Jääpallo Jyväskylä

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Jyväskylä ja lajina on jääpallo. Niitä löytyy yhteensä 7 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, koripallo, pesäpallo, futsal, lentopallo, yleisurheilu, sähly ja kaukalopallo.

Katso lista koko maan jääpallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

JPS P10-P11 Nimenhuuto.com

Toiminta ja harjoittelu kaudella 2020-21 Harjoittelun ja pelaajakehityksen tavoitteet: - harjoitellaan jääpallotaitoja, painopiste luistelutekniikassa - ryhmässä toimimisen taidoilla on keskeinen rooli toiminnassa - pelaajan ymmärrys joukkuepelistä lisääntyy - kauden aikana muotoutuu yhtenäinen, innostunut joukkue - kaikki jatkavat jääpalloa myös seuraavalla kaudella - kannustetaan monipuoliseen liikuntaan

Benjamin kirjoitti: Syksyn vanhempainpalaverissa toivottiin, että vanhemmat eivät tulisi koppiin. Onko tähän tullut muutoksia? Toivovatko valmentajat vanhemmilta apua luistinten kiristämisen kanssa. Vai onko toive se, että vanhemmat solmivat luistimet ensisijaisesti kopin ulkopuolella? Onko luistinten teroitus joten... (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin 15 tuntia sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
39

JPS kamapörssi Nimenhuuto.com

Täällä voit ilmoittaa kaikille tähän ryhmään liittyneille JPS Juniorit ry:n pelaajille, jos sinulla on myytävänä tai halu ostaa jääpallo- tai jalkapallovarusteita. Kirjoita täällä uusi viesti (Viestit - Kirjoita uusi), jossa kerrot perustiedot varusteista, joita olet myymässä / ostamassa. Muistathan laittaa viestiisi yhteystiedot (puh.nro ja/tai sähköpostiosoite), josta sinua voi tavoitella myynnin/oston merkeissä.

Kasper kirjoitti: Meille! T. Jonna (22 päivää sitten)

Päivitetty 22 päivää sitten

Jääpallo ja Jalkapallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
118

JPS P13 Nimenhuuto.com

JPS P13 joukkueen nimenhuuto

Teemu kirjoitti: Hei, Jääpalloliitto on tehnyt linjauksen, jonka mukaan kaikkien juniorisarjojen ottelut keskeytetään 2.12-31.12.2020 väliseksi ajaksi. Eli myöskään meidän joukkueiden pelejä ei pelata. Liiton tiedote: http://www.finbandy.fi/fi/2020/12/tiedote-juniorisarjojen-ottelut-keskeytetään-2-12-31-12-2020/ ... (Noin 16 tuntia sitten)

Päivitetty noin 16 tuntia sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
37

JPS Jääpallokoulu Nimenhuuto.com

Olli kirjoitti: Viitaniemi kiinni itsenäisyyspäivän. (Vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Sekajoukkue
49

JPS P11 Nimenhuuto.com

Toni kirjoitti: Koronaohjeistus syksyn harjoitteluun JPS-Juniorit Ry:n ja JPS:ryn ohjeistus syksyn koronaturvalliseen harjoitteluun Koronaviruspandemia jatkuu edelleen myös Jyväskylässä, ja suhtaudumme asiaan vakavasti. Tavoitteenamme on kuitenkin, että jääpallokausi saadaan pidettyä käynnissä ja joukkueiden har... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Ei asetettu
20

JPS P15 Nimenhuuto.com

Simo kirjoitti: TURNAUS VARKAUDESSA 14-15.11 - Ilmoittautuminen 30.10 klo 12 mennessä! Osallistumme Varkaudessa 8 joukkueen turnaukseen. Kyseessä on tärkein valmistautumistapahtuma alkavaan SM-alkusarjaan. Tarkempi otteluohjelma ja turnausohjeet julkaistaan myöhemmin, mutta pelit ajoittuvat lauantaina klo 10-22,... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Jääpallo
Jyväskylä
Pojat
26

JPS P17 Nimenhuuto.com

Jääpallo
Jyväskylä
Pojat
29