Käsipallo Riihimäki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Riihimäki ja lajina on käsipallo. Niitä löytyy yhteensä 9 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on salibandy. Muita suosittuja lajeja ovat: jalkapallo, jääkiekko, käsipallo, koripallo, sähly, sulkapallo, sukellus, lentopallo ja kaukis.

Katso lista koko maan käsipallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - käsipallo - Riihimäki

Käsipallo - Riihimäki

Cocks Tytöt 05 Nimenhuuto.com

Cocksin vuonna 2005 syntyneet tyttöjuniorit.

Elli kirjoitti: Hei! Vieläkö se rantakäsipalloturnaus Turussa on ohjelmassa ja onkohan sille viikonlopulle vielä tiedossa tarkempaa aikataulua? Lisäksi jatkuvatko treenit syksylläkin samoina päivinä, tiistaisin ja torstaisin? (4 päivää sitten)

Päivitetty 4 päivää sitten

Käsipallo
Riihimäki
Tytöt
43

Cocks Tytöt 07 Nimenhuuto.com

Cocksin vuonna 2007 syntyneet tyttöjuniorit.

Marja-Leen kirjoitti: Tänään olevat urheilunkisat on peruttu kentän kunnostuksen vuoksi. Kisat siirtyvät myöhempään ajankohtaan. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Käsipallo
Riihimäki
Tytöt
24

Dynamo Riihimäki Nimenhuuto.com

Dynamo Riihimäki

Eemeli kirjoitti: Palailen Berliinistä, vahva ehkä, yritän In (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Käsipallo
Riihimäki
Miehet
34

Cocks02 Nimenhuuto.com

Otto kirjoitti: Hellou! Onkos Otolla jääny mustat Adidaksen kolmiraita verkkarit Tallinnaan vai onko joku ystävällinen napannut ne matkaan? Löytyykö joltain? Miesten L koko, kokolapussa lukee nimi. :) (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Käsipallo
Riihimäki
Pojat
28

Cocks T-00 Nimenhuuto.com

Anu kirjoitti: Olen tehnyt seuraavaan kolmeen peliin mainosvuorot (maanantai 6.3, keskiviikko 8.3 ja keskiviikko 22.3) Nämä kolme peliä kun on pelattu, on jokainen tyttö tehnyt yhtä monta mainosvuoroa (Sofia yhden enemmän kun muut). Kaikki "velkavuorotkin" on kuitattu pois. Ilmoittakaa mahdollisimman pian jos e... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Käsipallo
Riihimäki
Tytöt
39

Cocks valmentajat Nimenhuuto.com

Riihimäen Cocks valmentajat, joukkueiden johtajat, huoltajat ym. taustavoimat. Tämän "joukkueen" eli oikeammin seuran tarkoitus Nimehuudossa on parantaa Cocksin joukkueiden välistä viestintää ja erityisesti varmistaa, että kaikki hallivuorot hyödynnetään, jos vuoron varsinainen käyttäjä on pelissä tai muuten estynyt.

Niko kirjoitti: Moi! Peliasujen sovituskoot ovat saapuneet. Tällä hetkellä ne on Antti Karjalaisella. Sopikaa itse kuinka saatte joukkueenne kanssa sovitettua ne. Jokainen joukkue hoitaa myöskin tilauksensa itse Sportian kautta. Muistakaa ilmoittaa tilausta tehdessänne laskutusosoite. Niko (Melkein 4 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 4 vuotta sitten

Käsipallo
Riihimäki
Ei asetettu
33

Cocks Ikämiehet Nimenhuuto.com

Riihimäen Cocksin ikämiehet

Harri kirjoitti: Moi Tero koska saunailta Ja mitenkä se Norjan reissu. Turnaus olisi 20v ja viimeinen (Yli 4 vuotta sitten)

Päivitetty yli 4 vuotta sitten

Käsipallo
Riihimäki
Miehet
20

Cocks Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia

Päivitetty 8 kuukautta sitten

Handboll käsipallo
Riihimäki
Pojat
3

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Käsipallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on käsipallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.