Käsipallo Grankulla -kaunianen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Grankulla -kaunianen ja lajina on käsipallo. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on handboll-käsipallo. Muita suosittuja lajeja ovat: handboll -käsipallo ja handboll käsipallo.

Katso lista koko maan käsipallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - käsipallo - Grankulla -Kaunianen

Käsipallo - Grankulla -Kaunianen

GrIFK handis P02 Nimenhuuto.com

GrIFK handis pojkar/pojat 2002

Anton kirjoitti: Hej! Inbjudan till handbollsföräldrarnas Winterfest den 4.2.2017 hittas under Bilder och Material. Anmäl er genast ifall ni vill försäkra er om en plats, ifjol blev tillställningen slutsåld. Hälften av de 120 platserna blev sålda redan igår.... Anmäl er direkt till Petra Savander och uppge P02 so... (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 7 päivää sitten

Handboll -käsipallo
Grankulla Kaunianen
Pojat
20

GrIFK handis F02 Nimenhuuto.com

GrIFK handis flickor/tytöt 2002

Fredrika kirjoitti: Kommer senast 8.45 (2 päivää sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Handboll-käsipallo
Grankulla Kaunianen
Ei asetettu
17

GrIFK handis F01 Nimenhuuto.com

GrIFK handis flickor/tytöt 2001

Emma kirjoitti: Hej, Emma har haft en tid sjuk rygg och nu varit till läkare och på magnetröntgen. Hon har på vänstra sidan i ryggen "rasitusmurtuma". Därmed är tyvärr denhär säsongen slut för hennes del. Det blir drygt en månad total vila plus ett par månader fysioterapi så om allt går väl är hon i skick till h... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Handboll käsipallo
Grankulla Kaunianen
Tytöt
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Käsipallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on käsipallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.