Lentopallo Hämeenlinna

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Hämeenlinna ja lajina on lentopallo, lentis ja volleyball. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: jääkiekko, salibandy, lentopallo, pesäpallo, keilailu, sähly, amerikkalainen jalkapallo, joukkuevoimistelu ja uinti.

Katso lista koko maan lentopallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - lentopallo - Hämeenlinna

Lentopallo - Hämeenlinna

PEkolanPOjat Nimenhuuto.com

Nimi Pekolan Pojat luotu joukkueen nimeksi Kiipulan turnaukseen osallistumista varten joskus vuonna 2006 2008. Varsinaista joukkuetta ei ole, pelaamme iltojen iloksi ja kavereiden kiusaksi! Pelivuorot varattu rakennusliike TL Sippolan nimissä. Ja koska Pekolasta ei ole tällä hetkellä (2016) aktiivisia osallistujia, niin nimeä lyhennetty syyskuussa 2016 Pelipojiksi (pallotunnus ja lyhenne edelleen PEPO).

Timo kirjoitti: Minun peukalo ja uusivuosi taittui samana yönä, nyt odotan että se paranee, tulisin jos voisin.. (7 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Lentopallo
Hämeenlinna
Miehet
26

HUPS Nimenhuuto.com

Jukka kirjoitti: Hoidettu! (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Lentopallo ja Rantalentopallo
Hämeenlinna
Ei asetettu
26

Piriste Nimenhuuto.com

Ville kirjoitti: Pelit jatkuvat vielä tänään, vaikka kisat on takana! Vielä täytyy kuvioita hieroa ensi vuotta ajatellen :-) Kaikki mukaan! (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Lentopallo
Hämeenlinna
Sekajoukkue
25

Lentopallogirls Nimenhuuto.com

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tervetuloa! Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi. Ongelmia käyttöönotossa? Lue usein kysytyt kysymykset: http://nimenhuuto.com/faq. Sporttiterveisin, Satu asiakaspalvelusta PS: Voit halutessasi poistaa esimerkkiviestit ja –pelaajat joukkueesta :) (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Lentopallo
Hämeenlinna
Naiset
24

Luolajan Kajastus Nimenhuuto.com

Luolajan Kajastus on Hämeenlinnalainen lentopalloseura, jolla on takanaan maineikas historia. Seura on perustettu jo vuonna 1921 Luolajan työväentalossa. Seura saavutti ensimmäisen TUL:n mestaruutensa yli 60 vuotta sitten eli vuonna 1947. Menestys oli parhaimmillaan 1960-luvun loppupuolelta seuraavan vuosikymmenen puoliväliin, jolloin Luolajan Kajastus voitti 4 SM-kultaa, 3 hopeaa ja 2 pronssia. Seura saavutti myös 3 Suomen Cupin voittoa ja 3 TUL:n mestaruutta.

Satu kirjoitti: Tervetuloa! Tämä on esimerkkiviesti joukkuesivusi ilmoitustaululla. Joukkueeseen on luotu myös muutama esimerkki pelaajista ja tapahtumista. Kiva saada joukkueenne palvelumme käyttäjäksi! Jos käyttöönotossa ilmenee ongelmia, voit lähettää viestiä osoitteeseen support@nimenhuuto.com. Terkuin, Satu... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Lentopallo
Hämeenlinna
Ei asetettu
15

Team Ahne Nimenhuuto.com

Aikuisten naisten lentisporukka, joka ei pelaa mitään sarjaa, mutta käy turnauksissa aina kun pystyy.

Pekka kirjoitti: Moi! Onks ne maksuohjeet jossain täällä? Mä en ainakaan heti bongannu... :-( (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Lentopallo
Hämeenlinna
Naiset
13

Kajastus M Nimenhuuto.com

Jarno kirjoitti: Pienellä varauksella, jos selkä oikenee. Nyt on aika jumissa. (Noin 18 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Lentopallo
Hämeenlinna
Ei asetettu
22

idänpääntoive Nimenhuuto.com

Timo kirjoitti: Tänään tuli viestiä vuorojen peruutuksista. Koskee joulun välipäiviä, ilmeisesti talonmies ruvennut laiskaksi, kun eivät saa salia tyhjäksi... Tässä listaa aiheesta: Su 25.12. - peruttu Ke 28.12. - peruttu Su 1.1. - peruttu Ke 4.1. - peruttu Su 8.1. - peruttu Eli jos taas ei muutu, niin vuorot ja... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Lentopallo
Hämeenlinna
Sekajoukkue
22

Pelihalukkaat Nimenhuuto.com

Pekka kirjoitti: Eleniaan on vasta viisi ilmoittautumista? (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Lentopallo
Hämeenlinna
Sekajoukkue
16

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Lentopallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on lentopallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.