Lentopallo Hämeenlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hämeenlinna ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 8 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, pesäpallo, keilailu, joukkuevoimistelu, cheerleading, sähly ja amerikkalainen jalkapallo.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Hämeenlinna

Lentopallo - Hämeenlinna

PEkolanPOjat Nimenhuuto.com

Nimi Pekolan Pojat luotu joukkueen nimeksi Kiipulan turnaukseen osallistumista varten joskus vuonna 2006 2008. Varsinaista joukkuetta ei ole, pelaamme iltojen iloksi ja kavereiden kiusaksi! Pelivuorot varattu rakennusliike TL Sippolan nimissä. Ja koska Pekolasta ei ole tällä hetkellä (2016) aktiivisia osallistujia, niin nimeä lyhennetty syyskuussa 2016 Pelipojiksi (pallotunnus ja lyhenne edelleen PEPO).

Timo kirjoitti: Minun peukalo ja uusivuosi taittui samana yönä, nyt odotan että se paranee, tulisin jos voisin.. (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 kuukautta sitten

Lentopallo
Hämeenlinna
Miehet
27

HUPS Nimenhuuto.com

Michael kirjoitti: Hei, Uschanoffin Jokelta sellaiset terveiset, että nyt tarvittais oluen-/makkaranmyyjiä Pumppuhuoneelle 1.7. järjestettävän Guns N' Roses -konsertin yhteyteen. Korvauksetta hommia ei tietenkään tarvitse tehdä, joskaan en tiedä millaisista summista on kyse. Lisätietoja: Jokke 050 4112242 (30 päivää sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Lentopallo ja Rantalentopallo
Hämeenlinna
Ei asetettu
20

Piriste Nimenhuuto.com

Maritta kirjoitti: Hei, Jukka on tulossa myös pelaan ja kysyn myös Pipeä tv Maritta (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Hämeenlinna
Sekajoukkue
25

Luolajan Kajastus Nimenhuuto.com

Luolajan Kajastus on Hämeenlinnalainen lentopalloseura, jolla on takanaan maineikas historia. Seura on perustettu jo vuonna 1921 Luolajan työväentalossa. Seura saavutti ensimmäisen TUL:n mestaruutensa yli 60 vuotta sitten eli vuonna 1947. Menestys oli parhaimmillaan 1960-luvun loppupuolelta seuraavan vuosikymmenen puoliväliin, jolloin Luolajan Kajastus voitti 4 SM-kultaa, 3 hopeaa ja 2 pronssia. Seura saavutti myös 3 Suomen Cupin voittoa ja 3 TUL:n mestaruutta.

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Joukkueeseen on luotu myös muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, voit lähettää viestiä osoitteeseen support@nimenhuuto.com. Terkuin, Satu... (Noin 3 vuotta sitten)

Päivitetty noin 3 vuotta sitten

Lentopallo
Hämeenlinna
Ei asetettu
15

Team Ahne Nimenhuuto.com

Aikuisten naisten lentisporukka, joka ei pelaa mitään sarjaa, mutta käy turnauksissa aina kun pystyy.

Marja kirjoitti: Saliin laitetaan lava kevätjuhlia varten 22.5 eli viimeinen vuoro on 18.5. (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Lentopallo
Hämeenlinna
Naiset
13

Pelihalukkaat Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Kiitokset menneestä kaudesta ja hyvää kesää kaikille. Siis myös niille, jotka eivät käy Katisissa pelaamassa, tiistaisin, torstaisin ja sunnuntaisin... :-) Laskutus ei taaskaan ollut ajan tasalla ja viimeinen vuoro pelattiinkin sitten maksutta. Siirrän ylijäämän syksylle. Syksyn vuoroja ei vielä ... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Hämeenlinna
Sekajoukkue
14

idänpääntoive Nimenhuuto.com

Katri kirjoitti: Salimaksujen aika on jälleen koittanut! Tili: FI02 5680 2720 0235 08, Idänpään Toive ry, ja summa 80 euroa. Kiitos! (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Lentopallo
Hämeenlinna
Sekajoukkue
21

Kajastus M Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Jos saadaan kevyet pelit kasaan. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Hämeenlinna
Ei asetettu
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.