Lentopallo Hämeenlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hämeenlinna ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, lentopallo, joukkuevoimistelu, koripallo, pesäpallo, keilailu, vapaaehtoistyö ja sulkapallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

PEkolanPOjat Nimenhuuto.com

Nimi Pekolan Pojat luotu joukkueen nimeksi Kiipulan turnaukseen osallistumista varten joskus vuonna 2006 2008. Varsinaista joukkuetta ei ole, pelaamme iltojen iloksi ja kavereiden kiusaksi! Pelivuorot varattu rakennusliike TL Sippolan nimissä. Ja koska Pekolasta ei ole tällä hetkellä (2016) aktiivisia osallistujia, niin nimeä lyhennetty syyskuussa 2016 Pelipojiksi (pallotunnus ja lyhenne edelleen PEPO).

Matti kirjoitti: Kolme paikkaa tyhjänä! Nyt nopeasti merkkaamaan! (Melkein 3 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo
Hämeenlinna
Miehet
34

Luolajan Kajastus Hämeenlinna Nimenhuuto.com

Luolajan Kajastuksen edustusjoukkue.

Veli kirjoitti: Mikon apukäsi (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Hämeenlinna
Miehet
24

HUPS Nimenhuuto.com

Aikuisten harrastelentopalloporukka.

Matti kirjoitti: HML liikuntahallit 27.11.2020 Liikuntatiloissa edellytetään kasvomaskin käyttöä kaikilta yli 15-vuotiailta kaikissa yleisissä tiloissa, auloissa, katsomoissa ja pukuhuoneissa. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. Henkilön oma ilmoi... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo ja Rantalentopallo
Hämeenlinna
Ei asetettu
32

Piriste Nimenhuuto.com

Pirjo kirjoitti: varauksella, on flunssainen olo ? (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Lentopallo
Hämeenlinna
Sekajoukkue
31

Team Ahne Nimenhuuto.com

Aikuisten naisten lentisporukka, joka ei pelaa mitään sarjaa, mutta käy turnauksissa aina kun pystyy.

Pekka kirjoitti: Moi! Ajattelin kysäistä yleistä kantaa siihen, että: Onko hyvin vähän kokemusta omaava henkilö kentällä huonompi vai parempi vaihtoehto, kuin tyhjään paikkaan verrattaessa? Nyt, kun koronan myötä on kovin vähäväkistä ollut, niin kenties joku "aloittelijakin" voisi olla yksi mahdollisuus pelaajien... (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Hämeenlinna
Naiset
20

HLPK AB-tytöt Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Sujuuko käyttöönotto? Lue usein kysytyt kysymykset: http://support.nimenhuuto.com/ Sporttiterveisin, Olli asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Hämeenlinna
Tytöt
27

Pelihalukkaat Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Etelä-Suomen aluehallintovirasto on maanantaina 5.1.2021 antanut Kanta-Hämeen yleisötilaisuuksia ja kokouksia koskevan päätöksen, jolla tällä hetkellä voimassa oleva tilaisuuksien kokorajaus 10 henkilöä jatkuu 31.1.2021 asti. Kanta-Hämeen pandemiaryhmä on lisäksi antanut oman suosituksensa. Näide... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Hämeenlinna
Sekajoukkue
18

idänpääntoive Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Päivää. Nyt olisi viimeiset hetket maksaa syksyn pelimaksut. Lasku on tullut ja seuran tilillä ei ole tarpeeksi rahaa. Jos joku tuntee näitä, jotka eivät ole nimenhuudossa, niin välittäkää tieto, esim Antero, jne (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Hämeenlinna
Sekajoukkue
28

Kajastus M Nimenhuuto.com

Ilari kirjoitti: Tuun jos ei muuten saada 6. Mulla ois muuta jo sovittua menoa klo 18 alkaen (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 3 vuotta sitten

Lentopallo
Hämeenlinna
Ei asetettu
17