Jääpallo Oulu

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Oulu ja lajina on jääpallo. Niitä löytyy yhteensä 19 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, lentopallo, futsal, koripallo, joukkuevoimistelu, pesäpallo, kaukalopallo ja jääpallo.

Katso lista koko maan jääpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

OLS Jääpallo P11 Nimenhuuto.com

OLS:n P9 ja P11 on Pohjois-Suomen johtava jääpallon junnuporukka. Joukkue on avoin kaikille eli mukaan saa tulla kaikki 2008-2012 syntyneet lapset. OLS:n pelaajat ovat mukana pitkässä suomalaisessa ja oululaisessa urheilu- ja liikuntajatkumossa. Joukkueen tavoitteena on luoda innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota lapselle mukava ja viihdyttävä harratus, johon sekä lapsen että vanhempien on kiva tulla mukaan. Jääpallo on älykkäiden urheilijoiden taktinen ulkopeli, joka kehittää lapsen ja nuoren liikunnallisuutta monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia: OLS P11:n tavoitteena on luoda innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota laps...

Kim kirjoitti: Hei! Joukkueen hallinta on siirtymässä myClub -jäsenpalveluun. Maanantaista 19.10. lähtien tapahtumat ovat myClubissa ja Nimenhuuto jää pois. MC:n kautta tulevat myös kuukausimaksujen laskut. Käykää aktivoimassa MC jäsenyytenne ja täyttäkää omat tietonne - aktivointilinkit ovat lähteneet sähköpos... (9 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääpallo
Oulu
Sekajoukkue
49

Botnia-Jokerit P13 Nimenhuuto.com

Botnia-Jokerit P13 joukkue osallistuu kaudella 2020-2021 SM-sarjaan kahdella pelijoukkueella. Toimintamme lähtökohtana on hauskanpito sekä jääpalloon tutustuminen ja siinä kehittyminen pelaajana että joukkueena.Joukkueen toiminta käynnistyy syksyllä 2020. Mikäli olet kiinnostunut tulemaan mukaan joukkueeseen ole yhteydessä Mikko Vänskä 050 596 8834 ja kysy lisää. Bandy är kul!

Valtteri kirjoitti: vade kentälle (9 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkyä
Pojat
27

OLS Jääpallo P17 Nimenhuuto.com

OLS:n P17 on Pohjois-Suomen johtava jääpallon junnuporukka. OLS:n pelaajat ovat mukana pitkässä suomalaisessa ja oululaisessa urheilu- ja liikuntajatkumossa. Joukkueen tavoitteena on pitää yllä innostus jääpalloharrastukseen ja tarjota pojille jämäkän rentoa talvista sporttia. Jääpallosta ei vauhtia ja taitoa puutu! Jääpallo on älykkäiden urheilijoiden taktinen peli, joka kehittää pelaajien ja nuoren liikunnallisuutta monipuolisesti.

Joukkue etsii pelaajia

Henri kirjoitti: Myöhästyy vähän (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulu
Pojat
23

Botnia naiset Nimenhuuto.com

Botnia Bandyn naisten jääpallojoukkue

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa kokeilemaan naisten harrastejääpalloa Oulunkylän tekojääradalle ke...

Lina kirjoitti: Otan mukaan jääpallojuniorin tai kaksi jos se on ok. (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Naiset
41

Botniatytöt Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. Botnia muodostaa mahdollisuuksien mukaan tyttöjoukkueita eri sarjoihin.

Joukkue etsii pelaajia: Botnia kutsuu tervetulleeksi kaiken ikäiset tytöt pelaamaan jääpalloa pääkaup...

Timo kirjoitti: Sunnuntai aamuisin on perinteinen jääpallokoulujää, joka on myös tyttöpelaajien käytettävissä. (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääpallo
Oulunkylä Helsinki
Tytöt
21

Botnia P11 Nimenhuuto.com

Botnia P11 juniorit on Helsinkiläisen Botnia jääpalloseuran juniorijoukkue. Kaudella 2015-16 joukkue pelaa P11 SM-sarjaa, sekä Helsingin piirisarjaa.

Joukkue etsii pelaajia: Tule pelaamaan jääpalloa. Kokeilemaan pääsee aina. Kysy lisää joukkueen johta...

Petri kirjoitti: Hei. Ovathan kaikki tämän kauden pelaajat ilmoittautuneet. Meillä on uusi 2016-17 kauden nimenhuuto, jossa tapahtumat ilmoitetaan. Tätä nimenhuutoa ei enää päivitetä ja se lakkautetaan piakkoin. Ilmoittautumiset minulle pesonen.petri@gmail.com tai Antille. Pp (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Sekajoukkue
32

Botnia JPK ja P11 sininen Nimenhuuto.com

Jääpallouraa aloitteleville lahjakkuuksille tarkoitettu joukkue. Matalalla kynnyksellä mukaan.

Timo kirjoitti: Pistäkääpä in.Ei näitä pelimahdollisuuksia ennen kautta montaa ole.Tämä on harkkapeli jonka tulosta ei tarvitse jännittää. (2 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Ei asetettu
30

Botnia P15-2020-2021 Nimenhuuto.com

Helsingin ja Suomen kovin joukkue tulee Ogelista. Mestaruus tavoitteena!

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Pojat
33

BOTNIA P13 2017-2018 Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P13 tulee pelaamaan kahdella joukkueella Jääpalloliiton P13 SM sarjaa tavoitteena tietysti taas mestaruus.

Petri kirjoitti: Hei. Tähän nimenhuutoon ei enää tule viestejä. Käykää kirjautumassa uuteen p15 2018-19 tai p13 2018-19. Keskiviikoksi saatu halliin jäävuoro. Ja ison jään treenit alkaa näillä näkymin 26.11 maanantaina. (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääpallo
Oulukylä
Pojat
40

BOTNIA P11 2017-2018 Nimenhuuto.com

muokkaa Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P11 tulee pelaamaan kahdella joukkueella Jääpalloliiton P11 SM sarjaa tavoitteena tietysti mestaruus.

Oliver kirjoitti: Miten tuohon P11 2018-2019 nimenhuutoon pääsee liittymään? (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Sekajoukkue
49

BOTNIA P17 2017-2018 Nimenhuuto.com

Botnia on Helsinkiläinen jääpalloseura. Se on Suomen menestynein ja suurin junioriseura. P17 tulee pelaamaan Jääpalloliiton P17 SM sarjaa tavoitteena tietysti mestaruus.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Olisko jonkun kassiin eksynyt ma Paven valkoinen pelipaita nro33? (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Pojat
20

OLS Jääpallo P13 Nimenhuuto.com

Kai kirjoitti: Hei Kaikki, viikonloppuna pelataan siis kaksi peliä kamppareita vastaan. Kampparit ovat ilmoittaneet tulevansa yhdellä 10 hengen joukkueella. Koska kamppareiden p15 joukkue pelaa vkoloppuna tärkeitä loppusarjapelejä, puuttuu meitä vastaan kaikki heidän kovimmat pelaajansa. Meille siis tarjotaan e... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääpallo
Oulu
Pojat
29

Botnia P13 Sininen 2019-2020 Nimenhuuto.com

Jonas kirjoitti: Moi, Nyt kun tiedetään että päästään ylempään lopputurnaukseen, niin on aika laittaa sitovat ilmoittautumiset. Liitteenä meidän valkoisen joukkueen joukkuejohtajan (Vili Pesu) viesti, eli mikäli saadaan tarpeeksi pelaajia sinisestä joukkueesta mukaan, niin matkustetaan molemmat joukkueet yhdessä ... (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääpallo
Oulunkylä
Sekajoukkue
27

Botnia P11 2016-2017 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Hei. Ovathan kaikki saaneet saaneet ilmoituksen ja kutsun uuteen nimenhuutoon. 06 p13 ja 07 ja nuoremmat p11. Kausi alkaa nyt. Ensimmäinen treeni on lauantaina 23.9 Oulunkylän hallissa klo 17-19. (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääpallo
Oulunkylä, Helsinki
Sekajoukkue
52

Botnia P13 2016-2017 Nimenhuuto.com

Petri kirjoitti: Hei Onko kaikki 05 ja 06 syntyneet saaneet kutsun uuteen nimenhuutoon? Jos ei niin ilmoita. Tämä suljetaan piakkoin. Västeråsin reissu ei taida toteutua. Viimeksi tänään kysyi peruutuspaikkoja. Odotetaan vielä tämä viikko. 23.9 on sitten ensimmäiset jäätreenit. Kaikki paikalle. Ilmoitin p13 joukk... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Jääpallo
Oulunkylä, Helsinki
Sekajoukkue
44

OLS JÄÄPALLO TEHORYHMÄ Nimenhuuto.com

OLS JÄÄPALLO TEHORYHMÄ on tarkoitettu P13/15/17 jääpallojunnuille, jotka haluavat lisäharjoitteita omien joukkueiden harjoitusten lisäksi. Harjoitukset tehdään ikä- ja kehitystason mukaisesti, rennon räväkällä meiningillä. Tavoitteena on kehittää pelaajien yksilöllisiä fyysisiä ominaisuuksia monipuolisesti.

Tashi kirjoitti: Kai nää reenit nyt sitten on kumminkin.. on 20 km matkaa paikalle ... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Jääpallo
Oulu
Pojat
15

Botnia P13 2021 Okeli Nimenhuuto.com

Hannu kirjoitti: Eero in. Hannu out. (13 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääpallo
Helsinki Oulunkylä
Sekajoukkue
13

Lennex BK Nimenhuuto.com

Nikula kirjoitti: Näenkös olenko minä maksanut? Oliko tuo tili lennexin? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääpallo
Oulu
Miehet
40

opkl Nimenhuuto.com

Ari kirjoitti: Ari Kuokkanen TIEDOKSI KAIKILLE!! Jääpallon harrasteliiga jää tulevalla kaudella 2017-18 kokonaan pelaamatta! Syynä siihen on ilmoittautuneiden joukkueiden vähyys. PS. Lennexin vuorolle mahtuu vielä pari kolme "palloilijaa" Vuorot Ma 27.11 ja 4.12 klo 20:15 Muut vuorot: https://timmi.ouka.fi/WebT... (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Jääpallo
Oulu
Ei asetettu
26