Kuorolaul­joukkueita

Kuorolaul on hieno laji. Tämä lista kattaa ne joukkueet, joiden lajina on kuorolaul. Joukkueita löytyy sekä tytöille ja pojille että naisilla ja miehille. Sarjatasot vaihtelevat puulaakisarjasta divariin ja liigaan.

Tsekkaa tästä listasta myös ne kuorolaul­joukkueet, jotka hakevat uusia pelaajia riveihinsä. Pelaajapörssissä ilmoituksen julkaisseet joukkueet on merkattu erikseen. Katso sopiva joukkue ja ilmoittaudu mukaan kuorolaul­peliin.

Toki merkkaamattomiinkin kuorolauljoukkueisiin voi olla yhteydessä. Katso joukkueen yhteystiedot kyseisen porukan Nimenhuuto-sivulta. Joukkueen sivulta löytyy usein myös ikäluokka eli minkä ikäisten tai minä vuonna syntyneiden porukasta on kyse. Joukkueen Nimenhuuto-sivulla on tietoa myös pelipaikoista.

Ota Nimenhuuto.com käyttöön omalle joukkuelleesi, niin pääset hyödyntämään laajaa valikoimaa hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tässä listassa joukkueita on 91 ja niissä on yhteensä yli 1800 pelaajaa.

Kuorolaul: joukkueet kartalla
Kartta - kuorolaul

Jo 91 kuorolauljoukkuetta käyttää Nimenhuutoa. Perusta oman joukkueen ilmaiset kotisivut.

Chorus Sanctæ Ceciliæ Nimenhuuto.com

Chorus Sanctæ Ceciliæ, den första organiserade kammarkören i Helsingfors, grundades i oktober 1953 på initiativ av Harald Andersén. Kyrkomusikens skyddshelgon den heliga Cecilia har gett kören dess namn. Körens målsättning är att framföra verk som sällan eller aldrig uppförs i Finland, såväl äldre som nykomponerad musik. Ett flertal nyskrivna inhemska körverk är även tillägnade kören.

Joukkue etsii pelaajia: Är du intresserad av att sjunga i vår äldsta finländska kammarkör? Cecilia kö...

(poistettu pelaaja) kirjoitti: Hej alle! Jeg håber at I har haft en bra sommer! Jeg er i gang med genoptræningen af mit ben, og det går heldigvis i den rigtige retning. Jeg må desværre være nødsaget til at melde fra til denne sæson. Jeg vil være alt for meget væk over høsten pga. rejser, og det er svært for mig at synge op på ... (Yli vuosi sitten)

Päivitetty 10 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsingfors
Sekajoukkue
31

Cantabile-kuoro Nimenhuuto.com

Cantabile on pääkaupunkiseudulla toimiva, vuonna 1972 perustettu sekakuoro. Kuoro konsertoi säännöllisesti esittäen niin musiikillisesti kuin ilmaisullisestikin vaativia kokonaisuuksia. Ohjelmisto koostuu pääosin eurooppalaisista a cappella -teoksista, pääpainona uusi suomalainen musiikki. Konserttikokonaisuuksissa on kuitenkin myös lastenlauluja sekä kansanmusiikkia ja kevyttäkin ohjelmaa. Uusien sävellysten ja sovitusten tilaaminen sekä yhteistyö ammattimuusikoiden kanssa ovat aina kuuluneet keskeisesti kuoron toimintaan. Kuoron jäsenet ovat kokeneita laulajia, joita yhdistää ennakkoluuloton asenne ja rakkaus hyvään musiikkiin. Kuoro osallistuu myös kuorokilpailuihin ja -festivaaleihin.

Johanna kirjoitti: Koska on vain stemmikset ja lyhyempi harjoitus, ei ole kahvia tarjolla. (5 päivää sitten)

Päivitetty 5 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
34

Symbioosin kuoro Nimenhuuto.com

Symbioosin kuoro on poikkitieteellinen neliääninen sekakuoro iloisella asenteella. Ohjelma on monipuolista ja -kielistä, osin haastavaakin mutta hauskaa! Mukana pärjää peruslaulutaidolla, ja kokemuksen myötä taidotkin kehittyvät. Kuoro ottaa mieluusti vastaan nais- ja miesäänten edustajia, tiedekunnasta ja opintojen vaiheesta riippumatta.

LeenaV kirjoitti: Hyvät kuorolaiset, Käyttehän mahdollisimman pian Nimenhuudossa ilmoittautumassa läsnä-/poissaoleviksi tämän vuoden Kuorojen kierrokselle! Mielellään 10.6. mennessä! Kuorojen kierros järjestetään to 16.8.2018 osana Art goes Kapakka -festivaalia. Kierros alkaa klo 19 Senaatintorilla pidettävällä yh... (9 kuukautta sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
76

Vox Femina Nimenhuuto.com

Damkören Vox Femina grundades hösten 2008 inom Helsingfors Arbis. I dag är vi trettiosju sångare med varierande sångarbakgrund och ålder - från 30+ till 70+! Terminen 2017-2018 är vi tillbaka i Arbis nyrenoverade utrymmen på Dagmarsgatan 3. Nya sångare välkomnas varmt! Anmälan via Arbis, se www.hel.fi/www/arbis. Läs mera om oss på http://voxfemina.fssmf.webbhuset.fi/

Petra kirjoitti: Hej alla ni som börjat under de senaste månaderna! Lade till ett dokument bland filerna i mappen Körinfo med info för er som nyss börjat. Där finns också en fil med tips om hur man använder Nimenhuuto. (12 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsingfors
Naiset
37

Nollakynnys Sodis Nimenhuuto.com

Musiikkikoulu POP UPin popkuoro noin joka toinen keskiviikko klo. 19.45 - 20.45 Sompion koululla Sodankylässä. Laulutekniikkaa ja musiikin iloa aloittelijoille tai laulua arasteleville, pikkuhiljaa kohti moniäänistä laulamista. Ei lähtötasovaatimuksia tai ikärajoja. Harjoituksia hengitystekniikassa, äänenhallinnassa, rytmiikassa, stemmalaulussa jne. Vapaaehtoisia esiintymismahdollisuuksia. Lisätietoa: www.musiikkikoulupopup.fi

Jaana kirjoitti: Hei, anteeksi etten voi osallistua tämän illan harjoituksiin. Ajoin kolarin autollani eilen ja loukkasin itseäni sen verran etten pysty oikein kävelemään muutamaan päivään. En tiedä onko tämä oikea paikka ilmoittaa poisjäännistä? Jaana Pitman (13 päivää sitten)

Päivitetty 13 päivää sitten

Kuorolaulu
Sodankylä
Sekajoukkue
10

Laulumieli Nimenhuuto.com

Laulumieli on Espoonlahden seurakunnan "kuoro kaikille" kuoro. Laulumieli on tarkoitettu kehittyville laulajille ja se perustettiin 2012. Tämä Raija Heinilän runo kuvaa innokkuuttamme laulujen maailmaan: Tänään tänään sisälläni soi. Avaan auringon ikkunat herätän linnut kutsun taivaani tuulet tanssiin. Mustikkamättäällä keijuna keinun ilosta ilmoille laulan. Paijaan pajua, kutitan kuusta, suukotan samettisammalta, sillä tänään sisälläni soi.

Tuula kirjoitti: 18.3.2018 Marianpäivän messu Espoonlahden kirkossa Tavataan sunnuntaina kirkolla klo 10:00 ylhäällä musiikkisalissa, jonne voi jättää messun ajaksi tavarat. Huivi/solmio: punainen/lila Vaatetuksen värit: mustaa ja valkoista. Lapsen kastaminen on peruuntunut, joten Tähdet ja kuu jätetään pois laul... (11 kuukautta sitten)

Päivitetty 30 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
41

meilahdenkamarikuoro Nimenhuuto.com

Meilahden kamarikuorossa tehdään musiikkia määrätietoisesti mutta rennolla otteella. Kuoromme on sekakuoro, jonka laulajat tulevat pääkaupunkiseudulta. Laulajissa on sekä kokeneita kuorolaulun konkareita että vasta laulu-uransa alkaneita. Kaikille laulajille on yhteistä into laulaa kuorossa, halu oppia lisää ja ennen kaikkea viihtyä musiikin parissa.

Ulla kirjoitti: Tiedoksenne! Töölönkirkko seurakuntasali 16.01 ke klo 18:30- seuraavat harjoitukset. Kesto 1,5 tuntia ja ei olisi taukoa ellei toisin sovita. Tuomas yrittää muistaa infota tämän myös huomenna. 9.1 ke ei ole siis vielä harjoituksia! Tuomas miettii vielä mitä laulettaisiin. Tiedusteluterveisin, Ulla (Noin kuukausi sitten)

Päivitetty noin kuukausi sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
29

Kampin Laulu Nimenhuuto.com

Kamarikuoro Kampin Laulu on iältään ja mieleltään nuorekas helsinkiläinen kamarikuoro, joka on rikastuttanut Helsingin musiikkielämää ja ihastuttanut lukuisissa juhlissa jo 25 vuoden ajan. Kuoron ydinosaamista on uusi suomalainen kuoromusiikki, mutta ohjelmisto on vuosien varrella ulottunut renessanssi- ja barokkimusiikista aina jazziin ja rockiin asti.

Mika kirjoitti: Myöhässä. (4 kuukautta sitten)

Päivitetty 4 kuukautta sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
44

HFK Nimenhuuto.com

Helsingin filharmoninen kuoro on pääkaupunkiseudulla toimiva sinfoniakuoro, joka aloitti toimintansa vuonna 2007. Kuoro tähtää laadukkaaseen yhteistyöhön eri orkestereiden ja musiikki-instituutioiden kanssa. Lisäksi kuoro tuottaa omia konsertteja. Kuoron laulajat ovat musiikin ja/tai laulun opiskelijoita, ammattimuusikoita tai kokeneita kuoroharrastajia. Harjoitukset ovat viikoittain, pääsääntöisesti tiistai-iltaisin. Kuoron taiteellisena johtajana toimii kuoronjohtaja Jonas Rannila ja varajohtajana Dominik Vogt.

Lauri kirjoitti: Onko 23.9. edelleen tarkoitus olla harjoitus? (Yli vuosi sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kuorolaulu ja Musiikki
Helsinki
Sekajoukkue
88

gospelhelsinki Nimenhuuto.com

[FIN] Gospel Helsinki -kuoro laulaa mustaa gospelia, soivaa ilosanomaa, jonka juuret ovat Yhdysvalloissa maan afroamerikkalaisen väestön hengellisessä kuoromusiikissa. Kuoro esiintyy modernisti esikuviensa tapaan ja rikastuttaa ohjelmistoaan genrerajat ylittävällä musiikilla. *** [EN] Gospel Helsinki choir performs gospel music inspired by the Afro-American spiritual choir music. We strive to offer a variety of songs, from traditional hymns to modern pieces.

Danielle kirjoitti: Minäkin on sairaana. (Yli 2 vuotta sitten)

Päivitetty yli vuosi sitten

Kuorolaulu ja Kuoro
Helsinki
Sekajoukkue
53

VKK Nimenhuuto.com

Vantaan Kamarikuoron laulajat ja johtaja Treenit: Torstaisin klo 18 - 20.30 / 21 Vaskivuoren lukiolla (Virtatie 4, Vantaa)

Joukkue etsii pelaajia: Vantaan Kamarikuoro Olemme rohkeiden ja taitavien, nuorten ja nuorekkaiden la...

Taija kirjoitti: Muutto (6 päivää sitten)

Päivitetty noin 20 tuntia sitten

Kuorolaulaminen, Kuoro, Kuorolaulu, Kamarikuoro ja Sekakuoro
Vantaa
Sekajoukkue
32

Psaldo Nimenhuuto.com

Akateeminen mieskuoro Psaldo - harjoitukset, keikat, matkat, jne... Mieslaulua aikuiseen makuun jo vuodesta 1996 alkaen!

Juha-Petri kirjoitti: Kansiossa Kevät 2019 on latvialaisen laulun nuottiin editoitu teksti suurin piirtein siihen tyyliin ja muotoon jota äänitteeltä kuului. Onkohan tämä sitä translitterointia eli tarkekirjoitusta, vai transkriptiota tai litterointia (1 päivä sitten)

Päivitetty 1 päivä sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
67

Kuoro Lavalla Nimenhuuto.com

Lavalla Kuoro harjoittelee kerran viikossa asukastalo Lavalla. Treenit 18-20 torstaisin.

Pekka kirjoitti: Hei! Rahastonhoitaja Pekka tässä päivää. Hoidetaan tämä kuoromaksu nyt hyvissä ajoin pois päiväjärjestyksestä. Elikkä eräpäivä on 27.2.2019. Maksu 50 euroa / 30 euroa (opisk., työtön, eläkel.) Alennettuun maksuun ovat oikeutettuja työttömät, opiskelijat ja eläkeläiset. Jos et ole varma kuulutko e... (6 päivää sitten)

Päivitetty 6 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Sekajoukkue
39

Viihdepiikkarit Nimenhuuto.com

Naiskuoro Viihdepiikkarit

Irjaliisa kirjoitti: Talvolomavieraat eli lapset perheineen tulevat meille pe ja la aamuina. En voi osallistua. (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Kuorolaulu
Haukipudas
Naiset
34

Wähäpaimen Nimenhuuto.com

Olarin seurakunnan kamarikuoro Wähäpaimen

Risto kirjoitti: Kuorouudistus on lähes lopuillaan. Vanhasta kuorosta 33% laulajista jatkaa. Torstaisin kokoontuu nyt kaksi kuoroyhdistystä yhteisiin harjoituksiin, siis Olarin (seurakunnan) kamariuoro (Wähäpaimen) ry ja Olarin kamarikuoro yhdistys ry molempien kuorojen taiteellisen johtajan Mikko Niinikosken joh... (8 päivää sitten)

Päivitetty 8 päivää sitten

Kuorolaulu
Espoo
Sekajoukkue
36

Uvula Aurea Nimenhuuto.com

LKS:n oma kuoro!

Mikko-Oska kirjoitti: Pbl loppuu klo 17, tulen sen jälkeen (9 päivää sitten)

Päivitetty 9 päivää sitten

Kuorolaulanta
Meilahti
Sekajoukkue
77

Uroscantturat Nimenhuuto.com

Laulaminen

Jaakko kirjoitti: Päivää herrat. Koskien laululeiriä ajalle 6.4.2019 klo 0900.-7.4.2019 klo1500 olen tehnyt päivitystä tähän nimenhuutoon, katsokaa. Eli ilmoittaudutte k tai e kaikkiin kyseiselle ajalle merkittyihin tapahtumiin, elikkä läsnäolot la ja/tai su sekä YÖPYMINEN. Eli vastaatte, ette jätä vastaamatta. Ys... (10 päivää sitten)

Päivitetty 10 päivää sitten

Kuorolaulu
Helsinki
Miehet
13

Ramona Nimenhuuto.com

Kaarinan kovin a cappella kuoro

Antti kirjoitti: Harjoitukset peruttu tänään 7.2.! Antti (12 päivää sitten)

Päivitetty 12 päivää sitten

Kuorolaulu
Kaarina
Ei asetettu
36

Turun poliisilaulajat Nimenhuuto.com

Turkulaista poliisilaulantaa jo vuodesta 1933.

Tommi kirjoitti: Työvuoro, tulen jos päästetään. (16 päivää sitten)

Päivitetty 16 päivää sitten

Kuorolaulu
Turku
Miehet
19

Halton Marine Nimenhuuto.com

Metallia kovempi kaukalopallo Oy

Joonas kirjoitti: Ehkä (20 päivää sitten)

Päivitetty 18 päivää sitten

Kaukalopallo, Vapaaehtoistyö ja Kuorolaulu
Lahti
Miehet
42