Jääpallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääpallo. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, futsal, pesäpallo, yleisurheilu, sähly, lentopallo ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jääpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JPS P10-P11 Nimenhuuto.com

Toiminta ja harjoittelu kaudella 2020-21 Harjoittelun ja pelaajakehityksen tavoitteet: - harjoitellaan jääpallotaitoja, painopiste luistelutekniikassa - ryhmässä toimimisen taidoilla on keskeinen rooli toiminnassa - pelaajan ymmärrys joukkuepelistä lisääntyy - kauden aikana muotoutuu yhtenäinen, innostunut joukkue - kaikki jatkavat jääpalloa myös seuraavalla kaudella - kannustetaan monipuoliseen liikuntaan

Kimmo kirjoitti: Laittakaa kysymyksiä leiristä tänne tai soitelkaa minulle, niin etsin vastauksia :-) (14 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
44

JPS kamapörssi Nimenhuuto.com

Täällä voit ilmoittaa kaikille tähän ryhmään liittyneille JPS Juniorit ry:n pelaajille, jos sinulla on myytävänä tai halu ostaa jääpallo- tai jalkapallovarusteita. Kirjoita täällä uusi viesti (Viestit - Kirjoita uusi), jossa kerrot perustiedot varusteista, joita olet myymässä / ostamassa. Muistathan laittaa viestiisi yhteystiedot (puh.nro ja/tai sähköpostiosoite), josta sinua voi tavoitella myynnin/oston merkeissä.

Arto kirjoitti: Ostetaan varustekassi. Perässävedettävä ja mielellään pyörillä niin ei mene heti puhki. :) Reppumallikin olis hyvä. Terv. Arto S 0407059538 (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Jääpallo ja Jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
118

JPS P13 Nimenhuuto.com

JPS P13 joukkueen nimenhuuto

Sanna kirjoitti: Moikka! JPS junnujoukkueiden kausi 21-22 polkaistaan käyntiin kaikkien joukkueiden yhteisellä leirillä Piispalan nuorisokeskuksessa 8.-10.10.2021. Piispalan verkkosivut ovat osoitteessa https://piispala.fi/ Nuorimmilla pelaajilla kyseessä on päiväleiri lauantaina, isommilla la-su, ja U18-joukkuee... (21 päivää sitten)

Päivitetty 21 päivää sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
37

JPS Jääpallokoulu Nimenhuuto.com

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
56

JPS P11 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Koronaohjeistus syksyn harjoitteluun JPS-Juniorit Ry:n ja JPS:ryn ohjeistus syksyn koronaturvalliseen harjoitteluun Koronaviruspandemia jatkuu edelleen myös Jyväskylässä, ja suhtaudumme asiaan vakavasti. Tavoitteenamme on kuitenkin, että jääpallokausi saadaan pidettyä käynnissä ja joukkueiden har... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 11 kuukautta sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
20

JPS P15 Nimenhuuto.com

Simo kirjoitti: TURNAUS VARKAUDESSA 14-15.11 - Ilmoittautuminen 30.10 klo 12 mennessä! Osallistumme Varkaudessa 8 joukkueen turnaukseen. Kyseessä on tärkein valmistautumistapahtuma alkavaan SM-alkusarjaan. Tarkempi otteluohjelma ja turnausohjeet julkaistaan myöhemmin, mutta pelit ajoittuvat lauantaina klo 10-22,... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Pojat
27

JPS U18 Nimenhuuto.com

Jääpallo
Jyväskylä
Pojat
27