Käsipallo Grankulla -kaunianen

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Grankulla -kaunianen ja lajina on käsipallo. Niitä löytyy yhteensä 3 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on handboll-käsipallo. Muita suosittuja lajeja ovat: handboll -käsipallo ja handboll käsipallo.

Katso lista koko maan käsipallojoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Kartta - käsipallo - Grankulla -Kaunianen

Käsipallo - Grankulla -Kaunianen

GrIFK handis P02 Nimenhuuto.com

GrIFK handis pojkar/pojat 2002

Alexander kirjoitti: Hjärtligt Välkomna! på coccare/etkot före Winterfest from kl 16 till Johanna & Erik. Adress Vita Bandets väg 6 B 13, 044-5485188. Vi kan best lämplig mängd taxi för transport till paviljongen. osa 1.2. så vet vi ung hur många som kommer :) Lämpimästi Tervetuloa! kokkareille/etkoille ennen Winterf... (3 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Handboll -käsipallo
Grankulla Kaunianen
Pojat
20

GrIFK handis F02 Nimenhuuto.com

GrIFK handis flickor/tytöt 2002

Patricia kirjoitti: Behöver skjuts (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Handboll-käsipallo
Grankulla Kaunianen
Ei asetettu
22

GrIFK handis F01 Nimenhuuto.com

GrIFK handis flickor/tytöt 2001

Emma kirjoitti: Hej, Emma har haft en tid sjuk rygg och nu varit till läkare och på magnetröntgen. Hon har på vänstra sidan i ryggen "rasitusmurtuma". Därmed är tyvärr denhär säsongen slut för hennes del. Det blir drygt en månad total vila plus ett par månader fysioterapi så om allt går väl är hon i skick till h... (Vuosi sitten)

Päivitetty vuosi sitten

Handboll käsipallo
Grankulla Kaunianen
Tytöt
19

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Käsipallojoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on käsipallo on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.