Jääpallo Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on jääpallo. Niitä löytyy yhteensä 20 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, sähly, futsal, kaukalopallo, koripallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan jääpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääpallo - Oulu

Jääpallo - Oulu

OLS Jääpallo P13 Nimenhuuto.com

OLS:n P13 on Pohjois-Suomen johtava jääpallon junnuporukka. OLS:n pelaajat ovat mukana pitkässä suomalaisessa ja oululaisessa urheilu- ja liikuntajatkumossa. Joukkueen tavoitteena on pitää yllä innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota pojille jämäkän rentoa talvista sporttia. Jääpallosta ei vauhtia ja taitoa puutu! Jääpallo on älykkäiden urheilijoiden taktinen peli, joka kehittää pelaajien ja nuoren liikunnallisuutta monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia: OLS P13:n tavoitteena on pitää yllä innostusta jääpalloharrastukseen ja tarjo...

Lauri kirjoitti: Terve! Ilmoittautumiset kuntoon tämän viikon tapahtumiin räväkästi! Lauri (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääpallo
Oulu
Pojat
24

OLS Jääpallo P11 Nimenhuuto.com

OLS:n P11 on Pohjois-Suomen johtava jääpallon junnuporukka. OLS:n pelaajat ovat mukana pitkässä suomalaisessa ja oululaisessa urheilu- ja liikuntajatkumossa. Joukkueen tavoitteena on luoda innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota lapselle mukava ja viihdyttävä harratus, johon sekä lapsen että vanhempien on kiva tulla mukaan. Jääpallo on älykkäiden urheilijoiden taktinen peli, joka kehittää lapsen ja nuoren liikunnallisuutta monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia: OLS P11:n tavoitteena on luoda innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota laps...

Kai kirjoitti: tämän päivän (su 10.12) treenit peruttu. Poikia ollut tänään p13 pelissä ja eiliset pelit vielä varmaan tuntuu jaloissa. LEPOPÄIVÄ. -Kaitsu (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääpallo
Oulu
Sekajoukkue
21

Botniatytöt Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. Botnia muodostaa mahdollisuuksien mukaan tyttöjoukkueita eri sarjoihin.

Joukkue etsii pelaajia: Botnia kutsuu tervetulleeksi kaiken ikäiset tytöt pelaamaan jääpalloa pääkaup...

Timo kirjoitti: Sunnuntai aamuisin on perinteinen jääpallokoulujää, joka on myös tyttöpelaajien käytettävissä. (24 päivää sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Jääpallo
Oulunkylä Helsinki
Tytöt
20

Botnia P11 Nimenhuuto.com

Botnia P11 juniorit on Helsinkiläisen Botnia jääpalloseuran juniorijoukkue. Kaudella 2015-16 joukkue pelaa P11 SM-sarjaa, sekä Helsingin piirisarjaa.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääpalloa. Kokeilemaan pääsee aina. Kysy lisää joukkueen johta...

Petri kirjoitti: Hei. Ovathan kaikki tämän kauden pelaajat ilmoittautuneet. Meillä on uusi 2016-17 kauden nimenhuuto, jossa tapahtumat ilmoitetaan. Tätä nimenhuutoa ei enää päivitetä ja se lakkautetaan piakkoin. Ilmoittautumiset minulle pesonen.petri@gmail.com tai Antille. Pp (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Sekajoukkue
32

BOTNIA P13 2017-2018 Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P13 tulee pelaamaan kahdella joukkueella Jääpalloliiton P13 SM sarjaa tavoitteena tietysti taas mestaruus.

Petri kirjoitti: Ohessa ohjeita. Lisenssi ostetaan finbandy.fi sivujen kautta. Ja seuranakaan ohjeet alla. Sm sarjaan osallistuvilta maksu on 270€. Piirisarja maksu niiltä jotka käy vain treeneissä. Kausimaksu on tälle kaudelle SM-sarjajoukkueille P13 270€ (käytä viitettä 1300) sekä vain piirisarjaa pelaavat P13 ... (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääpallo
Oulukylä
Pojat
43

BOTNIA P15 2017-2018 Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P15 tulee pelaamaan kahdella joukkueella Jääpalloliiton P15 SM sarjaa tavoitteena tietysti taas mestaruus.

Petri kirjoitti: Training Campille LÄHTIJÄT maksakaa 170 € Botnian junnutilille asap. Maksan liittoon kerralla. Jos joku kutsutuista ei ole lähdössä ilmoittakaa minulle. Petri (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Pojat
49

Botnia MWC2017 Nimenhuuto.com

Botnia Mini World Cup joukkueen kotisivut

Heikki kirjoitti: Hei. Tartteeko joku uuden isomman sinisen B takin. Minulla on muutama aikuisten koko. Hinta 50€. Tilaukset p. 040 8383986 Petri Pesonen Botnia Finland (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Pojat
27

BOTNIA P11 2017-2018 Nimenhuuto.com

muokkaa Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P11 tulee pelaamaan kahdella joukkueella Jääpalloliiton P11 SM sarjaa tavoitteena tietysti mestaruus.

Kalle kirjoitti: Hei! Olisiko mahdollista saada p11 poikien valmentajan sähköpostiosoitetta. Olisin hieman tiedustellut harjotteluun liittyviä asoita. Terveisin Kirsi Kukkola (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Sekajoukkue
53

BOTNIA P17 2017-2018 Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P17 tulee pelaamaan Jääpalloliiton P17 SM sarjaa tavoitteena tietysti mestaruus.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Pojat
20

Botnia 04 Nimenhuuto.com

Pääkaupungin 04 ikäiset jääpallolupaukset

Petri kirjoitti: LISENSSI JA KAUSIMAKSU Lisenssit pitää hoitaa kuntoon ennen ensimmäistä tapahtumaa. Lisenssin ja etenkin vakuutuksen puuttuminen ovat este tapahtumiin pääsyyn. Lisenssi hankitaan itse suoraan liiton nettisivuilta (www.finbandy.fi ja osta lisenssi-linkki), jonne se myös maksetaan. Vakuutus ja lise... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääpallo
Oulunkylä Helsinki Finland
Sekajoukkue
24

Botnia P11 2016-2017 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Hei. Ovathan kaikki saaneet saaneet ilmoituksen ja kutsun uuteen nimenhuutoon. 06 p13 ja 07 ja nuoremmat p11. Kausi alkaa nyt. Ensimmäinen treeni on lauantaina 23.9 Oulunkylän hallissa klo 17-19. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 27 päivää sitten

Jääpallo
Oulunkylä, Helsinki
Sekajoukkue
57

Botnia P13 2016-2017 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Hei Onko kaikki 05 ja 06 syntyneet saaneet kutsun uuteen nimenhuutoon? Jos ei niin ilmoita. Tämä suljetaan piakkoin. Västeråsin reissu ei taida toteutua. Viimeksi tänään kysyi peruutuspaikkoja. Odotetaan vielä tämä viikko. 23.9 on sitten ensimmäiset jäätreenit. Kaikki paikalle. Ilmoitin p13 joukk... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä, Helsinki
Sekajoukkue
45

Botnia P15 2015-16 Nimenhuuto.com

Aaro kirjoitti: Aaro pelastanut Lappeenrannasta pukukopista Botnian tupsupipon. Kuka tunnustaa omakseen. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääpallo
Oulunkylä Helsinki Finland
Sekajoukkue
29

Botnia Vesta P15 Nimenhuuto.com

Eeka kirjoitti: Millos kesätreenit alkaa? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Pojat
27

Botnia P21 2016-2017 Nimenhuuto.com

Jääpallo
Oulunkylä, Helsinki
Pojat
2

OLS JÄÄPALLO TEHORYHMÄ Nimenhuuto.com

OLS JÄÄPALLO TEHORYHMÄ on tarkoitettu P13/15/17 jääpallojunnuille, jotka haluavat lisäharjoitteita omien joukkueiden harjoitusten lisäksi. Harjoitukset tehdään ikä- ja kehitystason mukaisesti, rennon räväkällä meiningillä. Tavoitteena on kehittää pelaajien yksilöllisiä fyysisiä ominaisuuksia monipuolisesti.

Lauri kirjoitti: Terve! Jumppapatja tms mukaan tänään reeneihin jos sattuu sellainen olemaan! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulu
Pojat
15

Botnia JPK Nimenhuuto.com

Amos kirjoitti: Moi. Nooan mustat Reebokin bandyhanskat hävisivät tänään treenien jälkeen. Ei löytynyt enää jäähaölin pukuhuoneesta eikä vaihtoaitoista. Voisitteko tarkistaa ettei ole vahingossa joutunut teidän kasseihin? Pahoittelut vaivasta! -Marius (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Ei asetettu
46

Lennex BK Nimenhuuto.com

Jarno kirjoitti: Hellou.. nuita kesän futismaksuja ei ole kuin 3 tullut tilille ja sillä ei ihan vielä kateta sarjamaksua. Nyt ken tuntee piston sydämmessä, niin voisi käydä tilillä suorittamassa siirtoja. Eli maksu oli 20€, joka maksettiin tilille Lennex Bk Ry Fi851107300675516 Nordea ja viitteeksi puulaakifutis... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääpallo
Oulu
Miehet
40

OLS Jääpallo P15 Nimenhuuto.com

Juho kirjoitti: TERVE! P15 TRAINING CAMP PELURIT, LÄHTÖ MIKKELIIN PE OULUHALLILTA KLO 8.00. PALUU SU NOIN KLO 21.00. TARKISTAKAA LEIRIKUTSUSTA KAIKKI TARVITTAVA MUKAAN MM. VARUSTEHENKARI, JOS ON. LAURI (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääpallo
Oulu
Ei asetettu
30

opkl Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Ari Kuokkanen TIEDOKSI KAIKILLE!! Jääpallon harrasteliiga jää tulevalla kaudella 2017-18 kokonaan pelaamatta! Syynä siihen on ilmoittautuneiden joukkueiden vähyys. PS. Lennexin vuorolle mahtuu vielä pari kolme "palloilijaa" Vuorot Ma 27.11 ja 4.12 klo 20:15 Muut vuorot: https://timmi.ouka.fi/WebT... (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääpallo
Oulu
Ei asetettu
27

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Jääpallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on jääpallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.