Käsipallo Ekenäs

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Ekenäs ja lajina on käsipallo. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: fotboll, handboll, salibandy, handboll käsipallo, frisbeegolf, disc golf, golf ja taekwondo.

Katso lista koko maan käsipallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - käsipallo - Ekenäs

Käsipallo - Ekenäs

eifhandbollF08-10 Nimenhuuto.com

Maria kirjoitti: Hej, På styrelsemötet i dag har vi beslutat att EIF Handboll säljer Ekenäs Kalendern. 20 euro/st, varav 5 euro går till EIF Handboll. Försäljningstid fram till 15.12. Önskvärt är att man säljer 5 kalendrar/familj men det är inget tvång. Någon kanske säljer fler än 5 och någon färre. Huvudsaken at... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 15 päivää sitten

Handboll käsipallo
Ekenäs
Tytöt
24

eifhandbollP08-09 Nimenhuuto.com

pojkar 08-09 födda

Alexander kirjoitti: Hej, hur har det gått med kalender försäljningen? Vi borde samla in pengarna och osålda kalendrar. Ni kan ringa eller sms:a mig så kommer vi överens hur vi gör. Mvh Johan Nyström (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Handboll käsipallo
Ekenäs
Pojat
13

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Käsipallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on käsipallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.