Jääpallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääpallo. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, koripallo, lentopallo, futsal, pesäpallo, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jääpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JPS P10 Nimenhuuto.com

Toiminta ja harjoittelu kaudella 2018-19 Harjoittelun ja pelaajakehityksen tavoitteet: - harjoitellaan jääpallon perustaitoja, painopiste luistelutekniikassa - ryhmässä toimimisen taidoilla on keskeinen rooli toiminnassa - pelaajan ymmärrys joukkuepelistä lisääntyy - kauden aikana muotoutuu yhtenäinen, innostunut joukkue - kaikki jatkavat jääpalloa myös seuraavalla kaudella - kannustetaan monipuoliseen liikuntaan

Ilkka kirjoitti: Moi! Vanhemmista toivotaan jäseniä johtokuntaan, oheinen viesti tiedoksi: JPS-Juniorit Ry:n kevätkokous pidetään maanantaina 13.5.2019 klo 18.00 Viitaniemessä. Kevätkokouksen isoin asia on johtokunnan nimeäminen kaudelle 2019-2020. Nykyinen johtokunta toivoo, että asia etenisi seuraavasti: Johtok... (15 päivää sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
25

JPS P13 Nimenhuuto.com

JPS P13 joukkueen nimenhuuto

Jarkko kirjoitti: Viitaniemessä 12.3.2019 klo 17.30 alkaen paikalla edustuksen pelaajia ja SM-pokaali! Makkara- laku- ja mehutarjoilu. Kaikki paikalle, jos vain suinkin mahdollista. Tulkaa juhlimaan ja kuvaan pokaalin kanssa! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
42

JPS P11 Nimenhuuto.com

Sanna kirjoitti: Halutessaan kukin päättäjäisiin osallistuva pelaaja saa ottaa aikuisen mukaan. Aikuiselle Aaltoalvarin ranneke joukkueen piikkiin :) (26 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
32

JPS Jääpallokoulu Nimenhuuto.com

Niko kirjoitti: Moikka vielä! Nikon kaulasuoja hukan teillä. Saattoi eilen koppi hässäkässä mennä jonkun muun kassiin? (Ilkka + poika vieressä ?). Niko tulossa perjantaina P10 harkkoihin. Jos jääpallokoululla ei enää ole harkkoja niin kiitos kaikille kivasta kaudesta! Syksyllä sit jatketaan. Kesä pelataan futist... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
27

JPS P15-17 Nimenhuuto.com

Jarkko kirjoitti: Fani- ja perhebussit finaaliin Lappeenrantaan! JPS järjestää kannattajilleen fanibussit Lappeenrantaan! Busseja lähtee kaksi, fanibussi ja perhebussi. Kyydin hinta 20e ja alle 15-vuotiailta 10e, pääsyliput eivät sisälly hintaan. Lippujen hinnat 20e/10e. Lähtö on Viitaniemen parkkipaikalta klo 10.... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Pojat
39

JPS P13-2014-2015 Nimenhuuto.com

Kalle kirjoitti: Onkohan näitä treenejä? Ainakin eilen jää ei ollut oikein iskukunnossa... (Noin 4 vuotta sitten)

Päivitetty noin 4 vuotta sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
28