Jääpallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääpallo. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, lentopallo, futsal, pesäpallo, sähly, yleisurheilu ja sulkapallo.

Katso lista koko maan jääpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JPS P10-P11 Nimenhuuto.com

Toiminta ja harjoittelu kaudella 2020-21 Harjoittelun ja pelaajakehityksen tavoitteet: - harjoitellaan jääpallotaitoja, painopiste luistelutekniikassa - ryhmässä toimimisen taidoilla on keskeinen rooli toiminnassa - pelaajan ymmärrys joukkuepelistä lisääntyy - kauden aikana muotoutuu yhtenäinen, innostunut joukkue - kaikki jatkavat jääpalloa myös seuraavalla kaudella - kannustetaan monipuoliseen liikuntaan

Kimmo kirjoitti: Vanhempainpalaveri peruttu huomiseksi, harkat kuitenkin pidetään. Harkkoihin on ilmoittautunut niin vähän porukkaa, että ei kannata pitää palaveria jos vanhempia ei ole paikalla toimihenklöiden lisäks kuin yksi. JPS:n hallitukselta on tullut paine pitää vanhempainpalaverit viimeviikkoon mennessä,... (Noin 13 tuntia sitten)

Päivitetty noin 13 tuntia sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
32

JPS kamapörssi Nimenhuuto.com

Täällä voit ilmoittaa kaikille tähän ryhmään liittyneille JPS Juniorit ry:n pelaajille, jos sinulla on myytävänä tai halu ostaa jääpallo- tai jalkapallovarusteita. Kirjoita täällä uusi viesti (Viestit - Kirjoita uusi), jossa kerrot perustiedot varusteista, joita olet myymässä / ostamassa. Muistathan laittaa viestiisi yhteystiedot (puh.nro ja/tai sähköpostiosoite), josta sinua voi tavoitella myynnin/oston merkeissä.

Päivitetty vuosi sitten

Jääpallo ja Jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
117

JPS P13 Nimenhuuto.com

JPS P13 joukkueen nimenhuuto

Nuutti kirjoitti: Nuutilla molemmat paidat kotona. (Noin 12 tuntia sitten)

Päivitetty noin 12 tuntia sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
42

JPS P11 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Koronaohjeistus syksyn harjoitteluun JPS-Juniorit Ry:n ja JPS:ryn ohjeistus syksyn koronaturvalliseen harjoitteluun Koronaviruspandemia jatkuu edelleen myös Jyväskylässä, ja suhtaudumme asiaan vakavasti. Tavoitteenamme on kuitenkin, että jääpallokausi saadaan pidettyä käynnissä ja joukkueiden har... (18 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
22

JPS Jääpallokoulu Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Viitaniemi kiinni itsenäisyyspäivän. (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
28

JPS P15 Nimenhuuto.com

Vilho kirjoitti: Morjens. Saisko Vihulle omat tunnukset nimenhuutoon? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Pojat
24

JPS P17 Nimenhuuto.com

Jääpallo
Jyväskylä
Pojat
21