Jääpallo Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on jääpallo. Niitä löytyy yhteensä 17 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, koripallo, joukkuevoimistelu, kaukalopallo, sähly ja pesäpallo.

Katso lista koko maan jääpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

OLS Jääpallo P11 Nimenhuuto.com

OLS:n P9 ja P11 on Pohjois-Suomen johtava jääpallon junnuporukka. Joukkue on avoin kaikille eli mukaan saa tulla kaikki 2008-2012 syntyneet lapset. OLS:n pelaajat ovat mukana pitkässä suomalaisessa ja oululaisessa urheilu- ja liikuntajatkumossa. Joukkueen tavoitteena on luoda innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota lapselle mukava ja viihdyttävä harratus, johon sekä lapsen että vanhempien on kiva tulla mukaan. Jääpallo on älykkäiden urheilijoiden taktinen ulkopeli, joka kehittää lapsen ja nuoren liikunnallisuutta monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia: OLS P11:n tavoitteena on luoda innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota laps...

Kim kirjoitti: Hei! Joukkueen hallinta on siirtymässä myClub -jäsenpalveluun. Maanantaista 19.10. lähtien tapahtumat ovat myClubissa ja Nimenhuuto jää pois. MC:n kautta tulevat myös kuukausimaksujen laskut. Käykää aktivoimassa MC jäsenyytenne ja täyttäkää omat tietonne - aktivointilinkit ovat lähteneet sähköpos... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulu
Sekajoukkue
49

Botnia-Jokerit P13 Nimenhuuto.com

Botnia-Jokerit P13 joukkue osallistuu kaudella 2020-2021 SM-sarjaan kahdella pelijoukkueella. Toimintamme lähtökohtana on hauskanpito sekä jääpalloon tutustuminen ja siinä kehittyminen pelaajana että joukkueena.Joukkueen toiminta käynnistyy syksyllä 2020. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan joukkueeseen ole yhteydessä Mikko Vänskä 050 596 8834 ja kysy lisää. Bandy är kul!

Joonas kirjoitti: Suoraan Myllikästä. Mahdollisesti vähän myöhässä. (27 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkyä
Pojat
30

OLS Jääpallo P17 Nimenhuuto.com

OLS:n P17 on Pohjois-Suomen johtava jääpallon junnuporukka. OLS:n pelaajat ovat mukana pitkässä suomalaisessa ja oululaisessa urheilu- ja liikuntajatkumossa. Joukkueen tavoitteena on pitää yllä innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota pojille jämäkän rentoa talvista sporttia. Jääpallosta ei vauhtia ja taitoa puutu! Jääpallo on älykkäiden urheilijoiden taktinen peli, joka kehittää pelaajien ja nuoren liikunnallisuutta monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia

Henri kirjoitti: Myöhästyy vähän (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääpallo
Oulu
Pojat
23

Botnia naiset Nimenhuuto.com

Botnia Bandyn naisten jääpallojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa kokeilemaan naisten harrastejääpalloa Oulunkylän tekojääradalle ke...

Heidi kirjoitti: 1. 2hh 2. - 3. Kimppakyydillä Ogelista (26 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Naiset
52

Botniatytöt Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. Botnia muodostaa mahdollisuuksien mukaan tyttöjoukkueita eri sarjoihin.

Joukkue etsii pelaajia: Botnia kutsuu tervetulleeksi kaiken ikäiset tytöt pelaamaan jääpalloa pääkaup...

Timo kirjoitti: Sunnuntai aamuisin on perinteinen jääpallokoulujää, joka on myös tyttöpelaajien käytettävissä. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääpallo
Oulunkylä Helsinki
Tytöt
21

Botnia P11 Nimenhuuto.com

Botnia P11 juniorit on Helsinkiläisen Botnia jääpalloseuran juniorijoukkue. Kaudella 2015-16 joukkue pelaa P11 SM-sarjaa, sekä Helsingin piirisarjaa.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääpalloa. Kokeilemaan pääsee aina. Kysy lisää joukkueen johta...

Petri kirjoitti: Hei. Ovathan kaikki tämän kauden pelaajat ilmoittautuneet. Meillä on uusi 2016-17 kauden nimenhuuto, jossa tapahtumat ilmoitetaan. Tätä nimenhuutoa ei enää päivitetä ja se lakkautetaan piakkoin. Ilmoittautumiset minulle pesonen.petri@gmail.com tai Antille. Pp (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Sekajoukkue
32

Botnia JPK ja P11 sininen Nimenhuuto.com

Jääpallouraa aloitteleville lahjakkuuksille tarkoitettu joukkue. Matalalla kynnyksellä mukaan.

Tuukka kirjoitti: Arvon jääpallokoululaiset ja p11-joukkue! Ensinnäkin, on ollut huimaa nähdä teidän kaikkien kehitys jäällä. Jo helmikuun aikana on teistä kaikista kehittynyt liukkaita luistelijoita, eteviä pelureita ja hienoja joukkueen jäseniä - ja kaikki tämä vain muutamassa kuukaudessa ja erittäin haastavissa... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Ei asetettu
55

Botnia P15-2020-2021 Nimenhuuto.com

Helsingin ja Suomen kovin joukkue tulee Ogelista. Mestaruus tavoitteena!

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Pojat
31

BOTNIA P13 2017-2018 Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P13 tulee pelaamaan kahdella joukkueella Jääpalloliiton P13 SM sarjaa tavoitteena tietysti taas mestaruus.

Petri kirjoitti: Hei. Tähän nimenhuutoon ei enää tule viestejä. Käykää kirjautumassa uuteen p15 2018-19 tai p13 2018-19. Keskiviikoksi saatu halliin jäävuoro. Ja ison jään treenit alkaa näillä näkymin 26.11 maanantaina. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääpallo
Oulukylä
Pojat
40

BOTNIA P11 2017-2018 Nimenhuuto.com

muokkaa Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P11 tulee pelaamaan kahdella joukkueella Jääpalloliiton P11 SM sarjaa tavoitteena tietysti mestaruus.

Oliver kirjoitti: Miten tuohon P11 2018-2019 nimenhuutoon pääsee liittymään? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Sekajoukkue
49

BOTNIA P17 2017-2018 Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P17 tulee pelaamaan Jääpalloliiton P17 SM sarjaa tavoitteena tietysti mestaruus.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Olisko jonkun kassiin eksynyt ma Paven valkoinen pelipaita nro33? (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Pojat
20

Botnia P13 2021 Okeli Nimenhuuto.com

Liinu kirjoitti: Jissu mukana (Noin 9 tuntia sitten)

Päivitetty noin 9 tuntia sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Sekajoukkue
21

OLS Jääpallo P13 Nimenhuuto.com

Kai kirjoitti: Hei Kaikki, viikonloppuna pelataan siis kaksi peliä kamppareita vastaan. Kampparit ovat ilmoittaneet tulevansa yhdellä 10 hengen joukkueella. Koska kamppareiden p15 joukkue pelaa vkoloppuna tärkeitä loppusarjapelejä, puuttuu meitä vastaan kaikki heidän kovimmat pelaajansa. Meille siis tarjotaan e... (Vuosi sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääpallo
Oulu
Pojat
31

Botnia P13 Sininen 2019-2020 Nimenhuuto.com

Jonas kirjoitti: Moi, Nyt kun tiedetään että päästään ylempään lopputurnaukseen, niin on aika laittaa sitovat ilmoittautumiset. Liitteenä meidän valkoisen joukkueen joukkuejohtajan (Vili Pesu) viesti, eli mikäli saadaan tarpeeksi pelaajia sinisestä joukkueesta mukaan, niin matkustetaan molemmat joukkueet yhdessä ... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Sekajoukkue
27

Botnia P11 2016-2017 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Hei. Ovathan kaikki saaneet saaneet ilmoituksen ja kutsun uuteen nimenhuutoon. 06 p13 ja 07 ja nuoremmat p11. Kausi alkaa nyt. Ensimmäinen treeni on lauantaina 23.9 Oulunkylän hallissa klo 17-19. (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääpallo
Oulunkylä, Helsinki
Sekajoukkue
52

Lennex BK Nimenhuuto.com

Nikula kirjoitti: Näenkös olenko minä maksanut? Oliko tuo tili lennexin? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääpallo
Oulu
Miehet
40

opkl Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Ari Kuokkanen TIEDOKSI KAIKILLE!! Jääpallon harrasteliiga jää tulevalla kaudella 2017-18 kokonaan pelaamatta! Syynä siihen on ilmoittautuneiden joukkueiden vähyys. PS. Lennexin vuorolle mahtuu vielä pari kolme "palloilijaa" Vuorot Ma 27.11 ja 4.12 klo 20:15 Muut vuorot: https://timmi.ouka.fi/WebT... (Yli 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 3 vuotta sitten

Jääpallo
Oulu
Ei asetettu
26