Käsipallo Grankulla -kaunianen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Grankulla -kaunianen ja lajina on käsipallo. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on handboll käsipallo. Muita suosittuja lajeja ovat: handboll-käsipallo.

Katso lista koko maan käsipallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - käsipallo - Grankulla -Kaunianen

Käsipallo - Grankulla -Kaunianen

GrIFK B Pojkar Nimenhuuto.com

GrIFK handis B Pojkar

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Tack för förra säsongen o lycka till! Jag tackar fö denna tid, vi ses igen ha de bra! Och hejdå (3 päivää sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Handboll käsipallo
Grankulla Kaunianen
Miehet
21

GrIFK handis F02 Nimenhuuto.com

GrIFK handis flickor/tytöt 2002

Tom kirjoitti: Hej, Gant Beach cupen närmar sig. Vi spelar alltså 19.8, matcherna är kl. 9.30, 11.30, 13.30, 16.00 och 17.00. Träff på området senast kl. 9.00. Hela matchprogrammet finns under linken "Kuvat ja materiaalit". Samtransport ordnas vid behov, träff vid simhallens nedre parkkis kl. 7.00. Som Beno Has... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Handboll-käsipallo
Grankulla Kaunianen
Ei asetettu
22

GrIFK handis F01 Nimenhuuto.com

GrIFK handis flickor/tytöt 2001

Emma kirjoitti: Hej, Emma har haft en tid sjuk rygg och nu varit till läkare och på magnetröntgen. Hon har på vänstra sidan i ryggen "rasitusmurtuma". Därmed är tyvärr denhär säsongen slut för hennes del. Det blir drygt en månad total vila plus ett par månader fysioterapi så om allt går väl är hon i skick till h... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Handboll käsipallo
Grankulla Kaunianen
Tytöt
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Käsipallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on käsipallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.