Kuorolaul­joukkueita

Kuorolaul on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kuorolaul. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kuorolaul­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kuorolaul­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kuorolauljoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 82 ja niissä on yhteensä yli 1600 pelaajaa.

Jo 82 kuorolauljoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Chorus Sanctæ Ceciliæ Nimenhuuto.com

Chorus Sanctæ Ceciliæ, den första organiserade kammarkören i Helsingfors, grundades i oktober 1953 på initiativ av Harald Andersén. Kyrkomusikens skyddshelgon den heliga Cecilia har gett kören dess namn. Körens målsättning är att framföra verk som sällan eller aldrig uppförs i Finland, såväl äldre som nykomponerad musik. Ett flertal nyskrivna inhemska körverk är även tillägnade kören.

Joukkue etsii pelaajia: Är du intresserad av att sjunga i vår äldsta finländska kammarkör? Cecilia kö...

Eero kirjoitti: jag blir försenad, kvällsmötet på jobbet... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 7 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsingfors
Sekajoukkue
34

Symbioosin kuoro Nimenhuuto.com

Symbioosin kuoro on poikkitieteellinen neliääninen sekakuoro iloisella asenteella. Ohjelma on monipuolista ja -kielistä, osin haastavaakin mutta hauskaa! Mukana pärjää peruslaulutaidolla, ja kokemuksen myötä taidotkin kehittyvät. Kuoro ottaa mieluusti vastaan nais- ja miesäänten edustajia, tiedekunnasta ja opintojen vaiheesta riippumatta.

Joona kirjoitti: Hei. Tämän viikon kuoroharjoitukset on valitettavasti peruttu. Harjoitukset jatkuva normaalisti ensi viikolla. Seuraattehan kuoron tiedotuskanavia Whatsapp-ryhmää ja sähköpostia mahdollisten tiedotusten varalta. - - - In English: Hi! These weeks choir rehearsals unfortunately have been cancelled.... (7 kuukautta sitten)

Päivitetty 2 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
78

Vox Femina Nimenhuuto.com

Damkören Vox Femina grundades hösten 2008 inom Helsingfors Arbis. I dag är vi trettiosju sångare med varierande sångarbakgrund och ålder - från 30+ till 70+! Nya sångare välkomnas varmt! Anmälan via Arbis, se www.hel.fi/www/arbis. Läs mera om oss på http://voxfemina.fssmf.webbhuset.fi/

Anna kirjoitti: Hej, Tack för att så många deltog i årsmötet igår! På mötet valdes styrelsen enligt följande: Anna Biström (ordf) Petra Adlercreutz Sofia Bergman Ulla Pedersen (ny) Jaana Pennanen Renata Svedlin Stort tack även till de avgående styrelsemedlemmarna Synnöve Stormbom och Mikaela Ångerman! Närmare år... (17 päivää sitten)

Päivitetty 17 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsingfors
Naiset
30

Cantabile-kuoro Nimenhuuto.com

Cantabile on pääkaupunkiseudulla toimiva, vuonna 1972 perustettu sekakuoro. Kuoro konsertoi säännöllisesti esittäen niin musiikillisesti kuin ilmaisullisestikin vaativia kokonaisuuksia. Ohjelmisto koostuu pääosin eurooppalaisista a cappella -teoksista, pääpainona uusi suomalainen musiikki. Konserttikokonaisuuksissa on kuitenkin myös lastenlauluja sekä kansanmusiikkia ja kevyttäkin ohjelmaa. Uusien sävellysten ja sovitusten tilaaminen sekä yhteistyö ammattimuusikoiden kanssa ovat aina kuuluneet keskeisesti kuoron toimintaan. Kuoron jäsenet ovat kokeneita laulajia, joita yhdistää ennakkoluuloton asenne ja rakkaus hyvään musiikkiin. Kuoro osallistuu myös kuorokilpailuihin ja -festivaaleihin.

Marjo kirjoitti: Kipeenä edelleen. Laulutunti klo 18 vapaana. (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty 25 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
26

Addictio Nimenhuuto.com

Addictio on laulajiensa syksyllä 2005 perustama helsinkiläinen kamarikuoro. Kuorossa on kolmisenkymmentä laulajaa, kaikki kokeneita kuorolaulajia. Syyskauden 2019 alusta kuoroa on johtanut Riku Laurikka. Addiction perusideana on korkeatasoisen musiikin tekeminen ja uuden oppiminen ihmisten kesken, joille musiikki on addiktio, riippuvuus. Addictio syntyi laulajiensa innosta muodostaa oma kuoro, jossa saisi tehdä mahdollisimman monenlaista musiikkia, kokeillen ja korkeatasoisesti – hauskanpitoa unohtamatta.

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu, Kuoro ja Sekakuoro
Helsinki
Sekajoukkue
37

Laulumieli Nimenhuuto.com

Laulumieli on Espoonlahden seurakunnan "kuoro kaikille" kuoro. Laulumieli on tarkoitettu kehittyville laulajille ja se perustettiin 2012. Tämä Raija Heinilän runo kuvaa innokkuuttamme laulujen maailmaan: Tänään tänään sisälläni soi. Avaan auringon ikkunat herätän linnut kutsun taivaani tuulet tanssiin. Mustikkamättäällä keijuna keinun ilosta ilmoille laulan. Paijaan pajua, kutitan kuusta, suukotan samettisammalta, sillä tänään sisälläni soi.

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hei! En halua osallistua kuoron toimintaan. Onnistuuko lopetus tätä kautta? Terveisin Nea Peltonen (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
49

Kotkan Kantaattikuoro Nimenhuuto.com

Kotkan Kantaattikuoro on perinteikäs sekakuoro, joka esittää suuria kuoro-orkesteriteoksia sekä ammattiorkesterien ja -solistien että nuorten muusikoiden kanssa. Kuoro on esittänyt yhdessä joka pääsiäinen Bachin passion Kotkassa jo yli 50 vuoden ajan ja Kouvolassa yli 10 vuotta. Suurten teosten lisäksi ohjelmistoon kuuluu myös muuta koti- ja ulkomaisten säveltäjien kuoromusiikkia.

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Kotka
Sekajoukkue
52

Palokan viihdelaulajat Nimenhuuto.com

Palokan viihdelaulajat on 30 hengen iloinen laulamista rakastava sekakuoro, joka täyttää tänä vuonna 25 vuotta! Kuoro toimii Jyväskylän kansalaisopiston yhteydessä. Ohjelmisto sisältää vanhaa ja uutta kevyttä musiikkia. Kuoro konsertoi aktiivisesti ja osallistuu yhteisiin paikallisiin ja valtakunnallisiin laulutapahtumiin. Kuoro vierailee myös alueen ikä-ihmisten palvelutaloissa viihdyttämässä asukkaita.

Sinikka kirjoitti: Arpajaiset (2 päivää sitten)

Päivitetty 9 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Jyväskylä
Ei asetettu
31

Murtosointu Nimenhuuto.com

Espoolainen Murtosointu on korkeatasoinen a cappella -ohjelmistoa esittävä kamarikuoro. Kuoro aloitti toimintansa vuonna 2003, ja siinä on noin 30 kokenutta laulajaa. Kuoron taiteellinen johtaja on dir. mus. Seppo Murto. // Kuoron monipuolinen ohjelmisto kattaa kirjon Palestrinasta suomalaiseen nykymusiikkiin. Pyrimme ilahduttamaan yleisöämme paitsi a cappella -ohjelmistolla myös esittämällä suuria kuoro- ja orkesteriteoksia yhteistyössä isompien kuorojen kanssa. // Murtosoinnussa on rento ja iloinen ilmapiiri ja se sopii perheelliselle, joka haluaa tasokkaan harrastuksen.

Päivitetty vuosi sitten

Kuorolaulu, Laulu ja Musiikki
Espoo
Sekajoukkue
41

Kampin Laulu Nimenhuuto.com

Kamarikuoro Kampin Laulu on iältään ja mieleltään nuorekas helsinkiläinen kamarikuoro, joka on rikastuttanut Helsingin musiikkielämää ja ihastuttanut lukuisissa juhlissa jo yli 30 vuoden ajan. Kuoron ydinosaamista on uusi suomalainen kuoromusiikki, mutta ohjelmisto on vuosien varrella ulottunut renessanssi- ja barokkimusiikista aina jazziin ja rockiin asti.

Päivitetty yli 2 vuotta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
36

VKK Nimenhuuto.com

Vantaan Kamarikuoron laulajat ja johtaja Treenit: Torstaisin klo 18 - 20.30 / 21 Vaskivuoren lukiolla (Virtatie 4, Vantaa)

Joukkue etsii pelaajia: Vantaan Kamarikuoro Olemme rohkeiden ja taitavien, nuorten ja nuorekkaiden la...

Anne kirjoitti: Tulen myöhässä. Äidin hoitoa… (6 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 kuukautta sitten

Kuorolaulaminen, Kuoro, Kuorolaulu, Kamarikuoro ja Sekakuoro
Vantaa
Sekajoukkue
33

VocaPolia Nimenhuuto.com

Metropolian oma kuoro. Vocapolia. Avoin kaikille opiskelijoille ja työntekijöille.

Joukkue etsii pelaajia: Metropoliassa opiskelevat, työskentelevät ja alumnit ovat tervetulleita tähän...

Matleena kirjoitti: Tuun, mutta pitää valitettavasti lähteä n. 17.50... (5 kuukautta sitten)

Päivitetty 5 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
31

Helianthus Nimenhuuto.com

Helianthus on naantalilainen naiskuoro, joka on perustettu vuonna 1999. Laulamme laadukasta naiskuoromusiikkia laidasta laitaan mm. kansanlauluja, kirkko- ja elokuvamusiikkia. Johtajanamme toimii Johanna Järvinen

Mia-Maria kirjoitti: Tänään kuunteluoppilaana 😣 (8 kuukautta sitten)

Päivitetty 3 päivää sitten

Kuorolaulu
Naantali
Naiset
16

HYMSKK Nimenhuuto.com

Helsingin yliopiston musiikkiseuran kamarikuoro eli HYMSKK on vuodesta 1994 toiminut noin 30-henkinen sekakuoro, johon kuuluu Helsingin yliopiston opiskelijoita ja henkilökuntaa sekä muita kuoromusiikin ystäviä. Kuoron johtajana on toiminut vuodesta 2013 MuM Kati Pirttimaa.

Mervi kirjoitti: Olen flunssassa, en pääse harjoituksiin. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
33

Los Libidos Nimenhuuto.com

Välil

Markus kirjoitti: Ilya Mikheyev (Noin 2 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Salibandy, Cheerleading, Taekwondo ja Kuorolaulu
Uganda
Miehet
32

Kullervo-kuoro Nimenhuuto.com

Treenisitoutumiset ja läsnäolot

Päivitetty 13 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
34

Halton Marine Nimenhuuto.com

Metallia kovempi kaukalopallo Oy

Juha kirjoitti: Voin mennä tänään maaliin... (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Kaukalopallo, Vapaaehtoistyö ja Kuorolaulu
Lahti
Miehet
46

Pikselit Nimenhuuto.com

Tamperelainen nörttikuoro täynnä energiaa ja asennetta. Musiikkia peleistä, elokuvista, tv-sarjoista ja muualtakin - kunhan se on nörttiä!

Henna kirjoitti: 37+bebe (19 päivää sitten)

Päivitetty 19 päivää sitten

Kuorolaulu
Tampere
Sekajoukkue
63

ÄMMÄT Nimenhuuto.com

Suomen pelottavin yhtye. Beware, we bite! www.ämmät.fi

Päivitetty noin kuukausi sitten

Laulu ja Kuorolaulu
Seinäjoki
Naiset
17

Kuoro Lavalla Nimenhuuto.com

Lavalla Kuoro harjoittelee kerran viikossa asukastalo Lavalla. Treenit 18-20 keskiviikkoisin!

Pekka kirjoitti: Tänään ohjelmassa: Ja tuuli käy Romanssi (Sua yli kaiken...) Mielessäni Hit the road, Jack Myös mukaan: Pääsköbird ja patonkifuuga (2 kuukautta sitten)

Päivitetty noin 2 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
22

Onko joukkueenne Nimenhuudossa?

Nimenhuuto on joukkueille räätälöity, suosittu nettipalvelu. Helppokäyttöisiä ominaisuuksia, kuten yhteinen kalenteri ja ilmoittautumiset.

Ota käyttöön!

Meillä on tosi hyvät kokemukset sivustosta. Porukka ilmoittautuu sitä kautta peleihin, eikä tarvita mitään sähköpostirumbia.

Piia Lähde-Lyytinen, joukkueenjohtaja

Kuorolauljoukkueet kotipaikan mukaan

Joukkueita joiden laji on kuorolaul on jo monessa kaupungissa. Tästä voit katsoa listat kotipaikan mukaan.

Eikö oma kaupunkisi ole listalla? Jos kaupunkisi joukkue löytyy Nimenhuuto.comin joukkuehaulla, niin tarkasta, että joukkueen kotipaikka on oikein merkitty. Jos joukkue ei vielä ole Nimenhuudossa, niin lähetä ihmeessä heille vinkki.