Jääpallo Lappeenranta

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Lappeenranta ja lajina on jääpallo. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, kaukalopallo, koripallo, pesäpallo, jääpallo, sähly, lentopallo ja juoksu.

Katso lista koko maan jääpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääpallo - Lappeenranta

Jääpallo - Lappeenranta

Pasa-Veiterä P15 YJ Nimenhuuto.com

Pasa Bandy ja Veiterä ovat perustaneet yhteisjoukkueen (YJ) P15-ikäluokkaan kaudelle 2015-16. Pasa Bandy ja Veiterä ovat eteläkarjalaisia jääpallon erikoisseuroja, jotka tekevät pitkäjänteisesti nuorisotyötä jääpallon hyväksi. Pasa-Veiterän P15-joukkue kaudella 2015-16 muodostuu pääosin vuosina 2001 ja 2002 syntyneistä pojista. Mukaan otetaan myös lahjakkaimpia 2003 syntyneitä pelureita. Pasa-Veiterä P15:n toiminta on urheilullisesti tavoitteellista, taloudellisesti kestävää ja sosiaalisesti ja eettisesti kasvattavaa.

Joukkue etsii pelaajia: Yhteyshenkilö: Topiantti Äikäs, topiantti.aikas@imatra.fi, 040 716 4188 Pasa-...

Eetu kirjoitti: https://www.youtube.com/user/bandyvm2015/videos?view=0&sort=dd&shelf_id=0 Täältä löytyy kevään MM-kisojen kaikki ottelut kokonaisuudessaan! Suosittelen kattomaan, varsinkin Venäjän ja Ruotsin pelejä, ehkä heikompia maita (Latvia, USA, Norja) vastaan missä tulee paljon maaleja ja helppoja hyökkäyk... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääpallo ja Bandy
Lappeenranta Ja Imatra
Pojat
18

Veiterä P13 2018-19 Nimenhuuto.com

P13 -joukkueessa pelaavat kaudella 2018-19 vuonna 2006-2007 syntyneet pojat ja 2005-2006 tytöt. Joukkueessa voivat pelata myös ne nuoremmat pelaajat, jotka pystyvät taidoillaan haastamaan P13-ikäluokan pelaajat.

Paavo kirjoitti: Paikalla, kaikki toimet käy (14 päivää sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jääpallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
26

JUNNUBandy-toimijat Nimenhuuto.com

JUNNUBandytoimijoiden käyttöön. Varmistetaan muutenkin kuin pelkällä muistilla, että meillä on aina riittävästi valmentajia/toimijoita paikalla.

Ville kirjoitti: Pienellä varauksella (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääpallo
Lappeenranta
Sekajoukkue
11

VEITERÄ P15 Nimenhuuto.com

Antti kirjoitti: Myöhäinen aika, mutta saadaan koko kenttä käyttöön ja voidaan harjoitella ohjauspeliä ym. mitä Mikkelin reissun perusteella pitää parantaa. (2 päivää sitten)

Päivitetty noin 18 tuntia sitten

Jääpallo
Lappeenranta
Pojat
32

Ss Veiterä Nimenhuuto.com

Markus kirjoitti: Kimi ja Juho epävarmoja (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Jääpallo, Jalkapallo, Golf ja Tennis
Lappeenranta
Miehet
39