK/4 etsii harrasteporukkaan jääpallopelaajia!...

Tommi kirjoitti: Myös Tuomas tulossa joten 2xAntikainen (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääpallo
Helsinki
Ei asetettu
66

PaSa Bandy P11 Nimenhuuto.com

Tule mukaan iloiseen ja mukavaan jääpalloperheeseen! Joukkueessa toimitaan oppimisen ja ilon kautta, mutta pyritään myös toimimaan jo joukkueena.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan iloiseen ja mukavaan jääpalloperheeseen! Joukkueessa toimitaan op...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääpallo
Imatra
Sekajoukkue
14

Botniatytöt Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. Botnia muodostaa mahdollisuuksien mukaan tyttöjoukkueita eri sarjoihin.

Joukkue etsii pelaajia: Botnia kutsuu tervetulleeksi kaiken ikäiset tytöt pelaamaan jääpalloa pääkaup...

Timo kirjoitti: Sunnuntai aamuisin on perinteinen jääpallokoulujää, joka on myös tyttöpelaajien käytettävissä. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääpallo
Oulunkylä Helsinki
Tytöt
21

Botnia P15 2016-17 Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P15 tulee pelaamaan usealla joukkueella Jääpalloliiton P15 SM sarjaa tavoitteena tietysti taas mestaruus.

Heikki kirjoitti: Leiriohjelmaa on kyselty. VIELÄ VOI ILMOITTAUTUA MUKAAN. 7.6 klo 8.00 kokoontuminen ja aamu verryttely 8.45-10.15 jää 10.45-12 teoriaa 12.00- 13 lounas 13.00-14.00 vapaa 14.00-15.30 oheisharjoitteita 16.30-18.00 jää 8.6 8.00 kokoontuminen 8.45- 9.45 jää 10.15 - 11.45 teoria 12.00-13.00 lounas 13.... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääpallo
Helsinki
Sekajoukkue
41

Botnia P11 Nimenhuuto.com

Botnia P11 juniorit on Helsinkiläisen Botnia jääpalloseuran juniorijoukkue. Kaudella 2015-16 joukkue pelaa P11 SM-sarjaa, sekä Helsingin piirisarjaa.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääpalloa. Kokeilemaan pääsee aina. Kysy lisää joukkueen johta...

Petri kirjoitti: Hei. Ovathan kaikki tämän kauden pelaajat ilmoittautuneet. Meillä on uusi 2016-17 kauden nimenhuuto, jossa tapahtumat ilmoitetaan. Tätä nimenhuutoa ei enää päivitetä ja se lakkautetaan piakkoin. Ilmoittautumiset minulle pesonen.petri@gmail.com tai Antille. Pp (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Sekajoukkue
32

Veiterä P13 2019-20 Nimenhuuto.com

P13 -joukkueessa pelaavat kaudella 2019-20 vuonna 2007-2008 syntyneet pojat ja 2006 tytöt. Joukkueessa voivat pelata myös ne nuoremmat pelaajat, jotka pystyvät taidoillaan haastamaan P13-ikäluokan pelaajat.

Laura kirjoitti: Sofia Imatralla yleisurheilukisoissa (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääpallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
30

nesteen jääpallokiekko Nimenhuuto.com

Kilpilahden teollisuusalueella työskentelevien porukka, jotka ovat Kilu:n jäseniä. Kuitenkin vuorolle voi tulla "vierailijoita", mikäli ilmoittautumisessa on tilaa. Ensisijaisesti peliaikaa saavat Kilu:n jäsenet.

Janne kirjoitti: Mitäs ootte mieltä pelataanko 20+2 vai 26+2 eli kahdella ketjulla vai 2lla pakki parilla ja 3lla hyökkäysketjulla? Siis tietty jos pelaajia riittää (5 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääpallo ja Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
103

JPS P13 Nimenhuuto.com

JPS P13 joukkueen nimenhuuto

Mikko kirjoitti: Iltaa. Eilen torstaina pidettiin vanhempainpalaveri, jossa käytiin läpi asioita, jotka ovat herättäneet osassa vanhempia kysymyksiä. Maksut ja lähinnä tämä kauden jälkeinen maksu, oli yksi asia. Kausimaksu ei siis ihan riittänyt kattamaan koko kauden kustannuksia ja summa joka meidän joukkueen pi... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
42

Botnia JPK ja P11 sininen Nimenhuuto.com

Jääpallouraa aloitteleville lahjakkuuksille tarkoitettu joukkue. Matalalla kynnyksellä mukaan.

Verre kirjoitti: Suomen jääpalloileva nuoriso ja huoltajat: siirretään joukkueen päättäjäisiä tuonnemmaksi koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan vuoksi. Seuratkaa nimenhuutoa ja pysykää terveinä! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Ei asetettu
32

VestaP11-JPK Nimenhuuto.com

Stadin iloisin jengi

Merit kirjoitti: Hei, valitettavasti nyt varmistui, että Oulunkylä on auki vain yleisöluistelulle su 15.3. saakka. Voitte mennä harjoittelemaan omaa aikaa. Jääpallokoulu alkaa jälleen marraskuussa. Ilmoitan ajoista ja vetäjästä syksyllä. Mukavaa kevättä, oli kiva olla kanssanne. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääpallo bandy
Helsinki
Sekajoukkue
9

Vesta 2 Nimenhuuto.com

Kulosaaren rf Vesta ry Jääpalloperinteitä jo vuodesta 1927, Stadin iloisin jengi

Petri kirjoitti: Tervehdys Luistinrinnat Kauden tärkeimmät ottelut, mitä tulee mitalin väriin, ovat vielä edessäpäin. Ilmoittautukaa otteluihin. T. Peta (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääpallo
Helsinki, Kulosaari
Ei asetettu
58

Botnia P15-2018-2019 Nimenhuuto.com

Botnia P15 pelaa jääpallon P15 SM sarjaa.

Petri kirjoitti: Hienosti alkanut joukkue täyttymään. Lisää tarvitaan. 16 lähtee. Hade lähtee valkuksi ja valitsee lopullisen ryhmän. Tosiaan muista joukkueista voidaan tarvittaessa pyytää pelaajia jos ei omat riitä. Värväys pitää aloittaa piakkoin eli aika pian pitäisi tietää lähtijät. (Vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Pojat
49

PaSa Bandy JPK Nimenhuuto.com

Jääpalloon tutustuminen Iloisesti leikin ja oppimisen kautta .

Kari kirjoitti: järjestelyt / huolto, ei jäällä (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääpallo
Imatra
Sekajoukkue
5