Jääpallo Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on jääpallo. Niitä löytyy yhteensä 18 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, futsal, koripallo, sähly, kaukalopallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan jääpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääpallo - Oulu

Jääpallo - Oulu

OLS Jääpallo P15 Nimenhuuto.com

OLS:n P15 on Pohjois-Suomen johtava jääpallon junnuporukka. OLS:n pelaajat ovat mukana pitkässä suomalaisessa ja oululaisessa urheilu- ja liikuntajatkumossa. Joukkueen tavoitteena on pitää yllä innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota pojille jämäkän rentoa talvista sporttia. Jääpallosta ei vauhtia ja taitoa puutu! Jääpallo on älykkäiden urheilijoiden taktinen peli, joka kehittää pelaajien ja nuoren liikunnallisuutta monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia: OLS P13:n tavoitteena on pitää yllä innostusta jääpalloharrastukseen ja tarjo...

Juha kirjoitti: Eetulle koululla juhla torstaina (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääpallo
Oulu
Pojat
22

OLS Jääpallo P11 Nimenhuuto.com

OLS:n P11 on Pohjois-Suomen johtava jääpallon junnuporukka. OLS:n pelaajat ovat mukana pitkässä suomalaisessa ja oululaisessa urheilu- ja liikuntajatkumossa. Joukkueen tavoitteena on luoda innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota lapselle mukava ja viihdyttävä harratus, johon sekä lapsen että vanhempien on kiva tulla mukaan. Jääpallo on älykkäiden urheilijoiden taktinen peli, joka kehittää lapsen ja nuoren liikunnallisuutta monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia: OLS P11:n tavoitteena on luoda innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota laps...

Juha kirjoitti: Hei, Tämän päivän palaveri on siis vanhemmille pääasiassa tarkoitettu. Toki pojatkin voi tulla, mutta pääasia on kausiohjelmassa ja rahoituksessa. T. Juha (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulu
Sekajoukkue
39

Botniatytöt Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. Botnia muodostaa mahdollisuuksien mukaan tyttöjoukkueita eri sarjoihin.

Joukkue etsii pelaajia: Botnia kutsuu tervetulleeksi kaiken ikäiset tytöt pelaamaan jääpalloa pääkaup...

Timo kirjoitti: Sunnuntai aamuisin on perinteinen jääpallokoulujää, joka on myös tyttöpelaajien käytettävissä. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä Helsinki
Tytöt
21

Botnia P11 Nimenhuuto.com

Botnia P11 juniorit on Helsinkiläisen Botnia jääpalloseuran juniorijoukkue. Kaudella 2015-16 joukkue pelaa P11 SM-sarjaa, sekä Helsingin piirisarjaa.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääpalloa. Kokeilemaan pääsee aina. Kysy lisää joukkueen johta...

Petri kirjoitti: Hei. Ovathan kaikki tämän kauden pelaajat ilmoittautuneet. Meillä on uusi 2016-17 kauden nimenhuuto, jossa tapahtumat ilmoitetaan. Tätä nimenhuutoa ei enää päivitetä ja se lakkautetaan piakkoin. Ilmoittautumiset minulle pesonen.petri@gmail.com tai Antille. Pp (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Sekajoukkue
32

BOTNIA P13 2017-2018 Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P13 tulee pelaamaan kahdella joukkueella Jääpalloliiton P13 SM sarjaa tavoitteena tietysti taas mestaruus.

Petri kirjoitti: Ruotsista jo kyseltiin ketä on tulossa. Ilmoittaumisaikaa ensi viikon alkuun. Miettikää pääsiäisenä. Soittakaa jos haluatte lisätietoja. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääpallo
Oulukylä
Pojat
45

BOTNIA P15 2017-2018 Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P15 tulee pelaamaan kahdella joukkueella Jääpalloliiton P15 SM sarjaa tavoitteena tietysti taas mestaruus.

Teemu kirjoitti: pienellä varauksella. toukokuuhun menessä varmistuu. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Pojat
51

BOTNIA P11 2017-2018 Nimenhuuto.com

muokkaa Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P11 tulee pelaamaan kahdella joukkueella Jääpalloliiton P11 SM sarjaa tavoitteena tietysti mestaruus.

Jarkko kirjoitti: Jarkolla jäi eilen Oulunkylään jääpallomaila. Valko/punainen CCM. Mahtoiko joku ottaa talteen? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Sekajoukkue
55

BOTNIA P17 2017-2018 Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P17 tulee pelaamaan Jääpalloliiton P17 SM sarjaa tavoitteena tietysti mestaruus.

Pauli kirjoitti: Olisko jonkun kassiin eksynyt ma Paven valkoinen pelipaita nro33? (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Pojat
22

Botnia MWC2017 Nimenhuuto.com

Botnia Mini World Cup joukkueen kotisivut

Heikki kirjoitti: Hei. Tartteeko joku uuden isomman sinisen B takin. Minulla on muutama aikuisten koko. Hinta 50€. Tilaukset p. 040 8383986 Petri Pesonen Botnia Finland (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Pojat
27

Botnia 04 Nimenhuuto.com

Pääkaupungin 04 ikäiset jääpallolupaukset

Petri kirjoitti: LISENSSI JA KAUSIMAKSU Lisenssit pitää hoitaa kuntoon ennen ensimmäistä tapahtumaa. Lisenssin ja etenkin vakuutuksen puuttuminen ovat este tapahtumiin pääsyyn. Lisenssi hankitaan itse suoraan liiton nettisivuilta (www.finbandy.fi ja osta lisenssi-linkki), jonne se myös maksetaan. Vakuutus ja lise... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääpallo
Oulunkylä Helsinki Finland
Sekajoukkue
24

Botnia P11 2016-2017 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Hei. Ovathan kaikki saaneet saaneet ilmoituksen ja kutsun uuteen nimenhuutoon. 06 p13 ja 07 ja nuoremmat p11. Kausi alkaa nyt. Ensimmäinen treeni on lauantaina 23.9 Oulunkylän hallissa klo 17-19. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä, Helsinki
Sekajoukkue
55

Botnia P13 2016-2017 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Hei Onko kaikki 05 ja 06 syntyneet saaneet kutsun uuteen nimenhuutoon? Jos ei niin ilmoita. Tämä suljetaan piakkoin. Västeråsin reissu ei taida toteutua. Viimeksi tänään kysyi peruutuspaikkoja. Odotetaan vielä tämä viikko. 23.9 on sitten ensimmäiset jäätreenit. Kaikki paikalle. Ilmoitin p13 joukk... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä, Helsinki
Sekajoukkue
45

Botnia P15 2015-16 Nimenhuuto.com

Aaro kirjoitti: Aaro pelastanut Lappeenrannasta pukukopista Botnian tupsupipon. Kuka tunnustaa omakseen. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääpallo
Oulunkylä Helsinki Finland
Sekajoukkue
29

OLS JÄÄPALLO TEHORYHMÄ Nimenhuuto.com

OLS JÄÄPALLO TEHORYHMÄ on tarkoitettu P13/15/17 jääpallojunnuille, jotka haluavat lisäharjoitteita omien joukkueiden harjoitusten lisäksi. Harjoitukset tehdään ikä- ja kehitystason mukaisesti, rennon räväkällä meiningillä. Tavoitteena on kehittää pelaajien yksilöllisiä fyysisiä ominaisuuksia monipuolisesti.

Tashi kirjoitti: Kai nää reenit nyt sitten on kumminkin.. on 20 km matkaa paikalle ... (25 päivää sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Jääpallo
Oulu
Pojat
15

Botnia JPK Nimenhuuto.com

Jääpallouraa aloitteleville lahjakkuuksille tarkoitettu joukkue.Matalalla kynnyksellä mukaan.

Petri kirjoitti: Hei Vielä ehtii ilmoittautua leirille 7. -8 . 6. Lisätietoja minulta. P 040 8383986 Petri Pesonen Botnia Finland (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Ei asetettu
42

OLS Jääpallo P17 Nimenhuuto.com

Arto kirjoitti: Hei. Tänään tiistaina harkat peruttu vähäisen osallistujamäärän vuoksi. (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääpallo
Oulu
Ei asetettu
26

Lennex BK Nimenhuuto.com

Jarno kirjoitti: Kausimaksu futiksesta 25€ per naama. Maksellaan tuonne Lennex Bk:n tilille Fi85 1107 3000 6755 16, viestiksi voi laittaa futispuulaaki 2018. Ja mielellään mahdollisimman pian jos makselis, niin saadaan hoidettua maksut pois ajallaan. Japi (29 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääpallo
Oulu
Miehet
42

opkl Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Ari Kuokkanen TIEDOKSI KAIKILLE!! Jääpallon harrasteliiga jää tulevalla kaudella 2017-18 kokonaan pelaamatta! Syynä siihen on ilmoittautuneiden joukkueiden vähyys. PS. Lennexin vuorolle mahtuu vielä pari kolme "palloilijaa" Vuorot Ma 27.11 ja 4.12 klo 20:15 Muut vuorot: https://timmi.ouka.fi/WebT... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulu
Ei asetettu
27