Jääpallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääpallo. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, koripallo, futsal, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jääpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - jääpallo - Jyväskylä

Jääpallo - Jyväskylä

JPS P10 Nimenhuuto.com

Toiminta ja harjoittelu kaudella 2018-19 Harjoittelun ja pelaajakehityksen tavoitteet: - harjoitellaan jääpallon perustaitoja, painopiste luistelutekniikassa - ryhmässä toimimisen taidoilla on keskeinen rooli toiminnassa - pelaajan ymmärrys joukkuepelistä lisääntyy - kauden aikana muotoutuu yhtenäinen, innostunut joukkue - kaikki jatkavat jääpalloa myös seuraavalla kaudella - kannustetaan monipuoliseen liikuntaan

Ilkka kirjoitti: Hei! Painivuoro on sunnuntaisin klo 18-19, ensimmäinen vuoro 31.3 (pääsiäissunnuntaina ei painita). Kustannusarvio paineista huhti-toukokuu on 40-50 euroa/hlö. Tarkka summa ilmoitetaan toukokuussa, jolloin myös maksuohjeet. (5 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
24

JPS P13 Nimenhuuto.com

JPS P13 joukkueen nimenhuuto

Jarkko kirjoitti: Viitaniemessä 12.3.2019 klo 17.30 alkaen paikalla edustuksen pelaajia ja SM-pokaali! Makkara- laku- ja mehutarjoilu. Kaikki paikalle, jos vain suinkin mahdollista. Tulkaa juhlimaan ja kuvaan pokaalin kanssa! (9 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
36

JPS Jääpallokoulu Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Moikka vielä! Nikon kaulasuoja hukan teillä. Saattoi eilen koppi hässäkässä mennä jonkun muun kassiin? (Ilkka + poika vieressä ?). Niko tulossa perjantaina P10 harkkoihin. Jos jääpallokoululla ei enää ole harkkoja niin kiitos kaikille kivasta kaudesta! Syksyllä sit jatketaan. Kesä pelataan futist... (7 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
28

JPS P15-17 Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Fani- ja perhebussit finaaliin Lappeenrantaan! JPS järjestää kannattajilleen fanibussit Lappeenrantaan! Busseja lähtee kaksi, fanibussi ja perhebussi. Kyydin hinta 20e ja alle 15-vuotiailta 10e, pääsyliput eivät sisälly hintaan. Lippujen hinnat 20e/10e. Lähtö on Viitaniemen parkkipaikalta klo 10.... (13 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Pojat
32

JPS P11 Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Hei, lopputurnauksen joukkueiden kokoonpanot täytyy ilmoittaa liittoon tammikuun loppuun mennessä. Tästä syystä sitovat ilmoittautumiset tähän tapahtumaan 22.1. klo 24:00 mennessä. T. Jukka (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
32

JPS P13-2014-2015 Nimenhuuto.com

Kalle kirjoitti: Onkohan näitä treenejä? Ainakin eilen jää ei ollut oikein iskukunnossa... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
28