Jääpallo Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on jääpallo. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, pesäpallo, koripallo, futsal, kaukalopallo, jääpallo ja joukkuevoimistelu.

Katso lista koko maan jääpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

OLS Jääpallo P11 Nimenhuuto.com

OLS:n P9 ja P11 on Pohjois-Suomen johtava jääpallon junnuporukka. Joukkue on avoin kaikille eli mukaan saa tulla kaikki 2008-2012 syntyneet lapset. OLS:n pelaajat ovat mukana pitkässä suomalaisessa ja oululaisessa urheilu- ja liikuntajatkumossa. Joukkueen tavoitteena on luoda innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota lapselle mukava ja viihdyttävä harratus, johon sekä lapsen että vanhempien on kiva tulla mukaan. Jääpallo on älykkäiden urheilijoiden taktinen ulkopeli, joka kehittää lapsen ja nuoren liikunnallisuutta monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia: OLS P11:n tavoitteena on luoda innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota laps...

Ville kirjoitti: Perustin uuden WhatsApp ryhmän vanhemmille, jotta saadaan nopeammin viestittyä joukkueen asioista. Lisätkää itsenne ryhmään linkin kautta: https://chat.whatsapp.com/LVOcp0ng2S5AAJzPquakj4 Ryhmä on tarkoitettu ainoastaan pelaajien vanhemmille, joten älkää jakako linkkiä sen pidemmälle. (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jääpallo
Oulu
Sekajoukkue
41

OLS Jääpallo P17 Nimenhuuto.com

OLS:n P17 on Pohjois-Suomen johtava jääpallon junnuporukka. OLS:n pelaajat ovat mukana pitkässä suomalaisessa ja oululaisessa urheilu- ja liikuntajatkumossa. Joukkueen tavoitteena on pitää yllä innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota pojille jämäkän rentoa talvista sporttia. Jääpallosta ei vauhtia ja taitoa puutu! Jääpallo on älykkäiden urheilijoiden taktinen peli, joka kehittää pelaajien ja nuoren liikunnallisuutta monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia

Jaakko kirjoitti: Tuun vähän myöhässä (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Jääpallo
Oulu
Pojat
24

Botnia naiset Nimenhuuto.com

Botnia Bandyn naisten jääpallojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa kokeilemaan naisten harrastejääpalloa Oulunkylän tekojääradalle ke...

Tuukka kirjoitti: Arvon naispelaajat! Hoitakaa itsellenne suomisport.fi - sivuston kautta harrastelisenssi kuntoon. Tämän lisenssin hinta on 26€ ja lisenssi ei vaadi vakuutusta. Botnian kannalta on olennaista, että kaikki jääpallon harrastajat ostavat lisenssin, sillä lisenssipelaajien määrä vaikuttaa mm. jäävuoro... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Naiset
34

Botniatytöt Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. Botnia muodostaa mahdollisuuksien mukaan tyttöjoukkueita eri sarjoihin.

Joukkue etsii pelaajia: Botnia kutsuu tervetulleeksi kaiken ikäiset tytöt pelaamaan jääpalloa pääkaup...

Timo kirjoitti: Sunnuntai aamuisin on perinteinen jääpallokoulujää, joka on myös tyttöpelaajien käytettävissä. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääpallo
Oulunkylä Helsinki
Tytöt
21

Botnia P11 Nimenhuuto.com

Botnia P11 juniorit on Helsinkiläisen Botnia jääpalloseuran juniorijoukkue. Kaudella 2015-16 joukkue pelaa P11 SM-sarjaa, sekä Helsingin piirisarjaa.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääpalloa. Kokeilemaan pääsee aina. Kysy lisää joukkueen johta...

Petri kirjoitti: Hei. Ovathan kaikki tämän kauden pelaajat ilmoittautuneet. Meillä on uusi 2016-17 kauden nimenhuuto, jossa tapahtumat ilmoitetaan. Tätä nimenhuutoa ei enää päivitetä ja se lakkautetaan piakkoin. Ilmoittautumiset minulle pesonen.petri@gmail.com tai Antille. Pp (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Sekajoukkue
32

Botnia JPK ja P11 sininen Nimenhuuto.com

Jääpallouraa aloitteleville lahjakkuuksille tarkoitettu joukkue. Matalalla kynnyksellä mukaan.

Verre kirjoitti: Ilmoittautumisia sisään rohkeasti! (Noin 10 tuntia sitten)

Päivitetty noin 10 tuntia sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Ei asetettu
38

Botnia P15-2018-2019 Nimenhuuto.com

Botnia P15 pelaa jääpallon P15 SM sarjaa.

Petri kirjoitti: Hienosti alkanut joukkue täyttymään. Lisää tarvitaan. 16 lähtee. Hade lähtee valkuksi ja valitsee lopullisen ryhmän. Tosiaan muista joukkueista voidaan tarvittaessa pyytää pelaajia jos ei omat riitä. Värväys pitää aloittaa piakkoin eli aika pian pitäisi tietää lähtijät. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Pojat
49

Botnia P17 2018-19 Nimenhuuto.com

Botnia P17 pelaa Jääpalloliiton SM-sarjaa.

Petri kirjoitti: Hei. Pyydetään pikaisesti tuomaan Ogeliin pieneksi jääneet Botnia toppatakit ja hupparit. Laitetaan kierrätykseen. Tänään tai huomenna päivän aikaan. Kiitos. (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Pojat
24

BOTNIA P13 2017-2018 Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P13 tulee pelaamaan kahdella joukkueella Jääpalloliiton P13 SM sarjaa tavoitteena tietysti taas mestaruus.

Petri kirjoitti: Hei. Tähän nimenhuutoon ei enää tule viestejä. Käykää kirjautumassa uuteen p15 2018-19 tai p13 2018-19. Keskiviikoksi saatu halliin jäävuoro. Ja ison jään treenit alkaa näillä näkymin 26.11 maanantaina. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääpallo
Oulukylä
Pojat
40

BOTNIA P11 2017-2018 Nimenhuuto.com

muokkaa Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P11 tulee pelaamaan kahdella joukkueella Jääpalloliiton P11 SM sarjaa tavoitteena tietysti mestaruus.

Oliver kirjoitti: Miten tuohon P11 2018-2019 nimenhuutoon pääsee liittymään? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Sekajoukkue
49

BOTNIA P15 2017-2018 Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P15 tulee pelaamaan kahdella joukkueella Jääpalloliiton P15 SM sarjaa tavoitteena tietysti taas mestaruus.

Petri kirjoitti: Jäävuoroja on vähän. Tänne kannaisi tulla. Ilmoittautukaa mahd pian. Varsinkin mini world cup lähtijät. (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Pojat
48

BOTNIA P17 2017-2018 Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P17 tulee pelaamaan Jääpalloliiton P17 SM sarjaa tavoitteena tietysti mestaruus.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Olisko jonkun kassiin eksynyt ma Paven valkoinen pelipaita nro33? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Pojat
20

Botnia P13 Sininen 2019-2020 Nimenhuuto.com

Jonas kirjoitti: Moi. Torstaina meillä on ensimmäinen peli Kontulassa HIFK:iä vastaan. Muutama pelaaja tarvitaan vielä lisää peliin, sekä maalivahti. Tarkistakaa että linsenssit ovat kaikilla kunnossa ennen peliä. Jonas (13 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Sekajoukkue
28

OLS Jääpallo P13 Nimenhuuto.com

Juha kirjoitti: Hei kaikki, Lisäsin meidän osuutemme tekojään yleisöluistelun valvonnoista ja kahvion pidoista Nimenhuutoon. Kahviokyselyn perusteella meillä on neljä kahviovuoroa syksyn aikana. Jos joku haluaa ottaa kopin asiasta, niin toivoisin keskustelun jatkuvan Whatsupissa. Kahviot ovat meidän luisteluvalv... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääpallo
Oulu
Pojat
25

Botnia P11 2016-2017 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Hei. Ovathan kaikki saaneet saaneet ilmoituksen ja kutsun uuteen nimenhuutoon. 06 p13 ja 07 ja nuoremmat p11. Kausi alkaa nyt. Ensimmäinen treeni on lauantaina 23.9 Oulunkylän hallissa klo 17-19. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääpallo
Oulunkylä, Helsinki
Sekajoukkue
52

Botnia P13 2016-2017 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Hei Onko kaikki 05 ja 06 syntyneet saaneet kutsun uuteen nimenhuutoon? Jos ei niin ilmoita. Tämä suljetaan piakkoin. Västeråsin reissu ei taida toteutua. Viimeksi tänään kysyi peruutuspaikkoja. Odotetaan vielä tämä viikko. 23.9 on sitten ensimmäiset jäätreenit. Kaikki paikalle. Ilmoitin p13 joukk... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääpallo
Oulunkylä, Helsinki
Sekajoukkue
44

OLS JÄÄPALLO TEHORYHMÄ Nimenhuuto.com

OLS JÄÄPALLO TEHORYHMÄ on tarkoitettu P13/15/17 jääpallojunnuille, jotka haluavat lisäharjoitteita omien joukkueiden harjoitusten lisäksi. Harjoitukset tehdään ikä- ja kehitystason mukaisesti, rennon räväkällä meiningillä. Tavoitteena on kehittää pelaajien yksilöllisiä fyysisiä ominaisuuksia monipuolisesti.

Tashi kirjoitti: Kai nää reenit nyt sitten on kumminkin.. on 20 km matkaa paikalle ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääpallo
Oulu
Pojat
15

Lennex BK Nimenhuuto.com

Nikula kirjoitti: Näenkös olenko minä maksanut? Oliko tuo tili lennexin? (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulu
Miehet
40

opkl Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Ari Kuokkanen TIEDOKSI KAIKILLE!! Jääpallon harrasteliiga jää tulevalla kaudella 2017-18 kokonaan pelaamatta! Syynä siihen on ilmoittautuneiden joukkueiden vähyys. PS. Lennexin vuorolle mahtuu vielä pari kolme "palloilijaa" Vuorot Ma 27.11 ja 4.12 klo 20:15 Muut vuorot: https://timmi.ouka.fi/WebT... (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty noin 2 vuotta sitten

Jääpallo
Oulu
Ei asetettu
27