Käsipallo Helsinki

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Helsinki ja lajina on käsipallo. Niitä löytyy yhteensä 44 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jalkapallo. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jääkiekko, koripallo, futsal, lentopallo, sähly, kaukalopallo, purjehdus ja pesäpallo.

Katso lista koko maan käsipallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - käsipallo - Helsinki

Käsipallo - Helsinki

Hifk F-tytöt Itä Nimenhuuto.com

Hifkin idän F-tytöt pelaavat kaudella 2016-2017 valtakunnallisessa kilpasarjassa sekä turnauksissa. Treenaamme itäisessä Helsingissä kaksi kertaa viikossa sekä suomeksi että ruotsiksi. Etsimme joukkoomme uusia pelaajia, joten jos olet syntynyt 2007 ja haluat kokeilla vauhdikasta lajia, ota yhteyttä sähköpostitse tai tule suoraan harjoituksiin :). hifkhandbollita(a)gmail.com Hifkis östliga F-flickor spelar säsongen 2016-17 i den nationella tävlingsserien samt turneringar. Vi tränar två gånger i veckan i östra Helsingfors på både finska och svenska. Vi söker nya spelare, så i fall du är född 2007 och vill prova på en fartfylld sport, ta kontakt via e-mail eller kom raka vägen till träningarna :). hifkhandbollita(a)gmail.com

Joukkue etsii pelaajia: Hifkin idän F-tytöt pelaavat kaudella 2016-2017 valtakunnallisessa kilpasarja...

Hanna kirjoitti: Jos KYIF-cupissa saimme nähdä joukkueen parasta antia niin tämänpäivänen peli olikin sitten se toinen ääripää ja ilman loistavaa maalivahtiamme tämä peli olisi voinut olla oikea rökäletappio. Edelleen yhtenä heikkoutena on kohtaamamme vastustajan passiivinen puolustus joka sekoittaa meidän hyökkä... (2 kuukautta sitten)

Päivitetty 24 päivää sitten

Handboll käsipallo
Helsinki Itä
Tytöt
18

HIFK Minitytöt Itä Nimenhuuto.com

HIFK:n Minitytöt Itä harjoittelee käsipallon saloja suurella innolla kerran viikossa Vartiokylässä, ja sielussa palaa roihu pelata jokaisessa turnauksessa. Harkat sekä ruotsiksi että suomeksi. Tilaa löytyy uusille pelaajille, tervetuloa mukaan rempseään ja iloiseen joukkoomme! Jos kiinnostuit, laita mailia osoitteeseen hifkminipun(a)gmail.com , tai tule suoraan harkkoihin kokeilemaan :). ”Vi är RÖD, vi är VIT, vi är HIFKs dynamit!” HIFK Miniflickor Öst tränar med stor iver en gång i veckan i Botby och det brinner i själen att få delta i alla turneringar. Vi tränar både på svenska och finska. Vi har plats i laget för nya spelare, så välkommen med i vårt glada gäng! Om du blev intresserad, släng oss ett mail, hifkminipun(a)gmail.com , eller kom direkt och prova till träningarna.

Joukkue etsii pelaajia: HIFK:n Minitytöt Itä harjoittelee käsipallon saloja suurella innolla kerran v...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei kaikki käsisvanhemmat! Pidemmän aikaa olen jo miettinyt josko saisimme jotain niinkin upeaa aikaseksi että perustaisimme oman pikku harrastekäsisjengimme ja pelaisimme käsipalloa yhdessä kerran viikossa vain ja ainoastaan sen takia, että se olisi niin hurjan kivaa ja samallahan siinä kuntokin... (10 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 kuukautta sitten

Handboll käsipallo
Helsinki Itä
Tytöt
11

Dicken träningstider Nimenhuuto.com

Denna sida använder Dicken för att effektivera användningen av föreningens träningstider. Sätt meddelande hit ifall ert lag inte använder ngn av sina träningstider, så kan andra sedan få extra tid vid behov. Tätä sivua käytämme Dickensissä jotta saamme kaikki harjoitusvuoromme tehokkaasti käyttettyä. Jos joukkeesi ei ole käytämässä jotain vuoroaan, niin laita ilmoitus tänne, niin joku toinen saa hiukan ylimääräistä aikaa.

Flickor kirjoitti: Dicken F06 tar gärna emot några extra träningsturer under våren. Vi har 30 spelare och kör gärna målvaktsträning under extra träningsturer. Tack! (3 päivää sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Käsipallo
Helsinki
Ei asetettu
25

Dickenakademi Nimenhuuto.com

Dicken Akademi är konceptet som gäller spelare i åldern A och B samt damspelare som inte ryms med eller som får för lite speltid i elitlaget. Truppen deltar som Dicken Akademi i Division I och som Dicken i A-serien. Dicken Akademi on konsepti pelaajille ikäluokassa A ja B sekä naispelaajille jotka eivät mahdu tai jotka eivät saa riittävästi peliaikaa edustusjoukkueessa. Pelaajat osallistuvat Dicken Akademi-joukkueena Naisten Divisiona I:een ja Dickeninä A-tyttöpeleissä

Joukkue etsii pelaajia

Greta kirjoitti: karis cup (29 päivää sitten)

Päivitetty 26 päivää sitten

Handboll ja Käsipallo
Helsingfors / Helsinki
Tytöt
26

HIFK Käsipallo 05 Nimenhuuto.com

HIFK:n 2005-syntyneiden käsipallojoukkue pelaa kaudella 2016-2017 poikien D-junioreiden valtakunnallisessa sarjassa. Toiminta on kaksikielistä. Harjoittelemme kolme kertaa viikossa. Jos joukkue pelaaa, samana päivänä ei ole treenejä, ellei toisin ilmoiteta. Syys- ja hiihtolomalla ei treenata. Mukaan pelaamaan? Mikäli: joo! Eli haluat pelaamaan vauhdikasta käsipalloa, voit ilmoittautua suoraan harjoituksissa jengiin. Lisätietoja saat joukkueenjohtajalta, mutta ensimmäisiin harjoituksiisi tarvitset mukaan vain juomapullon sekä sisäliikuntavaatteet ja -kengät. Markus Ånäs joukkueenjohtaja hans.markus.anas@gmail.com

Robert kirjoitti: Moi. Ei harjoituksia lauantaina. Ainoastaan yksi in. Jatkamme maanantaina Herttoniemessä. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Handboll käsipallo
Helsinki/Helsingfors
Pojat
24

HIFK Handball miniboys Nimenhuuto.com

Kaudella 2014-2015 HIFK:n minipoikien joukkueessa pelaa 2006, 2007 ja 2008 syntyneitä käsipalloilijoita. Osallistumme kauden aikana turnauksiin ja pelaamme harjoitusotteluita vanhempien ja nuorempien minipoikien joukkueilla. Toiminta on kaksikielistä. Harjoittelemme kerran viikossa. Mukaan voit ilmoittautua harjoituksissa. Lisätietoja saat valmentajalta tai joukkueenjohtajalta, mutta ensimmäisiin harjoituksiisi tarvitset mukaan vain juomapullon sekä sisäliikuntavaatteet ja -kengät. Joukkueenjohtaja/Lagledare Anders Ek Valmentaja/tränare: Anton Ekström antonekstrom@hotmail.com

Anders kirjoitti: HIFK - Päivä la 20.9. Töölön Pallokenttä klo 12 - 15 Ensi viikon lauantaina kaikkien lajien IFK-urheilijoita ilahduttaa HIFK-päivä, joka tuo koko IFK-perheen kaikki lajit sekä jäsenet näkyville Töölön Pallokentälle. Lauantaina 20.9. Bolliksella nähdään monia eri taitokisoja sekä haastematseja eri... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Handboll ja Käsipallo
Helsinki/Helsingfors
Ei asetettu
13

HIFK handboll P03-04 Nimenhuuto.com

Olemme yhteisjoukkue P03-04. Osallistumme kaudella 2016-1+ DP04 kilpasarjaan ja DP04 haastajasarjaan sekä CP03 kilpasarjaan, lisäksi osallistumme ahkerasti turnauksiin. Tervetuloa mukaan joukkueeseemme!

Joukkue etsii pelaajia: Kom med och spela alla pojkar födda 2003 och 2004! lagledare: Lotte Hagström ...

Kristian kirjoitti: Moi! Tulevana viikonloppuna ja maanantaina taas kotimatseja johon toivotaan kahvilaherkkuja! Kaija-Leena: pystytkö tuomaan 03-matsiin lauantaina jotain ja Piia: onnistuuko jotain ma 3.4. haastajamatsiin? Minä voin tehdä jotain lauantain -04 kilpamatsiin! Voisimme sopia tarjottavat tarkemmin lähem... (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Käsipallo
Helsinki
Pojat
39

HIFK MINI Nimenhuuto.com

Tosi aktiivinen MINItyttöjoukkue Länsi-Helsingistä

Joukkue etsii pelaajia: Vill du spela handboll? Kom med i HIFK Mini flickorna! Haluatko pelata käsipa...

Nina kirjoitti: Uppdatering till tränings och turneringstidtabeller: SÖ 19.2. Skolan har öppet, men tränarna är inte på plats. De som vill kan gå och bolla på egen hand. SÖ 26.2. Skolan stängd p.g.a sportlovet. LÖ 4.3. Puma Cup, Karis. 2 lag anmälda. Meddelar lagen vecka 9. SÖ 5.3. Träningar normalt. Ha ett skön... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Käsipallo ja Handboll
Helsinki Länsi
Tytöt
24

HIFK Handball A-pojat Nimenhuuto.com

Käsipalloa AP-ikäisille pojille. Lisätietoa: http://www.hifk-handball.com/juniorit/

Markus kirjoitti: Moi, huomaisitte ehkä, että otin itseni huomisesta Novomatsista pois. Syy on siinä, että siirryn loppukaudeksi liigamiehistön avuksi. Pahoittelen, että tämä tulee näin lyhyellä varoitusajalla mutta asiat etenivät aika nopeasti. On ollut pirun hauskaa pelata teidän kanssa tämä kausi ja on oikeasti... (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Käsipallo
Helsinki
Pojat
32

Kiffen N Nimenhuuto.com

Ei tarvii olla hyvä, kunhan on kehityskelpoinen.

Joukkue etsii pelaajia: Käsipallo on erittäin vauhdikas, monipuolinen ja ympäri maailman paljon harra...

Linnea kirjoitti: Aiemmasta poiketen vapaaehtoinen cooper-testi alkaen klo 18:30 Eläintarhan kentällä! Cooperin jälkeen ominpäin hallille salivuoroa varten. (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Käsipallo
Helsinki
Naiset
15

Kiffen 2000 Nimenhuuto.com

Kiffenin C-poikien edustusjoukkue.

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa harrastamaan käsipalloa HC Kiffenissä! Lisätietoja uusille pelaaji...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Moi, Annaa kompaten Suuri Kiitos jäbät! On ollut hienoa seurata otteitanne ja kehtystä siitä saakka kun olen ollut katsomossa ja kentan laidalla! Kieltämättä tunnen teistä jokaisen jo pelkän liikkeen perusteella... Ikimuistoiset kokemukset olette antannet minulle. Kaksi peliä olen joutunut jopa v... (Melkein 2 vuotta sitten)

Päivitetty melkein 2 vuotta sitten

Käsipallo
Helsinki
Pojat
17

HIFKHANDBOLL-06P Nimenhuuto.com

Ilon kautta onnistumisiin

Kavander kirjoitti: Kotiläksy kaikille. 4.1-14.1 joka päivä. Kesto n 10-15 min. Tennis- tai käsipallolla kopittelua. Sisällä voi mennä vaikka makaamaan lattialle. Ja heittää ( matalalle ) ylöspäin ja ottaa kopin. Sitten palloa varoen heitellään kädest toiseen. Simppeliä pallon hallintaan. Jos on tilaa niin aikuisen ... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 21 tuntia sitten

Handboll käsipallo
Helsinki
Pojat
24

HK Pötsi Nimenhuuto.com

Käsipalloseura HK PÖTSI Suomalaisten miesten hyvinvointia edistämässä.

Olle kirjoitti: En pysty pelaamaan. Jeesaan missä tarvitaan (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Käsipallo
Helsinki
Miehet
27

Kiffen M Nimenhuuto.com

Seura perustettu Stadissa 1908. Käsipalloakin jo yli 70v. Kausi 2013-14 menee miesten edareilla I-divisioonassa. Paikka Mestarien Liigassa on siis ihan nurkan takana.

Holtza kirjoitti: Leiri Lauantaina 8.4. Saapuminen Kisakallioon 15.00 Pihkatonhalli, päärakennus 16-17:00 17:15 Päivällinen Käsiskenttä 19:15-20:30 Iltapala 21.00 Sunnuntaina 9.4. Aamupala Käsiskenttä klo 11.00-12.30 Ruoka 13.00 Käsiskenttä 15.15–16:45 Kotiin 78€ naamaa kohden (28 päivää sitten)

Päivitetty 28 päivää sitten

Käsipallo
Helsinki, Pirkkola, Ruskeasuo
Miehet
22

Dicken P04 Nimenhuuto.com

Dicken Pojkar-04 Mera info: http://www.dicken.fi/index.php/juniorer/pojkar/pojkar-04 https://twitter.com/DickenP04

Benjamin kirjoitti: Hej alla, ville bara påminna er att det är nu dags att skicka epost åt mig om ni vill beställa ngt från Stadium Teamsales och/eller åt Pia Alsi som sköter reservationer för Eken Cup resenärer... Deadline för båda ti 28.2.2017, tack! Hei kaikille, pieni muistutusviesti vain, että nyt olisi aika la... (30 päivää sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Käsipallohandboll
Helsinki
Pojat
37

HIFK Dam Nimenhuuto.com

Naiskäsipalloa Suomen huipulta.

Kari kirjoitti: Palloryhmä ottakaa huomenna pallot mukaan (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Käsipallo
Helsinki
Naiset
29

Dicken F03 Nimenhuuto.com

Flickor 2003 födda

Annika kirjoitti: Föräldramötet börjar kl 17 och slutar senast kl. 19. Vi går igenom pengarna o budgeten först och lämnar tillräckligt med tid åt Harald och Anu att hålla sina presentationer, samt tid åt föräldrarnas frågor/kommentarer. Mvh, Marit (4 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Käsipallo ja Handboll
Helsinki
Tytöt
25

Dicken Bollskola -11 och -12 Nimenhuuto.com

Detta är Dickens bollskola som hålls för flickor och pojkar födda 2011 eller 2012. Tämä on Dickenin palloilukoulu joka pidetään 2011 ja 2012 syntyneille tytöille ja pojille.

Sanna kirjoitti: Hej på er! Inkommande lördagsträning är den sista för detta år, då julen och nyåret inträffar på de övriga lördagarna. Vi kommer alltså ta en två veckors julpaus med bollskolan, och börja igen den 7.1. I januari kommer även koden till hallen att bytas, informerar er om den nya koden då jag får de... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Handboll käsipallo
Helsinki
Sekajoukkue
19

Dicken P03 Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Tervetuloa kokeilemaan käsipalloa Dickenin 2003 syntyneiden joukkueessa. Muka...

Ronny kirjoitti: Söndagens matcher... Kilpa: Otto, Christian, Vidar, Pirlo, Elmer, Alarik, Benni, Elias, Samppu, Axel och Papi Haastaja: Samtliga som är in, för tillfället (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Käsipallo
Helsinki
Ei asetettu
25

Wincester Nimenhuuto.com

Joukkue etsii pelaajia: Treenit ja kotimatsit Ruoskesuolla tiistaisin klo 20.30-22.00. Träningar och ...

Beni kirjoitti: Hei homot. Sitoutuminen tähän joukkueeseen on koko kauden ollut täysin luokatonta. Nyt skarppia, meillä on enää 4 peliä jäljellä ja me tarvitaan niihin pelaajia. Ilmoittautukaa!!! (7 päivää sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Handboll ja Käsipallo
Helsingfors/Helsinki
Miehet
23

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Käsipallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on käsipallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.