Joukkuevoimistelu Hämeenlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hämeenlinna ja lajina on joukkuevoimistelu. Niitä löytyy yhteensä 5 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, salibandy, lentopallo, pesäpallo, joukkuevoimistelu, cheerleading, koripallo, sähly ja keilailu.

Katso lista koko maan joukkuevoimistelujoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - joukkuevoimistelu - Hämeenlinna

Joukkuevoimistelu - Hämeenlinna

Rosaliinat Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei Team Place OY ilmoitta että vaatteet ovat tänään lähtenyt kohti Hämeenlinna. Ovat siis alkuviikosta minulla. Osa on jo maksun suorittanutkin, loput maksu pitää olla suoritettu 21.2.2017 minun tilille. Kiitos. T: Merja Hei Tyttöjen Team Place Oy vaatetilaus on tehty. Vivid housut 55.-€ Stream ... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Hämeenlinna
Tytöt
10

Bellariinat Nimenhuuto.com

Henni kirjoitti: Henni on Keski-Suomessa mökillä. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Hämeenlinna
Ei asetettu
14

Team HämVS JV Adalmiinat Nimenhuuto.com

Nina kirjoitti: STARA TAMPERE 24.11.2018 Hervannan vapaa-aikakeskus, Lindforsinkatu 5, 33720 Tampere Lähtö punaportilta klo 11.00, toivomme että bussilla tulevat kaikki joukkueen tytöt. Lähteä saa omilla kyydeillä (ilmoittakaa minulle, niin tiedän). Bussi on kuitenkin varattu kaikille staraan osallistuville ja y... (26 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Joukkuevoimistelu
Hämeenlinna
Ei asetettu
19

Team HämVS JV Adalmiinat H Nimenhuuto.com

Nina kirjoitti: Heippa, Tavastia-Areenalla järjestetään kuntayhtymän pikkujoulut pe 23.11. Sali on pikkujoulujen vuoksi poissa käytöstämme. Voimisteluseura on saanut talkootehtävän, josta seuramme saa korvauksen. Seuran on tarkoitus siivota pikkujoulujen jälkeen hallin tilat (sali, aula, pukuhuoneet...). Koska s... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Joukkuevoimistelu
Hämeenlinna
Ei asetettu
6

Spiraliinat Nimenhuuto.com

Janika kirjoitti: Moi, Kuinka moni pääsee hiihtolomalla 3-4.3 olevina päivinä treenaamaan? Muuten hiihtoloma on vapaata. (11 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Joukkuevoimistelu
Hämeenlinna
Tytöt
19