Jääpallo Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on jääpallo. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, koripallo, kaukalopallo, futsal ja jääpallo.

Katso lista koko maan jääpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääpallo - Oulu

Jääpallo - Oulu

OLS Jääpallo P11 Nimenhuuto.com

OLS:n P11 on Pohjois-Suomen johtava jääpallon junnuporukka. OLS:n pelaajat ovat mukana pitkässä suomalaisessa ja oululaisessa urheilu- ja liikuntajatkumossa. Joukkueen tavoitteena on luoda innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota lapselle mukava ja viihdyttävä harratus, johon sekä lapsen että vanhempien on kiva tulla mukaan. Jääpallo on älykkäiden urheilijoiden taktinen peli, joka kehittää lapsen ja nuoren liikunnallisuutta monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia: OLS P11:n tavoitteena on luoda innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota laps...

Petri kirjoitti: Hei Uusi kausi alkamassa ja vanhempien palaveri ois paikallaan. Ehdotuksia sopivasta ajankohdasta otetaan vastaan. Paras vaihtoehto ois varmaan kokoontua esim bandykahvioon ihan vain vanhempien kesken. Toinen vaihtoehto on pitää palaveri treenien aikaan pukukopissa. Allekirjoittaneelle sopii näil... (Noin 3 tuntia sitten)

Päivitetty noin 3 tuntia sitten

Jääpallo
Oulu
Sekajoukkue
30

OLS Jääpallo P13 Nimenhuuto.com

OLS:n P13 on Pohjois-Suomen johtava jääpallon junnuporukka. OLS:n pelaajat ovat mukana pitkässä suomalaisessa ja oululaisessa urheilu- ja liikuntajatkumossa. Joukkueen tavoitteena on pitää yllä innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota pojille jämäkän rentoa talvista sporttia. Jääpallosta ei vauhtia ja taitoa puutu! Jääpallo on älykkäiden urheilijoiden taktinen peli, joka kehittää pelaajien ja nuoren liikunnallisuutta monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia: OLS P13:n tavoitteena on pitää yllä innostusta jääpalloharrastukseen ja tarjo...

Lauri kirjoitti: Terve taas! Jos katsotte tämän viikon harjoitusmääriä P13 + Tehoryhmä, harjoituksia on määrällisesti liikaa. Se ei ole tarkoitus....Tehoryhmän painotus on ajatuksellisesti P13, P15 ja P17 pelaajissa, joilla ei ole toista liikuntaharrastusta tällä hetkellä. Kaikki tervetulleita mahdollisuuksien mu... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääpallo
Oulu
Pojat
24

Botniatytöt 2016-2017 Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. Botnia muodostaa mahdollisuuksien mukaan tyttöjoukkueita eri sarjoihin.

Joukkue etsii pelaajia: Botnia kutsuu tervetulleeksi kaiken ikäiset tytöt pelaamaan jääpalloa pääkaup...

Riina kirjoitti: Moikka tytöt. Jos huomiselle ei ole vielä suunnitelmia kootkaa kisakatsomo ja tulkaa katsomaan miten Akilleksen naiset pärjää huomenna Lappeenrannassa WiSuille. Akilles siis minun joukkueeni. En pety syyresti kuitenkaan jos en teitä näe, Lappeenranta ei kuitenkaan ihan tässä vieressä ole. Katsota... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä Helsinki
Tytöt
19

Botnia P11 Nimenhuuto.com

Botnia P11 juniorit on Helsinkiläisen Botnia jääpalloseuran juniorijoukkue. Kaudella 2015-16 joukkue pelaa P11 SM-sarjaa, sekä Helsingin piirisarjaa.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääpalloa. Kokeilemaan pääsee aina. Kysy lisää joukkueen johta...

Petri kirjoitti: Hei. Ovathan kaikki tämän kauden pelaajat ilmoittautuneet. Meillä on uusi 2016-17 kauden nimenhuuto, jossa tapahtumat ilmoitetaan. Tätä nimenhuutoa ei enää päivitetä ja se lakkautetaan piakkoin. Ilmoittautumiset minulle pesonen.petri@gmail.com tai Antille. Pp (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Sekajoukkue
33

Botnia MWC2017 Nimenhuuto.com

Botnia Mini World Cup joukkueen kotisivut

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Pojat
27

Botnia 04 Nimenhuuto.com

Pääkaupungin 04 ikäiset jääpallolupaukset

Petri kirjoitti: LISENSSI JA KAUSIMAKSU Lisenssit pitää hoitaa kuntoon ennen ensimmäistä tapahtumaa. Lisenssin ja etenkin vakuutuksen puuttuminen ovat este tapahtumiin pääsyyn. Lisenssi hankitaan itse suoraan liiton nettisivuilta (www.finbandy.fi ja osta lisenssi-linkki), jonne se myös maksetaan. Vakuutus ja lise... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääpallo
Oulunkylä Helsinki Finland
Sekajoukkue
24

OLS-97 jääpallo Nimenhuuto.com

Jääpallo on tervehenkistä kilpaurheilua raittiissa ulkoilmassa. Näillä sivuilla kerrotaan P17-joukkueiden pelaajille ja vanhemmille treeniaikatietoja. Myös pelit ja palaverit näkyvät täällä. Voihan täällä ilmoittaa myös myytävistä varusteista!

Kimmo kirjoitti: klo 18.00 (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääpallo
Oulu
Ei asetettu
37

Botnia P11 2016-2017 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Leiriohjelmaa on kyselty. VIELÄ VOI ILMOITTAUTUA MUKAAN. 7.6 klo 8.00 kokoontuminen ja aamu verryttely 8.45-10.15 jää 10.45-12 teoriaa 12.00- 13 lounas 13.00-14.00 vapaa 14.00-15.30 oheisharjoitteita 16.30-18.00 jää 8.6 8.00 kokoontuminen 8.45- 9.45 jää 10.15 - 11.45 teoria 12.00-13.00 lounas 13.... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä, Helsinki
Sekajoukkue
60

Botnia P13 2016-2017 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Leiriohjelmaa on kyselty. VIELÄ VOI ILMOITTAUTUA MUKAAN. 7.6 klo 8.00 kokoontuminen ja aamu verryttely 8.45-10.15 jää 10.45-12 teoriaa 12.00- 13 lounas 13.00-14.00 vapaa 14.00-15.30 oheisharjoitteita 16.30-18.00 jää 8.6 8.00 kokoontuminen 8.45- 9.45 jää 10.15 - 11.45 teoria 12.00-13.00 lounas 13.... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä, Helsinki
Sekajoukkue
48

Botnia P15 2015-16 Nimenhuuto.com

Aaro kirjoitti: Aaro pelastanut Lappeenrannasta pukukopista Botnian tupsupipon. Kuka tunnustaa omakseen. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääpallo
Oulunkylä Helsinki Finland
Sekajoukkue
30

Botnia Vesta P15 Nimenhuuto.com

Eeka kirjoitti: Millos kesätreenit alkaa? (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Pojat
27

Botnia P21 2016-2017 Nimenhuuto.com

Jääpallo
Oulunkylä, Helsinki
Pojat
2

OLS JÄÄPALLO TEHORYHMÄ Nimenhuuto.com

OLS JÄÄPALLO TEHORYHMÄ on tarkoitettu P13/15/17 jääpallojunnuille, jotka haluavat lisäharjoitteita omien joukkueiden harjoitusten lisäksi. Harjoitukset tehdään ikä- ja kehitystason mukaisesti, rennon räväkällä meiningillä. Tavoitteena on kehittää pelaajien yksilöllisiä fyysisiä ominaisuuksia monipuolisesti.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääpallo
Oulu
Pojat
10

OLS Jääpallo P15 Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: Terve! OLS JÄÄPALLO TEHORYHMÄ aloittaa harjoitukset tällä viikolla. Haluamme tarjota halukkaille lisäharjoittelua ennen jäitä. Tehoryhmä on tarkoitettu P13-P17 pelaajille. Harjoittelu tapahtuu ikä- ja kehitystasoisesti. Tehoryhmään pääsee kun on oma halu harjoitella oman joukkueen harjoitusten li... (1 päivä sitten)

Päivitetty noin 11 tuntia sitten

Jääpallo
Oulu
Ei asetettu
33

Lennex BK Nimenhuuto.com

Jarno kirjoitti: Laitelkaapa merkkejä listaan loputkin miehet, jotta tietää lukumäärää meidän puolelta, ketä kiinnostaa pelailla tulevna talvena. (11 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääpallo
Oulu
Miehet
40

opkl Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: morot kaikille! Tämän Illan (la18.3) peli UiFK:ia vastaan on valitettavasti peruttu, koska UIFK ei saa porukkaa tänään kasaan. Kausi on sitten OKPL:n osalta paketissa. Yritellään paremmalla onnella ensi vuonna. Pelipäiväksi ensi kaudella haetaan keskiviikkoa. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääpallo
Oulu
Ei asetettu
28

Botnia JPK Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Keskiviikkona viimeiset kaksi peliä: klo 19.00 Vesta-Botnia ja 19.40 Botnia-HIFK. Kaikki mukaan. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Ei asetettu
45

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.