Joukkuevoimistelu Hämeenlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hämeenlinna ja lajina on joukkuevoimistelu. Niitä löytyy yhteensä 6 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, lentopallo, joukkuevoimistelu, pesäpallo, koripallo, cheerleading, keilailu ja suunnistus.

Katso lista koko maan joukkuevoimistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

HämVS JV Adalmiinat Nimenhuuto.com

Mikaela kirjoitti: Lisenssi-infoa! 8-10v-kilpasarjan lisenssi on Kilpa B lisenssi (hinta 45e). Kaikilla tulisi olla lisenssi hankittuna Hoikan kautta viimeistään 25.9.! Suosittelen myös ostamaan vakuutuksen lisenssiin sairastumisien ja tapaturmien varalle. (17 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Hämeenlinna
Ei asetettu
16

Hämvs JV Adalmiinat H Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Noin kuukausi sitten)

Joukkuevoimistelu
Hämeenlinna
Tytöt
2

Spiraliinat Nimenhuuto.com

Janika kirjoitti: Moi, Kuinka moni pääsee hiihtolomalla 3-4.3 olevina päivinä treenaamaan? Muuten hiihtoloma on vapaata. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Joukkuevoimistelu
Hämeenlinna
Tytöt
18

Rosaliinat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei Team Place OY ilmoitta että vaatteet ovat tänään lähtenyt kohti Hämeenlinna. Ovat siis alkuviikosta minulla. Osa on jo maksun suorittanutkin, loput maksu pitää olla suoritettu 21.2.2017 minun tilille. Kiitos. T: Merja Hei Tyttöjen Team Place Oy vaatetilaus on tehty. Vivid housut 55.-€ Stream ... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Hämeenlinna
Tytöt
9

Bellariinat Nimenhuuto.com

Henni kirjoitti: Henni on Keski-Suomessa mökillä. (Noin 2 vuotta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Hämeenlinna
Ei asetettu
14

Team HämVS JV Adalmiinat H Nimenhuuto.com

Nina kirjoitti: JÄSENTIETOREKISTERI HOIKAN KÄYTTÖINFO Maanantaina 27.5. klo 18:00 järjestämme jäsentietorekisteri hoikan käyttöinfon Tavastia-Areenalla. Koska ilmoittautuminen syksyn ryhmiin tehdään hoikan kautta, niin haluamme tarjota mahdollisuuden pieneen käyttö koulutukseen. Voimisteluseuran hallitus tarjoaa... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Hämeenlinna
Ei asetettu
6