Jääpallo Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on jääpallo. Niitä löytyy yhteensä 15 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, kaukalopallo, futsal, koripallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan jääpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääpallo - Oulu

Jääpallo - Oulu

OLS Jääpallo P13 Nimenhuuto.com

OLS:n P13 on Pohjois-Suomen johtava jääpallon junnuporukka. OLS:n pelaajat ovat mukana pitkässä suomalaisessa ja oululaisessa urheilu- ja liikuntajatkumossa. Joukkueen tavoitteena on pitää yllä innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota pojille jämäkän rentoa talvista sporttia. Jääpallosta ei vauhtia ja taitoa puutu! Jääpallo on älykkäiden urheilijoiden taktinen peli, joka kehittää pelaajien ja nuoren liikunnallisuutta monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia: OLS P13:n tavoitteena on pitää yllä innostusta jääpalloharrastukseen ja tarjo...

Tashi kirjoitti: En löydä Tashin mailaa mistään. Lienee jäänyt pari viikkoa sitten viime treeneissä hallille. Olisiko kellään ottaa lainaksi mailaa mukaan? (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääpallo
Oulu
Pojat
29

OLS Jääpallo P11 Nimenhuuto.com

OLS:n P11 on Pohjois-Suomen johtava jääpallon junnuporukka. OLS:n pelaajat ovat mukana pitkässä suomalaisessa ja oululaisessa urheilu- ja liikuntajatkumossa. Joukkueen tavoitteena on luoda innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota lapselle mukava ja viihdyttävä harratus, johon sekä lapsen että vanhempien on kiva tulla mukaan. Jääpallo on älykkäiden urheilijoiden taktinen peli, joka kehittää lapsen ja nuoren liikunnallisuutta monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia: OLS P11:n tavoitteena on luoda innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota laps...

Petri kirjoitti: Hei Eiköhän tässä ole hengähdetty ihan nokko tekojääkauden päätteeksi. Vakivuoroja ei taideta kaukaloon saada, mutta yritän saada irtovuoroja, luistelutuntuman ylläpitämiseksi. Vuorot voi tulla lyhyelläkin varoajalla. Treenit pidetään luistelu edellä. Ensimmäinen vuoro jo sunnuntaina 23.4 klo 16 ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääpallo
Oulu
Sekajoukkue
29

Botniatytöt 2016-2017 Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. Botnia muodostaa mahdollisuuksien mukaan tyttöjoukkueita eri sarjoihin.

Joukkue etsii pelaajia: Botnia kutsuu tervetulleeksi kaiken ikäiset tytöt pelaamaan jääpalloa pääkaup...

Riina kirjoitti: Moikka tytöt. Jos huomiselle ei ole vielä suunnitelmia kootkaa kisakatsomo ja tulkaa katsomaan miten Akilleksen naiset pärjää huomenna Lappeenrannassa WiSuille. Akilles siis minun joukkueeni. En pety syyresti kuitenkaan jos en teitä näe, Lappeenranta ei kuitenkaan ihan tässä vieressä ole. Katsota... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä Helsinki
Tytöt
19

Botnia P11 Nimenhuuto.com

Botnia P11 juniorit on Helsinkiläisen Botnia jääpalloseuran juniorijoukkue. Kaudella 2015-16 joukkue pelaa P11 SM-sarjaa, sekä Helsingin piirisarjaa.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääpalloa. Kokeilemaan pääsee aina. Kysy lisää joukkueen johta...

Petri kirjoitti: Hei. Ovathan kaikki tämän kauden pelaajat ilmoittautuneet. Meillä on uusi 2016-17 kauden nimenhuuto, jossa tapahtumat ilmoitetaan. Tätä nimenhuutoa ei enää päivitetä ja se lakkautetaan piakkoin. Ilmoittautumiset minulle pesonen.petri@gmail.com tai Antille. Pp (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Sekajoukkue
33

Botnia 04 Nimenhuuto.com

Pääkaupungin 04 ikäiset jääpallolupaukset

Petri kirjoitti: LISENSSI JA KAUSIMAKSU Lisenssit pitää hoitaa kuntoon ennen ensimmäistä tapahtumaa. Lisenssin ja etenkin vakuutuksen puuttuminen ovat este tapahtumiin pääsyyn. Lisenssi hankitaan itse suoraan liiton nettisivuilta (www.finbandy.fi ja osta lisenssi-linkki), jonne se myös maksetaan. Vakuutus ja lise... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääpallo
Oulunkylä Helsinki Finland
Sekajoukkue
24

OLS-97 jääpallo Nimenhuuto.com

Jääpallo on tervehenkistä kilpaurheilua raittiissa ulkoilmassa. Näillä sivuilla kerrotaan P17-joukkueiden pelaajille ja vanhemmille treeniaikatietoja. Myös pelit ja palaverit näkyvät täällä. Voihan täällä ilmoittaa myös myytävistä varusteista!

Kimmo kirjoitti: klo 18.00 (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääpallo
Oulu
Ei asetettu
37

Botnia P13 2016-2017 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: LEIRILLE TULIJAT HUOMIO. Maksu 150 euroa tilille FI 74 5358 0620 3289 45 Osallistujia tällä hetkellä 16 eli lisääkin voi tulla. Hyvää kesää. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääpallo
Oulunkylä, Helsinki
Sekajoukkue
47

Botnia P11 2016-2017 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: LEIRILLE TULIJAT HUOMIO. Maksu 150 euroa tilille FI 74 5358 0620 3289 45 Osallistujia tällä hetkellä 16 eli lisääkin voi tulla. Hyvää kesää. (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääpallo
Oulunkylä, Helsinki
Sekajoukkue
60

Botnia P15 2015-16 Nimenhuuto.com

Aaro kirjoitti: Aaro pelastanut Lappeenrannasta pukukopista Botnian tupsupipon. Kuka tunnustaa omakseen. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääpallo
Oulunkylä Helsinki Finland
Sekajoukkue
30

Botnia Vesta P15 Nimenhuuto.com

Eeka kirjoitti: Millos kesätreenit alkaa? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Pojat
27

Botnia P21 2016-2017 Nimenhuuto.com

Jääpallo
Oulunkylä, Helsinki
Pojat
2

Lennex BK Nimenhuuto.com

Jarno kirjoitti: Ja jos vain mahdollista, niin laittakaa ilmot jo edelliseen päivään mennessä, saa hommattua varamiehiä helpommin jos omat ei riitä. (10 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääpallo
Oulu
Miehet
36

OLS Jääpallo P15 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Kausi 2017-2018 käyntiin Terve kaikille. Käynnistellään seuraavaa kautta ja aloitetaan maanantai-iltaisin jääharjoitukset vakiovuorolla Linnanmaan jäähallilla klo 21.15-22.15 (paikalle 20.30). Vuorot alkavat 8.5. ja kestävät Juhannukseen saakka. Muista treeneistä myöhemmin lisää. Jukka (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääpallo
Oulu
Ei asetettu
33

Botnia JPK Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Keskiviikkona viimeiset kaksi peliä: klo 19.00 Vesta-Botnia ja 19.40 Botnia-HIFK. Kaikki mukaan. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 23 päivää sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Ei asetettu
45

opkl Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: morot kaikille! Tämän Illan (la18.3) peli UiFK:ia vastaan on valitettavasti peruttu, koska UIFK ei saa porukkaa tänään kasaan. Kausi on sitten OKPL:n osalta paketissa. Yritellään paremmalla onnella ensi vuonna. Pelipäiväksi ensi kaudella haetaan keskiviikkoa. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulu
Ei asetettu
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.