Jääpallo Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on jääpallo. Niitä löytyy yhteensä 21 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, futsal, kaukalopallo, koripallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan jääpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääpallo - Oulu

Jääpallo - Oulu

OLS Jääpallo P11 Nimenhuuto.com

OLS:n P11 on Pohjois-Suomen johtava jääpallon junnuporukka. OLS:n pelaajat ovat mukana pitkässä suomalaisessa ja oululaisessa urheilu- ja liikuntajatkumossa. Joukkueen tavoitteena on luoda innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota lapselle mukava ja viihdyttävä harratus, johon sekä lapsen että vanhempien on kiva tulla mukaan. Jääpallo on älykkäiden urheilijoiden taktinen peli, joka kehittää lapsen ja nuoren liikunnallisuutta monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia: OLS P11:n tavoitteena on luoda innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota laps...

Juha kirjoitti: Hei, Pallopoikia vielä tarvitaan jääpallon Suomen cuppiin. Listat pitäisi olla tiistaina toimistolla, joten käykää ilmoittautumassa. t. Juha (Noin 5 tuntia sitten)

Päivitetty noin 5 tuntia sitten

Jääpallo
Oulu
Sekajoukkue
23

OLS Jääpallo P13 Nimenhuuto.com

OLS:n P13 on Pohjois-Suomen johtava jääpallon junnuporukka. OLS:n pelaajat ovat mukana pitkässä suomalaisessa ja oululaisessa urheilu- ja liikuntajatkumossa. Joukkueen tavoitteena on pitää yllä innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota pojille jämäkän rentoa talvista sporttia. Jääpallosta ei vauhtia ja taitoa puutu! Jääpallo on älykkäiden urheilijoiden taktinen peli, joka kehittää pelaajien ja nuoren liikunnallisuutta monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia: OLS P13:n tavoitteena on pitää yllä innostusta jääpalloharrastukseen ja tarjo...

Lauri kirjoitti: Terve! Huomenna poikia mukaan jääpallon lajiesittelyyn tekojäälle klo 15-17. Lyöntitutkaa ja harjoitteita/ lajin esittelyä. Samalla mahdollisuus päästä ISOLLE JÄÄLLE!! MUISTETAAN SUOMEN CUP pallopoika ilmoittautumiset!! Torstaina päästään omalla vuorolla reenaamaan tekojäälle! ISOT VALOT SYTTYVÄT... (Noin 8 tuntia sitten)

Päivitetty noin 8 tuntia sitten

Jääpallo
Oulu
Pojat
22

Botniatytöt 2016-2017 Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. Botnia muodostaa mahdollisuuksien mukaan tyttöjoukkueita eri sarjoihin.

Joukkue etsii pelaajia: Botnia kutsuu tervetulleeksi kaiken ikäiset tytöt pelaamaan jääpalloa pääkaup...

Timo kirjoitti: Kausi alkaa tyttöjääpallopäivällä 14.10 Okelin jäähallissa klo13 (29 päivää sitten)

Päivitetty 14 päivää sitten

Jääpallo
Oulunkylä Helsinki
Tytöt
19

Botnia P11 Nimenhuuto.com

Botnia P11 juniorit on Helsinkiläisen Botnia jääpalloseuran juniorijoukkue. Kaudella 2015-16 joukkue pelaa P11 SM-sarjaa, sekä Helsingin piirisarjaa.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääpalloa. Kokeilemaan pääsee aina. Kysy lisää joukkueen johta...

Petri kirjoitti: Hei. Ovathan kaikki tämän kauden pelaajat ilmoittautuneet. Meillä on uusi 2016-17 kauden nimenhuuto, jossa tapahtumat ilmoitetaan. Tätä nimenhuutoa ei enää päivitetä ja se lakkautetaan piakkoin. Ilmoittautumiset minulle pesonen.petri@gmail.com tai Antille. Pp (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Sekajoukkue
32

BOTNIA P13 2017-2018 Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P13 tulee pelaamaan kahdella joukkueella Jääpalloliiton P13 SM sarjaa tavoitteena tietysti taas mestaruus.

Aapo kirjoitti: Hei! Halutaan ostaa koko 39 jääpalloluistimet Aapolle. Meillä myynnissä koko 38 Reebokin jääpalloluistimet. t. Kirsi Lintula p. 0415460168 (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääpallo
Oulukylä
Pojat
24

BOTNIA P11 2017-2018 Nimenhuuto.com

muokkaa Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P11 tulee pelaamaan kahdella joukkueella Jääpalloliiton P11 SM sarjaa tavoitteena tietysti mestaruus.

Kalle kirjoitti: Hei! Olisiko mahdollista saada p11 poikien valmentajan sähköpostiosoitetta. Olisin hieman tiedustellut harjotteluun liittyviä asoita. Terveisin Kirsi Kukkola (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Sekajoukkue
39

Botnia MWC2017 Nimenhuuto.com

Botnia Mini World Cup joukkueen kotisivut

Aaro kirjoitti: Löytyykö Aarolle jääpalloluistimia kokoa 41? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Pojat
27

BOTNIA P15 2017-2018 Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P15 tulee pelaamaan kahdella joukkueella Jääpalloliiton P15 SM sarjaa tavoitteena tietysti taas mestaruus.

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Pojat
51

BOTNIA P17 2017-2018 Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P17 tulee pelaamaan Jääpalloliiton P17 SM sarjaa tavoitteena tietysti mestaruus.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Pojat
19

Botnia 04 Nimenhuuto.com

Pääkaupungin 04 ikäiset jääpallolupaukset

Petri kirjoitti: LISENSSI JA KAUSIMAKSU Lisenssit pitää hoitaa kuntoon ennen ensimmäistä tapahtumaa. Lisenssin ja etenkin vakuutuksen puuttuminen ovat este tapahtumiin pääsyyn. Lisenssi hankitaan itse suoraan liiton nettisivuilta (www.finbandy.fi ja osta lisenssi-linkki), jonne se myös maksetaan. Vakuutus ja lise... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääpallo
Oulunkylä Helsinki Finland
Sekajoukkue
24

OLS-97 jääpallo Nimenhuuto.com

Jääpallo on tervehenkistä kilpaurheilua raittiissa ulkoilmassa. Näillä sivuilla kerrotaan P17-joukkueiden pelaajille ja vanhemmille treeniaikatietoja. Myös pelit ja palaverit näkyvät täällä. Voihan täällä ilmoittaa myös myytävistä varusteista!

Kimmo kirjoitti: klo 18.00 (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääpallo
Oulu
Ei asetettu
37

Botnia P13 2016-2017 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Hei Onko kaikki 05 ja 06 syntyneet saaneet kutsun uuteen nimenhuutoon? Jos ei niin ilmoita. Tämä suljetaan piakkoin. Västeråsin reissu ei taida toteutua. Viimeksi tänään kysyi peruutuspaikkoja. Odotetaan vielä tämä viikko. 23.9 on sitten ensimmäiset jäätreenit. Kaikki paikalle. Ilmoitin p13 joukk... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääpallo
Oulunkylä, Helsinki
Sekajoukkue
45

Botnia P11 2016-2017 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Hei. Ovathan kaikki saaneet saaneet ilmoituksen ja kutsun uuteen nimenhuutoon. 06 p13 ja 07 ja nuoremmat p11. Kausi alkaa nyt. Ensimmäinen treeni on lauantaina 23.9 Oulunkylän hallissa klo 17-19. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääpallo
Oulunkylä, Helsinki
Sekajoukkue
58

Botnia P15 2015-16 Nimenhuuto.com

Aaro kirjoitti: Aaro pelastanut Lappeenrannasta pukukopista Botnian tupsupipon. Kuka tunnustaa omakseen. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääpallo
Oulunkylä Helsinki Finland
Sekajoukkue
29

Botnia Vesta P15 Nimenhuuto.com

Eeka kirjoitti: Millos kesätreenit alkaa? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Pojat
27

Botnia P21 2016-2017 Nimenhuuto.com

Jääpallo
Oulunkylä, Helsinki
Pojat
2

OLS JÄÄPALLO TEHORYHMÄ Nimenhuuto.com

OLS JÄÄPALLO TEHORYHMÄ on tarkoitettu P13/15/17 jääpallojunnuille, jotka haluavat lisäharjoitteita omien joukkueiden harjoitusten lisäksi. Harjoitukset tehdään ikä- ja kehitystason mukaisesti, rennon räväkällä meiningillä. Tavoitteena on kehittää pelaajien yksilöllisiä fyysisiä ominaisuuksia monipuolisesti.

Lauri kirjoitti: Terve! Jumppapatja tms mukaan tänään reeneihin jos sattuu sellainen olemaan! (20 päivää sitten)

Päivitetty 20 päivää sitten

Jääpallo
Oulu
Pojat
15

OLS Jääpallo P15 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: ILMOTTAUTUMISET KUNTOON kaikkiin tapahtumiin hyvissä ajoin ja aktiivisuutta harjoituksiin osallistumiseen. P!5 turnaus jo kahden viikon päästä Kalixissa ja P17 kuukauden päästä Varkaudessa. Jukka (8 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Jääpallo
Oulu
Ei asetettu
29

Lennex BK Nimenhuuto.com

Jarno kirjoitti: Morot Eli tarjolla olisi ollut perjantai illaksi vakio vuoro, mitä ei otettu vastaan. Nyt saamme maanatai vuoroja 5 kpl edarilta, jotka olen merkinnyt nimenhuutoon. Viikoille 45,46 ja 50 olisi esim. tarjolla sunnuntai vuoro 9.30 - 10.30, mitä mieltä porukka on, otetaanko vastaan tuo vuoro nuille ... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääpallo
Oulu
Miehet
40

opkl Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: morot kaikille! Tämän Illan (la18.3) peli UiFK:ia vastaan on valitettavasti peruttu, koska UIFK ei saa porukkaa tänään kasaan. Kausi on sitten OKPL:n osalta paketissa. Yritellään paremmalla onnella ensi vuonna. Pelipäiväksi ensi kaudella haetaan keskiviikkoa. (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulu
Ei asetettu
28

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.