Jääpallo Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on jääpallo. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, futsal, sähly, kaukalopallo, koripallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan jääpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääpallo - Oulu

Jääpallo - Oulu

OLS Jääpallo P13 Nimenhuuto.com

OLS:n P13 on Pohjois-Suomen johtava jääpallon junnuporukka. OLS:n pelaajat ovat mukana pitkässä suomalaisessa ja oululaisessa urheilu- ja liikuntajatkumossa. Joukkueen tavoitteena on pitää yllä innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota pojille jämäkän rentoa talvista sporttia. Jääpallosta ei vauhtia ja taitoa puutu! Jääpallo on älykkäiden urheilijoiden taktinen peli, joka kehittää pelaajien ja nuoren liikunnallisuutta monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia: OLS P13:n tavoitteena on pitää yllä innostusta jääpalloharrastukseen ja tarjo...

Lauri kirjoitti: Tänään edarin koppiin! Kopeille pääsee kentälle meno portista kävellen. Autot p paikoille. Kelkkatapahtuma (9 minuuttia sitten)

Päivitetty 9 minuuttia sitten

Jääpallo
Oulu
Pojat
27

OLS Jääpallo P11 Nimenhuuto.com

OLS:n P11 on Pohjois-Suomen johtava jääpallon junnuporukka. OLS:n pelaajat ovat mukana pitkässä suomalaisessa ja oululaisessa urheilu- ja liikuntajatkumossa. Joukkueen tavoitteena on luoda innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota lapselle mukava ja viihdyttävä harratus, johon sekä lapsen että vanhempien on kiva tulla mukaan. Jääpallo on älykkäiden urheilijoiden taktinen peli, joka kehittää lapsen ja nuoren liikunnallisuutta monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia: OLS P11:n tavoitteena on luoda innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota laps...

Petri kirjoitti: Hei Tänään treenit peruttu, mutta luistinten teroitus mahdollista. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Jääpallo
Oulu
Sekajoukkue
21

Botniatytöt Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. Botnia muodostaa mahdollisuuksien mukaan tyttöjoukkueita eri sarjoihin.

Joukkue etsii pelaajia: Botnia kutsuu tervetulleeksi kaiken ikäiset tytöt pelaamaan jääpalloa pääkaup...

Timo kirjoitti: Sunnuntai aamuisin on perinteinen jääpallokoulujää, joka on myös tyttöpelaajien käytettävissä. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä Helsinki
Tytöt
21

Botnia P11 Nimenhuuto.com

Botnia P11 juniorit on Helsinkiläisen Botnia jääpalloseuran juniorijoukkue. Kaudella 2015-16 joukkue pelaa P11 SM-sarjaa, sekä Helsingin piirisarjaa.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääpalloa. Kokeilemaan pääsee aina. Kysy lisää joukkueen johta...

Petri kirjoitti: Hei. Ovathan kaikki tämän kauden pelaajat ilmoittautuneet. Meillä on uusi 2016-17 kauden nimenhuuto, jossa tapahtumat ilmoitetaan. Tätä nimenhuutoa ei enää päivitetä ja se lakkautetaan piakkoin. Ilmoittautumiset minulle pesonen.petri@gmail.com tai Antille. Pp (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Sekajoukkue
32

BOTNIA P13 2017-2018 Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P13 tulee pelaamaan kahdella joukkueella Jääpalloliiton P13 SM sarjaa tavoitteena tietysti taas mestaruus.

Jarmo kirjoitti: Hei kaikki, Perjantaina 23.2. hiihtolomien takia ei ohjattuja harjoituksia - muutama poika on ilmoittautunut - jäälle voi toki mennä! (4 päivää sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jääpallo
Oulukylä
Pojat
42

BOTNIA P15 2017-2018 Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P15 tulee pelaamaan kahdella joukkueella Jääpalloliiton P15 SM sarjaa tavoitteena tietysti taas mestaruus.

Otto kirjoitti: P15 HIFK - BOTNIA VALKOINEN Ke 28.2.2018 Klo 19:30 BRAKU, PAIKALLE 18:30 (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Pojat
51

BOTNIA P11 2017-2018 Nimenhuuto.com

muokkaa Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P11 tulee pelaamaan kahdella joukkueella Jääpalloliiton P11 SM sarjaa tavoitteena tietysti mestaruus.

Jarkko kirjoitti: Vilhon luistinsuoja jäi torstaina koppiin. Kulkeutuu torstaina Jarkon mukana harjoituksiin. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Sekajoukkue
55

BOTNIA P17 2017-2018 Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P17 tulee pelaamaan Jääpalloliiton P17 SM sarjaa tavoitteena tietysti mestaruus.

Antti kirjoitti: Ogeli kiinni 25.12 meien treenien aikana. Vaihtoehtotreenit tiistaina 26.12 klo 17.00-18.00. Tapanin derby Kalliossa HIFK-Botnia klo 15 alkaen. (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Pojat
22

Botnia MWC2017 Nimenhuuto.com

Botnia Mini World Cup joukkueen kotisivut

Heikki kirjoitti: Hei. Tartteeko joku uuden isomman sinisen B takin. Minulla on muutama aikuisten koko. Hinta 50€. Tilaukset p. 040 8383986 Petri Pesonen Botnia Finland (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Pojat
27

Botnia 04 Nimenhuuto.com

Pääkaupungin 04 ikäiset jääpallolupaukset

Petri kirjoitti: LISENSSI JA KAUSIMAKSU Lisenssit pitää hoitaa kuntoon ennen ensimmäistä tapahtumaa. Lisenssin ja etenkin vakuutuksen puuttuminen ovat este tapahtumiin pääsyyn. Lisenssi hankitaan itse suoraan liiton nettisivuilta (www.finbandy.fi ja osta lisenssi-linkki), jonne se myös maksetaan. Vakuutus ja lise... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääpallo
Oulunkylä Helsinki Finland
Sekajoukkue
24

Botnia P11 2016-2017 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Hei. Ovathan kaikki saaneet saaneet ilmoituksen ja kutsun uuteen nimenhuutoon. 06 p13 ja 07 ja nuoremmat p11. Kausi alkaa nyt. Ensimmäinen treeni on lauantaina 23.9 Oulunkylän hallissa klo 17-19. (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä, Helsinki
Sekajoukkue
57

Botnia P13 2016-2017 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Hei Onko kaikki 05 ja 06 syntyneet saaneet kutsun uuteen nimenhuutoon? Jos ei niin ilmoita. Tämä suljetaan piakkoin. Västeråsin reissu ei taida toteutua. Viimeksi tänään kysyi peruutuspaikkoja. Odotetaan vielä tämä viikko. 23.9 on sitten ensimmäiset jäätreenit. Kaikki paikalle. Ilmoitin p13 joukk... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä, Helsinki
Sekajoukkue
45

Botnia P15 2015-16 Nimenhuuto.com

Aaro kirjoitti: Aaro pelastanut Lappeenrannasta pukukopista Botnian tupsupipon. Kuka tunnustaa omakseen. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääpallo
Oulunkylä Helsinki Finland
Sekajoukkue
29

Botnia Vesta P15 Nimenhuuto.com

Eeka kirjoitti: Millos kesätreenit alkaa? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Pojat
27

Botnia P21 2016-2017 Nimenhuuto.com

Jääpallo
Oulunkylä, Helsinki
Pojat
2

OLS JÄÄPALLO TEHORYHMÄ Nimenhuuto.com

OLS JÄÄPALLO TEHORYHMÄ on tarkoitettu P13/15/17 jääpallojunnuille, jotka haluavat lisäharjoitteita omien joukkueiden harjoitusten lisäksi. Harjoitukset tehdään ikä- ja kehitystason mukaisesti, rennon räväkällä meiningillä. Tavoitteena on kehittää pelaajien yksilöllisiä fyysisiä ominaisuuksia monipuolisesti.

Lauri kirjoitti: Terve! Jumppapatja tms mukaan tänään reeneihin jos sattuu sellainen olemaan! (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulu
Pojat
15

Botnia JPK Nimenhuuto.com

Jääpallouraa aloitteleville lahjakkuuksille tarkoitettu joukkue.Matalalla kynnyksellä mukaan.

Milma kirjoitti: Mennään 17:30 jäälle. (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Ei asetettu
38

OLS Jääpallo P15 Nimenhuuto.com

Jarmo kirjoitti: Hei onko jollakulla pelikassissaan ylimääräinen valkoinen kosan oikean käden pelihanska. Otettu talteenn 1-kopista viime perjantaina. Hanskan voi palauttaa jollekkin p15/17 joukkueen toimijalle T: Jarmo (Noin 22 tuntia sitten)

Päivitetty noin 22 tuntia sitten

Jääpallo
Oulu
Ei asetettu
31

Lennex BK Nimenhuuto.com

Jarno kirjoitti: Hellou.. nuita kesän futismaksuja ei ole kuin 3 tullut tilille ja sillä ei ihan vielä kateta sarjamaksua. Nyt ken tuntee piston sydämmessä, niin voisi käydä tilillä suorittamassa siirtoja. Eli maksu oli 20€, joka maksettiin tilille Lennex Bk Ry Fi851107300675516 Nordea ja viitteeksi puulaakifutis... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulu
Miehet
40

opkl Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Ari Kuokkanen TIEDOKSI KAIKILLE!! Jääpallon harrasteliiga jää tulevalla kaudella 2017-18 kokonaan pelaamatta! Syynä siihen on ilmoittautuneiden joukkueiden vähyys. PS. Lennexin vuorolle mahtuu vielä pari kolme "palloilijaa" Vuorot Ma 27.11 ja 4.12 klo 20:15 Muut vuorot: https://timmi.ouka.fi/WebT... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulu
Ei asetettu
27