Kaverikoiravierailut Sipoo

Listassa ovat joukkueet ja porukat joiden kotipaikka on Sipoo ja lajina on kaverikoiravierailut. Niitä löytyy yhteensä 2 kappaletta. Paikan suosituin urheilulaji on jääkiekko. Muita suosittuja lajeja ovat: salibandy, jalkapallo, ringette, lentopallo, kaverikoiravierailut, jäätyminen, harrastajaorkesteri, kaukalopallo ja sähly.

Katso lista koko maan kaverikoiravierailutjoukkueista tai etsi tarkalla joukkuehaulla.

Vantaa-Sipoo Kaverikoirat Nimenhuuto.com

Vantaa-Sipoo kaverikoirat.

Eija kirjoitti: Heippa, olen päätynyt siihen, että minä ja Sani lopetamme Kaverikoiratoimintamme. Tämä meidän osallistumisemme on ollut viimeisen vuoden aikana niin vähäistä monien syiden vuoksi. Muun muassa Sanilla on ollut leikkauksia ja seuraava tulossa ensi viikolla (kaihileikkaus). Myös itse olen sairastell... (Noin 24 tuntia sitten)

Päivitetty noin tunti sitten

Kaverikoiravierailut
Vantaa Sipoo
Ei asetettu
52

Sipoon kaverikoirat Nimenhuuto.com

Sipoon kaverikoirat. Vapaaehtoistoiminta

Jenni kirjoitti: Hei! Mä olen nyt pudonnut kärryiltä: onko Vantaan ja Sipoon ryhmät tarkoitus yhdistää takaisin samaan tyyliin kuin ennen oli? Muuttuuko mikään muu? Mihin s-postiosoitteeseen (tai minne muualle?) huivillisten koirien kuva&info piti lähettää? Joku Satu? Olen yrittänyt selata näitä viestejä, mutta k... (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Kaverikoiravierailut
Sipoo Kerava
Ei asetettu
12