Jääpallo­joukkueita

Jääpallo on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on jääpallo. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne jääpallo­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan jääpallo­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin jääpallojoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 76 ja niissä on yhteensä yli 1500 pelaajaa.

Jääpallo: joukkueet kartalla
Kartta - jääpallo

Jo 76 jääpallojoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

OLS Jääpallo P15 Nimenhuuto.com

OLS:n P15 on Pohjois-Suomen johtava jääpallon junnuporukka. OLS:n pelaajat ovat mukana pitkässä suomalaisessa ja oululaisessa urheilu- ja liikuntajatkumossa. Joukkueen tavoitteena on pitää yllä innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota pojille jämäkän rentoa talvista sporttia. Jääpallosta ei vauhtia ja taitoa puutu! Jääpallo on älykkäiden urheilijoiden taktinen peli, joka kehittää pelaajien ja nuoren liikunnallisuutta monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia: OLS P13:n tavoitteena on pitää yllä innostusta jääpalloharrastukseen ja tarjo...

Lauri kirjoitti: Terve! Muutama ison jään reeni tälle kaudelle. Loistava tilaisuus naattia siitä. Jaksetaan loppuun asti. Otetaan rennon letkiästi. Jokainen reeni on hyväksi. Lauri (Noin 17 tuntia sitten)

Päivitetty noin 17 tuntia sitten

Jääpallo
Oulu
Pojat
18

OLS Jääpallo P11 Nimenhuuto.com

OLS:n P9 ja P11 on Pohjois-Suomen johtava jääpallon junnuporukka. OLS:n pelaajat ovat mukana pitkässä suomalaisessa ja oululaisessa urheilu- ja liikuntajatkumossa. Joukkueen tavoitteena on luoda innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota lapselle mukava ja viihdyttävä harratus, johon sekä lapsen että vanhempien on kiva tulla mukaan. Jääpallo on älykkäiden urheilijoiden taktinen peli, joka kehittää lapsen ja nuoren liikunnallisuutta monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia: OLS P11:n tavoitteena on luoda innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota laps...

Veikka kirjoitti: Vuoro siirtynyt 17-18 (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulu
Sekajoukkue
26

Pasa-Veiterä P15 YJ Nimenhuuto.com

Pasa Bandy ja Veiterä ovat perustaneet yhteisjoukkueen (YJ) P15-ikäluokkaan kaudelle 2015-16. Pasa Bandy ja Veiterä ovat eteläkarjalaisia jääpallon erikoisseuroja, jotka tekevät pitkäjänteisesti nuorisotyötä jääpallon hyväksi. Pasa-Veiterän P15-joukkue kaudella 2015-16 muodostuu pääosin vuosina 2001 ja 2002 syntyneistä pojista. Mukaan otetaan myös lahjakkaimpia 2003 syntyneitä pelureita. Pasa-Veiterä P15:n toiminta on urheilullisesti tavoitteellista, taloudellisesti kestävää ja sosiaalisesti ja eettisesti kasvattavaa.

Joukkue etsii pelaajia: Yhteyshenkilö: Topiantti Äikäs, topiantti.aikas@imatra.fi, 040 716 4188 Pasa-...

Eetu kirjoitti: https://www.youtube.com/user/bandyvm2015/videos?view=0&sort=dd&shelf_id=0 Täältä löytyy kevään MM-kisojen kaikki ottelut kokonaisuudessaan! Suosittelen kattomaan, varsinkin Venäjän ja Ruotsin pelejä, ehkä heikompia maita (Latvia, USA, Norja) vastaan missä tulee paljon maaleja ja helppoja hyökkäyk... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääpallo ja Bandy
Lappeenranta Ja Imatra
Pojat
18

JPS P10 Nimenhuuto.com

Toiminta ja harjoittelu kaudella 2018-19 Harjoittelun ja pelaajakehityksen tavoitteet: - harjoitellaan jääpallon perustaitoja, painopiste luistelutekniikassa - ryhmässä toimimisen taidoilla on keskeinen rooli toiminnassa - pelaajan ymmärrys joukkuepelistä lisääntyy - kauden aikana muotoutuu yhtenäinen, innostunut joukkue - kaikki jatkavat jääpalloa myös seuraavalla kaudella - kannustetaan monipuoliseen liikuntaan

Ilkka kirjoitti: Hei! Painivuoro on sunnuntaisin klo 18-19, ensimmäinen vuoro 31.3 (pääsiäissunnuntaina ei painita). Kustannusarvio paineista huhti-toukokuu on 40-50 euroa/hlö. Tarkka summa ilmoitetaan toukokuussa, jolloin myös maksuohjeet. (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
24

VestaP15 ja P13 Nimenhuuto.com

STADIN ILOISIN JENGI!

Joukkue etsii pelaajia: Reipasta ulkoilmapeliä. Koe hieno tunne, kun jää kiiltää kuin peili ja teet s...

Tapio kirjoitti: Kiitos kaikille, kausi on nyt ohi. Jäitä ei enää ole. Laitan tässä lähiaikoina koosteen kaudesta. (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääpallo
Helsinki
Ei asetettu
33

PaSa Bandy P13 Nimenhuuto.com

Tule mukaan iloiseen ja mukavaan jääpalloperheeseen.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan reippaaseen jääpalloporukkaan! Ilmoittaudu : loikkanenk@gmail.com...

Jami kirjoitti: Äiti ja iskä tulee myös pelaamaan! (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääpallo
Imatra
Sekajoukkue
25

HIFK3 ja HIFK4 ja HIFKPumppu Nimenhuuto.com

Stadilaista bandya pilkkeellä!

Joukkue etsii pelaajia: Hei, Talveksi tekemistä, eli HIFK/4 etsii harrasteporukkaan jääpallopelaajia!...

Tommi kirjoitti: Myös Tuomas tulossa joten 2xAntikainen (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Jääpallo
Helsinki
Ei asetettu
61

PaSa Bandy P11 Nimenhuuto.com

Tule mukaan iloiseen ja mukavaan jääpalloperheeseen! Joukkueessa toimitaan oppimisen ja ilon kautta, mutta pyritään myös toimimaan jo joukkueena.

Joukkue etsii pelaajia: Tule mukaan iloiseen ja mukavaan jääpalloperheeseen! Joukkueessa toimitaan op...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääpallo
Imatra
Sekajoukkue
14

Botniatytöt Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. Botnia muodostaa mahdollisuuksien mukaan tyttöjoukkueita eri sarjoihin.

Joukkue etsii pelaajia: Botnia kutsuu tervetulleeksi kaiken ikäiset tytöt pelaamaan jääpalloa pääkaup...

Timo kirjoitti: Sunnuntai aamuisin on perinteinen jääpallokoulujää, joka on myös tyttöpelaajien käytettävissä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääpallo
Oulunkylä Helsinki
Tytöt
21

Botnia P15 2016-17 Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P15 tulee pelaamaan usealla joukkueella Jääpalloliiton P15 SM sarjaa tavoitteena tietysti taas mestaruus.

Heikki kirjoitti: Leiriohjelmaa on kyselty. VIELÄ VOI ILMOITTAUTUA MUKAAN. 7.6 klo 8.00 kokoontuminen ja aamu verryttely 8.45-10.15 jää 10.45-12 teoriaa 12.00- 13 lounas 13.00-14.00 vapaa 14.00-15.30 oheisharjoitteita 16.30-18.00 jää 8.6 8.00 kokoontuminen 8.45- 9.45 jää 10.15 - 11.45 teoria 12.00-13.00 lounas 13.... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääpallo
Helsinki
Sekajoukkue
41

Botnia P11 Nimenhuuto.com

Botnia P11 juniorit on Helsinkiläisen Botnia jääpalloseuran juniorijoukkue. Kaudella 2015-16 joukkue pelaa P11 SM-sarjaa, sekä Helsingin piirisarjaa.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääpalloa. Kokeilemaan pääsee aina. Kysy lisää joukkueen johta...

Petri kirjoitti: Hei. Ovathan kaikki tämän kauden pelaajat ilmoittautuneet. Meillä on uusi 2016-17 kauden nimenhuuto, jossa tapahtumat ilmoitetaan. Tätä nimenhuutoa ei enää päivitetä ja se lakkautetaan piakkoin. Ilmoittautumiset minulle pesonen.petri@gmail.com tai Antille. Pp (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Sekajoukkue
32

HIFK Bandy C-junnut Nimenhuuto.com

Jääpallo jengi pääsääntöisesti -99 ja -00 syntyneille hepuille. Tarjoamme laadukasta toimintaa jääpallon parissa!!

Joukkue etsii pelaajia: Jos olet kiinostunut Bandyn pelaamisesta hyvin hoidetussa ja ammattimaisesti ...

Kalle kirjoitti: Moi Karoliina, Eppu mukana perjantaina ja lauantaina mutta sunnuntaina ei (Noin 5 vuotta sitten)

Päivitetty noin 5 vuotta sitten

Jääpallo
Helsinki
Pojat
28

nesteen jääpallokiekko Nimenhuuto.com

Kilpilahden teollisuusalueella työskentelevien porukka, jotka ovat Kilu:n jäseniä. Kuitenkin vuorolle voi tulla "vierailijoita", mikäli ilmoittautumisessa on tilaa. Ensisijaisesti peliaikaa saavat Kilu:n jäsenet.

Toivo kirjoitti: Moi Jäähallien pukukoppien siistiyden kanssa on ollut hieman haasteita. Liitteenä ohjeet pukukoppien käyttöön liittyen. Kaikkien tulee ohjeita noudattaa ja vastuuvalmentaja, joukkueenjohtaja tai ryhmän vetäjä vastaa siitä että sääntöjä noudatetaan ja ne toteutuvat yksittäisen harrastajankin tasol... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääpallo ja Jääkiekko
Porvoo
Ei asetettu
86

Botnia P17 2018-19 Nimenhuuto.com

Botnia P17 pelaa Jääpalloliiton SM-sarjaa.

Petri kirjoitti: Hei. Pyydetään pikaisesti tuomaan Ogeliin pieneksi jääneet Botnia toppatakit ja hupparit. Laitetaan kierrätykseen. Tänään tai huomenna päivän aikaan. Kiitos. (6 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Pojat
26

JPS P13 Nimenhuuto.com

JPS P13 joukkueen nimenhuuto

Jarkko kirjoitti: Viitaniemessä 12.3.2019 klo 17.30 alkaen paikalla edustuksen pelaajia ja SM-pokaali! Makkara- laku- ja mehutarjoilu. Kaikki paikalle, jos vain suinkin mahdollista. Tulkaa juhlimaan ja kuvaan pokaalin kanssa! (9 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
36

Kampparit -04 Nimenhuuto.com

Jääpalloa iloisella mielellä.

Aki kirjoitti: Haastajaturnaukseen lähtijät huilaavat perjantain harjoitukset. Mustan joukkueen pelaajat voivat mennä vuorolle pelaamaan jos haluavat ilman valmennuksen ohjausta. // Aki (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääpallo
Mikkeli
Ei asetettu
30

Vesta 2 Nimenhuuto.com

Kulosaaren rf Vesta ry Jääpalloperinteitä jo vuodesta 1927, Stadin iloisin jengi

Petri kirjoitti: Muutama ilmoittautuminen otettaisiin mieluusti vielä vastaan. Fredi, Lasse Roope (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääpallo
Helsinki, Kulosaari
Ei asetettu
59

Botnia JPK ja P11 sininen Nimenhuuto.com

Jääpallouraa aloitteleville lahjakkuuksille tarkoitettu joukkue. Matalalla kynnyksellä mukaan.

Verre kirjoitti: Viimeinen JPK-peli; tänne kaikki rohkeasti mukaan, ennen kuin jäät sulavat! Toimii hyvin kenraaliharkkana P11-joukkueelle ennen viikonlopun lopputurnausta. (17 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Ei asetettu
52

Veiterä P13 2018-19 Nimenhuuto.com

P13 -joukkueessa pelaavat kaudella 2018-19 vuonna 2006-2007 syntyneet pojat ja 2005-2006 tytöt. Joukkueessa voivat pelata myös ne nuoremmat pelaajat, jotka pystyvät taidoillaan haastamaan P13-ikäluokan pelaajat.

Emil kirjoitti: Einon vältettävä lääkärin määräyksestä rasitusta 2 viikkoa (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jääpallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
24

Kampparit P17 Nimenhuuto.com

Mikkelin Kampparit P17-joukkue pelaa kaudella 2018-2019 jääpallon P17 SM-sarjassa. Joukkuesivut: www.kampparitedustus.com/juniorit/joukkueet/p17 Instagram: www.instagram.com/kampparit_p17

Nestori kirjoitti: Luen enkkua (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääpallo
Mikkeli
Ei asetettu
23