Jääpallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääpallo. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, lentopallo, futsal, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JPS P9-P10 Nimenhuuto.com

Toiminta ja harjoittelu kaudella 2019-20 Harjoittelun ja pelaajakehityksen tavoitteet: - harjoitellaan jääpallon perustaitoja, painopiste luistelutekniikassa - ryhmässä toimimisen taidoilla on keskeinen rooli toiminnassa - pelaajan ymmärrys joukkuepelistä lisääntyy - kauden aikana muotoutuu yhtenäinen, innostunut joukkue - kaikki jatkavat jääpalloa myös seuraavalla kaudella - kannustetaan monipuoliseen liikuntaan

Kimmo kirjoitti: Hei kaikille, Päivitin toimintasuunnitelmaa ja lisäsin syksyn aikana mukaan tulleita pelaajia listalle. Meitä on nyt 14 pelaajaa, mutta mukaan mahtuu vielä! Viitaniemen jäiden alkaessa voitte kysellä kavereita kokeilemaan lajia, kokeilun kautta meilläkin innostus lajiin alkoi. Seura- ja kausimaks... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
22

JPS kamapörssi Nimenhuuto.com

Täällä voit ilmoittaa kaikille tähän ryhmään liittyneille JPS Juniorit ry:n pelaajille, jos sinulla on myytävänä tai halu ostaa jääpallo- tai jalkapallovarusteita. Kirjoita täällä uusi viesti (Viestit - Kirjoita uusi), jossa kerrot perustiedot varusteista, joita olet myymässä / ostamassa. Muistathan laittaa viestiisi yhteystiedot (puh.nro ja/tai sähköpostiosoite), josta sinua voi tavoitella myynnin/oston merkeissä.

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Jääpallo ja Jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
116

JPS P13 Nimenhuuto.com

JPS P13 joukkueen nimenhuuto

Jarkko kirjoitti: Moi! Muistutus kaikille: Jääpalllon erotuomarikoulutus järjestetään keskiviikkona 23.10.2019 Viitaniemen koululla alkaen klo 18. Klo 18-19 sääntömuutokset kaikille Klo 19-20.30 erotuomari koulutus uudet tuomarit Laittakaa viestiä eteenpäin asiasta kiinnostuneille. Säännöt liiton sivuilta http://w... (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
38

JPS P11 Nimenhuuto.com

Niko-Mikko kirjoitti: Viitenumerot kaudelle 2019-2020 JPS P11 Alla pelaajien viitenumerot, käyttäkää aina maksujen yhteydessä viitenumeroa, kiitos! Kunhan seuramaksun määrä varmistuu, maksakaa seuramaksu omana suorituksenaan ja tulevat kausimaksut omanaan. Ja olkaa heti yhteydessä, jos jotain epäselvää. Terveisin rahu... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
26

JPS Jääpallokoulu Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moikka vielä! Nikon kaulasuoja hukan teillä. Saattoi eilen koppi hässäkässä mennä jonkun muun kassiin? (Ilkka + poika vieressä ?). Niko tulossa perjantaina P10 harkkoihin. Jos jääpallokoululla ei enää ole harkkoja niin kiitos kaikille kivasta kaudesta! Syksyllä sit jatketaan. Kesä pelataan futist... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
31

JPS P15-17 Nimenhuuto.com

Vilho kirjoitti: Morjens. Saisko Vihulle omat tunnukset nimenhuutoon? (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Pojat
37

JPS P13-2014-2015 Nimenhuuto.com

Kalle kirjoitti: Onkohan näitä treenejä? Ainakin eilen jää ei ollut oikein iskukunnossa... (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
28